Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Prom Night at Hater High"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 4
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
Sway
Цитат(Nasi @ Feb 19 2007, 00:14) *
Снимка на всички от снимачната площадка:

линк

Крис определено е 'КЪНТРИ' mrgreen[1].gif biggrin2.gif mrgreen[1].gif
_Jenny_
Цитат(Nasi @ Feb 15 2007, 11:07) *
Горките всички нас фенове на Брук. Три години и половина ни е я показват в една светлина и само за един епизод я свалят под земята.
Сега излиза, че е "лъжкиня, предателка и най-вече лицемерка".

И защо.... за да може постъпката на Пейтън да се обезличи.
Така Пейтън предаде Брук, Брук е предала Пейтън. Всичко е на кантар.

Вариантите за "предателството на Брук" бяха Нейтън или Джейк, но тъй като Джейк се спаси, остана Нейтън.

Ами Дан и майката на Лукас smile.gif много интересно се получава, според вас дали накрая Дан ще влезе в затвора заради това, че уби Кийт
dahlia
По мое мнение Брук от самото начало я дават к...а и ленокащаот легло в легло....Как сте си изградили друго мниние не ми стана много ясно blink.gif Още в първи сезон скачаше гола в колите на момчетата....това не го правят девиците май.....
Все тая де ще бъде интересно от тук нататък как ще ги заплетат нещата.....
Чакам с нетърпение smile.gif
kalin4eto_
Цитат(dahlia @ Feb 20 2007, 04:49) *
По мое мнение Брук от самото начало я дават к...а и ленокащаот легло в легло....Как сте си изградили друго мниние не ми стана много ясно blink.gif Още в първи сезон скачаше гола в колите на момчетата....това не го правят девиците май.....

Напълно съм съгласна с теб!!! Браво!!!Евала!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Bloody_Tears
Цитат(dahlia @ Feb 20 2007, 16:49) *

А на мем ми се струва,че си гледала само 1 сезон.
Сори за офф топика mrgreen[1].gif
Алекс

Напълно съгласен, евала.Изглежда, че сме малко хората, които не сме се заблудили.
kalin4eto_
Цитат(Алекс @ Feb 20 2007, 07:45) *

Напълно съгласен, евала.Изглежда, че сме малко хората, които не сме се заблудили.

Да за жалост сме много малко...
nadezhda_had
мале епизода още не е излязал а ние вече сме изписали 6 страници
fenka_lucas_i_brooke
Oh MY GOD!Определено "незаблудените" сте гледали само 1 сезон!!!!Ако не сте забелязали ,а явно не сте,Брук се промени толкова много че просто не може и дума да става че сега в 4 сезон тя е момичето от 1 сезон!Още в края на 2-ри сезон се виждаше нейната ГОЛЯМА промяна,а да не говорим вече за 3 и 4 сезон,където ни показаха Брук в тотално и напълно различна светлина в добрата посока!Това че Марки си изсмуква последните идеи вече от малкото си сиво вещество, е отделен въпрос,защото той превръща не само Брук,ами целия филм в едно голямо НИЩО!!!!

СЪЖАЛЯВАМ ЗА ОФФТОПИКА!!!
Bloody_Tears
Цитат(fenka_lucas_i_brooke @ Feb 20 2007, 20:08) *
Oh MY GOD!Определено "незаблудените" сте гледали само 1 сезон!!!!Ако не сте забелязали ,а явно не сте,Брук се промени толкова много че просто не може и дума да става че сега в 4 сезон тя е момичето от 1 сезон!Още в края на 2-ри сезон се виждаше нейната ГОЛЯМА промяна,а да не говорим вече за 3 и 4 сезон,където ни показаха Брук в тотално и напълно различна светлина в добрата посока!Това че Марки си изсмуква последните идеи вече от малкото си сиво вещество, е отделен въпрос,защото той превръща не само Брук,ами целия филм в едно голямо НИЩО!!!!

