Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Prom Night at Hater High"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 4
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
Menna
"Prom Night at Hater High"

Без Спойлери

"ONE TREE HILL" - (9:00-10:00 p.m. ET)
21 февруари 2007 година

НИКОГА НЕ МОЖЕШ ДА ЗАБРАВИШ БАЛА СИ - В деня на бала, това което е останало от партито на Нейтън има сериозни последици за всички от Три Хил. Хейли пита Нейтън за списък с предишните му сексуални завоевания. Рейчъл е изключена, след като пое вината за изпита, който открадна с Брук. Пейтън казва на Лукас, че иска да изпусне целия бал, но той отказва да приеме Не за отговор. Накрая Маут и Брук трябва да се оправят със Clean-Tean-срещите си за балната вечер.

Специални благодарности за превода на: Борко.

ПРОМО(за сваляне)
ПРОМО(за гледане онлайн)

Снимки

ПРОМО-2ра версия

Снимки

4.15 Episode -Music:
The Shins - Phantom Limb
Matt Costa - These Arms
Vega4 - Life is Beautiful
Howie Beck - Sometimes
Buddy - Blindsides
Silversun Pickups - Three Seed
Jet - Are You Gonna Be My Girl

Data.bg(borko)
The Shins - Phantom Limb
Matt Costa - These Arms
Vega4 - Life is Beautiful
Всички песни от епизода(Борко)

4.15 Download:
One Tree Hill s04.e15 @ Zamunda.NET
One.Tree.Hill.S04E15 @ Arena BG
One.Tree.Hill.S04E15 @ Data.BG (борко)

Субтитри:
One Tree Hill - 04x15 (papy2000)

Всеки пост със съдържание на спойлер ще бъде трит!
Nasi
Горките всички нас фенове на Брук. Три години и половина ни е я показват в една светлина и само за един епизод я свалят под земята.
Сега излиза, че е "лъжкиня, предателка и най-вече лицемерка".

И защо.... за да може постъпката на Пейтън да се обезличи.
Така Пейтън предаде Брук, Брук е предала Пейтън. Всичко е на кантар.

Вариантите за "предателството на Брук" бяха Нейтън или Джейк, но тъй като Джейк се спаси, остана Нейтън.
ludoto_mimi
ХАхахаххахаха, кво промо. 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif

Боя м/у Брук и Пейтън в стил "Първична сила" е доста стар. Като се има предвид, че Пейтън е с къдрава коса, а Брук още кара VW-то. rolleyes.gif
Nasi
Ооо със сигурност ще гледаме много WWF.

Цирка продължава.
Baba_Qga^
Ахахахахаахахахах ей тва е Пейтън vs. Брук 5.gif
fresh_girl
направооо не мога да повярваам,щеее бъдеее доста инт. епизод 18.gif
SeMiNi
Какъв бой ще падне м/у Пейтън и Брук-голям смях ще бъде...18.gifДоколкото разбрах Чейс е скъсал с Брук...^^
ludoto_tedi
О Боже мой.... още горещи сцени ли ще има м/у Н/Б ?

Явно не е било само веднъж....
miss_inzaghi
Егати ...толкова симпатизирах на Нейтън,а той така да се изложи. 1sad[1].gif
devon
Манеееееее епизода се очаква да е мноо интересен а боя между Пейтън и Брук 18.gif мноо смях ще има напрау нямам търпение да дойде следващия четвъртък
Nasi
Теди, може да е от настоящето вече. Хейли ако го е изгонила и Чейс ако си е тръгнал, колко му е ги съберат. Не е ли страхотно. Винаги съм харесвала Нейтън/Брук. Само дано Пейтън не реши, че всъщност през цялото време е обичала Нейтън и признае на Брук...нов триъгълник ще се зададе.

Лукас ще остане с Хейли и бебето. Така историята ще се повтори Лукас ще е Кийт , а Нейтън ще е Дан. Перфектно. Ммммм идеално става.

А пък, ако върнат Крис може да излезне, че всъщност бебето е негово. Драмата ще е невероятна.

