Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Още информация от Гоуф и Милър от изложението в Ел Ей
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
sonofsparda
-Като за начало авторите изясниха, че нито Брус Уейн, нито Wonder Woman ще се появят в сериала, поради забрани от DC Comics заради плановете за игрални филми по тези герои.

-Продуцентите планират в бъдещите епизоди:отново епизод за "добрия" и "лошия" Лекс; представянето на герои като Bizarro, Metallo, Doomsday и Parasite и вероятно появата на герои като Hawkgirl, Green Lantern и дори Supergirl.

-Том Уелинг със сигурност няма да облече костюмът на Супермен в този сериал, поради забрани свързани с филмовата поредица. "Това със сигурност би било края на сериала, защото ако се случи, означава края на Смолвил и началото на Супермен.", казва Гоуф. "Сериалът винаги е бил само и единствено за Кларк и превръщането му в героя, който всички знаем. Никога не сме възнамерявали да го облечем в костюма, освен ако не е последния момент от последния епизод на сериите. И забраните в момента ни го доказват."

-Забраните, свързани с филмовата поредица също възпрепядстват евентуалната връзка между Лоис и Кларк. "Не можем да направим любовна афера между тези герои. Все пак успяхме да покажем малко от тази връзка, благодарение на червения криптонит - това също е нещо. А и трябва да продължите да следите за в бъдеще, за да разберете как евентуално се заформят чувствата на Кларк към Лоис", казва Милър. "Гордеем се, че успяхме да я представим в сериала и сме големи късметлии, че DC ни позволиха да използваме персонажа й. А, и противно на мисленето на някои - дори и в момента Лоис е важна част от живота на Кларк - все пак тя е единствената, която не се държи с него сякаш е много специален."
MaHeKeHa
Т'ва мислех да го напиша и ти ...

Мерси, Ванка, но да беше го написал в онази тема....
sonofsparda
Ами може и да трябваше, но мисля, че и така не е зле. smile.gif
MaHeKeHa
Тц...
Apfh
GL, Supergirl, Hawkgirl... Божееееееее ще ги разцелувам тия хора!...
А дано!...

Злодейте и тях хубаво са ги подбрали... ако ги реализират качествено 7 сезон определено ще е най-добрият до сега!...
sonofsparda
Е, както бях казал и преди - това са още планове, но пак както бях казал и преди - определено има за какво да се надяваме. smile.gif
Apfh
Цитат(sonofsparda @ Feb 13 2007, 02:31) *
Е, както бях казал и преди - това са още планове, но пак както бях казал и преди - определено има за какво да се надяваме. smile.gif

Да се надяваме?!?
За какво говориш... ако вкарат Green Lantern спокойно ще мога да умра щастлив wink.gif А ако подновят на екрана любовната история м/у Джон Стюарт и Ша'ера Хол от анимациите JLU направо ще се преродя от щастие biggrin.gif
sonofsparda
За второто - мечти, приятелю, мечти. smile.gif И на мен ми се ще, ама едва ли ще го бъде. wink.gif Абе и само ако индивидуално ги представят, ще ми е достатъчно. smile.gif
Apfh
Е да... ама след, като ще ги има, защо пък да не си помечтая малко. smile.gif
Иначе найстина се надявам да не е Хал Джордан..... Нека е Джон или Кайл... но не и Хал..
lyubenski
Подрепям те Бобо и аз искам да е Джон, а пък защо да не се влюбат с Ша'ера Хол. Мале супер яко ,а пък и Doomsday - леле това какво ще е. За него ще трябва масивна лига да имаме smile.gif. Просто нямам търпение за 7 сезон .
tzvetka
Е жалкото е, че няма да могат да се позадълбочът отношенията на Лоис и Кларк!Ама пък, че няма да облечв костюма съм много доволна!
vikihill96
Цитат(tzvetka @ Feb 13 2007, 11:07) *
Е жалкото е, че няма да могат да се позадълбочът отношенията на Лоис и Кларк!Ама пък, че няма да облечв костюма съм много доволна!

