Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Unexpected"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Heroes > Епизоди > Сезон 1
ludoto_mimi
"Unexpected"
Someone dies...

Без Спойлери

"HEROES" (10:00-11:00 PM, ET)

SUMMARY: Peter (Milo Ventimiglia) painfully learns that someone close may have betrayed him and Claude (guest star Christopher Eccleston). Matt’s (Greg Grunberg) world spirals out of control when radioactive man Ted Sprague (guest star Matthew John Armstrong) and Hana Gitelman (guest star Stana Katic), a fierce young woman with ”wireless” mental abilities, drop into his life. After blood is spilled, Hiro (Golden Globe nominee Masi Oka) makes a difficult decision about his mission. Claire (Hayden Panettiere) is unable to contain her anger at her father (Jack Coleman).

НАКРАТКО: Питър с болка научава, че някой негов близък може би е предал него и Клод. Животът на Мат е преобърнат напълно, когато се появяват радиоактивният човек, Тед Спраг, и Хана Гителман, буйна млада дама с "безжични" умствени сили. След като е пролята кръв, Хиро взема трудно решение относно мисията си. Клер не може да сдържи гнева си към баща си. (HRG)

ПРОМО@Youtube.com(online)

Download:
Heroes.S01E16.HDTV.XviD-LOL@ArenaBG
seduction_55
Очертава се интересен епизод.Нямам търпение. smile.gif
Някой знае ли дали Heroes ще излизат в почивка?
ludoto_mimi
Ами това се знае за следващите епизоди:

"Unexpected" 19 февруари
"Company Man" 26 февруари
"Episode 18" 3 март
seduction_55
Супер.И най-накрая ще видим тази мистериозна Хана. ermm.gif
ludoto_mimi
Дам, и на мен ми е доста интересно да й видя силите в действие.
Не чета спойлери и не знам какво точно прави. rolleyes.gif
Ако може и никой да не ми обяснява. happy.gif
seduction_55
И аз незнам какво прави,описанието от ревюто нищо не ми говори.18.gif
А Клеър към кой баща има гняв,към Нейтън ли? emoticon1 (42).gif Най-вероятно към него.Най-инетресно ще ми бъде като разберат че с Питър са роднини.То повечето май имат връзка един с друг,по някакъв начин emoticon1 (118).gif
ludoto_mimi
Не, към другия баща - очилатия (HRG). На този май никога няма да му научим името. 18.gif
seduction_55
Цитат(ludoto_mimi @ Feb 18 2007, 23:24) *
Не, към другия баща - очилатия (HRG). На този май никога няма да му научим името. 18.gif

Оле верно... shocking.gif аз наистина не знам как се казва.Даже не помня да са го споменавали в някой епизод.То сезона ще свърши още малко 18.gif
Аз обаче мисля че той ще я усети че помни,тя покрай него доста се панира.
ludoto_mimi
Дам, има нещо такова. Даже се споменава леко в промото. rolleyes.gif Ако не си го гледала няма да ти казвам повече. smile.gif

А, за името му - в миналия епизод замалко майката да го каже на Сайлър, но се спря. dry.gif
seduction_55
Щом се е спряла това е знак че не са му измислили име още.
Не съм гледала промото,обичам да съм изненадана.
Определено сериала става все по-заинтригуващ.
Дали Джесика ще успее да убие Нейтън,и дали Ники ще излезне от огледалото?Дано да не дават Мат много в тая серия,че ми писна от него.
ludoto_mimi
Хм, не знам. Аз се чудя как ще реагира Нейтън като я види. Особено с желанието да го утрепе. Нали уж в първите епизоди имаше нещо между тях. :aaa:
А за Ники... тук вече става интересно. Колко ли още ще си седи в огледалото? Дали Майка и Ди Ел ще се усетят, че не е тя и ще се опитат да й помогнат? Пффф... много въпроси станаха. biggrin2.gif
seduction_55
Ще дочакаме и ще видим.Иначе ние може да гадаем и да се чудим много,но...във Вторник ще се разбере.
Иначе Джесика е доста умна,как си заличи татуировката с фон дьо тен. ermm.gif Малко прекалено умна е,пък и каза на Ники че няма дълго да играе майка ли бее,домакиня ли,нещо такова. dunno[2].gif Тя е опасна и може да навреди на всеки.
ludoto_mimi
Серията я гледах още сутринта, но нямах време да я коментирам. Вече забравих какво стана... 18.gif

