Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Значи женитбата ще се състои на...
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
MaHeKeHa
Направих "Screenshot" на поканата.

Цитирам дословно:

Цитат
Честта на Вашето посещение е по покана относно бракът на г-ца Лана Ланг и г-н Александър Лутър.

В събота на 24 февруари, 2007 година от 18:00 часа вечерта, Имението Лутър - Смолвил, Канзас.

Епизод #16 "Promise" ще бъде излъчен на 22 февруари, което ще рече, че е последен преди пролетната пауза. Сигурен съм, че точно в този епизод ще се оженят.
3pacalypse Now
Манекен как ти хрумват ве човек браво.Благодаря много.
lyubenski
Аз пък си мисля, че понеже ще има пауза може да решът да ни оставят в напрежение и Лана да отговири едва на 17 епизод, ама може и да не е така smile.gif
vikihill96
Цитат(lyubenski @ Feb 10 2007, 10:28) *
Аз пък си мисля, че понеже ще има пауза може да решът да ни оставят в напрежение и Лана да отговири едва на 17 епизод, ама може и да не е така smile.gif

Е то ще е ултра грубо,ако стане така-защото нали досега колко четохме за какво иде реч в седемнадесети епизод-"Combat".На фона на такава обстановка....и тя да му отговори на Лекс...ще бъде незабравимо(но може би все пак ще стане в 16-ти епизод).
lyubenski
Логиката ми е че има пауза, а ТВ-те обичат да оставят в интерес зрителите ,за да очакват епизода още повече иначе никога не бих го помислил wink.gif
MaHeKeHa
Цитат(lyubenski @ Feb 10 2007, 11:21) *
Логиката ми е че има пауза, а ТВ-те обичат да оставят в интерес зрителите ,за да очакват епизода още повече иначе никога не бих го помислил wink.gif

Не знам дали си обърнал внимание, бат Любо, но Смолвил държат много на дребните детайли. Мисля, че това важи и за поканата на която дата пише 24 февруари. И в този аспект, сватбата ще се състои не по-късно от посочената дата, или месец. Няма да има смисъл, ако бъде през месец март. Аз и за това направих тази тема, тъй като има ГОЛЯМА вероятност това се случи в епизод #16, който е през месец февруари. ;]
sonofsparda
Да, обаче в програмата на Смолвил(бях я сложил тук) пишеше, че паузата ще е след Freak. При все, че е удачно да излъчат Promise през февруари заради датата на сватбата, наистина и аз мисля, че ще е след прекъсването. smile.gif
MaHeKeHa
Интересно. Габриела от Kryptonsite ми каза, че ще бъде на 22, даже са го сложили в episode guide: ВИЖ - " Tentative Air Date" което ще рече, че датата на излъчване подлежи на промяна. Но и не са писали конкретната дата, ако ще бъде през паузата.
sonofsparda
Мхм, ами като мине Freak, ще знаем със сигурност. smile.gif Тогава ще го обявят, пък и ако веднага след Freak не излезе трейлър на следващия, то тогава почти е сигурно, че ще е след паузата. smile.gif
Kitana
Скъсаха се да правят паузи,направо да му писне на човек.Две почивки за един сезон,малко е множко.
MaHeKeHa
Цитат(Kitana @ Feb 10 2007, 16:07) *
Скъсаха се да правят паузи,направо да му писне на човек.Две почивки за един сезон,малко е множко.

lol, не вярвам на някого да са му приятни тези паузи, но за съжаление ги има. И актьорите са хора, и те имат нужда от почивка. Между впрочем, не знам дали обърнахте внимание, но в "Trespass" гласът на Лана беше малко дрезгав. Бас ловя, че е била болна, когато са снимали епизода.

А, и добре дошла, Китана. Чувствай се като у дома си! ;]
Kitana
Цитат(MaHeKeHa @ Feb 10 2007, 16:55) *

lol, не вярвам на някого да са му приятни тези паузи, но за съжаление ги има. И актьорите са хора, и те имат нужда от почивка. Между впрочем, не знам дали обърнахте внимание, но в "Trespass" гласът на Лана беше малко дрезгав. Бас ловя, че е била болна, когато са снимали епизода.

А, и добре дошла, Китана. Чувствай се като у дома си!

Благодаря.
Голяма фенка съм на сериала и е хубаво че има много такива като мен.

Съгласна съм че и актьорите имат нужда от почивка,но след като имат готови серий,които могат да излъчат,защо ще ни карат да чакаме.Така де,популярността на сериала зависи само от нас,феновете.Не е справедливо така.

sonofsparda
Welcome, Princess Kitana. Става ли аз да съм Liu Kang? biggrin.gif
Kitana
Цитат(sonofsparda @ Feb 10 2007, 17:23) *
Welcome, Princess Kitana. Става ли аз да съм Liu Kang? biggrin.gif

Ако искаш да бъдеш,не би трябвало да питаш,би трябвало да опиташ wink.gif
sonofsparda
Добре казано. smile.gif
vikihill96
Абсолютно добре казано.Но пък защо точно Liu Kang...Джони Кейдж и прароднината(мисля че беше) на Лиу-Кун Лао също заслужават уважение....Иначе и аз се присъединявам към поздрава -добре дошла Kitana. lamo.gif go_team.gif .
tzvetka
И от мен добре дошла!Колкото повече фенове толкова по-добре!
Kitana
Благодаря за приятелкото посрещане.

А що се отнася до избранника,то той може да бъде само един.Така че нека битката започне и най добрият победи biggrin.gif
sonofsparda
Цитат(vikihill96 @ Feb 10 2007, 19:36) *
Абсолютно добре казано.Но пък защо точно Liu Kang...Джони Кейдж и прароднината(мисля че беше) на Лиу-Кун Лао също заслужават уважение....Иначе и аз се присъединявам към поздрава -добре дошла Kitana. lamo.gif go_team.gif .

Ами посочих Liu Kang, защото точно той имаше връзка с Kitana. Но вярно е - на края ще остане само един. smile.gif
sydney
Ужасно е че ще има пауза,но не се учудвам че ще бъде точно след епизода със сватбата rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.