СЪЖАЛЯВАМ ЗА ОФФТОПИКА!!!

Абсолютно съм съгласна.Брук може би най-много се промени от всички и не заслужава такова отношение (не говоря само за вас).Марк в последно време почти никакво внимание не й обръща! mad.gif Все някъкви мъже й слага,за по няколко епизода,колкото да не остане и тя без някой.И те си тръгват след няколко епизода. dry.gif както стана с Ник,с Феликс(макар,че той се задържа за по-дълго)А сега и Чейс ще си тръгне.Марк започва и мен мнооого да ме ядосва. 14.gif
И АЗ УЖАСНО МНОГО СЪЖАЛЯВАМ ЗА ОФФА, sorry.gif sorry.gif sorry.gif angel1.gif но не може да оставя да обиждат една от любимките ми в ОТХ,при положение,че не са прави.Поне да бяха гледали всички сезони... dry.gif
LoveOneBoy
Абе кой каквото ще да казва Брук си е к...а rolleyes.gif
ludoto_mimi
Има си тема за Брук Дейвис и всичко що се отнася за нея ТУК!
Taм може да обсъждате и да изказвате мнението си дали ви харесва или не, има ли промяна в нея и каква.
Nasi
Цитат
мале епизода още не е излязал а ние вече сме изписали 6 страници

И аз това казвам.

Нещата станаха грубички. Темата ще се отвори в четвъртък за дискусии на епизода!!!
ludoto_mimi
Три песни от епизода:
The Shins - Phantom Limb
Matt Costa - These Arms
Vega4 - Life is Beautiful

escorpio
Страхотна серия една от най-емоционалните засега. Много рядко ми се случва да плача на филми, но момента между Пейтън и Брук, когато Пейтън обясняваше на Брук, че това и е била най-гадната година и, че Брук не е била до нея, и си е направила плоска шега със смърта на майка й много ме трогна толкова беше истинско поне според мен. Друг момент, който беше много тъжен беше между Брук и Рейчъл. Тази касета колкото и да не им харесва на повечето според мен вепреки че, в началото като прочетох спойлерите идеята ми се стори глупава, се оказа поне според мен една от най-свежите идеи за този сезон. И според мен въобще не проваля образа на Брук, а напротив показа колко много се е променила от това, което беше преди. Например когато се зарадва за надписа на роклята, а предишните епизоди не ми изглеждаше толкова Пейтън да и липсва. Много се радвам, че нещата между Брук и Пейтън имат някакво развитие, техните моменти са ми едни от любимите.
FrAgMaKeR
http://zamunda.net/details.php?id=81393
Nasi
Не мога да повярвам, че го казвам, но епизода беше повече от страхотен.

Нямам време за повече коментари сега, дано няма скандали, епизодчето беше хубаво за всички.
ludoto_mimi
АХаххааххахаха, какъв епизод само. И най-вече какъв край!
В началото гледах като гръмната, обаче сега ми е много забавно.
pinkovsjason
От каде да го сваля без регистрация ? Никъде го няма още...
Josellyn
И аз търся епизода, но да не е от арена или замунда... моля, ако някой може, да го качи в дата-та и да даде линк rolleyes.gif
s3xy_doll
айде качваите го в дата че кат се върна от даскало да гледам и аз!! хихихи
FrAgMaKeR
Цитат(pinkovsjason @ Feb 22 2007, 11:11) *
От каде да го сваля без регистрация ? Никъде го няма още...

