Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: One Tree Hill - Dreaming
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2
DjuDju
Темата я направих за да си каже всеки (ако иска естествено) своите желания, мечти и прочие свързани със сериалчето! Важното е да са искрени и от сърце biggrin2.gif !

Примерно аз много искам да участвам в някой следващ сезон ,ако има такъв blush.gif И след това да доведа ОТХ в България!

П.П. Моля не изказвайте много нецензурни мнения rolleyes.gif
Bloody_Tears
мечтите ми свързани с ОТХ са мноооого.Най-голямата е да ги видя на живо естествено.Другите ми две мечти са да се запозная с Джеймс и Хилари.Това са най-големите ми мечти,но ако искаш да ти изредя всичките ще ми отнеме мнооого време smile.gif
ALeX4e7y^
Най-голямата ми мечта в момента е да получа отговор на писмото ми към Чад.Многа искам да видя всички актьори от сериалчето....Абе мн работииииииии!Мн си обичкам ОТН! wub.gif
girl_from_hell
на мен мечтата ми е да се запозная с акрисата в ролята на Пейтан и да ми подари някой свои неща...ам повечето...мне всички smile.gif с който участва в филма от дрехи, рисунки, компщтър, плочи и т.н. всичко което ви хрумне
DjuDju
О рисунките и аз искам много да ги видя наживо! biggrin2.gif
~●R@Li●~
Ооо,аз мечтая за много неща свързани с ОТХ!Искам да се запозная с всички актьори,искам да дойдат в България
(по възможност в Пловдив biggrin2.gif ),искам да присъствам на снимачната площадка,искам.......и т.н.
(:ive7{}:)
Цитат(~●R@Li●~ @ Feb 13 2007, 10:11) *
Ооо,аз мечтая за много неща свързани с ОТХ!Искам да се запозная с всички актьори,искам да дойдат в България
(по възможност в Пловдив biggrin2.gif ),искам да присъствам на снимачната площадка,искам.......и т.н.

И аз много искам да дойдат в БГ е може да пообиколят и да минат и през Варна 10.gif
също искам да имам снимка със вси4ки актьори
и най-голямата ми ме4та е да се снимам във самия филм blush.gif

Офф 4е се заме4тах .... smile.gif
**Sophia**
Имам много ме(ти свързани с OTH...
Но сега ще ви споделя,някои от тях..Започвам-

1.Първото е да намеря пари да отида в Ню Йорк,откъдето ще си
кяпя билет за TRL-където би трюбвало да има интервю с всички актьори и
естествено с Софитоwink.gif...

2.Когато отида там да се старая да съм на по-предните редове,за да
ги виждампо-добре

3....по някаква случайност да ме изберат да отида при тях,и да
прегърна и да се снимам с всички и да си взема автограф от всички...tongue.gif

4.Те нали да ме харесат,(и най-вече Софито...)да ме покани да
отида по магазините с нея,да станем приятелки...

Е...това е ..но определено това е нереално и няма а стане никога
но все пак трябва да се има наджда,нали?Това да стана приятелка с
София Буш е най-невероятната мечта,която няма да стане ,но ми се иска с
цялато си сърце да се осъществи!:(

ogata
Сериала да замре , да се забрави и спама в раздела да спре blush.gif

Ей това ако се случи ... поздравявам всички със -- Графа - Най-щастливия човек.mp3

Цитат
Това да стана приятелка с
София Буш е най-невероятната мечта,която няма да стане ,но ми се иска с
цялато си сърце да се осъществи!:(

Eстествено че няма да стане , защото просто няма да има изгода от теб - има си още хиляди фенове които искат да и станат приятели ... а относно мечтите да дойдат във България ... чакайте от умрял писмо :}

ludoto_mimi: Ога, чул те Господ! biggrin2.gif
girl_from_hell
ogata влезе да разбие всичките ни мечти цтцтц
Angel_Lady
Моята мечта е Лукас отнова да заприлича на онзи Лукас от първия сезон - и като визия, и като поведение smile.gif Но май и това няма да стане sad.gif
DaniEl
Мойте мечти са прости и са само две:
1.Целувка от Хилари/Пейтън mrgreen[1].gif
2.Искам да има поне още два сезона най-малко rolleyes.gif
SeMiNi
Цитат(Angel_Lady @ Feb 28 2007, 11:01) *
Моята мечта е Лукас отнова да заприлича на онзи Лукас от първия сезон - и като визия, и като поведение smile.gif Но май и това няма да стане sad.gif

