Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Светлосиньо 2"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
Kastaned4o
Имам удоволствието да ви кажа,че след "Светлосиньо ",сякаш имаше нещо да се изясни,за това искам да ви кажа,че реших да продължа и съвсем скоро ще е завършен "Светлосиньо 2",за тези,които са харесали първата част и се интересуват от втората могат да я очакват скоро ,ако искате нещо да ме питате,тук е мястото rolleyes.gif
Kastaned4o
Официалното интро към "Светлосиньо 2" е http://vbox7.com/play:65629410
ogata
Първата част ми хареса , трейлъра на втората дори не ме заинтрегува , но мисля си че в България , на този етап , много малко хора биха оценили правилно труда и творчеството ти .
DaniEl
Ще може ли да ми дадеш линк към първа част? Не съм я гледал rolleyes.gif
Kastaned4o
Цитат(DaniEl @ Feb 14 2007, 20:29) *
Ще може ли да ми дадеш линк към първа част? Не съм я гледал rolleyes.gif

http://store3.data.bg/viktorshefa/bibs/Rado/SVETLOSINIO.WMV
това е линк за теглене на първата част
Devil_Wish
Супер, изненадаме приятно happy.gif
Първата част ми хареса адски много и с нетърпение чакам да завършиш и втората 4.gif
3pacalypse Now
Kastaned4o нищо лично човек - плашиш ме biggrin.gif Ти за мен си като българският Мерилин Менсън
Kastaned4o
Цитат(3pacalypse Now @ Feb 17 2007, 10:42) *
Kastaned4o нищо лично човек - плашиш ме biggrin.gif Ти за мен си като българският Мерилин Менсън

Всъщност Мерилин Менсън е голям фен,но нямам нищо общо-вещиците във форума ме познават,не съм страшен,но съм краен-пък така е по интересно-понякога,дори-полезно,все пак това е просто един филм blink.gif
3pacalypse Now
знам човек нищо лично просто ме плашиш с идеите си biggrin.gif в тва няма нищо лошо
Bellatrix

18.gif 18.gif 18.gif
Интересно сравнение
Рад,значи реши,че ще е "Светлосиньо 2",а не с друго име С нетърпение очаквам да го гледам Мисля,че може би ще е по-хубав от първия филм,гледайки интрото rolleyes.gif
Успех,приятелю
Kastaned4o
Цитат(Bellatrix @ Feb 21 2007, 14:19) *

18.gif 18.gif 18.gif
Интересно сравнение
Рад,значи реши,че ще е "Светлосиньо 2",а не с друго име С нетърпение очаквам да го гледам Мисля,че може би ще е по-хубав от първия филм,гледайки интрото rolleyes.gif
Успех,приятелю

Благодаря ти Бибс,да се надяваме че ще се съберем на премиерата на филма в Рудозем и ще отпразним яко с жинче 4.gif 11.gif 11.gif 11.gif
Kastaned4o

Това са част от снимките в новия филм,който е изцяло готов,премиерата най-вероятно ще е във Велико Търново,ако има нещо ,което искате да разберете пишете тук,благодаря Ви rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.