Е какъв ви е проблема да се регистрирате? Регистрацията е безплатна, а в момента и на двете места трафика не се отчита, сийдъри има достатъчно и скоростите са супер доволни. Без регистрация mininova или thepiratebay, но без или с малко български сийдъри..
girl_from_hell
хм епизода горе долу беше хубав, но края просто хах много неочакван беше и следващия епизод сигурно пак ще е в някви глупости свързани с този...
Anni_G
епизода беше добър.. само какъв край shocking.gif какво ли ще се случи.. дали Пейтън не си го предствяше или да ... чудноо blink.gif Съмнява ме че Брук ще захване Маут сега smile.gif) ще е забавно smile.gif
Sway
Гледах го, за пореден път съм тотално разочарована от Пейтън и от начина по който реагираше през цялото време. Просто не подхожда за нейния прекрасен характер, граден 3 сезона, сега да се дъни така тъпо, да се държи сякаш целият свят й е длъжен и да смята, че всеки и всичко са й виновни... Grow up girl ! The world sucks and not just for you! Има толкова хора, които са страдали и страдат не по-малко от нея, тя се изкара вече най-голямата страдалка... Аз самата съм минала през толкова shit докато изляза от гимназията, но винаги търсех вина И в себе си, тъпо е да обвиняваш другите за своите проблеми...

Брук беше прекрасна както винаги. Истинска... и добра. Израстнала. Все пак не развалиха тотално образа й... (за разлика от този на Пейтън, него опропастиха sad.gif )

Ще коментирам после по-подробно, но в спойлерите.
Nasi

Така ще започна от началото: Комедия, ама пълна комедия. Чак ми беше забавно да ги гледам как се мъчат. Трябвало е поне да напият Джеймс, защото си изглеждаше напълно трезвен.

Нейтън - "Nathan Scott Apology Tour" , супер беше във всички извинения. Този път не пускаше глупави речи. Дан му казва не прави списък и той прави обратното 18.gif18.gif 18.gif . Сцената с Брук беше перфектна. Много си ги харесвам двамата. Видяхме, че са съвсем различни хора.

Деб...тоя епизод ми беше ВЪРХА. Като влезна в къщата и си помисли, че тя е направила цялата бъркотия и Нейтън я накара да "си" изчисти 18.gif , беше супер. Обаче не можем да й отречем, че бързо си върши работата, къщата след това светеше. Изключителна беше в сцената с Хейли. worthy.gif

Дан...колкото й да му се радвам, а му се радвам много, не мога да забравя, че уби собствения си брат и ми става гадно, че всички попадат в заблудата му. Рано или късно ще излезе и ще е плачевно най-вече за Каран. Как си танцуваше с айпода не е истина. 3.gif Пол Йохансон е the best. А и заслугата му не е само да ирае Дан, този епизод е бил и резжсьор.
Сега вече знаем защо Лукас и Нейтън са зле в танцуването.

Лукас...този човек всеки епизод ме изумява. Първо беше косата, после грима сега манията му по балове. Целия епизод само с това се занимаваше, кой къде ще ходи и какво ще облича. И още по-странното нещо ...в един момент не иска Дан до Караран, а след това го нарича татко. Много ключов момент от ОТН историята.

Рейчъл...какво да кажа, за един епизод не могат да я променят и да очакват, че ще забрява за всичките си злини, които направи. Радвам, се че няма да я виждам вече. Последва съдбата на Ана и Феликс.

Силс и Бевин...винаги им се радвам на сцените. Плюс бяха Джънк и Фърги.

Чейс...това си беше подигравка с всички от стана на сценаристите, защо им беше да го вкарват в сериала и да го изкарват без смисъл. Първо каза, че миналото не го интересува, сега обратното. Луда работа.

Психото Дерек(да вземат да кажат какво му е истинското има най-после.) ....предвждам Първична сила №2. Логично беше да го върнат, защото след изчезна необяснимо.

Брук/Лукас, честно казано не очаквах да ни я показат тази мъничка сцена. В промото ни казаха, че е бил да я види, но не се знаеше дали ще го покажат. Хубаво беше да видим, че все още го интересува през какво преминава тя.
Лукас/Пейтън, този път не им се дразних както обикновенно. Пейтън му каза нещо вярно: "do you ever defend the girl you are dating" . Глупав, глупав Лукас.