Напълно съм съгласна! bigwink[1].gif

И ..искам да видя всички акьори от ОТХ,да се запознаем,да си говорим...и т.н.

А за филма искам и аз да има още сезони,да се съберат Брук и Лукас biggrin2.gif и Нейт и Люк да си оправят прическите.

WorZy
Искам животът ми поне от части да е като техния wink.gif
hristin4e
Аз много искам да дойдат в България и да се снимам с тях.. Нищо повече.. изглежда лесно ноооо.. OTH в България?! - едва ли... unsure.gif dry.gif
DeSeRt^RoSe
Еми аз искам да се запозная със всеки един от актьорите,да имам автограф от тях,да се снимам с тях, да присъствам по време на снимките на някои епизод rolleyes.gif и естествено ОТН да има още сезони biggrin.gif И аз също искам Брук и Лукас да са пак гаджета,а това за прическите на Нейтън и Лукас е направо задължително.
qwe123
Искам да участвам в някой епизод,ама от тези ретардацията (който е карал 7клас ще знае,какво е mrgreen[1].gif) И да съм някоя,дето се е целувала с Нейтън wub.gif И после да се върна нали и там да стана приятелка със Хейлс mrgreen[1].gif Това не ми е мечта,ама ми е желание mrgreen[1].gif
lms_X
Aми най-вече желая баскетбола в България да е на ниво колежански в америка залите да са хубави и пълни както и да има добри играчи,другото ми е ясно че наща красива татковина е невъзможно mrgreen[1].gif
Gossip Girl
Най-вече искам да се запозная със София, и с другите разбира се, но с нея най-много.
И да живея в града..много е готин!
Gossip Girl
Охх...двоен пост! 19.gif
nadora
аз не искам ни6то кои знае сакво само да сам Стела Лафарти blush.gif wub.gif само това искам biggrin2.gif worthy.gif worthy.gif
Jordan
аз...аз искам просто да живея в света на Трий Хил. Всичко е толкова по-интересно, ще имам даже истински и искрени приятели, които да са готови на всичко за мен, даже да тръгнат на пътуване на края на света заради моите проблеми. Ще имам едно прекрасно училище и прекрасен град. Ще се познавам с толкова готини хора, които не се интересуват от дребните глупости, държат на приятлеите си и отношенията си с другите.
Бих познавал Пейтън wub.gif , която за мен винаги е била на първоя място като героиня.
Това е...е, кажете, много ли искам...
ALeX4e7y^
Цитат(Jordan @ May 18 2007, 10:54) *
аз...аз искам просто да живея в света на Трий Хил. Всичко е толкова по-интересно, ще имам даже истински и искрени приятели, които да са готови на всичко за мен, даже да тръгнат на пътуване на края на света заради моите проблеми. Ще имам едно прекрасно училище и прекрасен град. Ще се познавам с толкова готини хора, които не се интересуват от дребните глупости, държат на приятлеите си и отношенията си с другите.
Бих познавал Пейтън wub.gif , която за мен винаги е била на първоя място като героиня.
Това е...е, кажете, много ли искам...

