И аз искам много неща.Като за начало ще започна с това,че много искам да видя Sophia Bush.После искам да станем много добри приятели,да се виждаме всеки ден.Тя да ми идва на гости и аз при нея.Да бъда един ден с нея на снимачната площадка,да ми разкаже повече за нея.Да си прекарваме много яко.Ехх мечти,мечти,но какво пък те са безплатни.Поне за минутка или две успяваме да повярваме,че някой ден може и да стане !
BroOke^
May 15 2008, 16:13
яка тема!аззз мн искам да се срещна с актьорите,което няма да стане
vesko_oth_fen
May 18 2008, 15:04
аз искам да присъствам на заснемането поне на един епизод ...
welinity
May 19 2008, 22:39
Иска ми се и в живота всичко да бъде толкова валнуващо и изпълнено със смисъл, навързано .... А иначе би ми било много интересно да опозная Чад, а и другите актьори като личности, отделно то сериала, дори не е нужно да сме приятели, едни вид бих искала да съм страничен наблюдател... интересно ми е как реагират в реалния си живор на предизвикателствата добрите и лошите новини... какви хора са.
or1g1nal
Jun 13 2008, 14:21
Ами аз мечтая да се запозная с всичките актьори, най- вече с Хилъри и Чад, да получа автографи от всички и да продължа да поддържам връзка с тях и след запознанството ни а и искам да присъствам на заснемането на 1 епизод
RoX My SoX
Jul 2 2008, 16:09
Много искам да ида на мач на Рейвънс <3. Хъх, ще е жестоко, особено ако и Лукас и Нейт играят (:
moni_hs
Aug 6 2008, 10:36
Иска ми се да се запозная с Чад и София и да наблюдавам как снимат някой епизод...
Мая
Aug 7 2008, 18:21
Аз искам от всичко казано до сега Да прекарам един ден с тях, да присъствам на заснемането на един епизод, да имам автографи от всички, снимки с всички и да имам нещо за спомен от сериала...... Вярно че един ден няма да е достатъчен, но ще е страхотен спомен А също и вълнуващ живот подобен на този в Три Хил.
mR.DiSCo
Sep 29 2008, 14:06
Аз искам да се снимам в епизод или епизоди на отхх.... да се запозная с актьорите ,да ги доведа в бг , даааа станем приятели много добри и джейммс да ми е най-добрия приятел .Ми какво друго да имам автографи , снимки с тях , всичките дрехи, които Джеймс е обличал когато е играл Нейтън да са мои и много неща. Дори и да присъствам на заснемане на епизод , ЩЕ Е МНОГОО ГОЛЯМО ПОСТИЖЕНИЕ. Мечти , мечти , несбъдваеми..
naley_
Sep 29 2008, 14:52
Един ден с тях ми е достатъчен .. Макар че не бих отказала и на повече Та ако имам тази възможност някой ден бих искала да отида и да гледам как снимат един епизод,даже и мен да включат Даже може би като някоя новодошла да свали Нейт Ще ме устройва.Също така да си говорим .. Заа какви ли не неща Просто ще е велико ,а като видят ,че съм един от лудите фенове ще ме заобичат За сега е само мечта,..която някой ден ще се осъществи
oth_gg_h2o
Sep 30 2008, 20:32
УаУуу..яка тема.. Ухх аз бих искала да видя всички от отх ... да гушна Бруки и Джейми..е не само тях ...Да взема автографи..Да им опиша колко голям фен съм им..Особено на София Буш ..Ама еехх мечтии
FintiFlushka
Oct 13 2008, 22:53
Адскии много мечти имам свързании с Отх .. ноо мечтите са си мечтии .. ии с много труд могат да се постигнат .. НАДЕЖДАТА УМИРА ПОСЛЕДНА ! ;] .. може и да са недостижими,но какво пречи да се бориш - докато се бориш за еедно получаваш друго,което ще ти помогне ;P - мое мнение ..
sar4etyyy
Oct 20 2008, 18:14
Да съм на мястото на Брук
traiana
Oct 20 2008, 18:19
На първо място бих искала да участвам в някой от епизодите ..Дори и да е за 30 секунди..просто да усетя тръпката ..А може би и да гледам как заснемат,какъв е купон,там зад кулисите,как правят гафове..това също ще ми е достатъчно ..А,да..и да взема автограф от всички до един..Или пък да ида на мачовете,които Джеймс устройва всяка годинаа..Охаа..даа..Така хем ще ги видя в действие и то на живо,хем ще взема автографии ..Ехх,мечти,мечти..силно се надявам някой ден да се сбъднат
ZuZka yeah
Oct 20 2008, 18:54
Аз не ща да участвам, ама искам да прекарам един ден на снимачната площадка заедно с всички актьори. Както и да вляза в на Пейтън стаята и да си полежа на леглото и, много удобно ми се вижда.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.