Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: WWE: Още 2-ма кечисти ще участват в Смолвил
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
MaHeKeHa
От WWE се разбра, че Kane и Ashley Massaro ще вземат участие в Смолвил. За сега не е уточнено какво точно ще правят, но аз предполагам, че ще бъдат включени в епизод #17 "Битка" Снимките започват днес на 09.02 - предполагам за #17 епизод.

Ето ги и двамата:

Kane *****************************Ashley Massaro.
sonofsparda
Знаех си, че след Батиста и други кечисти ще се изявят в Смолвил. Aдски много харесвам Ашли btw. smile.gif
Lois Lane
Gomen nasai, но къде са тия двамата, понеже аз виждам само един брой женско shocking.gif
Иначе интересна информация. Сигурна съм, че като разбереш повечко по въпроса / който и от двама Ви да разбере по-рано rolleyes.gif / Ще постнете тук, така че от мен изказванията ще следват тогава.
vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Feb 9 2007, 08:18) *
Знаех си, че след Батиста и други кечисти ще се изявят в Смолвил. Aдски много харесвам Ашли btw. smile.gif

А за Кейн какво да кажем-"Голямата червена машина".С тях двамата-малий не ми се мисли просто за епизода.Ще бъде супер,когато и да се появят. biggrin2.gif biggrin2.gif .
MaHeKeHa
Еми те и двамата са кечисти: Кeйн и Ашли Масаро
sonofsparda
Кейн от английски буквално се превежда "бастун". 18.gif
tzvetka
Уаоооо!Малеи!Кво ли пък ще прави Кейн?
sonofsparda
На мен ми е по-любопитно какво ще прави Ашли? 0106[1].gif Дано да не е някой freak, искам да завърти главата на Кларки. biggrin.gif
lyubenski
Може да е някой фийк, който може да си оголемява гърдите tongue.gif.
sonofsparda
Е, че то трябва ли й? biggrin.gif
Apfh
Хахахаха... Кейн в Смолвил ?!?! ... това определено ще е интересно. Батиста внесе доста приятно-мрачна атмосфера с участието си.. смятам че и червеният гигант Кейн няма да остане по-назад...
tzvetka
Хъм!То сега остава и Джон Сина да участва!Ама както е тръгнало нищо чудно!Ще вземе да направи няколко МТ-та на Лекс!За това нямам нищо против ама да не земе дас иска да ги прави на Кларк!
sydney
ще бъде доста готин епизод с Кeйн и Ашли Мосаро biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif ще има доста бой 15.gif 15.gif 15.gif
sonofsparda
Е, ами ако наистина е Combat, със сигурност ще има тупа-лупа. smile.gif Но сигурно ли е, че и двамата ще участват в един и същи епизод?
MaHeKeHa
Да. Вече стана ясно и официално, че Кейн и Ашли Масаро ще участват като "Зонъри" в епизод #17 "Combat"
tzvetka
Оу значи Кларк ще трябва да ступа тях двамата май!Малее да трябва да претрепеш Кейн!Само при мисълта за това ми се струва доста трудничко!Добре че Кларки е силничък така! biggrin.gif
sonofsparda
Кофти, но и готино все пак. Аз лично много се надявах Ашли да завърти главата на Кларк. smile.gif
MaHeKeHa
Между впрочем, последния филм, в който участва Кейн беше "See no Evil" (има го в замунда) а Ашли Масаро и предстои да се снима за Плейбой. Ммммм ;]
sonofsparda
Априлският брой, точно преди КечМания 23 - знам си аз. biggrin.gif
MaHeKeHa
Цитат(sonofsparda @ Feb 10 2007, 02:26) *
Априлският брой, точно преди КечМания 23 - знам си аз. biggrin.gif

A, има си хас ти да не знаеш. На теб по едно време не ти ли викаха: Иван - Плейбоя?

lol
sonofsparda
И още как. biggrin.gif
kiko
ХАхАх понекога кат ми е скапано настроението достатъчно е да прочета няколко смешни подхвърляния и сам на ниво а иначе ко да кажем още един добър епизод ще бъде biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.