ООо и аз го искам товаааааа huh.gif
Моята мечта беше да получа автограф от Чад и сега когото е вече реалност съм мн щастлива blush.gif happy.gif
`BruKas`
аууу..колко много мечти иимаам...но като се заммисляя най голямата от тях е да се видя със актиорите... и най вече със Софито и Чад и да им кажа да се саберат отновоо ..(и естествено да ме послушат)

Другата ми мечта е да се запозная лично със софияя и да станем НАЙ-ДОБРИ приятелкии и тя да дойде да живее при мен и така заради нея всички актиори да доидат в българия и да снимат серияла(така ще има начин да се видим с тях всичкии)

Е...това са едни от най хубавите и ест.най невъзможните ми мечти.Има още мн ,но няма смисал ..(така ще испиша цялата страница)
mimetyyy
Най-голямото ми желание е да се запозная с Чад!!!! wub.gif Като за начало може едно автографче tongue.gif Много искам да дойде в България,но май май скоро няма да стане 17.gif
black1wolf
Леле искам с Чад мн леле това ми е мечтата.Ако се запозная ще го помня цял живот.
ladysunshine
Искам да видя на живо Джеймс Чад Хилъри Бетъни и да се запозная с тях и да се снимаме
dimitar1212
Мечтата ми е София Буш да вземе оскар -заслужава го.
Tedds
Искам да се запозная със Софито и Чадчо.Искам да се снимамм с всичк.Искам да накарам Бетъни и Джеймс да се оженят...ама това няма да стане.Искам дами дойдат на гости всичките smile.gif
fnatic
Дори и за малко да влеза в техния свят smile.gif Зарибих всичките си приятели да го гледат.. и като се съберем сме нещо като тях.. като изключим огромното количество интрига между героите в сериала разбира се smile.gif Старая се да имам всяка дреха, която Лукас носи както и повечето му аксесоари... След 4 дена ще тормозя коафьора ми да фиксне косата ми като неговата в 4-ти сезон. И все пак все още търся своята Брук... unsure.gif blush.gif
brooke_scott
Цитат(fnatic @ Sep 27 2007, 13:21) *
Дори и за малко да влеза в техния свят smile.gif Зарибих всичките си приятели да го гледат.. и като се съберем сме нещо като тях.. като изключим огромното количество интрига между героите в сериала разбира се smile.gif Старая се да имам всяка дреха, която Лукас носи както и повечето му аксесоари... След 4 дена ще тормозя коафьора ми да фиксне косата ми като неговата в 4-ти сезон. И все пак все още търся своята Брук... unsure.gif blush.gif