A, Питър как само спря Клод. shocking.gif И после като полетя, и при Исак като стана невидим. Хохо, почва да става наистина забавно. biggrin2.gif
Сайлър трябва да почне да мисли с тая глава. То хубава "сила", ама като не може да я управлява и всичко му кънти в главата. Много се смях, лично аз. 18.gif 18.gif
Вече знаем какви са точно силите на Хана. Много яко, искам и аз. Няма да плащам за интернет. 10.gif
Мат и Тед как спипаха очилаткото само. Няма да му се размине лесно, а и Клер като се обърне срещу него. 15.gif Видяхме, че се е усъвършенствал в правенето на резките по хората. На Клод явно бяха много стари, бяха доста сакато направени.
Мм... забравих имаше ли друго. ermm.gif
seduction_55
Питър направо ме разби тая серия.Страхотен беше.Направо според мен силите му са по-големи и от на Сайлър,поне така смятам.
Хана нещо много малко я даваха. dunno[2].gif
Жената на Мат как намери пръстена и си помисли че той нарочно го е скрил. 18.gif
Клеър малко преигра според мен... 17.gif
Финалът беше....аз се надявам да умре,понеже не я харесвам. 15.gif
ludoto_mimi
Цитат(seduction_55 @ Feb 20 2007, 21:17) *
Финалът беше....аз се надявам да умре,понеже не я харесвам. 15.gif

И аз никак не я харесвам тая Симон. Даже Исак като стреля и си викам: "Да беше тук онази да я гръмне" и то се оказа, че е тя. 18.gif
Ще видим, пък и то не е интересно, тия само се карат заради нея, пък и тя не е колко знае колко интригуващ персонаж. huh.gif
Mar2<Heroes>
Симон 100% е мътва,шото единият куршум беше в сърцето,а надали още 1 сезон ще гледаме как и слагат ново сърце :]
seduction_55
Цитат(ludoto_mimi @ Feb 20 2007, 21:21) *
видим, пък и то не е интересно, тия само се карат заради нея, пък и тя не е колко знае колко интригуващ персонаж. huh.gif

Само дано Питър да не опита да я спаси чрез силите на Клеър...знаеш ли го вече на какво е способен. 18.gif
За Симон съм напълно съгласна,доста е скучна.Още в началото заряза Исаак,щото си мислел че рисува бъдещето,ама на Питър веднага повярва че може да спаси света или там квото й беше казал. dry.gif
ludoto_mimi
Аз мислех, че силите й действат само на нея, а не на други хора. Т.е. Клер може да спаси само себе си, но пък знаеш ли какво ще измислят тия... dry.gif
Лично аз предпочитам да не я спасяват, ами да си умре и готово. Има къде-къде по-важни неща от умиращата Симон. huh.gif

На мен ми е интересно какво ще направи Мохиндер като разбере, че Сайлър се мъкне с него и той уби жената. Надявам се скоро да разбере, де, а не да го разхожда по героите, докато те умират мистериозно. Или ако умре още някой той тогава ще се усети. rolleyes.gif
seduction_55
На мен ми беше много смешен Мохиндер,колко е заблуден.Но историята се повтаря.Сайлър по същия начин заблуди и баща му.Той не се усети,не мисля че и Мохиндер ще се усети.Но трябва някой да се появи и да предотврати повече убийства на герои.И дано Сайлър да не убие Исаак,нали Хиро го беше видял мъртъв.
ludoto_mimi
A, да, вярно, че Хиро беше видял Исак мъртъв в деня, в който избухва бомбата. Бях забравила.
Наистина историята започва да се повтаря и ако Мохиндер няма някакви специални сили (нали очилаткото го пита are you on the list той не му отговори, тъй че не се знае), няма как да се противопостави на Сайлър и май ще се наложи някой да го спаси. Може Исак да го нарисува и тъй като всички са жадни за слава и геройства да тръгнат да го спасяват. 18.gif

ПП: Усещаш ли как с теб си изкарахме темата?
seduction_55
Ами тя май сестра му имаше сили,за него и аз не съм сигурна.Но той 100% ще потърси Исаак и Сайлър и той ще го намери,и после Питър може би ще го спаси... laugh.gif Ами нямам му много доверие на Мохиндер,прекалено е наивен и доверчив. sleep.gif
Иначе най-доволен от смъртта на Симон ще е Нейтън...той освен безценните му избори за друго не му пука mad.gif
А този невидимия(не му помня името) явно знае доста неща за очилаткото и за компанията му.Интересно сега какво ще направи (очилаткото) на негъра че не е изтрилл на Клеър паметта.Сигурно ще побеснее.Ама няма да е лошо най-накрая да изтрият неговата памет.И нали са много могъщи...защо не изтриха паметта на Сайлър когато го имаха в плен.Само се дънят и нищо не могат да свършат като хората. sleep.gif

