Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Prom Night at Hater High"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 4
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
borko
Цитат(ludoto_mimi @ Feb 24 2007, 23:45) *
Списъкът с песните в първия пост е обновен. Вече всички линкове работят.

Има ги и в датата вече,ако случайно,пак спрат да работят линковете :))
тук
Brooke
Серията беше хубава.Вече доста се изписа за нея и не искам да с еповтарям,само ще кажа ,че според мен нито реакциите н на Пейтан бяха пресилени ,нито пък тези на Брук.И двете претърпяха много и всяка е събирала дълго време в себе си и просто беше дошъл момента да си кажат всичко,което имат да казват.Само едно ме притеснява и не знам аз ли съм сляпа нещо или какво.От коментарите ви ми става ясно ,че Брук наистина се е подигравала с майката на Пейтън,обаче защо аз не мога да си го спомня и май не е от тази серия ,защото изгледах много внимателно сцените с тях и нямаше такова нещо wacko.gif .Та някой може ли да ми каже къде точно е било това,за да си го припомня blush.gif Иначе Хейли и Нейтън бяха много сладки и този път изглеждаха много реални всички неща ,които направиха.
Лукас с тази прическа е много зле,ама кой ни пита нас 18.gif .Той в тази серия нямаше много важна роля само търчеше напред назад и се чудеше какво да прави,забавно ми беше някак.
За роклята на Брук това май беше вече прекалено,ама и Брук с яйцата не остана по-назад 16.gif .
Само едно наистина много ме ядоса.Роклята на Брук беше супер обикновена ,а на Пейтън нямам думи .Роклята и е божествена.Не мисля,че трябва да има толкова явно пристрастие към даден характер dry.gif
Бевин както винаги просто ме уби ,особено с онова "Нейтън спеше с всички " .Супер смешно беше.
Брук и Рейчъл бяха страхотни,преди не харесвах особено Рейчъл,но тя много се промени ,както и самата Брук ,така че ще е хубаво да остане още време,получават се хубави сцени с нея и Брук rolleyes.gif
Ми айде стига толкова има още много неща,ама да не се повтаряме само ...
seduction_55
Цитат
Та някой може ли да ми каже къде точно е било това,за да си го припомня

Само за тези два момента се сещам.

S4/Е3
Peyton: Ha.
Brooke: What are you laughing at? Your "I love you"'s send people to their grave.
Peyton: Well in that case, I love you, Brooke.

S4/E9
Brooke: (role-playing) Hi Peyton here again. Have I mentioned that if you love me you may die soon? See mother one and two.
Haley: Brooke!

DesiTo
Цитат
Та някой може ли да ми каже къде точно е било това,за да си го припомня

S4/E3 "Good News For People Who Love Bad News"
Brooke: New boyfriend?
Peyton: He's my brother.
Brooke: You have a brother?
Peyton: Yeah.
Brooke: Well. Then I guess your mom slept around even more than you do.
Sway
М-дааа... много кофти беше като й се подигра... Човек не трябва никога да си прави шеги за сметка на смъртта на нечий близък човек... sad.gif
Алекс
Имаше още една подигравка - когато пътуваха мажоретките в колата.За финала на щатската титла.

Цитат(seduction_55 @ Feb 26 2007, 10:02) *
S4/E9
Brooke: (role-playing) Hi Peyton here again. Have I mentioned that if you love me you may die soon? See mother one and two.
Haley: Brooke!

julia1990
Е да и аз мисля,че тва си беше тъпо..Не може да си правиш подигравки с такова нещо,просто не може!! sad.gif
lemmy
айде и аз намерих време да коментирам епизода и ше кажа само едно WOW крайя не можеше да ме разбие повече беше брутален просто нз даже кво да кажа... Бойя м/у Пейт и Брук беше прекрасен просто накефих се на макс хаха biggrin2.gif ...Нейт и Хейли то е ясно те са просто супер сладки и квото и да става с тях е ясно че си се обичкат... Бевин уоу тая мацка прсот искам да я настискам от кеф аз попринцип обожавам тъпички хора или такива дет се праат на тъпи хахаха worthy.gif ...хмм Деб тя напрао нз кво си мисли ма с тва държание, ма тря знае че ше тря мноу повече да опраи нещата... Бала ми сички бяха много хубави чак се размечтах blush.gif еми нямам търпение до следващия епизод
mim4eto0o0o
Свалих си епизодчето, но никои субтитри не стават cry.gif Моля ви дайте някакви, които ще станат 8.gif
White tulip
А защо Брук като толкова "добра приятелка" не е споменала на Пейтън, че е спала с гаджето й (без значение в кой момент)?Та нали приятелството се основава на доверието...?Дори да става дума за "пренебрежимия" факт, че Брук е спала с гаджето на Пейтън?
seduction_55
Цитат(White tulip @ Feb 26 2007, 22:06) *
А защо Брук като толкова "добра приятелка" не е споменала на Пейтън, че е спала с гаджето й (без значение в кой момент)?Та нали приятелството се основава на доверието...?Дори да става дума за "пренебрежимия" факт, че Брук е спала с гаджето на Пейтън?