Пейтън...жертва отново, старата песен на нов глас. Вече се върти в кръг. На flashback-а се вижда колко ядосана е била и тогава, нищо чудно, че Нейтън толкова й е изневерявал.
Брук от друга стара показа, че може да се учи от грешките си и да не ги повтаря.

Брук и Пейтън, какво да кажа, не ги виждам приятелки отново каквото и да стане. И двете са се наранявали взаймно без значение при какви обстоятелства, и двете са си казвали ужасни неща. Просто това трудно се забравя.
Според мен целта на касетата беше Пейтън да погледне от старата на Брук, и така и двете да разберат, че са сгрешили, без значение как. С тая касета беше нагласено и то много, но както й да е. Вече е минало и заминало.
Постъпката на Пейтън с роклята беше много глупава, това е нещото, което страшно ме подразни в целия епизод, заедно с реакцията на Брук. За няколко секунди й мина.
Хилари и София бяха старшно забавни в сцената с WWF моментите. Двете изглеждат супер като се карат.

Кой ще познае скритият смисъл в роклите им? Марки Марк пак показа какво мисли по въпроса Брук или Пейтън.....

И за финал: Хейли беше велика...знаех си, че няма да прочете прословутият списък. Просто това нямаше да бъде тя, ако го беше прочела.
Като му каза на Нейтън Фабио, щях да падна от смях. Много здраво я бяха подгонили хормоните.

Нейтън/Хейли...този път сдобряването стана постепенно, не като историята с Данте, тогава тя имаше право да се сърди. Сега сценаристите си бяха свършили работата и нещата се развиха както трябва.
Горката Деб, не можа да им направи снимка. 18.gif

КОДАТА беше супер, веднага ще си я изтегля.

Любимият ми момент от епизода беше на The Rivercourt, когато групата се събираше преди бала. Точно както направи моя клас на нашия бал.

Следващият епизод няма официална дата. Или последната седмица на март или първата седмица на април.
qwe123
Цитат(Nasi @ Feb 22 2007, 15:39) *
Следващият епизод няма официална дата. Или последната седмица на март или първата седмица на април.

Амм,нали бяха намалили паузата на две седмици?Или аз нещо пак съм пропуснала smile.gif
Nasi
Информацията беше неофициална. Според мен ще е на 28-март . Промото най-вероятно ще го пуснат след месец.
elli
само на мен ли ми се стори или бяха разменили синината на брук нали я Пейтън я фрасна от дясно пък после бе6е от ляво.... confused.gif confused.gif confused.gif
olele
Цитат(elli @ Feb 22 2007, 17:52) *
само на мен ли ми се стори или бяха разменили синината на брук нали я Пейтън я фрасна от дясно пък после бе6е от ляво.... confused.gif confused.gif confused.gif

Не само на тебе .Ама ебати колко гадно заварши епизода sad.gif
sanuvam
Субтитри има ли ?
FaLLOuTbOy
Малеееееее, Малеееееееееееееее worthy.gif Завършека беше.. нямам думи

Рейтинга се е качил със близо един милион 3.15
Anni_G
няма ли някои да даде суб : unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif
s3xy_doll
ццц аз още не съм го гледала някои ве4е суб искат цц wacko.gif
ам ще ме извинявате за може би глупавия въпрос ама.. тъй като не сте го ка4или в дата а аз попринцип от там го свалях до ся .. и теправа се рагнах в тая замунда и не съм мн на ясно още с нея.ама като сваля торентс (кадето пи6е горе download) и не ми го отваря с мадиа плеара нито с уинампа sad.gif та щте може ли някой ме светне кво тря напаря blush.gif blush.gif
Bloody_Tears
ЛОЛ,епизода беше простооо...няма думя,с която да го опиша.Нищо чудно,че рейтингите са се качили ътолкова.smile.gifА накрая простооо...оле нямам търпение до следващият епизод,ще е ужасно интересно!
fenka_lucas_i_brooke
First:Престанете да питате за субтитри!Трябва ли във всяка тема да се прави забележка за това!Щом не са ги пуснали още значи не са готови!Като толкова нямате търпение направете си ги сами!Хората си имат работа пък и да превеждаш субтитри не е лесно,и трябва с търпение да ги чакаме и да оценяваме работата на нашите преводачи!

