Серията беше хубава.Вече доста се изписа за нея и не искам да с еповтарям,само ще кажа ,че според мен нито реакциите н на Пейтан бяха пресилени ,нито пък тези на Брук.И двете претърпяха много и всяка е събирала дълго време в себе си и просто беше дошъл момента да си кажат всичко,което имат да казват.Само едно ме притеснява и не знам аз ли съм сляпа нещо или какво.От коментарите ви ми става ясно ,че
Брук наистина се е подигравала с майката на Пейтън,обаче защо аз не мога да си го спомня и май не е от тази серия ,защото изгледах много внимателно сцените с тях и нямаше такова нещо
.Та някой може ли да ми каже къде точно е било това,за да си го припомня
Иначе
Хейли и Нейтън бяха много сладки и този път изглеждаха много реални всички неща ,които направиха.
Лукас с тази прическа е много зле,ама кой ни пита нас

.Той в тази серия нямаше много важна роля само търчеше напред назад и се чудеше какво да прави,забавно ми беше някак.
За роклята на Брук това май беше вече прекалено,ама и Брук с яйцата не остана по-назад

.
Само едно наистина много ме ядоса.Роклята на Брук беше супер обикновена ,а на Пейтън нямам думи .Роклята и е божествена.Не мисля,че трябва да има толкова явно пристрастие към даден характер
Бевин както винаги просто ме уби ,особено с онова "Нейтън спеше с всички " .Супер смешно беше.
Брук и Рейчъл бяха страхотни,преди не харесвах особено Рейчъл,но тя много се промени ,както и самата Брук ,така че ще е хубаво да остане още време,получават се хубави сцени с нея и Брук
Ми айде стига толкова има още много неща,ама да не се повтаряме само ...