Нямам търпение за следващите серии. THE Best Season

Даре звуча като Сюзънка, уау. Трябва да си намеря аватар на Бъфи 18.gif 18.gif 18.gif

Напоследък найстина е страшно интересно. Дързост и Красота пасти да ядат, в ОТХ всеки е бил с всеки(почти, НО има време).
Пейтън с Джейк, Джейк с Ники, Ники с Лукас, Лукас с Пейтън/скоро най-вероятно/, Пейтън с Нейтън, Нейтън с Брук, Брук с Лукас, Нейтън с Хейли.

Ако все пак има 5ти сезон, 5 години напред, представете си какво може да стане.

Като цяло Лукас трябва да е ядосан най-много на Нейтън, защото винаги е втори. 18.gif
seduction_55
Цитат(Nasi @ Feb 15 2007, 15:46) *
Като цяло Лукас трябва да е ядосан най-много на Нейтън, защото винаги е втори. 18.gif

С това съм напълно съгласна 18.gif 18.gif 18.gif
Nasi
Цитат(seduction_55 @ Feb 15 2007, 16:13) *

Таня :hug: разсмиваш ме 18.gif18.gif18.gif имам да пиша реферат.
seduction_55
Цитат(Nasi @ Feb 15 2007, 16:22) *

Таня :hug: разсмиваш ме 18.gif 18.gif 18.gif имам да пиша реферат.

Наси happy.gif
Щом имаш да пишеш отивай,не се притеснявай... 9.gif
Лукас като почне да ходи на психиатър и рано или късно ще преодолее че никога в нищо няма да е първи...е освен в носенето на грим де. 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
SeMiNi
Цитат(seduction_55 @ Feb 15 2007, 16:28) *
Цитат(Nasi @ Feb 15 2007, 16:22) *

Таня :hug: разсмиваш ме 18.gif 18.gif 18.gif имам да пиша реферат.

Наси happy.gif
Щом имаш да пишеш отивай,не се притеснявай... 9.gif
Лукас като почне да ходи на психиатър и рано или късно ще преодолее че никога в нищо няма да е първи...е освен в носенето на грим де. 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif

18.gif 18.gif 18.gifХахааа....много ме размивате..не че не е вярно,де..! 18.gif 18.gif
qwe123
Тоя епизод ще еммного странен...

Това дали са Брук и Нейтънconfused.gifНейтън не е такъв задник като баща си,едва ли ще се раздели с Хейли и веднага ще скочи в леглото на Брук...Тоя я обича,и Хейли го обича.Тази касета очевидно е стара,едва ли е от времето,в което Нейли са били заедно.За това едва ли ще повлияе толкова на връзката им.Ама на Брук и Пейтън 12.gif От досрта време не е имало бой(нали?).Ще е мнго яко...
svetlio_91
тва май е Рейчъл uhhh.gif
lemmy
а според мен ше си спомнят как точно сичко е станало и тн нз аз така си мисля... излязох права за Брук че е тя на късетата с Нейт, надявам се че и тук ше съм права че е само спомен...
Bloody_Tears
Цитат(Bucky_ @ Feb 15 2007, 18:07) *
а според мен ше си спомнят как точно сичко е станало и тн нз аз така си мисля... излязох права за Брук че е тя на късетата с Нейт, надявам се че и тук ше съм права че е само спомен...

И аз се надявам да си права!Ти си врачка! 18.gif
qwe123
Да де,ама Нейтън пак е с тая коса!!Значи трябва да е от сега....
Bloody_Tears
Предполагам,че това е Нейт и Рейчъл.Рейчъл гхо целува,защото *************,а видяхте ли,че Нейт се отдръпна.Рейчъл ще е според мен smile.gif

Последно предупреждение!
lantrix
..ау ау ау Нейтън много е загазил.Какво ли ще стане сега м/у него и Хейли?! smile.gif
Пък и той в началото си беше луда глава затова го мразех поне в последните епизоди стана сериозен...ще бъде интересна серия smile.gif
ludoto_mimi
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Feb 15 2007, 18:23) *