И така мисля че отдавна не съм коментирала серия,тъй че сега му е времето!!!
Ама въпреки това ще съм кратка!
Серията ми хареса-беше много добра серия за реване от моя страна!
Хич не ми хареса държането на Пейтън-държа се отвратително!Винаги тя е жертвата,винаги СЕ ТЯ!!!Да наистина Брук си направи шега с майка й,ама извинявайте,обаче и Пейтън не си мълчи,така че....Брук по принцип си обича заяжданиците!!!
Брукито.....това момиче с всеки следващ епизод ме омайва все повече и повече!Колко много е израстнала като характер не е истина просто!Сцената с Нейт беше супер сладка!Отдавна Брук не беше имала сцени с някой от останалите 4-ма!Много страшно много се зарадвах на Брукас сцената-бяха ги позабравили!Личи си че Лукасчо still cares за Брук!
Лукас-добре де подстрига се,ама сори пич ама не ти отива така!Иначе не беше кой знае какво в серията от негова страна!
Хейлито много добре си изигра сцената с касетките ,много добре се беше вживяла!!!И вярно нямаше да е стил Хейли ако беше прочела списъка!!!
Маут-ох миличкия много ми е жал за него,винаги го отрязват!Накрая с Брук бяха супер сладки!Много ми стана мило като изпратиха снимка на Рейчъл-We are already missing you!!!
Гадно ми стана че Рейчъл си замина тъкмо започна да става добра!
Деб-GOOOO Deb!!!Много ми беше смешно -Така ли съм оставила къщата!!!хахаха
Дан-не не и не,сори ама той уби брат си!Не мога да забравя такова нещо!Горката Карън когато разбере!!!
И за Финал-самия Финал-потресаващ!!!
От къде пак го извадиха психото нз,но ще гледаме стил Star Wars,Heroes,може би и Smallville и Supernatural!!!

Еми мисля да приключвам,не че беше кой знае какво мойто мнение-нищо и никакво,и няма кой знае какво значение,но реших да го споделя!!! rolleyes.gif
mademoisellata
Мале направо не можех да повярвам как свърши епизода. Не съм го очаквала. Надявам се в следващия епизод Лукас да се поляви на време и спаси Пейтън.Просто Пейтън и Лукас трябва да одидат на бала заедно.С нетърпение очаквам слеващия епизод. dry.gif ohmy.gif
Nasi
Цитат
Това е много добро постижение. Бас хващам, че се е качил по средата. Увеличава шансовете, обаче сега с тая голяма почивка от повече от месец хората ще забравят какво е станало.

Цитат
От къде пак го извадиха психото нз,но ще гледаме стил Star Wars

Жаки, миличка аз като един голям Стар Уорс фен няма как да не се намеся. Не мога да намеря сходни черти. Мимс предположи, че е secret jedi. 18.gif

Цитат
Лукас да се поляви на време и спаси Пейтън.

Естсетвено, той винаги го прави. Обаче ще е трудно тоя Дерек си е доста силничък обаче предният път Лукас и истинският Дерек(който междудругото е част от армията) не успяха двамата. Сега сам ще му е доста трудно.

