Това беше епизода, който определено чаках с голяяяяяяяяямо нетърпение и който оправда очакванията ми и се превърна в един от любимите ми - да не кажа и любимия !!! Страхотна актьорска игра от страна на София Буш - това момиче все повече ме изумява ... на какво е способна просто .... невероятно присъствие ... сцената, когато чупи чашата и снимката на Пейтън с Лукас беше просто повече от
СТРАХОТНА ... чувстваше се напрежението между двете простооооооо невероятно беше ... не знам мисля, че я гледах 10-15 пъти

Относно Пейтън - абе всички си знаете, че не ми е любимката от доста време насам, нооо това момиче с всеки епизод все повече и повече ми пада в очите

както някой каза по-горе все някой й е виновен, все някой не е прав, а тя е нааааааааай-голямата светица на тоя Свят !!!! Не се ли научи това момиче, че трябва да търси вината и в себе си и че не е необходимо след като нещо не стане на нейната да се прави на интересна и да изпада в "депресии", които при нея са толкова често, че вече почти не ми правят впечатление ... и как изгони Лукас
САМО ЗАЩОТО ПЪРВОТО НЕЩО, КОЕТО НАПРАВИЛ СУТРИНТА Е ДА ОТИДЕ ДА ВИДИ БРУК !!! ... на какво отгоре му държи сметка .. верно, че са гаджета, но в крайна сметка нали ТЯ беше "онази", с която Лукас ПОСТОЯННО се мъкнеше, когато се скараха с Брук в началото на сезона ... хах...естествено това е забравено, понеже не ни е изгодно !!! Не мога само да разбера, защо Брук не й бие шута веднъж за винаги ... както и да е стига по темата

Относно Рейч - много кофти ми стана, че я изключиха и че вече няма да я виждам в ОТХ

иначе сбогуването й с Брукито беше супер сладурско, личи си, че наистина държат една на друга

Хейли малко се превземаше, но то е от бременността, какво да се прави чувствително е момичето.... Нейт за пореден път доказа, че е Мъж с главно "М" !!! А края беше ... супер просто... дано само не е сън и "фалшивият" Дерек да и счупи носа !!!

(това в крага на шегата естествено ) ... еее това е от мен ... май пак се поовлякох, но вие ще ме извините