Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Mutant X
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили
ThePinkDuck
Mutant X

Protecting a world that doesn't know they exist

Жанр: Sci-Fi, Action/Adventure
Година:2001 - 2004
IMDB , TV.COM , Oфициален сайт
Ревю: "MUTANT X" разказва за приключенията на MUTANT-X, група хора-мутанти притежаващи изключителни сили получени в резултат на генно инжинерство. Също както стотици други нищо не подозиращи субекти, тези нови мутанти са получени в следствие на свръх секретен правителствен проект.
Осъзнавайки, че ситуацията е излязла извън контрол, организацията която ги е създала сега ги преследва и иска да си ги прибере. Мисията на MUTANT-X е да издири събратята си, да им помогне да разберат и усвоят новите си способности и да ги предпази от създателите им.
Лично мнение:Един от любимите ми Sci-Fi сериали. В началото всяка серия е за себе си, но след втори сезон нещата задълбават. Историите са увлекателни и доста често забавни. Лично за мен това са най-достоверните мутанти които съм гледала до момента. Актьорите вдъхват истински живот на героите си. Всичко което правят изглежда супер реално. Сериала беше хитов и макар да беше избран за четвърти сезон, то такъв нямаше, понеже една от продуцентските къщи към него се разпадна.
Според сериала мутантите се делят на четири основни групи:
Elementals – Стихийни – такива които контролират видовете енергия, като електричество или топлина
Ferals - Животински – такива с животински черти като хищниси, жаби, змии
Psions – Психически – такива с психически способности, като телекинеза, телеемпатия и телепатия
Moleculars – Молекулярни – такива които могат да променят законите на физиката, често своята собствена, са стават невидими, твърди като камък или да се деструктурират
Членовете на Mutant X са най – силните представители на всяка от тези групи
Victoria Pratt

в ролята на Shalimar Fox

Шалимар е "Feral" с котешки рефлекси и изключителна издръжливост.

Victor Webster

в ролята на Brennan Mulwray

Бренън е "Elemental" , той притежава способноста да абсорбира и да хвърля електричество, а също така и да лети с помоща на светкавици

Lauren Lee Smith

в ролята на Emma deLauro

Ема е "Psychic" със способноста да усеща и контролира емоциите на другите, също така изстелва силови кълба чрез умът си.

Forbes March

в ролята на Jesse Kilmartin

Джеси е "Molecular" със сподобноста да увеличава или намалява плътноста си, тоест би могъл да стане по-твърд от камък или да се деструктурира така, че да може да минава през стени, също така умее да променя и плътноста на обекти до които се докосне.

Karen Cliche

в ролята на Lexa Pierce
Лекса се присъедиява към мутантите в трети сезон на мястото на загинал в края на 2ри сезон член на групата. Тя е "Elemental" със способноста да контролира светлината, може да изтрелва лаезни лъчи и да изкривява светлината около себе си така, че да става невидима.

John Shea

в ролята на Adam Kane
Водачът и основателят на Мутант X е Адам Кейн, нормален човек. Макар, че не притежава свръх човешки способности Адам е един от най-умните хора на планетата и абсолютен гений в областта на генетиката, медицината, компютрите, а също и доста опитен в бойните изкуства

Първи сезон на сериaла можете да намерите в Арена.
Втори сезон на сериaла можете да намерите в Арена.
Трети сезон на сериaла можете да намерите в Арена.
Едва ли има почитатели на Sci-Fi жанра които не са гледали този сериал. Ако все пак има мисля, че няма да останат разочаровани ако му дадът шанс. mrgreen[1].gif

Моля когато копирате и пействате някъде другаде написаното по-горе, да споменете източника. Ако имате възможност дайте и линк насам.
Ralna
Ей мило аз кат ти казвам, че имаме общ акъл ти не вярваш, тва е един от любимите ми филми, много ме е яд, че няма 4-ти сезон да видим как ще се развият нещата с Шалимар и Бренан, тъкмо се разбраха, че си се харесват и те го спряха
lemmy
оо тва го гледах преди по AXN са не мога да го сваря дори нз дали още го дават ма е ебаси якия серял супер мноу му се кефя и може да зема си го и дръпна biggrin2.gif
ludoto_mimi
Тва никога не се наканих да го гледам по AXN, но ако имам време, може и да си го сваля.

5 минути се пуля откъде ми е позната Victoria Pratt, а тя участвала в Day Break. biggrin2.gif
mad
Филмчето е супер добро! Преди го гледах по AXN, но сега взех че си го свалих и отново го гледам. Доста интересен и зарибяващ сериал! biggrin2.gif worthy.gif 4.gif Единственото което не ми хареса е, че любимият ми персонаж от филма умря, но какво да ги правиш... сеценаристи biggrin.gif
Jordan
дали ще е поредният сериал, който ще започна да гледам...
съвсем ще ме обявят за песнсионерка с тея сериали... huh.gif
FantasyGirl
Много хубав сериал следях го по АXN smile.gif
sulu
Преди няколко години като го даваха по AXN ми беше абсолютно любим.Бях го позабравила,но сега виждам,че имал и трети сезон,който май не го дадоха по AXN така че веднага почвам да си го тегля.Жалко наистина че са го спряли,защото Бренан и Шалимар толкова дълго се обикаляха,а в последния епизод дето съм гледала точно се разбраха и те спряха сериала.Така че се надявам линка към 3-ти сезон да има епизоди,които не съм гледала.Стискайте палци biggrin.gif

А линка не работи-явно ще си остана без да изгледам последните епизоди.Я кажете все пак какво става в трети сезон,че ми стана интересно?
ThePinkDuck
Цитат(sulu @ Sep 9 2007, 13:01) *
Преди няколко години като го даваха по AXN ми беше абсолютно любим.Бях го позабравила,но сега виждам,че имал и трети сезон,който май не го дадоха по AXN така че веднага почвам да си го тегля.Жалко наистина че са го спряли,защото Бренан и Шалимар толкова дълго се обикаляха,а в последния епизод дето съм гледала точно се разбраха и те спряха сериала.Така че се надявам линка към 3-ти сезон да има епизоди,които не съм гледала.Стискайте палци biggrin.gif

А линка не работи-явно ще си остана без да изгледам последните епизоди.Я кажете все пак какво става в трети сезон,че ми стана интересно?

Сори, че ще те зарочаровам, но това което си гледала е 3ти сезон. Бренан и Шал се налазиха почти на края на сезона. 3ти свършва как Убежището бива унищожено, а Адам и останалите разбират кой е Създателя. mrgreen[1].gif
sulu
Да определено си права-гледала съм и 3-ти сезон.Е мерси, че ми разясни поне знам, че не съм изпуснала нищо.Жалко,че не е направен друг сезон, щеше да е интересно да се види развитието между двата му любимци biggrin.gif
jemma
Наистина е много жалко ама то вече трябва да свикваме че на най-интересното спират хъбавите сериали! Но сериалчето си е интересно!!! happy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.