А пък ако Лукас е послушал Пейтън и е решил да иде на Бала без нея, тогава става лошо.
CiNdEreLLa``
Това беше епизода, който определено чаках с голяяяяяяяяямо нетърпение и който оправда очакванията ми и се превърна в един от любимите ми - да не кажа и любимия !!! Страхотна актьорска игра от страна на София Буш - това момиче все повече ме изумява ... на какво е способна просто .... невероятно присъствие ... сцената, когато чупи чашата и снимката на Пейтън с Лукас беше просто повече от СТРАХОТНА ... чувстваше се напрежението между двете простооооооо невероятно беше ... не знам мисля, че я гледах 10-15 пъти 18.gif 17.gif Относно Пейтън - абе всички си знаете, че не ми е любимката от доста време насам, нооо това момиче с всеки епизод все повече и повече ми пада в очите mad.gif wacko.gif както някой каза по-горе все някой й е виновен, все някой не е прав, а тя е нааааааааай-голямата светица на тоя Свят !!!! Не се ли научи това момиче, че трябва да търси вината и в себе си и че не е необходимо след като нещо не стане на нейната да се прави на интересна и да изпада в "депресии", които при нея са толкова често, че вече почти не ми правят впечатление ... и как изгони Лукас САМО ЗАЩОТО ПЪРВОТО НЕЩО, КОЕТО НАПРАВИЛ СУТРИНТА Е ДА ОТИДЕ ДА ВИДИ БРУК !!! ... на какво отгоре му държи сметка .. верно, че са гаджета, но в крайна сметка нали ТЯ беше "онази", с която Лукас ПОСТОЯННО се мъкнеше, когато се скараха с Брук в началото на сезона ... хах...естествено това е забравено, понеже не ни е изгодно !!! Не мога само да разбера, защо Брук не й бие шута веднъж за винаги ... както и да е стига по темата smile.gif Относно Рейч - много кофти ми стана, че я изключиха и че вече няма да я виждам в ОТХ sad.gif иначе сбогуването й с Брукито беше супер сладурско, личи си, че наистина държат една на друга tongue.gif Хейли малко се превземаше, но то е от бременността, какво да се прави чувствително е момичето.... Нейт за пореден път доказа, че е Мъж с главно "М" !!! А края беше ... супер просто... дано само не е сън и "фалшивият" Дерек да и счупи носа !!! 12.gif (това в крага на шегата естествено ) ... еее това е от мен ... май пак се поовлякох, но вие ще ме извините wink.gif
FaLLOuTbOy
Цитат(Nasi @ Feb 22 2007, 17:06) *
Цитат
Това е много добро постижение. Бас хващам, че се е качил по средата. Увеличава шансовете, обаче сега с тая голяма почивка от повече от месец хората ще забравят какво е станало.

One Tree Hill
9:00 p.m. V: 3.17 million, A18-49: 1.5/ 4
9:30 p.m. V: 3.12 million, A18-49: 1.5/ 4

И даже рейтинга няма да спадне ми ще се покачи ,защото идва America's Next Top Model!
{`BrukaS`}
Наистина една доста силна серия!!!!Да започна от косицата на Лукасчо!!!!-абе пич да не би да нямаш огледало увас да се погледнеш!!!Дано да го докарат в следващите епизоди!!!А за начина му на онличане...без коментар!Събраха го с Пейтън и го превърнаха в нейно подобие!Ако забелязвате стила им на обличане е един и същ!!!За Пейтънчето миличката кво да кажа...Абе душицо златна не разбра ли,че с депресиите доникъде не се стига!Когато каза на Брук:Ти плака с мен,когато майка ми умря..."(или нещо от сорта беше)-кога Пейтън се сети,че и Брук дефакто е сама,кога сте я видели да драматизира,тъжните моменти в живота и да се отразяват на взаимоотношенията и с околните!?confused.gifА питам,когаconfused.gifНИКОГА-а Пейтън отново ревна и реши,че света и свършил и няма да ходи на бал!И ква беше тая глупава забелжка към Лукас,че е ходил при Брук!!!Оооо май сега разбира какво и беше на Брук,като се мъкнеха ден и нощ заедно!!!За брук кво да кажа...въпреки всичко си личи,че и пука за всеки!Както каза на Пейтън,тя е победителката,защото за пореден път брук остава сама!Наистина сцената,в която се караха беше невероятна!!!Хейлити...направо ми приличаше на разглезена лигла,като започна да мрънка на Нейитsmile.gif))хахаха...ама то нормално нали е бременна,хормоните си казват думата!Нейт-еее ако имах такъв съпруг!!!МЕЧТА!!!Вярно преди си беше истинско леке,но сега...оххх smile.gif :П Наистина се надявам Дан да се е променил,но...май май!Колкото и да се страе все прави някоя тъпотия!Нз едва ще дочака следващата серия...ще е супер интереснаsmile.gifОххх малко се забравих!хахахах smile.gif
Sway
{`BrukaS`} , съгласна съм smile.gif

