Епизода не беше лош.
Най-много ми хареса момента с
Брук и Лукас. От доста време не бяхме гледали тяхна обща сцена. Макар че, общата им сцена не беше кой знае какво и като време, и като разговор - беше кратка, но пък е хубаво да ги видим поне като приятели.

Дано в следващите епизоди да имаме възможността да ги виждаме повечко заедно.
Нейтън и Хейли - тя опеделено прекали малко, след като видя касетата. Но пък от друга стана има право, просто можеше малко по-спокойно да реагира. Добре, че поне не прочете списъка. Иначе Нейтън добре го беше измислил /с първия списък, само с нейното име/. Просто той толкова се промени откакто е с нея, а и тя знаеше какъв беше той преди, така че не трябваше чак толкова много да се ядосва. Добре, че осъзна, че миналото няма чак толкова голямо значение. Е, хубаво беше ,че поне накрая се сдобриха, без никакви речи от стана на Нейтън.
Бетани Джой и в този епизод се справи страхотно, много добра актриса е. Най-много ми хареса когато Нейтън й каза, че ще напише списъка.
Нейтън - Когато гледах flashback-а ми беше много забавно.

Просто бях забравила за кретена Нейтън, все пак той се промени още от първи сезон и чак досега си е такъв. Супер беше с 'турнето за извинения на Нейтън Скот'. И разбира се, трябваше да направи обратново на това което му каза Дан.
Нейтън и Брук - определено им беше неловко, е има и защо. Но пък сцената им беше хубава. Аз винаги съм ги харесвала, но пък това с касетата не ми хареса макар и да бяха заедно. На flashback-а се видя какви бяха преди, но пък сега нямат нищо общо с хората от касетата.
Дан - Отново видяхме голямата промяна при него, което е хубаво. Но не се забрая така лесно факта, че уби собствения си брат и не само това. Той направи толкова много лоши неща, а сега изведнъж сякаш е друг човек.
![dunno[2].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/dunno[2].gif)
Но иначе беше доста смешен, когато си танцуваше, нямаше абсолютно никаква прилика с Дан от предишните епизоди. Също и: "Brooke Davis. Niice."
Пейтън -
She's a Drama Queen. Пфф, голямото разочарование, отново жертвата. Първото, което ме издразни, беше когато се ядоса на Лукас, че първо е бил при Брук. Явно е забравила тя как беше постноянно с Лукас, докато той ходеше с Брук. А сега откакто са заедно Брук и Лукас имат една обща сцена и тя разибра се не е доволна. Добре, има право да се чувства засегнат, ама чак пък толкова, прекали. Какви бяха тези изпълнения

Удари й шамар, ОК, не можеше ли дотам да приключи ... не, разбира се. Това е Пейтън и тя не може да не е жертвата. Така ми писна да слушам как говори само за Нейтън и Брук. А това се е случило преди доооста време. И как така изведнъж реши да не ходи на бала?
Мнооого глупава постъпка от страна на Пейтън /с рокялта/. Както и след това реакцията на Брук беше малко неадекватна, поне според мен.
Пейтън и Брук - Е, не виждам как може отново да са приятели, след като си казаха такива неща. Изкефи ме Брук, когато хвърляше някой неща по къщата на Пейтън, абе София е много добра в тези сцени. Речта на Пейтън беше прочувствена, наистина Брук не трябваше да се подиграва със смъртта на майка й, но пък и Пейтън не си мълчеше, нали? Както и да е, този епизод беше доказателство, че приятелстово им е разрушено.
Лукас - отново беше с прическа 'убиец'. Добре, че поне той не започна да драматизира за случилото се, а добре го каза и на Пейтън, и на Хейли, че това е минало. Странно ми стана когато каза на Дан 'татко'. Само се надявам отново да не се вживява с ролята на герой и за пореден път да спаси Пейтън.
На
Брук определено не й беше лесно през този епизод. Жалко, че скъсаха с Чейс, защото се виждаше, че го харесва, пък и щеше да е хубаво да ги видим на бала заедно. След това Рейчъл си тръгна, а тя беше един от най-близките й хора в последните няколко епизода. И с Маут бяха готини, както винаги. Те наистина са добри приятели.
Много ми хареса когато отиде на The Rivercourt. Щеше да е още по-хубаво, ако всички се бяха събрали там - Хейли, Нейтън, Лукас, Пейтън, заедно и с тези които бяха - Бевин, Склис, Маут, Джънк и Фърги, въобще всички, жалко, че не стана така.
Рейчъл - 'другата голяма промяна'. Или поне след като разбра, че е изключена. Може и да се е осъзнала накрая, но то така за един епизод, все пак и тя направи някои не чак толкова добри неща. Сцената с Брук беше трогателна.