Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: WTF!
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
MaHeKeHa
Абе, какво става тук? Гледам.... последните 3 дни няма грам човек. Само аз, Викил и тук-таме някой друг се излъже да добави някое мненийце. Имам чувството, че на всички от секцията Смолвил им е спрял нета... #15 епизод беше велик, а има само 4 мнения все едно не коментираме Смолвил, а "Дързост и Красота" - you gotta be kiddin' me, guys ;]

"И аз мислех да правя мащабен Уеб Сайт -- накъде отива работата, м-дам..."
3pacalypse Now
Ам аз съм фен ама не писах в она ятема щото ми се струва глупаво да се опитам да оценя епизод по 5балната система и за тва не писах иначе хубаво правите вие с тия спойлери ама понякога ми разваляте цялото удоволстви еот гледането на сериала. tongue.gif Не се засягайте . Иначе незнам защо другите не пишат , но главно тва са моите виждания tongue.gif
MaHeKeHa
Е, има хора, които обичат да знаят събитията преди да са се случили в сериала, докато други (например като теб) предпочитат да са в пълно неведение (в което разбира се, няма нищо лошо) Но точно за това се казва: "Новини и информация" за да може потребителите да имат ясната представа от предстоящите случки и събития. Такава е практиката по цял свят. И презумирам, такава ще си остане, докато има хора на този свят...

Нещо съвсем нормално и обичайно.
3pacalypse Now
ахамз ама се ядосах много когато цъкнах горе на опцията ново във форума и ми изписа най-новата тема - Лана ще пометне ... Аз тва събитие толкова време с бебето го чаках да видя кво ще стане и така малко гадно разбрах сеш се smile.gif
MaHeKeHa
Цитат(3pacalypse Now @ Feb 17 2007, 11:46) *
ахамз ама се ядосах много когато цъкнах горе на опцията ново във форума и ми изписа най-новата тема - Лана ще пометне ... Аз тва събитие толкова време с бебето го чаках да видя кво ще стане и така малко гадно разбрах сеш се smile.gif

Има една тънкост при спойлерите, която трябва да знаеш, а и не само ти:

Когато се дава такъв тип информация, "информационните агенти - или както им казват американците 'S.A.M' се договарят с продуцентите на дадения сериал, за да може да се поддържа интригата и големия интерес към определената серия"

Другата особеност, която трябва да знаете е че щом се дава такъв тип информация, ВАЖНА информация, то тогава си представете какъв би бил епизода. Щом продуцентите са игнорирали такъв тип ВАЖНА информация, останалото ще бъде още по-интересно,.... това ти го гарантирам! Винаги е било така, и последователността е еквивалентна за всички сериали, не говоря относно Смолвил.

Пример: вече знаем, че Лана ще пометне, и да речем, ние си мислим, че това ще бъде най-значимо за епизода, но не би. Примерно може да видиш в същия епизод.... как Лана вижда Кларк Кент да използва силите си. Ето, това ще е нещо, което няма да очакваш туко-така. И въобще неща от този сорт.
3pacalypse Now
ахамз прав си.Другото което искам да споделя макар че е офтопик че тъпите трейлъри на филмите попринцип вътре в тях са монтирани най-интересните моменти и като гледаш трейлъра няколко пати и после филма ти е супер тъп и скучен . Язък че трейлъра е бил толкова як smile.gif
MaHeKeHa
Цитат(3pacalypse Now @ Feb 17 2007, 12:03) *
ахамз прав си.Другото което искам да споделя макар че е офтопик че тъпите трейлъри на филмите попринцип вътре в тях са монтирани най-интересните моменти и като гледаш трейлъра няколко пати и после филма ти е супер тъп и скучен . Язък че трейлъра е бил толкова як smile.gif

Ами, тук не съм съгласен. Ето, вземи например трейлъра на #15 епизоп "Freak" беше толкова объркан, та чак нищо не разбрах, но виж какво се оказа, след като изгледахме епизода: нещо съвсем различно (или поне за мен)

И тук има практика: в трейлърите винаги се показва най-интересното, за да може да привлече вниманието на зрителя. Това е като рекламата на хранителни продукти да речем, или по-скоро мостра; първо опитваш и ако ти хареса, си го купуваш. Повечето хора нямат търпение и когато видят трейлър на даден филм, или сериал, си правят заключения.

