Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Мини турнир...
GGbit.info > Развлечение > Игри > GGpro Zone > Гейм Кланове
The Shaman
Идеята ми е да спретнем един турнир на малки карти.Условията да са същите както нормално.Няколко отбора,всеки,срещу всеки...Няакрая победител ?Какво ще кажете.Първо ще го обмислим и след седмица,две ще действаме ?
krisku
Аз съм съгласен, много добра идейка.
Дайте да се разберем кой отбор ще играе, сървар, и останалите основни неща и да започваме да гЪрмим :>
Th3_SpY
По кланово ли ще го направим или 2-ки 3-ки 4-ки...?
f0rgy
А така кажете по колко човека tongue.gif и за кои малки карти става въпрос защото на някой може и по ч-ма да се играе
The Shaman
Точно тези работи трябва да уточним.
Крадец на рози
Предлагам по двойки :>
Craft
Ами по кланове май няма да стане защото има кланове с по 7-8 човека
krisku
Е ще се разберем да играем по 5 човека.. 5vs5 на някоя малка карта със всички пушкалаци е идеално smile.gif
ludacris
Верно е апак ако е по 2ки може и други играчи да се включат които нямат регистриран клан във форума ( като мен smile.gif )
Директна елиминация ли мислите да е или двойна ?? Аз предлагам директна щото иначе ша стане много дълго wink.gif ако са повече хора де wink.gif
Refuse
Перфектна идея, аз предлагам да играеме 5в5 wink.gif
ludacris
Абе турнир на малки карти 5в5 ще е пълен масак с 10 човека и няма да е много интересно ... по добре да направим 5в5 на големите карти , а 2в2 или 3в3 на малките
Angel-oF-DeatH
Hell_Warriors са готови за 4в4 biggrin2.gif само кажете кога и къде
f0rgy
QUOTE(ludacris @ Feb 13 2007, 20:56) *
Абе турнир на малки карти 5в5 ще е пълен масак с 10 човека и няма да е много интересно ... по добре да направим 5в5 на големите карти , а 2в2 или 3в3 на малките

5в5 ше е по добре,ама и малък стаа mrgreen[1].gif
Крадец на рози
Аз съм за 2 вс 2 :>
ogata
Хел уориърс гонна рок я асс !
ludacris
Ако ще е на малки карти нека да е мах 3в3 ако е на стандартни - 5в5 wink.gif Иначе ще е безинтересно sad.gif
TheUnknown
Аз съм за 3 вс 3. Някви доволни карти като snipe5 , iceworld и без мизерии от сорта на falling , тва не стаа за игра dry.gif
The Shaman
Ха ха ха...Да бе Ога...Какво confused.gif
Sharo
Цитат(The Shaman @ Feb 13 2007, 22:10) *
Ха ха ха...Да бе Ога...Какво confused.gif

hell wariors ша ва мачка..... blink.gif
оп ша ма извинявате Hell Warriors biggrin2.gif
ludacris
Цитат(Dark Phoenix @ Feb 13 2007, 22:09) *
Аз съм за 3 вс 3. Някви доволни карти като snipe5 , iceworld и без мизерии от сорта на falling , тва не стаа за игра dry.gif

Тука си напълно прав smile.gif На ФАЛЛИНГ ДА ИГРАЕМ хахаххахах кво ша е smile.gif или кат оная дет та пуска в 2 кабинки и кат излезеш
вънка почваш да фърчиш на някъде ..... напред деа знам супер смотана карта wink.gif
predatora
3v3 @ houses, sniper, iceworld
2 от 3 карти, играе се по 15 врътки като Т и 15 КТ (30 общо). Който земе 16 от 30 зима картата.. с директна елиминация.. ?

тва е моята идея..
The Shaman
Идеята е добра.sniper не съм я играл,но вместо iceworld предлагам нещо ново fy_snow.
predatora
Цитат(The Shaman @ Feb 13 2007, 23:04) *
Идеята е добра.sniper не съм я играл,но вместо iceworld предлагам нещо ново fy_snow.

sniper - de_snipe_it5 ;]
The Shaman
Аааааа.Ем леймър съм си още :>
predatora
ми само решете дали ще е 2на или директна елиминация.. и да почва записването happy.gif
predatora
... мина ви мерака ?
The Shaman
Ами то някой ако не ръчка...
ogata
... май няма да се състои ...

biggrin2.gif

ПП. Това малко на истирия в 3 думи заприлича 18.gif
ludacris
трябва да има няколко организатора ама на мен не ми са занимава ;(
Pitbull4o_
Аз сам за 2 вс 2 :> да има интрига !
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.