Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ally McBeal (1997-2002) /Али МакБийл
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили
DaniEl
Ally McBeal
Али МакБийл

Режисьор : David E. Kelley
Държава : САЩ
Година : 1998-2002
Ревю :
Смесица от комедия и драма за изпитанията и премеждията пред 28-годишна адвокатка, която се казва Али МакБийл (Калиста Флокхарт), която току що е завършила право в Харвард. Али имала проблеми на работното си място от самото начало и когато казва това на съдружниците във фирмата, тя губи работата си. Въпреки това тя се обръща към стар приятел, който й намира работа в неговата нова кантора, където тя среща много нови хора включително старото си гадже Били, с който ще прекарва по-голямата част от новия си живот, наситен с различни случаи и фантазии.
Виж още : imdb
Cast :

Calista Flockhart (Ally McBeal)
Greg Germann (Richard Fish)
Jane Krakowski (Elaine Vassal)
Peter MacNicol (John Cage)
Courtney Thorne-Smith (Georgia Thomas)
Vonda Shepard (Vonda Shepard)
Portia de Rossi (Nell Porter)
Albert Hall (Judge Seymour Walsh)
Lucy Liu (Ling Woo)
Gil Bellows (Billy Alan Thomas)
Regina Hall (Corretta Lipp)
Download:

Ally McBeal - Season 1

Ally McBeal - Season 2

Ally McBeal - Season 3

Ally McBeal - Season 4

Ally McBeal - Season 5

Като се качат и останалите 2 сезона ще дам линк и за тях.

Лично за мен това е най странния сериал който съм гледал.Много е забавен и приятен.Гледал съм го още когато го даваха по БТВ спомням си ,че с нетърпение чаках четвъртък вечер mrgreen[1].gif
lyubenski
Можеш да си го припомниш и по FoxLife към 1 през ноща. Може и през деня да го дават ама аз рядко гледам ТВ тогава и не знам smile.gif. Иначе лично аз харесвам сериала, но последните два сезона малко ми по омръзна wink.gif.
ludoto_mimi
Мен много не ме кефеше...
Най-забавното беше Илейн и нейните изобретения и как ги дават какво си представят. 18.gif
Bloody_Tears
Забавно филмче е.Макар,че не съм го гледала много,ми харесва все пак.Яко е smile.gif
Dido-san
Е как тя актрисата е сладка.
ALeX4e7y^
Супер филм е тово!Ако някой има песента дет и звучи в главата да праща!! biggrin2.gif
DaniEl
Цитат(LoF_Chad @ Feb 14 2007, 21:46) *
Супер филм е тово!Ако някой има песента дет и звучи в главата да праща!! biggrin2.gif

Ally MCbeal- Soundtrack
ludoto_mimi
Tell Him е песента. Има я в линка на Даниел.
kingsize-4eto
Преди много ме кефеше и го следях,ама сега...ми е безразличен wacko.gif
VanIcHka
Преди време когато нямаше много интересни сериали го гледах , готин сериал е smile.gif
Gossip Girl
Тъп ми е .. Тая Калиста е глава на пръчки
ani4ka_89
Много е готин и шантав тоя сериал. Много ми харесва
Snejito
Преди го гледах и ми харесваше,даже още може да се каже че ми харесва но не ми е толкова интересен както преди.
girl_from_hell
мерси за саунтрака веднага си го дърпам еми много ми харесваше сериала и даже може сега да си го припомня
Ledeno_stydena
това филче е много шантаво и затова винаги ми е харесвало,различно е и адски много ме развлича rolleyes.gif
Heaven's A Lie
мнението беше изтрито.
Miss_Duff
Още като видя,че почва по ФоксЛайф и сменям канала.. Преди така ми харесваше..,а сега изобщо не ми се гледа.
HiLaRy`DuFf{}
Изоб6то не ми харесва .. мн тъпо .. biggrin.gif .. големи измислици wink.gif
Peyton___
Тва серял4е е мн шантаво и забавно мн ме радва
ladysunshine
Не го следя филма, ама някой епизоди са готини. Много ме нерви актрисата много ми е антипатична
Sensimilla
Много е приятно филмчето. Когато го даваха по БТВ го следях smile.gif Може и тия дни да си сваля някои серии smile.gif
Mr. Winchester
Хах и тва ли гледате стара и тъпа комедия според мене
dEniChka
Тоя сериал не бих го гледала дори цял ден да седя без ТВ! Супер зле..
Enchanted
Цитат(VanIcHka @ Mar 12 2007, 20:34) *
Преди време когато нямаше много интересни сериали го гледах , готин сериал е smile.gif

Да и при мен беше така,макар че съм гледала всички сезони,сега ми е много далечен...
Mr. Winchester
Аз не знаех че има фенове и на тоя сериал 16.gif
Enchanted
Цитат(LeoWyatt @ Dec 17 2007, 15:43) *
Аз не знаех че има фенове и на тоя сериал 16.gif

Aми всеки сериал си има привърженици!
pretty_girl
Много шантаво сериалче,но последните сезони са много бозави,чак дразнещи..Просто си личи,че сценаристите са се изчерпали и стана супер тъпо.Като го почнаха преди години по Btv много ми харесваше и го следях с голямо удоволствие,пък има наистина страхотна музика.Като го хвана по FoxLife,го оставям защото ми допада цялата му шантавост и глупав хумoр.
divata_airis
Ооо навремето много го харесвах, бях луда фенка...Даже котката си кръстих Али...да и тя избяга, така че, голяма файда няма що...Но го харесвах наистина
muhumorko
Много симпатичен сериал ^^
Когато го даваха по бТВ много му се радвах, после почнах да го гледам по Fox Life, но изпуснах много серии и почти вече не гледам телевизия. Но когато го даваха този сериал винаги ме е зареждал с изключително положителна енергия (=
Много се радвам на Али и русата й приятелка от офиса laugh.gif
manchester_united
На мен много си ми харесва сериала. А вече всеки си има мнение, за някои е тъп, за други не, а за мен е забавен wink.gif
vesko_oth_fen
Ами гледал съм го преди по твто но, не е кой знае какво smile.gif
fenkanabrooke
Много ми е забавен, този сериял ще остане в историята. Смешките и ситуациите са толкова актуални, няма да ми омръзне да го гледам. blush.gif
ZuZka yeah
Олеее, това ми беше възможно най-тъпият сериал! Може би, защото актьорите ми бяха противни, не знам.
badbaby22
Цитат(HiLaRy`DuFf{} @ Jun 30 2007, 09:28) *
Изоб6то не ми харесва .. мн тъпо .. biggrin.gif .. големи измислици wink.gif

Напълно съм съгласна! dry.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.