Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Norbit
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Игрални филми
CheerFuL-F
Norbit (2007)

Световна премиера: 09/02/2007
Жанр: Комедия / Романтика
Студио: DreamWorks S.K.G.
Режисьор: Браян Робинс
Сценарист: Чарлс К. Мърфи, Дейвид Рон
Участват: Тери Крюс, Еди Мърфи, Чина Андерсън, Майкъл Айсак Бланкс, Триша Карман, Майкъл Коляр, Кели Доуърти, Юридис Дейвис, Фуми Десалу, Коуди Джоуни, Хуан Хосе Дубон

Мъж-добряк, който е женен за жена-чудовище случайно среща друга - жената на неговите мечти. С всяка измината минута той се крои все повече и повече планове за това как да зареже съпругата си и да започне нов живот с дамата на своя живот.

IMBD

Трейлър
DaniEl
Струва ми се интересен пък и нали е с Еди Мърфи да се надяваме ,че ще е хубав иии смешен поне малко rolleyes.gif С тази дебелана 16.gif 18.gif
Едит:
Гледах го филма и съжалявам за това.
Бяха прекалили с лигавите моменти между Норбит и Кейт (чак ми се доповръща).
Единственото нещо което ми хареса тук беше Разтиплюша (не съм сигурен ,че се пише така 18.gif ). Поне се посмях малко.
Chefata
Филма е изродски преди няколко дена го гледах smile.gif..
`BruKas`
тоя норбит 4ак мил ми стана сас тая дебелана кадето само го измъ4ва
Snejito
Страшно смешен филм,много ми хареса(особенно съпръгата на Норбит 16.gif 18.gif )
emma_r
Хъм...забавен е да ама като го гледах аз полувината зала се изнесе по средата на филма,другата полувина си говореха а аз леко дремнах ....малко тъпичък ми се стори... 16.gif
K1llerAngel
Не е кой знае кво,но става за разпускане
*PeyT*
Онзи ден го гледах... Изродски е! 3.gif Супер уникално смешен филм.. е то няма как да не е..все пак Еди Мърфи има три роли.. biggrin.gif хахах Рестипюша.. 18.gif 18.gif 18.gif Една от малкото наиистина забавни американски комедии напоследък! cool.gif КОйто не го е гледал, да го тегли - няма да съжалявате.. 10.gif
Mrs.Ackles
No Comment

Филма тотално ме разби! Още ми става смешно, когато се сетя как онзи танцьор нарече Норбит - "Орбит".... 18.gif 18.gif
Mr. Winchester
Всъщност Еди Мърфи играе Норбит и дебеланата Репетюша ли кво беше също е изиграна от него..... филма не беше кой знае колко забавен но имаше забавни сцени особено тази с колелото когато падаше biggrin.gif
ZuZka yeah
Растипюша хаха 18.gif Имаше един - два смешни момента, останалото беше боза според мен... dry.gif
Rock
Хах,дотук май никой не написа името правилно mrgreen[1].gif.Иначе филмчето е забавно, въпреки че Еди Мърфи има много по-забавни комедии.
naley_
жесток филм!!! 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
traiana
Хилила съм се като луда на тоя филм 18.gif ..Жесток е просто! 18.gif ..Еди Мърфи отново се справи с ролята си блестящо happy.gif ..
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.