ПП:Наистина май сме сами,но може би другите още не са гледали епизода. unsure.gif
ludoto_mimi
Има толкова много въпроси около очилатия, че да ти се завие свят. Негъра не знам какво ще го сполети заради неизпълнение на заповеди, но този път няма да е наоколо, за да го спаси от Мат. biggrin2.gif Уцелиха точния момент да го спипат, когато охраната я няма и ще може да му прочете мислите. rolleyes.gif
А Сайлър... че не го убиха - ясно - шефа го искал жив, ама това за паметта наистина беше добра идея. Интересно защо не са го направили... може би ги е страх да пускат герои при него, защото уж упоен, но набързо скокна и утрепа онзи доктор... dunno[2].gif
seduction_55
Да ама ако не мисли няма как да му прочете мислите 18.gif Наистина доста интересна серия се очертава.
Иначе още ми е трудно точно да определя силата на САйлър.Значи ако не им реже главите не може да им взема способностите,така ли?Или им яде мозъка wacko.gif Аз още съм объркана.
f0rgy
Луд епизод..Питър става супер як,а важното е че она умря..Да се маха супер скучен персонаж...Аз лично в края на епизода Питър ми изглеждаше леко зловещ,с поведението си..Пък вижте и на картината на Айзък какъв беше един мрачен...Незнам то ще се чуе..А напоследък чета само Хана,Хана и ко направи хана...Пусна скайп така да се каже без нет и имаше 2 реплики на кръст...ММММ много як епизод и много як Питър..А в този сериял аз ако съм един сценарист веднага я спасявам тая Cимон..Нали се сещате че Питър срещна Хиро в оная закусвалня rolleyes.gif
ludoto_mimi
Хаха, да, и аз очаквах малко повече от Хана. 18.gif
А какво като е срещнал Хиро? huh.gif
f0rgy
QUOTE(ludoto_mimi @ Feb 21 2007, 09:59) *
Хаха, да, и аз очаквах малко повече от Хана. 18.gif
А какво като е срещнал Хиро? huh.gif

Еми нали може да му земе силичките и да се върне назад във времето и да я спаси тая пачa 5.gif
FrAgMaKeR
Освен всичко изброено до тук, май малко подминавате случката с Хиро.. май не само спря времето ами и го превъртя леко назад, патрона се върна в пистолета.. confused.gif
ludoto_mimi
Цитат(FrAgMaKeR @ Feb 21 2007, 23:17) *
Освен всичко изброено до тук, май малко подминавате случката с Хиро.. май не само спря времето ами и го превъртя леко назад, патрона се върна в пистолета.. confused.gif

Да, бе, знаех си, че нещо съм изпуснала.
Аз си помислих, че тяхната кола гръмна и много се учудих той като каза, че й няма нищо. unsure.gif
seduction_55
Оле верно,аз бях забравила.Значи силите му се връщат май.
demonnndays
Аз си мсиля,че възвръщането на силите на Хиро може да се дължи на това,че мечът е бил наоколо blink.gif Все пак са в Лас Вегас,а той е там,и може да е бил в някоя от сградите unsure.gif
Apfh
Цитат(Mar2<Heroes> @ Feb 20 2007, 22:32) *
Симон 100% е мътва,шото единият куршум беше в сърцето,а надали още 1 сезон ще гледаме как и слагат ново сърце :]

Аз лично не смятам така...
Защо?
Ами спомнете си видението на Питър... Симон и Исаак присъстваха wink.gif rolleyes.gif biggrin2.gif ...това ме навежда на мисълта, че е възможно да я спасят някак си.

А иначе Хана ми допадна определено!... видяхме я за малко и вече ми е любимка. biggrin.gif
seduction_55
Да ама Хиро намери Исаак мъртъв точно когато градът избухна,а в на Питър видението Исаак беше със Симон на улицата,когато той избухна.Така че тези видения не са много достоверни,понеже много неща се променят системно.И искренно се надявам да я разкарат от картинката СИмон. wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.