Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Holly Valance-Ника
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Prison Break
ALeX4e7y^
Холи Валанс-Ника стана и певица.По СитиТВ се върти една нейна песен на Tarkan-Kiss,kiss.Не е точно нейна,но тя я пее!Какво ще кажете?Как ви се струва като певица?

f0rgy
QUOTE(LoF_Chad @ Feb 10 2007, 15:19) *
Холи Валанс-Ника стана и певица.По СитиТВ се върти една нейна песен на Tarkan-Kiss,kiss.Не е точно нейна,но тя я пее!Какво ще кажете?Как ве се струва като певица?

16.gif ...Аве средна работа е като певица,ама като жена 15.gif
ALeX4e7y^
Еми щом ти харесва като жена ето малко снимки biggrin2.gif Повечето са и такива wacko.gif

Devil^Rose^^
Цитат(LoF_Chad @ Feb 10 2007, 15:19) *
Холи Валанс-Ника стана и певица.По СитиТВ се върти една нейна песен на Tarkan-Kiss,kiss.Не е точно нейна,но тя я пее!Какво ще кажете?Как ви се струва като певица?

Нееее .. Абе тя си е певица от доста време biggrin2.gif
Въпросната песен изобщо не е нова.
Код
She left "Neighbours" (1985) in August 2002 to further pursue her pop career, that awarded her with a #1 hit with her debut single in the UK and Australia - "Kiss Kiss" in May 2002.

Лично аз от там я знам и се изненадах че и играе, ама в днешно време всеки, който може да пее и го бива и в актьорството. wacko.gif Много талантливи хора, много нещо ...

Иначе последното й филмче не беше лошо DOA: Dead or Alive и по точно ролята й биваше, иначе филма не представя нещо кой знае като сюжет. Яки мацки пердашат наред 12.gif
http://www.imdb.com/gallery/ss/0398913/Ss/...html?hint=group
http://www.imdb.com/gallery/ss/0398913/Ss/...?hint=tt0398913
ALeX4e7y^
Да бе тя песента е стара,но от скоро започнаха да я дават и по СитиТВ и заради това я споменах !Иначе е голяма мацка!
Devil_Wish
Ами мен лично, никога не ме е кефила като певица, виж за актриса по-става сякаш.
Но като цяло, слаба раота.
PoLiTy'
Не знам да е била известна като певица чувала съм само 2 нейни песни,но покрай сериала може и да стане.Мен като актриса повече ми харесва wink.gif
kingsize-4eto
Чесно казано чак сега разбрах,че е певица huh.gif Иначе като актриса е добра happy.gif
AnGelChe
Като актриса е страшна wink.gif Иначе съм слушала само 2 нейни песни..Много е яка Down Boy wink.gif
Gossip Girl
Много ме кефи. Супер сладка е. Down Boy наистина е жестока песен.
Холи като жена е страхотна. Също и като актриса ми допада. Гледала съм я в два-три филма и много ми харесва!
~F.A.T.E~
леле ако не бях скивала тфа...никога няаше да се сетя,4е мацката ника е холи валанс..слушала съм я ма въобще не я познах,докато плейка6е в пб
fNatic.
оййй тая ша е ... много е стегната
Mr. Winchester
Страшна мацка , не я знам ква е като певица ама си е яко маце и добре си играе ролите по филмчетата
dEniChka
Сладурана biggrin2.gif
tedi27
Не ме кефи, никога не ми е била симпатична...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.