Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Prom Night at Hater High"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 4
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
Jordan
Субтитрите са преведени! biggrin2.gif
Дръпнете ги от началната страница на subs.unacs.bg
Отново благодаря на рару2000 blush.gif
Mi6enceto
Цитат(Jordan @ Feb 23 2007, 10:25) *
Субтитрите са преведени! biggrin2.gif
Дръпнете ги от началната страница на subs.unacs.bg
Отново благодаря на рару2000 blush.gif

papy2000,много ти благодаря blush.gif rolleyes.gif
LoveOneBoy
Серията беше повече от блестяща!Всичко беше както трябва,но какъв край...Доста се очудих ohmy.gif
vivata123
escorpio,ю рулл!! worthy.gif

Напълно съгласна съм с поста ти...

Та,за серията-мн якааа!Суперска беше...Като за начало,много ми хареса Нейтън как отиде да се извини на всеки,който може да се е засегнал от касетата...сладурче wub.gif После Брук и Пейтън laugh.gif Пейтън беше толкова... RIGHT! За всичко,което каза я разбирам адски добре.А тоя Лукас 14.gif 19.gif 14.gif Абе,кога това момче ще се научи да се грижи за своето гадже,а не да ходи при другата...направи го и когато беше с Брук,прави го и сега.Заслужаваше пейтън да го зареже едно хубаво точно преди прома,ама нали си го обичка... 3cip[1].gif Обаче най-се изкефих,когато ПБ се сбиха...Много прочувствена реч дръпна Пейтън на Брук,направо евала й казвам! 8.gif Наистина беше някак си...мило?!Нз,надявам се обаче пак да си станат мн добри приятелки,защото винаги са ме радвали като приятелки. 57.gif обаче накрая пейтън колко красива беше... 36_1_41.gif Толкова красива и щ-а-с-т-л-и-в-а...Не заслужаваше Дерек да се появи отново.Съмнявам се да излезе нещо хубаво от тази "среща" с кроше.Надявам се някой да дойде,въпреки че май някъде бях чела,че Брук ще отиде при Пейтън и ще й помогне... Май в спойлери,не помня..Абе,общо взето,серията беше мега якааа!Направо си избухнах като си я гледах...Дано да продължат да правят толкова добри серии
5angel[1].gif
pinkovsjason
Хора к'во ви става ? Лукас изглежда най - добре с тази прическа !
OTH^fenka
Серията беше много хубава! Много ми харсеа. На доста от сцените се разчувствах, особено на нещата, които си казаха Брук и Пейтън, слад като се сбиха! Мисля, че Пейтън си беше доста Права! Дано си оправят отношенията smile.gif
Хейли постъпи доста умно, като не прочете онзи списък! А накрая беше много сладка с тази рокля и прическата й беше много хубава wub.gif И останалите също бях Страхотни, особено Брук - както винаги Супер чаровна и много й отива червеното wub.gif Обаче накрая си изкарах акъла когато Пейтън отвори вратата и се появи онова психо, направо ... shocking.gif
PETIO
Доста силна серия,а само как завърши ohmy.gif
milen4eto
Страшна беше серийката!! rolleyes.gif

И много благодаря за най-скоростното създаване на субтитрите на Pару2000, ти си върха... без тебе съм за никъде !! worthy.gif
Bong
WoW как свърши епизода! shocking.gif
pinkovsjason
Писна ми в този филм да гледам само как се случват лоши работи.....един бал не може да мине нормално 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif
svetlio_91
Кво стааа тука??Кога ще излиза 4х15 !?!?!?!? cry.gif cry.gif
Be`YouRseLf
Цитат(ava_89 @ Feb 23 2007, 00:31) *
ХАх и аз да си кажа мнението, и аз забелязах, че Пейтън цапна Брук по лявата буза пък синината се оказа на дясната shocking.gif