Да направя една бърза справка.
През ВСИЧКИ сезони досега:

Пейтън няма родители - и Брук няма родители
Пейтън живее сама - и Брук живее сама.
Пейтън се чувства самотна - Брук също, дори на 18тия й рожден ден родителите й не й се обадиха.
Пейтън има проблеми - Брук също, не по-малко сериозни.

На Пейтън родителите поне ги включваха от време на време - баща й присъстваше в доста серии, Ели също.. Да, кофти беше като умря Ели, но пък на Брук родителите НИКОГА не се появиха. Те просто се държат сякаш нямат дете. Брук е сама, съвсем сама, по-сама дори от Пейтън и знаете ли защо? Защото Пейтън винаги имаше Брук. А Брук ... тя имаше ли Пейтън до себе си?

Да отговоря аз - не..

Винаги е по-лесно да бъдеш жертва, да се затваряш и да стигаш до крайности ('няма да ида на бала си пъъък!' , 'ти никога не ме защитавааааш!', 'ходил си да видиш брук?!? махай се от мееен!') Трудното е да бъдеш СИЛЕН.

Като Брук.
CiNdEreLLa``
Sway - That's my GIRL tongue.gif
Jordan
Колкото по-голям рейтин- толкова по-добре.
Всъщност чувало ли се е нещо за следващ сезон? dry.gif Съмнява ме да има такъв...
ludoto_tedi
Ам хора малко... почвате офф от темата за самия епизод ... а да говорите за темата Брук/Пейтън... айде да минем на главното -епизода.Сорка ако някой съм убидила
ava_89
ХАх и аз да си кажа мнението, и аз забелязах, че Пейтън цапна Брук по лявата буза пък синината се оказа на дясната shocking.gif

Ха и аз като Наси забелязах, че Хейли много яко са я подгонили хормоните и много добре го играе това нещо smile.gif както се смее някваа после реве на Нейтън хаха скъса ме

Колкото до Лукас.... тая прическа май няма да я видим за която всички мечтаем 16.gif

