Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Стана ясно кой персонаж ще се завърне за епизод 16 - Promise
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
sonofsparda
Криптонсайт току-що обяви кой ще е персонажът, който ще се завърне за епизод 16 - Promise(сватбата на Лекс Лутър и Лана Ланг)и който не сме виждали от 2 сезон насам.

Това ще бъде лелята на Лана Ланг - Нел Потър. Новината идва директно от официалния сайт на актрисата, изпълняваща ролята - Сара-Джейн Редмънд.
MaHeKeHa
I knew it too.
3pacalypse Now
Чесну да ви кажа не ми е и липсвала biggrin.gif
sonofsparda
Ако трябва да бъда честен - и на мен също. Но то си беше ясно, че ще е или тя или Хенри Смол, защото биологичните родители на Лана починаха през метеоритния дъжд - ясно беше, че ще е някой нейн роднина. smile.gif
tzvetka
Аз тази почти не си я спомням!Тя па кво ше прави в еизода!Е ще бъде за сватбата на Лана и Лекс ама дали ще има нещо по специално около нея в епизода?!
vikihill96
Цитат(tzvetka @ Feb 7 2007, 15:07) *
Аз тази почти не си я спомням!Тя па кво ше прави в еизода!Е ще бъде за сватбата на Лана и Лекс ама дали ще има нещо по специално около нея в епизода?!

Ще "изроди" генетичното "изродче" на Лана biggrin2.gif biggrin2.gif .Щях да се зарадвам на някой по-готин персонаж да се появи,ама хайде нали е сватбата на Лана-нека влачи.
MaHeKeHa
Леля Нел за годините си е страшна мадама. Добре, че не е моя леля.... ех ;]
sonofsparda
Да, хич не е зле, наистина. Преди някъде четох, че първоначално актрисата, която е в нейната роля, е била една от претендентките за ролята на Марта Кент. smile.gif
lyubenski
Еее аз пък си исках Пийт wink.gif. Нищо де сигурен съм, че ще го върнат по някое време дори и само за един - два епизода smile.gif.
Victoria
Ех, трябваше те да вдигнат много шум за нищо общо взето... дали ще се завърне или не - какво значение има, след като тя никога не е присъствала трайно в епизодите. Ако беше Пит - разбирам, но не е. Както и да е, може да ни изненадат приятно с нея все пак. smile.gif
sydney
жалко че ще бъде Нел unsure.gif unsure.gif не че не я харесвам,но се надявах да бъде Пийт rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif все пак може би ще го видим в друг епизод happy.gif happy.gif
smallville_f
И аз се надявах да е Пийт, но си и мислех че може и да е Хелън (бившата на Лекс).Точно на "леля Нел" не бих се зарадвала, не ми е и липсвала.
tzvetka
Ми то както изглежда на никой не е липсвала! biggrin.gif
sonofsparda
И защо да липсва наистина? Както каза Вики, наистина ролята й не е била трайна и от особено значение, макар че на мен ми харесва, че се сещат за такива "забравени" герои и моменти, както онзи момент, малко след като се появи Оливър, когато показаха вестника, оповестяващ новината за смъртта на родителите му. Същият вестник, който Лайнъл Лутър четеше в 1-ия епизод на сериала, докато беше в хеликоптера с малкия Лекс. Много се радвам, че взимат под внимание минали и не на пръв поглед важни събития. smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.