Е то иначе ,както казват-край на сериала,когато се случи това.А едва ли на някой от нас му се иска това да се случи в скорошните две-три години.(и все пак повече време със сигурност няма да продължи -в смисъл две -три година,защото сега да гледаме КК на почти 30 години да кажем и още да не е Супермен, не знаам).Но новините дето ги виждаме за това какво предстои са меко казано чуднички....
free_soul
Интересна новина за злодеите и героите, които ще ни бъдат показани. ; ) И аз като Вас се вълнувам от тяхната възможна поява. Интересно ще е как ще ни представят Бизаро..дали с дрехи, които сме виждали да носи Кларк, или с някакъв костюм.
Очаквам с нетърпение да видя образа на Дуумсдей...колко ли грамаден ще ни го покажат. Искам да видя и жената с крилата ; ) и как размахва своя боздуган ; )
sonofsparda
Значи моите версии са, че Бизаро ще си е точно Кларк, но засегнат от нещо и следователно изглеждащ и говорещ Бизаро-стайл( 18.gif) - наистина искам Том да го представи и сигурно ще си е с нормалните дрехи на Си Кей; Дуумсдей не ми се вярва да е особено грамаден - всъщност ако решат да го представят, наистина не знам как ще подходят, но се съмнявам, че ще е фантом от Зоната или нещо такова, защото идеята на Дуумсдей е да бъде свръхсилен, страховит и ужасяващ, а не безплътна "сянка";а Ша'ера просто....c'mere sweetheart, дори да я видя без боздугана, ми е достатъчно. Много бих се радвал да стане нещо между нея и Кларк, защото все пак сериалът е прикуъл и както се убеждаваме досега, на всички им е още рано за бъдещите им връзки. smile.gif
vikihill96
Абе и аз едва тези дни се заех по-сериозно да изгледам на локалното DC ++ два от сезоните на JLU .За Ша'ера какво да кажа-мама миа.Само да я дадат и нея и сме готови да се разтопим от кеф. worthy.gif worthy.gif .
lyubenski
Хмм дали Ша'ера ще е на тайна мисия на земята wink.gif ?
sonofsparda
Знам ли? Ама едва ли сценаристите ще изпадат в много подробности. Сигурно Кларк ще разбере за нея това-онова, но кой знае какво би станало? Дано да му завърти главата. Ако я покажат, съм почти убеден, че това ще се случи. То не е честно иначе - Лоис да се урежда с други членове на Лигата, пък Кларк не с нейни членки. smile.gif Аааа, няма да се разберем така. biggrin.gif
vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Feb 13 2007, 23:24) *
Знам ли? Ама едва ли сценаристите ще изпадат в много подробности. Сигурно Кларк ще разбере за нея това-онова, но кой знае какво би станало? Дано да му завърти главата. Ако я покажат, съм почти убеден, че това ще се случи. То не е честно иначе - Лоис да се урежда с други членове на Лигата, пък Кларк не с нейни членки. smile.gif Аааа, няма да се разберем така. biggrin.gif

Ми че така де.Няма само другите да намазват.Те нашето момче досега едва ли не монах искат да го правят-никави истински връзки,никое момиче не се задържа с него.Малко и КК да намаже и ние покрай него.А така от дума на дума и направихме 200 коментара.
sonofsparda
Честито. smile.gif
sydney
жалко че няма да видим Том в костюма и че няма да има Клойс в сериала,но ние все пак си го знаехме и преди така че........ dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif но все пак пак е гадно unsure.gif mad.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif
3pacalypse Now
За GL смятам че трябва да е Кайл . Хал Джордан го развалиха като герой в комикс версиите , а Кайл е единствения пък който никога не е взимал участие в сериал , анимация , филм.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.