Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Списание "Смолвил" брой #19 - Интервю
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Интервюта
MaHeKeHa
Ал Майлс споделя някои пикантерии относно 7-ми сезон в списание "Смолвил" брой #19:

Smallville, брой #19: Какви са ви плановете за следващия сезон, г-н Милър?

Опредлено обсъждаме да направим сезон със (супер-силните герои) - този път ще включим много "DC злодеи" И не мисля, че Лекс ще бъде свързан по някакъв начин с тях. Но определено ще видим Кларк да се бие с някои DC врагове.

Smallville, брой #19: Кларк и Лекс, какви ще бъдат те?

Кларк винаги е бил приоритет за Смолвил, разбира се, но Лекс ще бъде изцяло погълнат от тъмната страна. Това е като началото и краят за него. Неговата "човечност" остава на заден план. Той става невероятно ЗЪЛ.

Smallville, брой #19: Какво се готви за Ланъл Лутър?

Лайнъл е това, което виждаш, но не можеш да пипнеш. Винаги си има едно на ум. Този сезон той определено си играе картите по близо до съндъчето, но изненадите винаги може да се случат. Мисля, че трябва да изгледате сезон 6 докрая.

Smallville, брой #19: До каква степен е развит героя на Лоис Лейн в Смолвил?

Тя (Лоис) определено стигна до върха. В някои отношения; като агресия и упоритост Лоис от Смолвил Е действителната Лоис Лейн, но все още има нужда да си доразвие професията, и на този етап я развива. Накрая на сериите ще я видите в целият й блясък.
MaHeKeHa
Очертава се адски 7-ми сезон!!!
kiko
Дано worthy.gif worthy.gif biggrin2.gif
sonofsparda
Ооооу, още от сега си гризя ноктите. worthy.gif Явно малко съм се поизлъгал, като си мислех, че най-доброто от Смолвил беше през миналите няколко седмици. Отново 5-ца, МаНеКеН. smile.gif

П.П.:Том на лявата корица е като някой тинейджър, сериозно. biggrin2.gif
lyubenski
Леко казано smile.gif. А това с злодеите от DC направо ме довърши и Лекс вече изцяло злодей (от типа в JL по-скоро , а не познатият ни от филмите tongue.gif ). Супер !!!
MaHeKeHa
Между впрочем, списанието струва 6,99 $ - някъде около 10 лева. Ако го продаваха в България, определено щях да си го купя, ама нейсе, в тая скапана държата.... А иначе имаше още от това интервю, но преведох само най-интересното.

Това е корицата на последния, #20 брой:

sydney
ще бъде страшен 7-ми сезон!!!!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif определено има още какво да се види biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
tzvetka
Малееее ще бъде невероятен 7-ми сезон!Малиййй!Нямам търпение! worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
sladurkata_f
Определено ще бъде мн интересен..направо нямам търпение да започне biggrin2.gif
Apfh
Цитат(MaHeKeHa @ Feb 8 2007, 22:31) *
Smallville, брой #19: Какви са ви плановете за следващия сезон, г-н Милър?

Опредлено обсъждаме да направим сезон със (супер-силните герои) - този път ще включим много "DC злодеи" И не мисля, че Лекс ще бъде свързан по някакъв начин с тях. Но определено ще видим Кларк да се бие с някои DC врагове.

Smallville, брой #19: Кларк и Лекс, какви ще бъдат те?

Кларк винаги е бил приоритет за Смолвил, разбира се, но Лекс ще бъде изцяло погълнат от тъмната страна. Това е като началото и краят за него. Неговата "човечност" остава на заден план. Той става невероятно ЗЪЛ.

shocking.gif 3.gif
Ще заплача от кеф.... biggrin.gif
smallville_f
Нямам търпение ... 7ми сезон ще е просто ЖЕСТОК!!! worthy.gif
tzvetka
Еее де да го имеше и тук това списание ама 100000000% щях да си го купувам!Дори че е около 10 лв ако не се лъжа!Еххх!Мамка му!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.