Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Случайна информация от Блог-а на "SDK"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
MaHeKeHa
• Лоис ще играе "много важна роля" в епизод #20.

• Стивън ДеНайт ще бъде сценарист на #20 епизод (и негов последен)

• Има разногласия за това кой да бъде сценарист за епизод #21

• В епизод #21 ще има няколко опцийки, които ще ни подскажат какво да очакваме в последната серия. Както миналата година "Oracle" беше за "Vessel"

• Последната серия за сезон 6 ще бъде написана от сценаристите Кели Саундърс и Браян Петърсън или Тод Славкин и Дарън Сиумърс. (Дарън Сиумърс беше сценарист миналата година за последната серия на сезон 5 - "Vessel")

Инфо: SDK
sonofsparda
Хмм, чакаме, чакаме. Лоис ще играе много важна роля в еп. 20, а? Е, крайно време беше и тя да получи вниманието, което заслужава(както един вид беше в Crimson - ако не беше тя, Кларки нямаше тия щуротии да направи). smile.gif
MaHeKeHa
Цитат(sonofsparda @ Feb 9 2007, 23:49) *
Хмм, чакаме, чакаме. Лоис ще играе много важна роля в еп. 20, а? Е, крайно време беше и тя да получи вниманието, което заслужава(както един вид беше в Crimson - ако не беше тя, Кларки нямаше тия щуротии да направи). smile.gif

Ванка, ма ти си бил голем флудър, ва. Глей, 600 мнения веки. Егати комуниста, майна. А относно темата: искам Тод Славкин да бъде сценарист за последната серия. Според мен, той е най-добър сред сценаристите, редом със Стивън.
tzvetka
Ех!Как искам вече да гледам епизодите!
MaHeKeHa
Цитат(tzvetka @ Feb 10 2007, 00:10) *
Ех! Как искам вече да гледам епизодите!

Мхм, и аз и аз, ама нейсе, ще има да чакаме 205 години + лихвите, 3 дена.
tzvetka
Цитат(MaHeKeHa @ Feb 9 2007, 23:13) *

biggrin2.gif Мда!За жалост!Само ни карат да чакаме и да изгаряме от нетърпение!А то 20 и 21 епизод снимани ли ас вече?
MaHeKeHa
Цитат(tzvetka @ Feb 10 2007, 00:16) *
Цитат(MaHeKeHa @ Feb 9 2007, 23:13) *

biggrin2.gif Мда!За жалост!Само ни карат да чакаме и да изгаряме от нетърпение!А то 20 и 21 епизод снимани ли ас вече?

Вчера започнаха снимките на #17 епизод "Combat" мисля, че едни такива снимки за цял един епизод трят.... някъде около седмица. Зависи от епизода и реквизита за конкретната серия. + 10 дена, най-много.
tzvetka
Аааа!Яяясно защо ще има такава пауза!Е то ако не чакаме 205 години няма как да гледаме Smallville за съжаление!
sydney
най-накрая Лойс да получи заслуженото внимание worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif ако не броим "Crimson" де rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif нямам търпение за следващите епизоди mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.