Ох и най-главната тема Брук Пейтън ха-МИСЛЯ, че за пръв път може биии една серияяяя беше отделенааа с всичкото си внимание към Брук, в смисъл тя имаше пряко участие във всички сценки
А Пейтън само как ме ядосва това моми4е 14.gif как се прай на не знам каква си и само как се разсърди на Лукас, че е бил при Брук мале тва как ме изнерви егатииии циврлата и само се прайше на интереснааа ИСКАШЕ обяснение от Брук, че е имала нужда от най-добрата си приятелкаа пък..... 16.gif абе нямам думи много ме дразниии Брук трябваше да и прасне едно яйце в тиквата да се осъзнае малко biggrin2.gif
А колкото до Рейчъл мисля, че малко се промени откакто станаха приятелки с Брук- направи само ЕДНО лошо дело- открадна тестовете rolleyes.gif и много якичко се сбогуваха с Брук tongue.gif
А иначе серийката беше трепач като цяло като се буха двеетеее а накрая как свърши............ shocking.gif
lovely
Абе кво става беееее, ще откача, какви са тия работи, от къде се взе тоя пак ....Ужас!!!! Серийката тъкмо ми хареса с изключение на някой работи като боя, ризата на Пейтън, държанието на Хейли (...а и много странно как я качиха направо на висок токconfused.gif) и взе 4е се появи тоя...еее до гуша ми дойде, тая Пейтън досега само вълци не са я гонили да я ядат !!!!
ava_89
ХахА спокойно има време и вълци ще я подгонят пък кой знае може и някой вълк да се окаже нейн роднина 2thin[1].gif
escorpio
Не искам да ви обиждам или да ви променям мнението, но ми е интересно не ви ли писна непрекъснато да говорите против Пейтън и да се опитвате да изкарвате Брук най във всяко едно отношение. Аз лично съм фенка на Пейтън но не съм се дразнила от Брук в никой момент от сериала. Не защото нейните постъпки са толкова искрени, достойни или каквито и да са там, а просто защото те са хора правят грешки, наистина прекалено много за прекалено малък период от време на един и същи човек , но в истинския живот повечето от нещата са по начина по, които се случват и при тях. Те са на 17 не ви знам повечето на колко години сте тук пишещите, но не можеш да изискваш от тийнейджър да се държи винаги зряло, за мен Пейтън реагира напълно нормално на цялата ситуация, предвид това, че е наранена.
Тя искаше от Лукас да я подкрепи, и му каза, че няма навика да подкрепя човека с които излиза. И това си е така. Гледах серията по Канал 1 вчера и след случката между двамата когато не се знаеше какво се е случило с баща й. Пейт му каза на Лукас, че се чувства виновна, че трябва да забравят, че това се е случило защото не иска да нарани Брук, но той продължи да настоява и да и обяснява как Брук не е Пейт. И после когато Брук разбра Пейт не продължи с Лукас. Тя избра Брук. Брук е толкова наранена и толкова се цупеше, че Пейтън и призна, че обича Лукас защото тя знаеше, според мен че Лукас не я обичаше толкова много, колкото Пейтън преди. И тя сама му каза на сватбата, че той не я допускал напълно до себе си.

Това за майката на Пейт не беше, че просто са плакали заедно, а че Брук е плакала с нея и после си е направила такава шега със смъртта на майка й. И незнам как гледате сериала обаче и Пейтън е правила много неща за Брук, като например и купи рокля за бала във 2 сезон, прибра я в къщата си, в началото на четвърти сезон се опита да помогне Лукас и Брук да се съберат като го заведе в търговския център, въпреки че е влюбена в него. След като Брук спа с Крис тя беше до нея и говори с Лукас и му каза че Брук съжалява . И още много неща. Не мога да разбера защо не забелязвате тези неща. Обвинявате Пейт, че Брук не получава интересни истории, че развалят образа й и тем подобни глупости. Брук има интересни истории, но явно не ги забелязвате защото сте се вторачили прекалено много в Пейтън. Те не са машини да поддържат непрекъснато един и същ модел на поведение и да реагират еднакво всеки път. И спирам да пиша, че вече много се отплеснах от темата.
Интересно ще е сега да видим как Брук се бори за да си върне приятелството на Пейтън.

Искам да кажа само, че не ангажирам абсолютно никой с мнението си, просто във всяка тема повечето почват да нападат Пейтън и почти никой не казва нещо в нейна полза и ми се искаше да си кажа и аз мнението, защото съм имала подобно приятелство и мисля, че са ми близки нещата през които преминават и реакциите им. И накрая най-виновен е Лукас защото той е нерешителният и като е с едната все ходи при другата.
FaLLOuTbOy
Цитат(Jordan @ Feb 22 2007, 20:03) *
Колкото по-голям рейтин- толкова по-добре.
Всъщност чувало ли се е нещо за следващ сезон? dry.gif Съмнява ме да има такъв...

още нищо не се знае за жалост huh.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.