Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Галерия за форума
GGbit.info > GGbit.info > Съобщения и новини
vIkToRsHeFa
Хаиде да ни е честито !!!
Тъи като има прекалено много работа за вършене по галерия писана от мен реших да преконструирам старата галерия като я комбинирам с форума за всеобщо удобство... 4.gif

Просто за да я ползвате трябва да сте логнат в форума не са нужни нови регистрации и подобни.

Честито !!!

Ако имате някакви проблеми и препоръки за галерията или въпроси можете да зададете въпроса си тук.

Едит : Линка към галерията е сложен горе в хедъра на форума . 4.gif
poznai
:)
Не разбрах, писал си някаква стара галерия или тази коиято се ползва в момента и пише Powered by Coppermine Photo Gallery?

Иначе бих препоръчал Invision Gallery, но щом сте се пренасочили вече, всичко е ок. :)
vIkToRsHeFa
Ами пишех лично моя авторска галерия специялно за форума но поради това че не ми оставаше достатъчно време за форума реших да сложа готовата. А иначе за вградената на инвижъна ами да хубава е обаче не е достатъчно функционална като тази а и няма толкова скинове(и доста сполучливи и приятни за окото) а и ще добавя още много като отсея по добрите wink.gif
Благодаря !!!
poznai
хмм
галерията на invision може да се модифицира от adminCP като разположение. Хората могат да си правят лични галерии, могат да качват в определени галерии. Може да се задава лимит на потребителска група в MB. Там коментари и оценяване си го има навсякъде вече... Скиновете са като тези на форума. А най-удобното е че е наедно с базата данни на invision. Но това не е толкова важно за сега, така че с галерията, която си сложил мисля че всичко е ок. Просто се изказах с една ръка за invision gallery, понеже видях че я пренебрегваш. smile.gif
vIkToRsHeFa
АМи не в никакъв случаи не я пренебрегвам защото наистина е добра но абсолютно всичко това горе го има и в тази която е сега а и има възможности за настроика на групитекоя група с какви права дали да може да пуска коментари да качва по к0олко по какъв начин ребилд на тинбали а и всяка група си има ограничено място за потребители то е 10МБ като това се равнява на средно 50-100 снимки... освен това има и допълнителни възможности като слаид шоу, множество скинове между които потребителя да си избере, български език(кирилизация) и какво ли още не...
Единственото което е наистина голям минус е че не е вградено в ИПБ-то но от части съм се опитал да го свържа и се надявам да върши работа...
А иначе за базата данни мога просто д сложа различен префикс на бзата данни на форума и на тази на галерията wink.gif и така едновременно да заемат една база данни ама това вече са подробности...
Много се радвам за критиката !!!

ПП. Иначе имам добри спомени от инвижъна ... blush.gif
poznai
Аз въобще не критикувам, само споделям наблюдения над друг продукт и се радвам, че ми изясни възможностите на тази галерия. Значи, като самостоятелен продук не отстъпва с нищо на invision gallery. Това е добре.
GOGO75
шефе,защо не сложиш линк от галерията към форума? 16.gif 16.gif 16.gif
vIkToRsHeFa
Хм прав си ще го направя а иначе то и като се даде на "my profile" (моят профил) пак връща към форума но наистина трябва... тази вечер ще го сложа .
А иначе кои стил наи ви харесва за да го сложа дефаулт confused.gif
SoulReaver
CODE
Warning: move_uploaded_file(./albums/edit/mHTTP_temp_9d260125.jpg): failed to open stream: Permission denied in /www/ggbit.info/www/root/gallery/upload.php on line 1197

Warning: move_uploaded_file(): Unable to move '/www/misc/tmp/php8Fedfn' to './albums/edit/mHTTP_temp_9d260125.jpg' in /www/ggbit.info/www/root/gallery/upload.php on line 1197

Това на галерията, като качвам снимка, джъпег, 234х192 - не е да кажеш, че дава проблеми, понеже е голяма. Според мен е нещо в привилегиите върху директория ./albums/edit и /www/misc/tmp passifier.gif Шефе, да го погледнеш ли, какво ли?

EDIT:
CODE
Warning: touch(): Unable to create file ./albums//edit/mURI_temp_8f37b22b.jpg because Permission denied in /www/ggbit.info/www/root/gallery/upload.php on line 1788

- това, като се опитам да кача файл по втория начин... Абе аз ли нещо не правя както трябва, или /www/ggbit.info/www/root/gallery/albums/edit е с мод 644 rolleyes.gif
vIkToRsHeFa
Това е в резултат на ненастроените права в директориите на галерията(при преместването не съм ги донастроил за което моля да ме извините !) за да качите даден фаил трябва да създадете своя албум(една от трите опции някъде по средата на екрана)

Едит над темплорар директорията нямам права и си е такава по дефаулт... wink.gif (тя е ОК) въпроса е че не бях донастроил пермишъните след трансверирането... sad.gif (всичко е коригирано !!! )
SoulReaver
И аз за това говорех, благодаря biggrin.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(KaHa6uc @ Sep 21 2005, 04:46 AM)
И аз за това говорех, благодаря biggrin.gif
*

Като гледам готин архив... 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.