Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Run!"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Heroes > Епизоди > Сезон 1
ludoto_mimi
"Run!"

Без Спойлери

"HEROES" (10:00-11:00 PM, ET)

SUMMARY: While the scandalous truth about Claire’s real father is revealed, her adoptive mother (guest star Ashley Crow) faces a crisis. Matt (Greg Grunberg) takes a job as a bodyguard for a crooked attorney (guest star Aron Malsky), which puts him in the crosshairs of Linderman’s new assassin. Hiro (Golden Globe nominee Masi Oka) and Ando (guest star James Kyson Lee) return to Las Vegas to find the sword, but get sidetracked by a damsel in distress (guest star Missi Pyle). Suresh (Sendhil Ramamurthy) finds someone on the list and unknowingly puts himself in grave danger. Meanwhile, Simone (Tawny Cypress) turns to some unlikely help in her and Nathan’s (Adrian Pasdar) struggle to find Peter (Milo Ventimiglia).

НАКРАТКО: Разкрита е скандалната истина за истинския баща на Клер, а осиновителката й се изправя пред кризис. Мат започва работа като бодигард за престъпен адвокат, който го поставя на пътя на новият наемен убиец на Линдерман. Хиро и Андо се връщат в Лас Вегас за да намерят меча, но са отклонени от момиче в беда. Мохиндер намира някой от листа и се озовава в голяма опастност без да знае. Междувременно Симон се обръща към необичайна помощ, която да им помогне да открият Питър.

ПРОМО@Youtube.com(online)

Download:
Heroes.S01E15.HDTV.XviD-LOL@ArenaBG
Cartman
Бе коя беше тази която зашемети Хиро и грабна Андо? И защо от NBC пускат промо с Хана а не я показват.Айде да я видим най-после викам..
ludoto_mimi
И на мен ми е интересно коя беше тази. А онзи се оказа някакъв агент дядката. blink.gif
Мат как си прибра диамантите само. biggrin2.gif
seduction_55
Мен Мат ме дразни.Мисля че е доста безличен герой.
А да не са изтрили пак паметта на майката на Клеър,че не я помни.Доста странно.
Най ми хареса финала обаче,очертава се интересна серия.
В кой епизода ще се съберат най-накрая?
Cartman
Цитат(seduction_55 @ Feb 15 2007, 15:54) *
Мен Мат ме дразни.Мисля че е доста безличен герой.
А да не са изтрили пак паметта на майката на Клеър,че не я помни.Доста странно.
Най ми хареса финала обаче,очертава се интересна серия.
В кой епизода ще се съберат най-накрая?

Ами т'ва с майката на Клеър мисля, че е по-скоро страничен ефект от способността на Хатянина...
А до събирането.. Що всички си мислим че те ще се сабират и ще е като по комиксите на Марвел? Примерно ако сте гледали 4400 (подобно на Герои) там не се събират.Вярно че историята е малко по-различна де, но все пак..
seduction_55
Те трябва да се съберат,нали се предполага че тогава Питър ще вземе на всички способностите и ще се взриви.
Cartman
Цитат(seduction_55 @ Feb 15 2007, 17:06) *
Те трябва да се съберат,нали се предполага че тогава Питър ще вземе на всички способностите и ще се взриви.

Питър ще гръмне зашото няма да успее да увладее способността на човека-радиация, а не защото са много пичовете със способности.Не следиш внимателно виденията му smile.gif
seduction_55
Цитат(Cartman @ Feb 15 2007, 18:40) *
Цитат(seduction_55 @ Feb 15 2007, 17:06) *

Питър ще гръмне зашото няма да успее да увладее способността на човека-радиация, а не защото са много пичовете със способности.Не следиш внимателно виденията му smile.gif

Напротив следя ги.Преди си мислеше че ще е заради човека радиация,а когато говореха с невидимия той му каза че именно когато е покрай всички и почва да приема много способности и затова гръмва.Аз поне така разбрах,пък и не ми се струва че само от човека радиация може да се опустоши цял град. biggrin2.gif
FaLLOuTbOy
естествено, че ще се саберът, обаче това ще е някъде към края на 1ви или началото на 2ри сезон rolleyes.gif
Cartman
Цитат(FaLLOuTbOy @ Feb 16 2007, 09:10) *
естествено, че ще се саберът, обаче това ще е някъде към края на 1ви или началото на 2ри сезон rolleyes.gif

Зашо така смяташ? smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.