Не, просто понякога чете спойлерите. 18.gif
А тва според мен не е спомен, щото Нейтън отдалеч се познава с тая коса. huh.gif
Baba_Qga^

Дам и аз така мисля. И мисля, че е очевидно, че тва не е Рейчъл smile.gif
lemmy
Цитат(ludoto_mimi @ Feb 15 2007, 20:04) *
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Feb 15 2007, 18:23) *

Не, просто понякога чете спойлерите. 18.gif
А тва според мен не е спомен, щото Нейтън отдалеч се познава с тая коса. huh.gif

еми чесно да ти кажа не съм чела никви спойлери просто така си мисля и така нз така си предполагам
lovely
охоо, женски бой...а залагания ще има ли?? е това е серия!!! Секс,наркотици и рокендрол
Nasi
От километри си личи, че е Брук.

ДРейчъл нали сега е добра.

Сигурно ще искат да покажат спомен как се е стигнало до записа. Резултата е смешен -Нейтън и Брук са с дрехите от 13 епизод. Да бяха разтворили гардеробите от предните сезони поне. 18.gif 18.gif 18.gif

А пък ако е от настоящета ще е перфектно....The New Love ... Нейтън ще забрави за Хейли за 30 секунди, както направи Лукас с Брук в 9 епизод. Нищо ново на хоризонта.
lovely
Аз лично мисля 4е е от сега, щото след боя имаше кратък кадър с Рейчъл и Брук-гледат лицето на Брук в огледалото и Рейчъл казва 4е не е толкова зле положението !!!! Така поне мисля 4е видях, освен ако не бъркам нещо , но не мисля...абе ще видим!!
ani4ka_89
Това, че Нейт си е с ужасната коса не гарантира нищо, защото той и на касетата е така, а би трябвало да е на 15
OTH^fenka
Според мен касетата си е отпреди! Просто сега е заснето smile.gif И за това Нейт си е с новата прическа!
sulu
Естествено,че просто дават флашбеци ала "Изгубени" и дават как се е стигнало до тази касета.И това,че Рейчъл казва на Брук,че не е толков зле не значи,че тя сега ще спи с Нейтън.Просто според мен Рейчъл я успокоява,че е можело и да я замерват с картофи,вместо с домати като е излизала от вкъщи.А относно прическите и дрехите-то и на самата касета дори не се бяха постарали малко прическите да им по сменят. 18.gif
Разбира се Хейлито бързо,бързо ще му прости,но ми е интересно дали Пейтън ще продължи да казва на Нейтън-"Започни да мислиш за себе си на първо място и тн..." 18.gif 20.gif
FaLLOuTbOy
надявам се да има и малко PILLOW FIGHT между Брук и Пейтън biggrin2.gif
seduction_55
Окото на Брук е така от Пейтън.Тя я удари.wink.gif
dont_speak_f
омфг невероятно промо biggrin2.gif искам и аз като на Брук роклята за бала 4.gif
chu6kata
Ей, така всичко се нарежда с Пейтън и Брук...сега и двете са еднакво сгафили така че са квит и пак ще станат приятелки,още нещо забелязвам...досега всеки е лъгал(премълчавал) за нещо всеки само Лукас и Пейтън не са се лъгали така брутално..може и да бъркам smile.gif а за Нейтън какво се учудвате..сценаристите още от 1ви сезон ни предупредиха,че си е ...перверзно момчето..аа нека си се забавлява smile.gif но съм сигурна че не е от скоро..така че не се бойте фенове на Нейли smile.gif
CiNdEreLLa``
Ооооооо нееееееееее този епизод изглежда обещаващ хахаххахахахахха нямам търпение да го гледаммммммммммммммммммм хехеххе