И аз го забелязах това.Според мен голям гаф, както и в 13 серия - Pictures of you, където се вижда изкуствения стомах на Хейли,но...както и да е.Серията беше малко особена.В по-горните си постове, някой от вас защитават Брук,други Пейтън, трети са на съвсем други мнения, но по този въпрос аз смятам че вече са квит.Никоя не трябваше толкова да избухва ,но и двете си бяха прави малко или много.За Нейтън и Хейли - за пореден път се възхищавам на тяхната връзка - страхотни са.Често ми се иска и аз да бях като Хейли-толкова мила и добра,почти безгрешна,но... 3cip[1].gif Рейчъл - взе да ми става гадно за нея, но след като изброи какво бе направила още от идването си...не знам,надявам се че все пак ще размисли и ще се върне.Маут, горкия Маут,много е нещастен в любовта.Дано до края на сезона му намерят някоя свестна,дето няма да бяга от него и да го изоставя.В Деб имаше рязка промяна от предните епизоди.Деб и Дан - абе там стана малко скучно - тя все се двуоми,той все напира,Лукас все се меси а накрая изказва положително мнение,трябва малко развитие и в този план.А за края на филма,беше почти ясно че човека до снимката не е Лукас.Не е логично в един момент да ну скрият лицето, а после да го дадат в колата.А и странна снимка на Пейтън - той няма такава в стаята или въобще в къщата си.Дано поне Дерек не я обезобрази.Изглеждаше жесток удар hmm.gif
Bloody_Tears
Цитат(svetlio_91 @ Feb 23 2007, 14:55) *
Кво стааа тука??Кога ще излиза 4х15 !?!?!?!? cry.gif cry.gif

Вече е излязъл епзиода!
svetlio_91
Дай линк плссс
Bloody_Tears
http://zamunda.net/details.php?id=81393 bigwink[1].gif
svetlio_91
Ееее не може ли да не е ТОРЕНТ 1sad[1].gif 1sad[1].gif 1sad[1].gif
The Black Dragon
Yoo Nigga, тоя епизод си струваше worthy.gif Но следващия ше е як и то много. Обичам епизодите когато започват с черен екран и бял надпис One Tree Hill rolleyes.gif Тогава винаги има психо biggrin2.gif А тва педалче Лукас няма ли кой да го убие, контузи, изсели от града,... Бахти гнусното гейче. А тоя Нейтън с тая мазна косичка е малко след него sick1.gif Жалко, че изгониха Рейчъл. Дано я върнат, че ше ми липсват циците й unsure.gif Така стегнати и кръгли blush.gif Брук както винаги е мегаяка и си е душичка, квото и да и приписват сценаристите. Очаквам с нетърпение Пейтън/Дерек volume 2, ама ако и тоя път се появи меката китка и я спаси и направо спирам да го гледам тоя филм dry.gif Lady Azis стига са го правили на герой, като всеки вижда, че е станал една нежна пеперудка Искам тоя път Брук да и помогне или самата Пейтън там да му вкара два ъперкъта и един пирон и да завърше със суплекс и да се чуе глас You Win! Perfect 18.gif 18.gif 18.gif
А тая Бевин не мога да я разбера защо в един епизод я изкарват мегатъп олигофрен, а в друг си е нормална? Да не е шизофреничка 3.gif 16.gif
Деб както винаги беше очарователна. Закво им беше да я праат алкохоличка и наркоманка не ми е ясно 9.gif
Каррън и Хейли са надули коремите huh.gif Кога ги заплодиха, кога се издуха shocking.gif
Дан харабия беше супер весел и ма цъка много. Особено сцената с ipod-a 18.gif worthy.gif 4.gif

И кво са? Следващата серия след 437462384 дена 14.gif
Nasi
The Black Dragon worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif Супер точно го каза. 18.gif Само дето аз се радвам, че Рейчъл си замина, така ще има повече време за останалите.

още веднъж ще се повторя: Няма официална информация за датата на следващият епизод, но съм 90% сигурна, че ще е на 28 март.
KaTeTo_mnt
Цитат(svetlio_91 @ Feb 15 2007, 17:47) *
тва май е Рейчъл uhhh.gif

Не е Рейчъл. Просто може мъжът да е Чейс.
winona
The Black Dragon 18.gif

финала беше готин,
да видим (на 28-ми) дали уроците на другия Дерек са имали ефект.. blink.gif
lamzzz
аххаха тия са луди няко и ден 6те се гътна сам от тоя филм тъкмо си викам екстра си4ко си е на място и опааааааааа shocking.gif хаххахаха тва е лудост но се пак ме кара да тръпна всеки пат smile.gif
sa6enka
Лелееееееееее егати работата,нямам търпение да вида дали и този път Лукас ще спаси Пейтън или сама ще се справи,много лошо че има цял месец че и повече докато разбереме mad.gif mad.gif
lamzzz
какав месец аз пак ли не сам разбрал sad.gif оле няма ли да е в сряда следва6тия