И какво точно да й каже? "Виж Пейтън съжалявам,но е възможно сценаристите да направят така че и аз да съм те предада,но незнам в кой момент ще стане затова ти се извинявам предварително." dry.gif Не разбрахте ли вече че няма как да й е казала,след като това е измислено в четвърти сезон.Но голяма работа,Брук е трябвала да предвиди че това се е случило и да се извини,нали? 18.gif И не забравяйте че веднъж Дан я покани на танц.Може в скоро време да трябва да се извинява на Карън и на Деб,че знае ли се....Може да има още касети с нейно участие sick1.gif

Епизода за мен беше най-добрия от този сезон.Наистина на няколко момента даже се насълзих,и единия беше разговорът между Брук и Пейтън.Колкото и да не харесвам Пейтън,наистина ми стана мъчно за нея.(но само за малко biggrin2.gif 18.gif )
infernalgirl
Много як епизод!!!! biggrin2.gif С нетърпение чакам да видя какво ще стане по-нататък...
Peyton_Luk
Яко промо
Серийката добра 4.gif
impo92
a s04e16 koga 6te izliza ? :S

---mod edit:
Пиши на кирилица!
**Sophia**
Гладах го днес.И беше найстина интересен... happy.gif Съжелявам Брук,Пейтън
много яко я удари,направо щях да умра.. sad.gif Според мен Пейтън е постъпила малко
по-гадно от брук,ама няма значение.Честно да ви кажа Брук не ми хареса много на Бала. mad.gif
Забелязала съм че винаги на някакви такива срещи и балове,Брук е с някакви червени червила,
които не ми допадат,но епизода беше забавен....Само там накрая Този Дерек като се появи,как удари Пейтън. 16.gif
Горкичката тя! 14.gif
Naghual
Тази вечер много ми се насъбра. Точно преди да изгледам този епизод, изгледах и последния епизод на Heroes, където и там взеха да мрат и да стават лоши работи.
Да не говорим за този 15-ти епизод... толкова неща се провалиха, че то не остана време до края на сезона да се поправят! Направо няма да мога да спя тая нощ..! unsure.gif
jivitu
Само искам да попитам дали някои знае дали е излязла 16 серияconfused.gif confused.gif
Menna
Цитат(jivitu @ Mar 1 2007, 15:34) *
Само искам да попитам дали някои знае дали е излязла 16 серия?
Не е излязъл.
4.16 ще бъде излъчен след около месец - на 28 март.

За повече подробности или други въпроси, свързани със сезона: Тук и Тук
Jordan
Цитат(Menna @ Mar 1 2007, 16:56) *

4.16 ще бъде излъчен след около месец - на 28 март.

blink.gif Ама защооооо?! mad.gif Тея хора само се гъбаркат с нас. Не е честно дас правят подобни паузи!
Искат да раздължат свършващия сезон ама не е това начина, баси... dry.gif
Nathan
ЛЕЛЕЛЛЕЛЕЛЕЛЕЛ жесток епизод.Жесток.Направо думи нямам ^^
Bong
Тея се уляха.... 28 Март! shocking.gif shocking.gif shocking.gif
olele
Цитат(Bong @ Mar 6 2007, 17:28) *

Дам и аз се чудя как ще издържа толкова много време ужас mad.gif
Ludata Julieta
вече стана някав криминален екшан 18.gif бтв аз си мислех че хората за бала ходат да си праят прически.. уж един път в живота 20.gif
FaLLOuTbOy
Цитат(olele @ Mar 7 2007, 16:17) *
Цитат(Bong @ Mar 6 2007, 17:28) *

Дам и аз се чудя как ще издържа толкова много време ужас mad.gif

оффф уляли са.. друг път.. знаете ли колко време им трябва да направят една серия?! Почивката е напълно заслужена.
Sway
Интересно как по-касови сериали като 24 например нямат 'заслужена' почивка, а си пускат серия всяка седмица, без да се офлянкват и да се правят на интересни mad.gif И от какво толкова се измориха ОТН ??
Както и да е. За мен тази почивка не е нищо повече от отчаян опит да се разтегне сезона по всевъзможни начини.
Nasi
Почивката не е за актьорите и снимачният екип. Те хората от януари снимат без почивка. Този понеделник ще почват 20 епизод или ще довършват 19-сти. Официално снимките на сезон 4 трябва да приключат на 3 април.
Почивката е, за да може сезонът от 21 епизода да почне в края на септември и завърши в началото на май. Най вероятно след тази сегашна почивка ще има още една, но ще бъде само от една седмица. По този начин финалът ще бъде излъчен втората седмица на май.