на теб явно ти харесва косата му в 4-ти сезон, която аз мисля 4е е sick1.gif , но както и да е, поздравявм те и драсвам 4ерта защото си първия, от който 4увам 4е харесва при4еската му shocking.gif
fnatic
@brooke scott - ммм.. причината е проста - не мога да имам друга негова прическа, защото много бързо ми расте косата, а по този начин не се забелязва толкова промяната и няма да е нужно прекалено често дооформяне wink.gif
А по темата... Искаше ми се да имам техния живот.. Подобен, изпълнен с интриги, щастие, тъга, трудни моменти, обрати, "войни", сблъсъци на характери... Това е просто уникално. За жалост подобен начин на живот ще си остане възможен само в кино индустрията, поради едничката причина, че можеш да го дирижираш както решиш (става въпрос за продуцента :Р).
Нещото, за което най ме е яд на времената, в които живеем, че в сериала могат да казват толкова искрени неща, сериозни, понякога прекалено сантиментални, а в реалния живот биха се изсмяли... ако изброим колко пъти има думата "Съжалявам" през целия сериал ще разберем, че е най-използваната дума.. А това така сладко звучащо "....и те обичам за което....". Светът, в които живеем сега не е настроен за подобни реплики. Прекалено е различен. Факт е, че едно 80% от сегашната младеж при такива взаимоотношения, държание и думи ще се смеят, ще бъдат объркани или дори изплашени. Ако говориш по такъв начин те мислят за странен, прекалено чувствителен или и аз не знам...
Напоследък сред приятелите си започнах да говоря, както аз обичам да го наричам "One Tree Hill Style", и дори да не го казват съм сигурен, че за тях е странно... А и сериалът има страхотни примери как да докажеш на половинката си, че държиш на нея... И това ми помогна неведнъж.
One Tree Hill ме научи на много неща, промени начина ми на мислене, накара ме да бъда по-добър останалите, осъзнах, че живота има смисъл независимо какво прежияваме (Пейтън), че истинската любов наистина съществува (Нейтън и Хейли), че макар и да правим грешки съумяваме да ги поправим (Брук и Лукас), че е ДОСТАТЪЧНО да сме най-добрия приятел (Марвин (Маут)) и че трябва да правим нещата на мига, защото после адски много ще съжаляваме (Керън). Също в ролята на Кийт виждах баща ми, който е същият грижовен и печен тип, който би дал всичко за мене. Той си беше бащата на Лукас, както Уайти каза на Лукас - "Той ти е баща. Без значение какво казват документите или науката."
Не мислех, че може да се създаде подобна продукция. Да те накара да мечтаеш, да те накара да осъзнаеш толкова много неща в живота.
Да, може би звучи странно, но сериалът промени мен и донякъде хората около мен.
И за жалост... да, Пейтън, people always leave...
racheL_gattIna
Ами доста са просто аз съм голяма мечтателка.искам да се запозна с целия актъорски състав защото всички са страхотни независимо от ролите си.Но най-вече с Рейчал, София , Чад и Джеймс да си взема автограф с и да снимам с тях.искам да прекарам 1 ден с тях на снимацната площатка да видя как работят да се забавляваме .Искам Бетъни и Джеймс да се оженят ама наистина искам да живея в света на one tree hill по възможност в ролята на Рейчал или Брук искам да има още много сезони на сериала и това е май.
sophia_chad_fenka
1 Искам да ги видя сичките на живо...2 Мечтая си да участвам във някои от сезоните в роялта на Брук тфа са дето наи мнооо искам ама има още много....................!
dqvol4eto94
Искам да се запозная с тях, да се снимам във филма, искам да иамм афтограф. Много неща искам smile.gif Но ако става дума какво искам в сериала това е Брук и Лукас да се оженят smile.gif
Gossip_Girl
Мечтая да се запозная с всички и най-вече с Джеймс.Да прекарам един ден с всички тях на се забавляваме да има много снимки и смях.Да получа автографи.искам да гледам какретират за филма или да станем приятели да си пишем редовна да си ходим на гости.Искам Джеймс и Бетъни да се съберат наистина и да се оженят тук в България .Искам целия актъорски състав да дойде и просто да се запознаем.Искам един ден да съм част от ОТХ да преживея техните истории по възможност в ролята на Брук .искам толкова нща но за жалост ще си остана с искането.Макарче от форума на La Tormenta(това е сериал ) говоря за официални им форум актъорите често влизат там и са много близки с някой форумци някой от който от БГ(близки до там че да разговарят свободно но нищо повече).Такаче нищо не е загубено.
brooke_scott
Цитат(Gossip_Girl @ Dec 7 2007, 11:06) *
Мечтая да се запозная с всички и най-вече с Джеймс.Да прекарам един ден с всички тях на се забавляваме да има много снимки и смях.Да получа автографи.искам да гледам какретират за филма или да станем приятели да си пишем редовна да си ходим на гости.Искам Джеймс и Бетъни да се съберат наистина и да се оженят тук в България .Искам целия актъорски състав да дойде и просто да се запознаем.Искам един ден да съм част от ОТХ да преживея техните истории по възможност в ролята на Брук .искам толкова нща но за жалост ще си остана с искането.Макарче от форума на La Tormenta(това е сериал ) говоря за официални им форум актъорите често влизат там и са много близки с някой форумци някой от който от БГ(близки до там че да разговарят свободно но нищо повече).Такаче нищо не е загубено.