FaTe{}
В кои сайтове има новата серия
^^HeLa^^
Серийката беше много добра 2thum[1].gif За Лукас какво да кажа то момчето почти нищо не направи този епизод само ходеше като свободен електрон и се чудеше кого да обеждава да се появи на бала. Е явно сценаристите са му дали малко почивка, че да събира сили за следващия епизод, защото въпреки че и на мен ми се иска този път не той, а някой друг да спаси Пейтън или пък за разнообразие тя сама да се справи със ситуацията, силно се съмнявам това да стане. smile.gif Сега Нейли кактко винаги бяха страхотни rolleyes.gif много се забавлявах с Хейли и със списъка(искам списъка, а обаче искам да не можеш да напишеш списък), както и да е знаех си, че тази случка няма да повлияе на връзката й с Нейтън, преживяха по-сериозни неща нямаше как да не се справят с това rolleyes.gif
Брук и Пейтън сага този въпрос е доста сложен 2thin[1].gif Пейтън обаче преувеличи реакцията си. Много ме ядосаха точно две неща в поведението й 1) Не трябваше да драска по роклята на Брук, все едно в края на трети сезон Брук да беше написала на роклата й за сватбата на Хейли и Нейтън че Пейтън е мръсница, това според мен беше излишно, боя го преживях някак въпреки че и той беше малко прекален, но това с роклята беше много детинско и 2) Какво като Лукас е отишъл да види как е Брук сякаш не ходеше да проверява какво прави тя докато ходеше той с Брук.
Брук тя осъзнава грешката си, но тава не бива да я онивинява. Малко странна ми се стори реакцията на това че Пейтън е надраскала роклята й, не че очаквах да отиде да намери пейтън и дя я бие, ама пък и да се зарадва и да подскача също не очаквах.
grsti
ще ми дадете ли линк за епизода в датата?ако го има качен..
matrixOTH
Аз мисля че Брук ще е тази която ще спаси Пейтън..Тъй като накрая тя разбра че на Пейтън и пука за нея..И може би ще отиде до къщата на Пейтън..нз...така си го мисля аз smile.gif

Пък може и Пейтън да сънува tongue.gif - Това май ми се иска повече smile.gif
qwe123
Амм този епизод определено беше странене.Не чакам с особено нетърпение следващия епзиод за разлика от почти всички от вас.Просто не знам защо.Речйъл ми се струва,че ще се върне или нещо такова.Защото след като получи MMS-а се замисли...Ама едва ли smile.gif Хейли са я ударили яко хормоните smile.gif И Карън май май,щом е решила да отиде с Дан biggrin.gif "Татко" от страна на Лукас ми се стори много странно и някак си не на място.Дбе беше доста забавна особено.когато се появи в кухнята mrgreen[1].gif Пейтън ме подразни още в началото.Не трябваше да си го изкарва на Лукас.Той пък нещо не го видях в тоя епизод.Хейли и Люк пак се скараха и то пак заради Нейтън biggrin.gif Като в "добрите" стари времена biggrin.gif Нейтънчо за пореден път казвам,че трябва да се постриже.Прдпочитам го с 1 номер от колкото така tongue.gif Фърги и Джънк много ме зарадваха докато влизаха biggrin.gif Аааа за малко да забравя кеча!Беше по-добър от ония по GTV mrgreen[1].gif Епизода беше добър.Ама можеше и по-добър да е mrgreen[1].gif
Алекс
Епизода ми хареса само дета самият край ме учуди страшно много... тоя кретен нали го бяха хванали?
Много смешно ми стана как и Пейтън и Хейли си го изкарват на Лукас...където иде му се карат biggrin.gif С нетърпение очаквам другия епизод, ама ще има да си го чакам sad.gif
~●R@Li●~
Много интересен беше епизода biggrin2.gif
Бойните сцени между Брук и Пейтън ми бяха много забавни mrgreen[1].gif
Нейтън и Хейли бяха много сладки накрая.Радвам се ,че така или иначе Хейлито все пак не прочете списъка
happy.gif Всички бяха много хубави за бала 4.gif ...
А колкото до това накрая-просто останах зяпнала blink.gif .Въобще не очаквах Психото да се върне...но то просто не можеше всичко да е идеално...
elena
на мен серииката ми хареса горе-долу...само 4е реакциите на по4ти вси4ки бяха прекалени...кво ги направиха Лукас и Нейтън разбирам 4е им се слу4ват мн неща и все са в центъра на интригите ама да отделят един 4ас и да отидат да се подстрижат по дяволите wacko.gif само ги загрозяват горките shocking.gif shocking.gif а колкото до лукас ве4е наистина прекалявате!!!!!защо да прили4а на *цензура*..непрекаъснато го обиждате по някакви мн годни на4ини....не мисля 4е прили4а на *цензура*..4ад е мн хубав!а героя му лукас си е супер и няма нищо педалско в него!!!!това 4е се обли4а по малко по-разли4ен на4ин не озна4ава такова не6то.наистина ми става мн гадно да 4ета такива коментари.знам 4е всеки има паво да си пи6е каквото мисли.така е!само с 4удя защо толкова сте се настроили срещу него?!и кво толкова му търсите недостатъци...стига ве4е мн си е добре мом4ето!!!!!