Миналият сезон, както вече много пъти сме повтаряли, почивките бяха направени по-същият начин. Тогава обаче пролетната пауза беше изтеглена с 1 епизод напраед, т.е. след 16 епизод, сега е след 15-сти. За информация паузата между 10 и 11 епизод на 1-ви сезонв е била почти три месеца, тогава дори не се е знаело дали ще продължат.

За правенето на една серия им отнемат средно около две седмици, естествено зависи и от самите серии. Както е известно имаше конкурс "Доведи ОТН в твоя град". За снимането а един от епизодите трябваше да пътуват доста и да снимат на чуждо място.

Също така обикновенно през тези почивки телевизиите пускат стари епизоди, сега в момента CW трябваше да излъчват повторения на ОТН, но са пуснали ново Реалити Шоу, чийто рейтинги били доста добри и ще го задържат до 28 март.

The CW did release a calendar change. Some of you may have seen the ratings for ANTM and The Pussycats show. Well, the ratings were very good, especially in the key demographics. So, with that latest news, the CW is not airing any OTH reruns. None. Pussycats encores will air after ANTM. OTH returns with new episodes on March 28th. кредит ФФ

Това още веднъж показва отношението на телевизията спрямо ОТН.
ludoto_mimi
Цитат(Sway @ Mar 9 2007, 10:30) *
Интересно как по-касови сериали като 24 например нямат 'заслужена' почивка, а си пускат серия всяка седмица, без да се офлянкват и да се правят на интересни

24 започва през януари и свършва през май. Докато останалите сериали почват септември и свършват в началото май. А и 24 е екшън сериал, малко глупаво да му правят почивки, след като целта е да държи зрителите в напрежение до следващата седмица, а не съвсем да забравят за какво се разказва. happy.gif
Sway
Мии не знам, мен и ОТН си ме държи в напрежение през повечето време wink.gif
acm_pippo
Цитат(ludoto_mimi @ Mar 9 2007, 14:20) *
Цитат(Sway @ Mar 9 2007, 10:30) *
Интересно как по-касови сериали като 24 например нямат 'заслужена' почивка, а си пускат серия всяка седмица, без да се офлянкват и да се правят на интересни

24 започва през януари и свършва през май. Докато останалите сериали почват септември и свършват в началото май. А и 24 е екшън сериал, малко глупаво да му правят почивки, след като целта е да държи зрителите в напрежение до следващата седмица, а не съвсем да забравят за какво се разказва. happy.gif

Абсолютно wink.gif Дори преди няколко седмици излязоха 2 серии наведнъж. Кога ли ще направят така и с ОТХ rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
sisiiitooo
Цитат(vivata123 @ Feb 17 2007, 21:30) *
Иии,понеже пускам мнения точно там,където не трябва и точно тогава,когато не му е времето,май моето мнение е точно за това място...И нали е форум-"всеки изразява собственото си мнение..." и бла-бла,не ме изгаряйте на кладата...Да,заклет фен съм си на Пейтън,обаче пък симпатизирам и на Брук.И понеже Брук беше тоооолкова разочарована от "най"-добрата си приятелка,когато разбра,че е целунала(разбирате ли,позволила си е да целуне..омг.. wacko.gif ) Лукас,когато гледах серията с прослувутата касета,единственото,което ми дойде наум е "Боже,каква лицемерка..!"Тя първа е предала приятелката си по такъв начин и то с нещо мнооого повече от една безобидна целувка на предсмъртния ти одър.И с цялата си наглост,обвиняваше Пейтън?Не знам с какви очи я е обвинявала така..и за да защитя аргументите си,мога съвсем честно да ви кажа,че бих постъпила по същия начин.Щях да я цапардосам по лицето без да ми мигне окото! blush.gif Но би ми било интересно какво ще е оправданието на Брук в случая и дали въобще ще се опита да се оправдае или ще реши,че не го дължи на никого.
Както и да е,смятам,че така и двете ще са квит и ще могат спококойно да си поговрят за грешките си и да могат да се поставят спокойно на мястото на другата и да разберат как се чувства.В крайна сметка,всеки си има недостатъци и според мен истинското приятелство е когато си се примирил с тези на някой човек.просто знаеш,че той е такъв и си имаш едно наум...

