Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ново, мнооого пикантно "интервю" с Ал Гоуф
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Интервюта
sonofsparda
Значи нарочно съм сложил думата интервю в кавички, защото това не е в буквалния смисъл интервю, а нещо като блог, където Ал Гоуф е бил така добър да отговори на някои въпроси от феновете на сериала. Аз, също подобно на МаНеКеНа, съм го съкратил малко и съм сложил най-интересното. Ами, скивайте, просто:

Fan Question- В бъдеще други актьори от сериала ще режисират ли още епизоди и смятате ли да поканите за участие още някой актьор, свързан с минали проекти за Супермен?

Алфред Гоуф - Майкъл Розенбаум току-що режисира еп. 15-Freak, който излиза другата седмица. Том определено има желание да се изяви отново през следващия сезон. Относно участие на други звезди:досега имахме голям късмет да поканим Кристофър Рийв(Д-р Суан,Кларк Кент/Супермен от класическите филми); Марго Кидър(Бриджит Крозби,Лоис Лейн от старите филми); Терънс Стамп(гласът на Джор-Ел;Генерал Зод в Супермен 1,2) и други. Много добре стана, че представихме The Justice League и Martian Manhunter в сериала. Уви, не можахме да покажем Брус Уейн/Батман. С удоволствие искаме да поканим за участие Дийн Кейн(Си Кей от "Лойс и Кларк") и да представим Wonder Woman в сериала.

F.Q. - Има ли възможност да видим последните дни на Криптон?

А.Г. - Ако направим епизод, изобразяващ тези събития, със сигурност би бил най-скъпият ни такъв. Ако не разполагаме с нужния бюджет, не би имало смисъл да опитваме.

F.Q. - Ще видим ли отново Пери Уайт(бъдещият шеф на Кларк Кент в "Дейли Планет") през новия сезон?

А.Г. - Много бихме искали това да се случи. Актьорът изпълняващ ролята в сезон 3- Майкъл Маккийн, засега е доста зает, но никога не се знае какво може да се случи, докато дойде време за новия сезон.

F.Q. - Лана някога ще научи ли тайната на Кларк?

А. Г. - Ще трябва да продължите да гледате, за да разберете доколко ще я научи.

F.Q. - Има ли още запланувани епизоди, показващи по-добре същността на Martian Manhunter, както направихте с Green Arrow? Също така, броят на Зонарите е колкото, когато избягаха от Зоната или има и други, за които не знаем?

А.Г. - Martian Manhunter ще има още участия в този и вероятно в следващия сезон. Относно броя на Зонарите - трябва да са толкова, колкото показахме, когато избягаха от Зоната. Но кой знае - може да има и още.

F.Q. - Бихте ли ни дали отговори с "да", "не" или "може би" относно дали е възможно да видим някои от следните герои в Смолвил: 1.Мон-Ел(според някои истории - по-големият брат на Кал-Ел); 2.Завръщането на Брейниак; 3.Green Lantern/Хал Джордан; 4.Бизаро Кларк(смятан за гротесков "двойник" на Супермен, създаден поради лабораторен инцидент - Бизаро е един вид "безумна" версия на Супермен, със сива кожа, неясна логика и много объркан начин на говорене - примерно, когато казва "Ще те убия." всъщност иска да каже "Ще те спася."- често е противник на Супермен, но никога злодей и от време на време герой); 5.Епизод с истинска алтернативна вселена.

А.Г. - 1.Да; 2.Не; 3.Не; 4.Да; 5.Може би... офф никога не съм бил особено добър в тестовете с въпроси и отговори.

П.П.:Направо си умрях от кеф, докато четох "интервюто". 4.gif

А и още един подарък от мен:
lyubenski
Супер значи появата на Wondar Woman определено мисля, че ще видим smile.gif. Малко ме е яд за Брейниак и за Green Lantern. Мерси Ванка .
sonofsparda
Е, това са още планове, все пак. Но аз ти казах, че има за какво да се надяваме. smile.gif
3pacalypse Now
а и незабравяйте че можем ако не видим Green Lantern/Хал Джордан да видим други Green Lanterns не забравяйте че те са няколко все пак tongue.gif а и Хал Джордан има много тъжна история и по-нататък става лош тъй че едва ли ще вкарат негу по вероятно е да вкарат Kyle
lyubenski
Или пък Джон от JLU smile.gif. Лично аз съм най-вече запознат с него и ми е най-симпатичен wink.gif
sonofsparda
Аз лично не съм много развълнуван за Green Lantern(нищо против пича нямам), но нямам търпение да видя как/дали ще представят Мон-Ел и Бизаро. smile.gif Направо ще е смазващо. 4.gif
lyubenski
Бизаро определено ще придаде доста пикантност biggrin.gif. За Мон-Ел не мога да кажа просто не съм запознат много с него wink.gif
MaHeKeHa
На мен ми се ще да бъде "историята на Криптон" или поне последните дни, би било чудесно. Мерси, Ванка.
sonofsparda
Повярвай ми - удоволствието беше мое. smile.gif
3pacalypse Now
на мен пък ми се иска повече от всичко да видя интерпретацията на Green Lantern защото до колкото знам няма игрален филм в който да е взел роля като герой smile.gif а и също много интересно ще ми бъде да видя Споун smile.gif или Батман smile.gif
sonofsparda
Мхм, но за жалост Споун не е на DC Comics. wink.gif
3pacalypse Now
Дам знам просто има комикс крос оувъри много на героя споун със герои на Дц smile.gif И щеше да е интересно
MaHeKeHa
Цитат(lyubenski @ Feb 9 2007, 01:55) *
Бизаро определено ще придаде доста пикантност biggrin.gif. За Мон-Ел не мога да кажа просто не съм запознат много с него wink.gif

Повярвай, никъде в Криптонската история (или поне официалната) не се споменава за брат на Кал-Ел. Всъщност, това звучи абсурдно на фона на събития относно историята. Истинската история.
sonofsparda
Да, и на мен това ми направи впечатление, защото това е споменато само в някои от алтернативните вселени на DC - наистина го няма в основната история. Ами ще видим какво ще направят. smile.gif Ти и без това казваш,че Смолвил не се води съвсем по оригиналните комикси. smile.gif
sydney
интервюто е много интересно rolleyes.gif rolleyes.gif много се надявам да поканят Дийн Кейн,или да направят серия за Криптон happy.gif happy.gif happy.gif ще бъде много интересно,още повече че ще видим брата на Кларк -Мон-Ел 18.gif 18.gif 18.gif ще бъде страхотно 4.gif 4.gif
sonofsparda
А аз най-се надявам да видим Бизаро. biggrin2.gif Много ме кефи този безумен герой, просто. biggrin2.gif

tzvetka
Ейй!Много е интересно интервюто и много нещо научихме!
Apfh
Честно казано Мон-Ел за пръв път го чувам, но би било интересно да се види.
Много, ама найстина много ме е яд, че няма да видим "Green Lantern"! Btw Хал Джордън съкс!... Джон рулира!... (то попринцип те са десетки, че даже стотици)
И би ми било ама МНОООоооОООГО интересно да видя алтернативните вселени на DC ! Все още не ми е особенно ясно точното положение с тази поредица, тъй като не съм имал възможността да прочета комиксите, но мисля в близкото бъдеще да си седна на .. стола, да дръпна всичките комикси и да ги прочета най-накрая... Горе-долу знам за какво става дума и знам, какво става в тази част от историята на DC, но друго си е да се прочете...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.