lonely_rk
не са ли пуснали промото на 16ти епизод ? няма ли някакви новини какво ще стане с пейтън ? кажете че ще се побъркам !!! сложете нова тема за 16ти епизод и пишете за промота, за новини...кажете нещо

Edit:
Цитат(Nasi @ Feb 23 2007, 15:38) *
още веднъж ще се повторя: Няма официална информация за датата на следващият епизод, но съм 90% сигурна, че ще е на 28 март.

Не е лошо да се погледнат и тези три теми,преди да се пускат излишни постове в други!
Тема за спойлери
Новини
Правила на форума
borko
One.Tree.Hill.S04E15 @ Data.BG (сори,че чак сега)
{HoNeY}
Еми...хубав беше епизодът! Хареса ми, че накрая всичко отново се изясни между Нейтън и Хейли, добре, че не се скараха. wacko.gif За Пейтън и Брук нямам думи, ама дано все пак да се сдобрят! Иначе всичко беше ОК, поне Брук ще има с кой да отиде на бала smile.gif Чакам с нетърпение следващия епизод на 28 март blink.gif sad.gif
ava_89
Не знам как ще издържа до следващата серия cry.gif
svetlio_91
Мхм познато чувство 19.gif
geri_soon
Най-сетне успях да седна да го изгледам.Наистина незабравим епизод 1clap[1].gif Започна с юмрук и завърши с юмрук!Забелязахте ли?! 18.gif 12.gif Въпреки че на моменти с тези извинения sorry.gif и обяснения ми идваше в повече.....
Така да почна подред първо Нейт горкия се скъса да се извинява unsure.gif Хейли донякъде я разбирам че й е трудно ама по едно време Нейт като й каза че ще направи списъка и тя като ревна пак ми беше много смешно 18.gif нещо тва с касетата и бремеността й идва повече! иначе пък накрая те бяха много готини inlove.gif но пък ми е интересно как й махнаха гипса като уж эатова плака в предишните серии че няма да може да танцува.... huh.gif
такам Брук с насиненото око boxed.gif много я съжалявам.Особено и с историята с Чейс и той много ме ядоса 14.gif Тя сега не е същата ,двамата с Нейтън са се променили. Вярно дори и да е била пияна и Пейтън и Нейтън да са скъсали,е виновна но пък сега е различна. Пейтън много драматизираше 5.gif и на нея й е тежко но тя пък беше два пъти беше с Лукас зад гърба на Брук пък и без това не обичаше Нейтън.Трябваше просто да намери утеха в човека до себе си а не да го изолира.Лукас винаги е бил до нея. А пък той с тая нова прическа --- без коментар...... emoticon1 (116).gif
Не знам...мисля че всички страдат за нещо и тая касета им се отрази зле. Но пък края беше... Знаех си че тоя психопат пак ще се появи!
Офф нз как ще издържа до следващия епизод и аз! Осо бено като няма да има цял месец! Те с тея почивки просто се уляха... 1sad[1].gif Но пък какво може да направим освен да чакаме...... 2039[1].gif
Алекс
Да не вземе да стане нещо между Маут и Брук smile.gif
qwe123
Цитат(Алекс @ Feb 24 2007, 13:21) *
Да не вземе да стане нещо между Маут и Брук smile.gif