ей искам и от ОТХ да влизат така 19.gif не е честно sad.gif
Меpи
Ех,мечти,мечти ... Ех,ОТХ,ОТХ
Аз определено имам доста мечти свързани с ОТХ.Ето и тези,които най-много искам да се сбъднат:
1. Да получа рисунката от стаята на Пейтън"People Alway Leave".Страхотна рисънка с мн смисъл в нея. 5angel[1].gif
2.Много ми се иска да се запозная с James Lafferty.Просто той е страхотен и в ролята си,и като цяло.Уникален сладур.Много ми се иска да имам и снимка с него и автографче.[Е ако можеше и са стана Мисис Laferty,вече щеше да е супер!] wub.gif
3.Искам също да се запозная и с Hilary Burton,снимчица с нея и афтографче. 36_1_41.gif
4.И най накрая може да се запозная и с Sofia Bush и Betany Joy Lenz и Chad.И снимчици и афтографчета и от тях. angel1.gif

Ех,мечти,мечти...но май са неизпълними. =[[ 1crying[1].gif
chadmurray_fenka
Ужасно мн искам да се запозная с всичките актьори от ОТХ, най-вече с Чад! Тоя човек го просто го обожавам! И още едно нещо - да отида в Уилмингтън... rolleyes.gif
Pearly_girl
Искам да се запозная с всички, но определено с Чад най- много и другото е, че искам да има някой, който да мисли за мен, както Лукас за Брук:"Брук Дейвис е родена да покори света, просто още не го знае" или нещо такова
Marissa Cooper
Искам да съм жива и здрава,за да постигна това,което искам,близките ми също да са здрави и щастливи!
Nornyana
Да дойдат в Бг да се снимаме заедно да им взема автограф и да купонясвам една вечер с тях smile.gif
t0ni
10.gif Искам да попея с Хейли. Да порисувам с Пейт. Да покупонясъм с Брук. Да поиграя баскет с Нейт и Лукас... 4.gif ИСКАМММ!!
mimosska
в момента имам 1 ме4та в която вярвам 4е е осу6тестжима и сега 6те жи я споделя:сега сум ж 8 клас у наи елитната гимназия у сежерозападна БГ-ПМГ после искам да заър6а НАДФИС и след тожа да се реализирам като актриса да у4астжам ж филм с 4ад мъри и Дзес маккартни и Зак ефрон.4ад 6те ми е лубовник и 6те ме снабдяжа с пари , Дзес 6те е мъжд които 6те оби4ам а Зак 6те сум женена за него и 6те ме представя пред об6тестжото........об6то жзето тва е ... скромно нали? а и брус уилис да ми е ба6та :Д :Д :Д 10.gif 4.gif
brooke_scott
Цитат(mimosska @ Mar 25 2008, 11:10) *
в момента имам 1 ме4та в която вярвам 4е е осу6тестжима и сега 6те жи я споделя:сега сум ж 8 клас у наи елитната гимназия у сежерозападна БГ-ПМГ после искам да заър6а НАДФИС и след тожа да се реализирам като актриса да у4астжам ж филм с 4ад мъри и Дзес маккартни и Зак ефрон.4ад 6те ми е лубовник и 6те ме снабдяжа с пари , Дзес 6те е мъжд които 6те оби4ам а Зак 6те сум женена за него и 6те ме представя пред об6тестжото........об6то жзето тва е ... скромно нали? а и брус уилис да ми е ба6та :Д :Д :Д 10.gif 4.gif

18.gif мн разбираемо си го написала wink.gif
ladysunshine
mimosska, като за най-елитната гимназия първо се научи да пишеш, после ходи се жени за Зак Ефрън...
Моята мечта свързана с ОТХ...хмм.. искам да се запозная с актьорите на първо място. Искам да участвам в сериала или да съм помощник сценарист, за да наредя нещата както на мен ми харесват biggrin2.gif
mimosska
не мога да разбера защо жместо В някой път излиза Ж ? ohmy.gif
Bloody_Tears
Това да ти е проблема 18.gif
gan4e70oo
Моите мечти не са чак толкова големи,не искам да се запознавам със звездите от сериала или нещо подобно,защото това,че в сериала ми харесват не означава,че ще ги харесам като хора.Искам да отида в Уилмингтън и просто да се разходя по улиците и да видя къщите им.
Може би бих искала и да ми подарят една от рисунките в сериала,определено ще стои на стената в рамка :р
LimonkaTa`
Искам да имам приятели, такива каквито са те!!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.