Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Слави Трифонов
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Телевизия
ZzoOoMeR
Трябват ми всички предавания с конкур-са "Народен Артист" , които можете да намерите ...

П.П. Поствам е тук темата защото Не ми трябват музикални клипчета и не ми се стори логично да пускам Рекуест в темата за клипове ... Ако някой от админ-ите сметне , че трябва да се премести да го направи smile.gif
vIkToRsHeFa
Вероятно ще прозвучи тъпо но телевизия почти не гледма та... Това отделно предаване ли е или част от шоуто на слави или !?

ПП. В атрената капчърваха по едно време всички предавания почти по гледани може там да го има.
ZzoOoMeR
Цитат(vIkToRsHeFa @ Feb 16 2007, 11:39) *
Вероятно ще прозвучи тъпо но телевизия почти не гледма та... Това отделно предаване ли е или част от шоуто на слави или !?

ПП. В атрената капчърваха по едно време всички предавания почти по гледани може там да го има.

Няма да прозвучи тъпо ... и аз не гледам вече телевизия мн рядко и то вечерта Слави ако хвана tongue.gif ( А гледам и в петък вечерт-а новото предаване по БТВ - "Комиците" ама тва е отделен въпрос)
Таа... Имаше конкурс за артисти (въртесеше 3 месеца някъде ... ) и 12 ги избраха от цяла България да участват по тв и там Славчо ( в "Шоуто на Слави" ставаше всичко , не като отделно предаване ) им даваше задачи и имаха определен срок да тренират за изпълнението им и след това представяха в предаването .... И целия конкурс беше под името "Народен Артист"
ZzoOoMeR
явно никой не може да ми помогне sad.gif
Bloody_Tears
Аз го гледах целият конкурс,но за съжаление не мога да ти помогна. sad.gif
ZzoOoMeR
ммм да за съжаление ... чудно ми е как така в цялото нет пространство няма нито 1 клипче ... но всичко се случва sad.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.