Хахах,като нищо.Само те не са били заедно biggrin2.gif като изключим Лукас и Хейли ама и за тях има време 16.gif
pinkovsjason
Замислихте ли се защо Брук мисли , че на Пейтън и пука , след като и е написала К*рва на роклята ?
Може би защото преди Пейтън облече фланелка на която пишеше Лезбийка , а всъщост тя не е ..нещо може да е свързано с това..
Syleena
Ами мисли че на Пейтън и пука, защото точно 1 мин преди да видят надписа Брук каза че иска поне да я мрази.а надписа е направен от яд.Ако на Пейтън не и пукаше,просто нямаше да го напише. smile.gif аз така мисля
иначе - страхоотен епизод 2thum[1].gif гадното е само,че оня луд се върна точно сега... wacko.gif всички знаехме че ще се върне,ама баш сега ли намери... glare.gif 14.gif
siska
Цитат(Syleena @ Feb 24 2007, 16:19) *
Ами мисли че на Пейтън и пука, защото точно 1 мин преди да видят надписа Брук каза че иска поне да я мрази.а надписа е направен от яд.Ако на Пейтън не и пукаше,просто нямаше да го напише. smile.gif аз така мисля
иначе - страхоотен епизод 2thum[1].gif гадното е само,че оня луд се върна точно сега... wacko.gif всички знаехме че ще се върне,ама баш сега ли намери... glare.gif 14.gif

И аз съм на същотот мнение. И наистина епизода беше супер happy.gif
Олее така се изплаших като видях смотаната физиономия на побъркания психопат.Оф...наистина не му е сега времето да се появява ама...
DesiTo
Епизода не беше лош. 10.gif
Най-много ми хареса момента с Брук и Лукас. От доста време не бяхме гледали тяхна обща сцена. Макар че, общата им сцена не беше кой знае какво и като време, и като разговор - беше кратка, но пък е хубаво да ги видим поне като приятели. banana.gif Дано в следващите епизоди да имаме възможността да ги виждаме повечко заедно.

Нейтън и Хейли - тя опеделено прекали малко, след като видя касетата. Но пък от друга стана има право, просто можеше малко по-спокойно да реагира. Добре, че поне не прочете списъка. Иначе Нейтън добре го беше измислил /с първия списък, само с нейното име/. Просто той толкова се промени откакто е с нея, а и тя знаеше какъв беше той преди, така че не трябваше чак толкова много да се ядосва. Добре, че осъзна, че миналото няма чак толкова голямо значение. Е, хубаво беше ,че поне накрая се сдобриха, без никакви речи от стана на Нейтън.
Бетани Джой и в този епизод се справи страхотно, много добра актриса е. Най-много ми хареса когато Нейтън й каза, че ще напише списъка.

Нейтън - Когато гледах flashback-а ми беше много забавно. 18.gif Просто бях забравила за кретена Нейтън, все пак той се промени още от първи сезон и чак досега си е такъв. Супер беше с 'турнето за извинения на Нейтън Скот'. И разбира се, трябваше да направи обратново на това което му каза Дан.

Нейтън и Брук - определено им беше неловко, е има и защо. Но пък сцената им беше хубава. Аз винаги съм ги харесвала, но пък това с касетата не ми хареса макар и да бяха заедно. На flashback-а се видя какви бяха преди, но пък сега нямат нищо общо с хората от касетата.

