Във втората версия може да видите Кристин в булченска рокля.
Майкъл е голема скица ;]
smallville_f
Feb 16 2007, 15:41
Много го обичам тоя човек ... направо ми пълни душата ... Наистина голяма скица , има страшно чувство за хумор ... А Кристин в булченската рокля е просто като принцеса от приказките
A_l_e_x
Feb 17 2007, 23:10
Оле Кристин е прекрасна....
tzvetka
Feb 18 2007, 16:06
Хъм!Майкъл е голям образ!
MaLkIq_MuKi
Feb 18 2007, 16:19
Верно е голяма скица, а относно Кристин...абе можеше и по-добре, но наистина е хубава
sonofsparda
Feb 18 2007, 17:27
Майкъл наистина е адски забавен пич. Аз съм го виждал в други интервюта и откъси зад кулисите. Наистина няма друг като него. А като са с Том на едно място, направо избиват рибата от всякъде. Радвам се, че има такъв контраст между героя на Майкъл и самия него. Action!
П.П.:Кристин наистина изглежда добре в булчинската рокля, но на мен Алисън в случая ми харесва повече.
vikihill96
Feb 18 2007, 20:32
Наистина е голям образ Майкъл-но то не е учудващо.Именно в това се състои да бъдеш добър актьор-да играеш така на екрана,че като те видят хората в истинския живот и видят ,че си абсолютно различен от показваното на екрана ...и да им паднат ченетата...то на мен и от друго ми "падна" ченето-като видях Кристин в булчинската рокля-"просто нямам думи".
sydney
Feb 20 2007, 20:43
мерси за клипчетата Емо тя Майкъл е страшен,страхотен е
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.