И преди да сте ме екзекутирали,защото реших да защитавам една от гореспоменатите личности,които в момента са най-обсъжданите от сериала,нека да ви кажа,че това е просто сериал!наслждавайте му се и не го приемайте навътре,а се забавлявайте...(казвам го от личен опит,защото преди много се вълнувах на всякакъв вид филми и сериали и определно това не ми влияееше добре... mrgreen[1].gif )

Love ya,
Peace
bigarmhug.gif 57.gif

Аз съм на същото мнение как може през цялото време Брук да обвинява Пейтън за нещо ,което тя е направила много преди нея и не си е признала .Въобще не са квит според мен какво като е било преди 4 години confused.gifБрук е имала 4 години ,за да си признае и така и не го е направила...и с цялата си наглост обвиняваше Брук за някаква си целувка....
Menna
Цитат(sisiiitooo @ Mar 17 2007, 14:02) *
Аз съм на същото мнение как може през цялото време Брук да обвинява Пейтън за нещо ,което тя е направила много преди нея и не си е признала .Въобще не са квит според мен какво като е било преди 4 години confused.gifБрук е имала 4 години ,за да си признае и така и не го е направила...и с цялата си наглост обвиняваше Брук за някаква си целувка....

Цитата на Таня, отговаря на въпроса ти: emoticon1 (116).gif

Цитат(seduction_55 @ Feb 26 2007, 23:01) *
И какво точно да й каже? "Виж Пейтън съжалявам,но е възможно сценаристите да направят така че и аз да съм те предада,но незнам в кой момент ще стане затова ти се извинявам предварително." Не разбрахте ли вече че няма как да й е казала,след като това е измислено в четвърти сезон.Но голяма работа,Брук е трябвала да предвиди че това се е случило и да се извини,нали? И не забравяйте че веднъж Дан я покани на танц.Може в скоро време да трябва да се извинява на Карън и на Деб,че знае ли се....Може да има още касети с нейно участие
Sway
Цитат(Menna @ Mar 18 2007, 21:44) *
Цитат(sisiiitooo @ Mar 17 2007, 14:02) *

Цитата на Таня, отговаря на въпроса ти: emoticon1 (116).gif

Цитат(seduction_55 @ Feb 26 2007, 23:01) *
И какво точно да й каже? "Виж Пейтън съжалявам,но е възможно сценаристите да направят така че и аз да съм те предада,но незнам в кой момент ще стане затова ти се извинявам предварително." Не разбрахте ли вече че няма как да й е казала,след като това е измислено в четвърти сезон.Но голяма работа,Брук е трябвала да предвиди че това се е случило и да се извини,нали? И не забравяйте че веднъж Дан я покани на танц.Може в скоро време да трябва да се извинява на Карън и на Деб,че знае ли се....Може да има още касети с нейно участие

Евала на seduction_55 за това изказване!!

Hazel^eyes
е да ама най после се разкри каква е Брук.не стига,че спи с всеки срещнат,но и предава приятелката си. blink.gif
кеча м/у двете беше супер! 18.gif Go go Peyton! 10.gif
това което ме учудва,че този смахнат Дерек пак се появява.нали го бяха арестували???
`BruKas`
уфф не мога да разбера защо все брук ви е виновна..съгласна съм с seduction_55 .. GO bruCas!!!!THey are the best!!!
mimi_k5
ПЪРВО Брук може да си спи с който си иска ВТОРО тя си е такава и всички я харесват каквато е:готина забавна хубава сладка уммна...........И ТРЕТО сериала без нея няма да е същия Колкото до Пейтън 2083[1].gif 2084[1].gif тя е вечно депресирана и е скучен персонаж И винаги предава БРУК колко пъти се натискаха с Лукас зад гърба на БРУК[blabla] blabla[1].gif 10.gif GO BRUKAS!!!!!!!!!!!!!!!!!
`BruKas`
мими съгласна съм с теб
Mr. Winchester
страхотен епизод, брук си ме кефи такава ква'т си е
mR.DiSCo
кеча кеча и кеча най много ми хареса от серията ,също и истеричните караници на Нейли , както и надписа ''whore'' , на брукси на роклята 18.gif 18.gif 18.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.