Дан - Отново видяхме голямата промяна при него, което е хубаво. Но не се забрая така лесно факта, че уби собствения си брат и не само това. Той направи толкова много лоши неща, а сега изведнъж сякаш е друг човек. dunno[2].gif Но иначе беше доста смешен, когато си танцуваше, нямаше абсолютно никаква прилика с Дан от предишните епизоди. Също и: "Brooke Davis. Niice." biggrin.gif

Пейтън - She's a Drama Queen. Пфф, голямото разочарование, отново жертвата. Първото, което ме издразни, беше когато се ядоса на Лукас, че първо е бил при Брук. Явно е забравила тя как беше постноянно с Лукас, докато той ходеше с Брук. А сега откакто са заедно Брук и Лукас имат една обща сцена и тя разибра се не е доволна. Добре, има право да се чувства засегнат, ама чак пък толкова, прекали. Какви бяха тези изпълненияconfused.gif Удари й шамар, ОК, не можеше ли дотам да приключи ... не, разбира се. Това е Пейтън и тя не може да не е жертвата. Така ми писна да слушам как говори само за Нейтън и Брук. А това се е случило преди доооста време. И как така изведнъж реши да не ходи на бала?
Мнооого глупава постъпка от страна на Пейтън /с рокялта/. Както и след това реакцията на Брук беше малко неадекватна, поне според мен.

Пейтън и Брук - Е, не виждам как може отново да са приятели, след като си казаха такива неща. Изкефи ме Брук, когато хвърляше някой неща по къщата на Пейтън, абе София е много добра в тези сцени. Речта на Пейтън беше прочувствена, наистина Брук не трябваше да се подиграва със смъртта на майка й, но пък и Пейтън не си мълчеше, нали? Както и да е, този епизод беше доказателство, че приятелстово им е разрушено.

Лукас - отново беше с прическа 'убиец'. Добре, че поне той не започна да драматизира за случилото се, а добре го каза и на Пейтън, и на Хейли, че това е минало. Странно ми стана когато каза на Дан 'татко'. Само се надявам отново да не се вживява с ролята на герой и за пореден път да спаси Пейтън.

На Брук определено не й беше лесно през този епизод. Жалко, че скъсаха с Чейс, защото се виждаше, че го харесва, пък и щеше да е хубаво да ги видим на бала заедно. След това Рейчъл си тръгна, а тя беше един от най-близките й хора в последните няколко епизода. И с Маут бяха готини, както винаги. Те наистина са добри приятели.
Много ми хареса когато отиде на The Rivercourt. Щеше да е още по-хубаво, ако всички се бяха събрали там - Хейли, Нейтън, Лукас, Пейтън, заедно и с тези които бяха - Бевин, Склис, Маут, Джънк и Фърги, въобще всички, жалко, че не стана така.

Рейчъл - 'другата голяма промяна'. Или поне след като разбра, че е изключена. Може и да се е осъзнала накрая, но то така за един епизод, все пак и тя направи някои не чак толкова добри неща. Сцената с Брук беше трогателна.
WestStar
Хубава серия като цяло, ама това накрая направо ме разби....

Нека дойде 16та серия да видим как Лукас ше му разбие главата на тоя....

И да допълня, че песента Vega4 - Life is Beautiful в края на серията е направо страхотна....
elli
Цитат(siska @ Feb 24 2007, 17:52) *
Цитат(Syleena @ Feb 24 2007, 16:19) *

И аз съм на същотот мнение. И наистина епизода беше супер happy.gif
Олее така се изплаших като видях смотаната физиономия на побъркания психопат.Оф...наистина не му е сега времето да се появява ама...

съгласна! някъде бях чула следното:"обратното на любов не е омраза а безразличие!фактът че изпитваш нещо значи че все още ти пука!"
иначе за епизода беше интересен и доста интригуващо свърши....зарадвах се на това че лукас отиде да види брук и на това което каза пейтън "дали защитава някога момичето с което ходи" но според мен не беше права да му се сърди че е отишъл...стана ми мъчно и за рейчъл въпреки че не съм и фенка..мн ми беше смешен дан също като се мъчеше да танцува...и нейтън вика "нищо чудно че не мога да танцувам " laugh.gif и ме издразни тва че лукас накрая каза на дан татко...абе както и да е нямам търпение да видя продължение smile.gif
FaLLOuTbOy
може ли някой да качи на Vega4 - Life is good, онзи линк не бачка mrgreen[1].gif
DesiTo
Vega4 - Life is Beautiful
FaLLOuTbOy
Цитат(DesiTo @ Feb 24 2007, 18:35) *

мерсии worthy.gif
ludoto_mimi
Списъкът с песните в първия пост е обновен. Вече всички линкове работят.
Bong
Мерси!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.