Друг пример: всички са впечатлени от трейлъра на филма "300" но туко-виж се окаже нещо съвсем различно от "интересно" не винаги трейлърите показват действителното развитие на филма, а избрани моменти, за да хванат "окото на зрителя"
3pacalypse Now
дам но има много филми които показват всичко във трейлъра и след тва като отидеш на кино примерно да го гледаш д аняма с кво да заплени понеже цялото десйтвие е базирано на отделни свръзки между случките в трейлъра smile.gif
MaHeKeHa
За тази цел си има цакичка, бат Радо: игнорираш всичките новини и трейлъри, за да може когато седнеш да гледаш дадения филм, или епизод, да се насладиш максимално от незнание и неведение. Вярваш, или не, аз съм един от тези хора, които НЕ обичат да ми разправят филми, които мисля да гледам. Но пък нямам нищо против трейлърите и тем подобни новини и информацийки.
3pacalypse Now
ам бат Емо понякога е трудно и да ги игнорираш biggrin.gif инфото изкача просто отнякъде и ти съсипва чакането biggrin.gif например искам да гледам мач , но имам нещо много важно за правене и си тегля вечерта мача на запис и вече навсякъд епише з амача и не ми е интересен- интернет , вестници , хората говорят , радио , телевизия ... biggrin.gif гадна работа
MaHeKeHa
Т'ва е така, щот' всички са гадни комунисти.

Мани ги... lol ;]
MaLkIq_MuKi
Ще се намеся и аз...гледам тука и аз от 2 дена че никой няма братче...или може би си мисля така, защото аз вися по цял ден? biggrin2.gif И като видях вчера една анкета, нещо от сорта на най-предпочитания сериал (или нещо такова), и като видях че само 16 човека са гласували shocking.gif на фона на сто и нещо примерно за ОTH направо си беше смешно...незнам точно колко сме хората от този форум, но едвали са само 16? blink.gif
vikihill96
Цитат(MaLkIq_MuKi @ Feb 28 2007, 12:24) *
Ще се намеся и аз...гледам тука и аз от 2 дена че никой няма братче...или може би си мисля така, защото аз вися по цял ден? biggrin2.gif И като видях вчера една анкета, нещо от сорта на най-предпочитания сериал (или нещо такова), и като видях че само 16 човека са гласували shocking.gif на фона на сто и нещо примерно за ОTH направо си беше смешно...незнам точно колко сме хората от този форум, но едвали са само 16? blink.gif

Сега ако кажеш къде си я видяла тази анкетка-ще си раздесеторя личността и ще гласувам десет пъти за любимия сериал.
MaLkIq_MuKi
Значи анкетата е под всички сериали изброени, първата темичка е точно тя, а именно "Кой е любимия ви сериал?" rolleyes.gif
3pacalypse Now
не забравяйте фяакта и че тия от ОТХ форума са луди ... Тия не спят за да пишат глупости biggrin.gif Тяхния форум е най-голямата простотия раждала се в този форум smile.gif Няма такива тапаци нахакали 6263733467 теми супер глупави и спамерски и сега се чудя що като гледам колко поста има в тяхната и в на смалвила вижте разлика нашия е към 2000 тяхния е 40000.... Отх е резултат от много малки момиченца които са се влюбили в тия русички педеразчета изпълняващи главната роля и тотално са се побъркали...Вързвам бас че ако срещнат някой от главните актьори ще го разкъсат като зомбита тип Резидент Ийвъл 3 .... Половината от форума са ми толкова антипатични , нащракали 10000 теми ... Кой е най хубва, кой е най тъп , Снимка на тоя , снимка на оня .... утре ще има тема на кой му миришат краката повече ....
sonofsparda
Е, Радо, по-спокойно сега. smile.gif Те си решават какво да правят във форума си - тяхна си работа. Но има някои фенове от този форум като Натали(Sidney), които според мен изобщо не отговарят на посочените епитети. smile.gif Да си пишат каквото си искат там - все пак ОТХ е много по-различен сериал от Смолвил и нормално е да привлича повече женската аудитория(и atwood включително 18.gif) и да има такива коменти. Това за Резидента много ме изкефи. biggrin.gif
Victoria
Естествено, че не могат да се обобщават феновете на даден сериал. Все еднод а кажа, че Prison Break го гледат само олигофрени, съдейки по коментарите с искания за субтитри. wink.gif smile.gif
vikihill96
Ми че олигофрени са си... biggrin.gif biggrin.gif ...Бъзикам се естествено...фенове всякакви...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.