Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Видео-интервю с Майкъл Розенбаум
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Интервюта
MaHeKeHa
Ето, тук може да видите свежо интервю с Майкъл относно неговата дирекция в Смовил и приготовления по сватбата:

Връзка: Интервю 1

Интервю 2 - Кратка версия

Във втората версия може да видите Кристин в булченска рокля.

Майкъл е голема скица ;]
smallville_f
Много го обичам тоя човек blush.gif ... направо ми пълни душата worthy.gif ... Наистина голяма скица , има страшно чувство за хумор ... А Кристин в булченската рокля е просто като принцеса от приказките rolleyes.gif
A_l_e_x
Оле Кристин е прекрасна....
tzvetka
Хъм!Майкъл е голям образ!
MaLkIq_MuKi
Верно е голяма скица, а относно Кристин...абе можеше и по-добре, но наистина е хубава rolleyes.gif
sonofsparda
Майкъл наистина е адски забавен пич. Аз съм го виждал в други интервюта и откъси зад кулисите. Наистина няма друг като него. А като са с Том на едно място, направо избиват рибата от всякъде. 18.gif Радвам се, че има такъв контраст между героя на Майкъл и самия него. smile.gif Action! biggrin.gif

П.П.:Кристин наистина изглежда добре в булчинската рокля, но на мен Алисън в случая ми харесва повече. smile.gif
vikihill96
Наистина е голям образ Майкъл-но то не е учудващо.Именно в това се състои да бъдеш добър актьор-да играеш така на екрана,че като те видят хората в истинския живот и видят ,че си абсолютно различен от показваното на екрана ...и да им паднат ченетата...то на мен и от друго ми "падна" ченето-като видях Кристин в булчинската рокля-"просто нямам думи".
sydney
мерси за клипчетата Емо worthy.gif blink.gif biggrin2.gif biggrin2.gif тя Майкъл е страшен,страхотен е mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.