P.S. GO BROOKEEEEEEEEEEE tongue.gif smile.gif KICK HER ASS biggrin.gif
girl_from_hell
хахах много често взех да казвам това, но отново съм изненадана от това какво могат да причинат на сериала, хах те направо да си направят оргийка така и така всеки е спал с всеки е не наистина както четах в някой от предните постове дързост и красота пасти да яде
еми предния епизод не ми хареса, но поне на този ще се смея като гледам промото
chu6kata
Пропуснах да ви питам..ама честно да отговорите..като се АБСТРАХИРАТЕ от това че Нейтън е с Хейли,не се ли зарадвахте на сценката с пръскачкитеи после Нейтън и Брук се въргаляха по тревата smile.gif ....аз им се израдвах smile.gif
CiNdEreLLa``
Цитат(chu6kata @ Feb 16 2007, 09:22) *
Пропуснах да ви питам..ама честно да отговорите..като се АБСТРАХИРАТЕ от това че Нейтън е с Хейли,не се ли зарадвахте на сценката с пръскачкитеи после Нейтън и Брук се въргаляха по тревата smile.gif ....аз им се израдвах smile.gif

Абе честно казано сладка беше,но някак си не виждам Брук с Нейтънчо smile.gif не знам може би предразсъдъци unsure.gif
chu6kata
QUOTE(CiNdEreLLa`` @ Feb 15 2007, 23:24) *
QUOTE(chu6kata @ Feb 16 2007, 09:22) *

Абе честно казано сладка беше,но някак си не виждам Брук с Нейтънчо smile.gif не знам може би предразсъдъци unsure.gif

Виж как Хейли промени Нейтън да е добричък,и ако сценариста си пада малко съдист би показал и как Нейтън прави Брук по-добра..ама тя вече си е добра..не не..няма да ни причинят поредния триъгълник..не не smile.gifне обръщайте внимание просто си пиша докато мисля smile.gif
Sway
Ооф Боже , какви са тези физиономии на Пейтън от последните епизоди в снимките от сцените laugh.gif laugh.gif Ще ме съсипе, ох не мога да спра да се хиля....
CheerFuL-F
нямам търпение да дойде сл. епизод ще е супер и май ще се гледа бой
Menna
Няма друга такава простотия..... 18.gif 18.gif 18.gif

fenka_lucas_i_brooke
Е че тя Пейтън вече има опит в боя biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif много ми е интересно само защо Брук замерва прозореца на Пейтън!
Иначе Брук и Нейтън с пръскачките бяха суууууууууууууупер сладки!!!
ava_89
хах да яко ще е само, че много ме яд как свърши 1iangr[1].gif Висчки гледаха Брук се едно тя нззз...... само тя се еедно е виновна
geri_soon
Цитат
хах да яко ще е само, че много ме яд как свърши 1iangr[1].gif Висчки гледаха Брук се едно тя нззз...... само тя се еедно е виновна

Съгласна съм с теб!И Нейтън е виновен но това е било в миналото! Те са различни сегаbigwink[1].gif
Е ще гледаме и женски бой!Макар че ми се искаше Брук и Пейтън да си оправят отношенията emoticon1 (44).gif ама...?!
определено ще е интересно чакам с нетърпение ! emoticon1 (119).gif
Vaninka87
Много, много ми се иска записа от касетата да е стар от периода когато Нейтън беше гадняр! В противе случай ще се променя много драстично и крайно мнението за него 19.gif Наистина следващата серийка ще е трепач!!! Чакането да излезне ще е много мачително, нали ? Дано го пуснат колкото се може по-скоро worthy.gif
Adskata
Еми и аз си мисля че касетата е стара,когато Нейтън беше с Пейтън.Щото ако беше от сега определено боя ще ше да е м/у Хейли и Брук,а той е м/у Пейтън и Брук....ама както и да е...следващият епизод май май ще бъде мнооооооо як...
Menna
Ново официално промо:

Download link: 4.15 promo (version 2)

18.gif 18.gif 18.gif 18.gif

"Are you on the list? "
seduction_55
Цитат(Menna @ Feb 16 2007, 21:21) *

18.gif 18.gif 18.gif 18.gif

"Are you on the list? "

18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
Не мога да повярвам докъде стигнаха...направо на дъното 14.gif
Пейтън има много хубава ризка 18.gif 18.gif 18.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.