Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: ReGenesis
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили
lemmy

## Created: Christina Jennings

## В ролите : Peter Outerbridge,Mayko Nguyen,Greg Bryk,Maxim Roy,Conrad Pla,Sarah Strange

## IMDB : Линк към IMDB

## Държава : Canada

## Година : 2006

## Времетраене : 13x48 min.

## Резюме :

Бъдещето е тук. Биотероризъм. Бебета по поръчка. Франкенбургери. Изведнъж човечеството получава способността да си играе на Господp. ТНо дали това е прогрес — или безуммие? Дали в най-съвременните постижения на науката се крие нашето спасение? Или нашето унищожение?

ReGenesis е нов драматичен сериал от 3 сезона по 13 серии по 50 мин. и разказва за NorBAC, организация, създадена да разследва спорни постижения в биотехнологиите.Кутията на Пандора в биотехнологиите е широко отворена. Това е съвременната Златна треска,където се печелят милиарди и залогът е геополитическсо влияние. Замесени са всичси: правителства, мултинационални фармацефтични компании и терористи. Но идеите не могат да бъдат върнати обратно — след като веднъж са извадени, те си остават навън.
ThePinkDuck
Сериала определено е зарибявка! Следях го като го даваха преди време по телевизията. Сега пак са го пуснали и от време на време го хващам. Харесва ми, вкарва някои свежи идеи в Sci-Fi жанра. Определено си заслужава гледането. mrgreen[1].gif
lemmy
току що гледах една от последните серий от втори сезон и имаше един много интересен случай на зараза от самоубийство... звучи супер смешно и невъзможно, но в Канада в града Грийнвил деца и възрасни от щасливото си и безгрижно настроение изпадали в дълбока депресия и тъга без видима причина... някъкав протеин PKC е понижен в мозъка на тези деца от водата която е заразена с някъкав вирус или някъкви бактерий, червеи който влизат в червата ти и предизвикват това ряско сменяне на настроението и водят до самоубийство доста зловещо и ненормално свучи ма мноу ме впечатли blink.gif
Protein kinase C in the postmortem brain of teenage suicide victims- Тук можете да прочетете още за това, но тук не става въпрос точно за този случай с водата и червейчетата в коремите а за инфекция в мозъка.
secretk
Междудругото имa и 4-ти сезон нa филмa, но нямa бългaрски субтитри, сaмо aнглийски, с които не е много трудно дa се гледa, стигa дa имaте познaния по езикa.
Нa мен ми хaресвa сериaлa, нестaндaртен е, определено, и всъщност, мaкaр и дa се води лекa нaучнa фaнтaстикa, имa и достa връзкa с реaлносттa.
Нaпример последовaтелносттa нa Испaнския грип е откритa точно от замръзнaл труп, боледувaл от грипa от 1918 и други тaкивa нещa.
Хaресвaт ми мистериите и кaк за всеки феномен нaмирaт достa прaвдоподобно обяснение, кaто с клонингa в 1 сезон или заразнaтa депресия и хемофилия и други.
Единствено 4 сезон се отдaлечава повече от действителносттa, но пък имa достa добър крaй, който обяснява и защо филмa стигa до тaм.
Много ми хaресвa мисълтa, с която всъщност свършвa сериaлa : "Science has made us gods before we are worthy of being men".
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.