Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: One Tree Hill - Dreaming
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Фен зона
Страници: 1, 2
djesito
И аз искам много неща.Като за начало ще започна с това,че много искам да видя Sophia Bush.После искам да станем много добри приятели,да се виждаме всеки ден.Тя да ми идва на гости и аз при нея.Да бъда един ден с нея на снимачната площадка,да ми разкаже повече за нея.Да си прекарваме много яко.Ехх мечти,мечти,но какво пък те са безплатни.Поне за минутка или две успяваме да повярваме,че някой ден може и да стане biggrin2.gif !
BroOke^
яка тема!аззз мн искам да се срещна с актьорите,което няма да стане biggrin2.gif
vesko_oth_fen
аз искам да присъствам на заснемането поне на един епизод sad.gif ...
welinity
Иска ми се и в живота всичко да бъде толкова валнуващо и изпълнено със смисъл, навързано ....
А иначе би ми било много интересно да опозная Чад, а и другите актьори като личности, отделно то сериала, дори не е нужно да сме приятели, едни вид бих искала да съм страничен наблюдател... интересно ми е как реагират в реалния си живор на предизвикателствата добрите и лошите новини... какви хора са.
or1g1nal
Ами аз мечтая да се запозная с всичките актьори, най- вече с Хилъри и Чад, да получа автографи от всички и да продължа да поддържам връзка с тях и след запознанството ни smile.gif а и искам да присъствам на заснемането на 1 епизод happy.gif
RoX My SoX
Много искам да ида на мач на Рейвънс <3. Хъх, ще е жестоко, особено ако и Лукас и Нейт играят (:
moni_hs
Иска ми се да се запозная с Чад и София и да наблюдавам как снимат някой епизод...
Мая
Аз искам от всичко казано до сега biggrin2.gif Да прекарам един ден с тях, да присъствам на заснемането на един епизод, да имам автографи от всички, снимки с всички и да имам нещо за спомен от сериала......
Вярно че един ден няма да е достатъчен, но ще е страхотен спомен blush.gif
А също и вълнуващ живот подобен на този в Три Хил.
mR.DiSCo
Аз искам да се снимам в епизод или епизоди на отхх.... да се запозная с актьорите ,да ги доведа в бг smile.gif , даааа станем приятели много добри и джейммс да ми е най-добрия приятел mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif .Ми какво друго да имам автографи , снимки с тях , всичките дрехи, които Джеймс е обличал когато е играл Нейтън да са мои и много неща. blush.gif
Дори и да присъствам на заснемане на епизод , ЩЕ Е МНОГОО ГОЛЯМО ПОСТИЖЕНИЕ. smile.gifsmile.gif Мечти , мечти , несбъдваеми.. biggrin2.gif
naley_
Един ден с тях ми е достатъчен .. Макар че не бих отказала и на повече biggrin.gif
Та ако имам тази възможност някой ден бих искала да отида и да гледам как снимат един епизод,даже и мен да включат biggrin.gif Даже може би като някоя новодошла да свали Нейт biggrin.gif Ще ме устройва.Също така да си говорим .. Заа какви ли не неща smile.gif Просто ще е велико ,а като видят ,че съм един от лудите фенове ще ме заобичат biggrin.gif
За сега е само мечта,..която някой ден ще се осъществи biggrin2.gif biggrin2.gif
oth_gg_h2o
УаУуу..яка тема.. Ухх аз бих искала да видя всички от отх ... да гушна Бруки и Джейми..е не само тях biggrin.gif ...Да взема автографи..Да им опиша колко голям фен съм им..Особено на София Буш wub.gif wub.gif ..Ама еехх мечтии sad.gif
FintiFlushka
Адскии много мечти имам свързании с Отх .. ноо мечтите са си мечтии .. ии с много труд могат да се постигнат .. НАДЕЖДАТА УМИРА ПОСЛЕДНА ! ;] .. може и да са недостижими,но какво пречи да се бориш - докато се бориш за еедно получаваш друго,което ще ти помогне ;P - мое мнение ..
sar4etyyy
Да съм на мястото на Брук
traiana
На първо място бих искала да участвам в някой от епизодите blush.gif ..Дори и да е за 30 секунди..просто да усетя тръпката biggrin2.gif ..А може би и да гледам как заснемат,какъв е купон,там зад кулисите,как правят гафове..това също ще ми е достатъчно biggrin2.gif ..А,да..и да взема автограф от всички до един..Или пък да ида на мачовете,които Джеймс устройва всяка годинаа..Охаа..даа..Така хем ще ги видя в действие и то на живо,хем ще взема автографии biggrin2.gif ..Ехх,мечти,мечти..силно се надявам някой ден да се сбъднат blush.gif
ZuZka yeah
Аз не ща да участвам, ама искам да прекарам един ден на снимачната площадка заедно с всички актьори. Както и да вляза в на Пейтън стаята и да си полежа на леглото и, много удобно ми се вижда. wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.