Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Официален трейлър на епизод #15 - "Freak"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
MaHeKeHa
Ето ви и официалния трйлър на епизод #15 "Freak" - сега остава и Клои да излезе "метеорна откачалка"

Връзка: Trailer: Epx15 - "Freak"
sonofsparda
МаНеКеН, you are the man! smile.gif
Lois Lane
Заповядайте малък подарък и от мен. Днес явно ми е ден да съм щедра biggrin.gif

Trailer: Smallville s06e15 - Freak

Приятно гледане и от мен.. smile.gif
sonofsparda
Малеее, този епизод ще разкъртва! Още един еквивалент на миналите няколко се задава, народе. 4.gif

П.П.:Браво на Деспина, че е пуснала трейлъра в Замундата. smile.gif
sydney
Ужас!!!!!Горката Клои shocking.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif на онази маса...... ohmy.gif ohmy.gif ще бъде много луд епизод 3.gif 3.gif 3.gif
lyubenski
Брей, въобще не очаквах това за епизода от спойлерите, които ни бяха поднесени smile.gif
smallville_f
Епизодът наистина ще е суперски ... И Клои на оная маса ... дано да е сънувала shocking.gif worthy.gif wacko.gif
tzvetka
Ауу!Какво пук и правеха на Клои!Горкичката как ще страда през този епизод!Какво ли ще и правят!?
sonofsparda
Е, аз няма да кажа какво искам да правя с Клои. biggrin.gif Тихо, г-н фотографа да не чуе, щото и без туй напоследък си мисли, че момичето му е бая хлътнало по мен. biggrin.gif
kiko
Очаква се добър епизод и много заплетен поне според мойте представи unsure.gif
lyubenski
Излезе и Director's Cut в сайта на The CW. Предполагам знаете вече как става, но нека обесня : влизате в CW и давате на секцията Director's Cut и после отдясно търсите Smallville. Има две. Enjoy smile.gif
tzvetka
Цитат(lyubenski @ Feb 14 2007, 19:23) *
Излезе и Director's Cut в сайта на The CW. Предполагам знаете вече как става, но нека обесня : влизате в CW и давате на секцията Director's Cut и после отдясно търсите Smallville. Има две. Enjoy smile.gif

А този с очилата в боулинг залата тоя дето открива откачалките ли е?
Valk0v
Когато Кларк сложи пръстена с червен криптонит, във гимназията като бяха още нали пусна рентгена докато беше на една маса със приятеля му Пийт, той го пита Кларк какво гледаш(беше насочил погледа си към Клои)...А като пусне рентгена нали ако има метеорни откачалки има едни зелени работи в телата им, че са заразени.Тогава щеше да му стане ясно че и тя е freak(все пак тогава беше насочил погледа си към едни "по така" места rolleyes.gif )
sonofsparda
Цитат(tzvetka @ Feb 14 2007, 23:58) *

Да, това е Тобиас(или Тобайъс, както казват в Director's Cut-а).
MaHeKeHa
Цитат(sonofsparda @ Feb 15 2007, 00:06) *

Такъв спелинг като "Тобайс" - няма.
Victoria
Цитат(MaHeKeHa @ Feb 16 2007, 00:27) *
Цитат(sonofsparda @ Feb 15 2007, 00:06) *

Такъв спелинг като "Тобайс" - няма.

Не, Тобайс, а Тобайъс... защо не? Как предлагаш да бъде?
Lost_in_Space
Оле като гледам трейлърите.... вече искам да гледам серията... wink.gif Просто определено този епизод няма да искам да свършва...
Но все пак си мисля, че Клои няма да е "метеоритна откачалка"
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.