sonofsparda
Feb 6 2007, 03:09
Заглавието на епизод 18 е вече изветно. Той ще се казва Progeny 
Цитат
#18 епизод - "Progeny" не се отнася за бебето на Лана, нито пък за Кларк и Джор-Ел, а за майката на Клои - Миора. (Както вече сте гледали в 5 сезон, епизод #14 "Гробница" Клои посещава майка си в Бел Рийв, оставайки с впечатлението, че е луда) Това не е така. Миора нарочно се преструва на умствено болна, за да се раздели с дъщеря си, Клои.
Крис: Защо?
Защото майката на Клои също е била покушена от Смолвиския метеорен дъжд. Оставяйки й дарбата: свръх-надарен мозък, който може да контролира различни видове "метеорни откачалки" Лекс Лутър я прибира в Бел Рийв, за да използва дарбата на поредната "метеорна откачалка" Всъщност, той я използва, за да хванe други двама заразени: човек на име Алекси, който може да създава топки от чиста енергия и да ги изстрелва като бейзболни топки. И Дейвидсън, който може да минава през стени.
Миора не крие факта, че презира Лекс Лутър и може да контролира умствено двете "откачалки" за да убие Лекс Лутър.
• Кларк посещава Лана в Болницата.
• Дейвидсън наранява много лошо Лана Ланг, в следствие на което я откарват в Болницата на Смолвил, Лана казва на Кларк да не се притеснява, защото и БЕЗ ТОВА Е ПОМЕТНАЛА. Тя решава да направи тестове, за да разбере какво е повлияло на бременността й.
• Джон Гловър и Ерика Дюранс няма да участват в епизод #18• НОВ СПОЙЛЕР:
• След като Лана лана се подлага на пълни тестове в Болницата, за да разбере защо е пометнала, докторът й разкрива шокираща новина; тестовете разкриват следи от синтетичен хормон, който имитира симптома бременност. Докторът й казва, че никога не е била бременна.Инфо: S.A.M
tzvetka
Feb 6 2007, 16:22
Ми според мен ще е по свързано с Лана, че тя нали е бременната!
sonofsparda
Feb 6 2007, 16:36
Ами да, но няма да е зле ако е нещо за криптонския произход на Кларк или нещо подобно. Много бих се радвал ако е нещо такова - примерно ако Джор-Ел му разкаже повече за Криптон, за майка му(Лара) или за хората като цяло. Просто ще бъде уникално ако подходят така.
tzvetka
Feb 6 2007, 16:37
Ми да ама пак според мен ще я дават Лана!
sonofsparda
Feb 6 2007, 16:38
Мхм - за жалост е твърде вероятно, да.
П.П:Все пак тогава ще е вече съпруга.
vikihill96
Feb 6 2007, 18:11
Цитат(sonofsparda @ Feb 6 2007, 16:38)

Мхм - за жалост е твърде вероятно, да.
П.П:Все пак тогава ще е вече съпруга.

Абе да си отглеждат някъде с Лекс "генетичното изродче"(щото ако не е на Кларк-а е на Лекс очевидно(освен ако мис Ланг не е забърсала ,някой който не знаем

)),то детето има някакви извън-нормални параметри,щом в края на 13-ти епизод доктора и Лекс говореха,че Лана е добре предвид "не съвсем обичайната бременност".
tzvetka
Feb 6 2007, 18:27
Ми кой знае какво ще го роди ако въобще го роди!
sladurkata_f
Feb 6 2007, 22:52
Офф..ако ще е за Лана и нейното ''бебе'' - ужас!Омръзна ми..само Лана,Лана,Лана...пф

смотла..Наистина се надявам епизода да е за Кал-Ел и Джор-Ел!
tzvetka
Feb 6 2007, 22:57
Цитат(sladurkata_f @ Feb 6 2007, 22:52)

Офф..ако ще е за Лана и нейното ''бебе'' - ужас!Омръзна ми..само Лана,Лана,Лана...пф

смотла..Наистина се надявам епизода да е за Кал-Ел и Джор-Ел!

Хъм!Подкрепям с две ръце и два крака!
3pacalypse Now
Feb 7 2007, 03:30
Аз имам една теория че доктора когато говореше с Лекс говореше иронично и че Лекс е исценирал бременноста на Лана за да се чувства длъжна да се ожени за него!!!
MaHeKeHa
Feb 8 2007, 10:34
Update: в първото мнение.
Представете си какъв удар ще е за Клои, когато разбере, че един от тези "откачалки" е и майка й.
vikihill96
Feb 8 2007, 11:29
Най-сетне да обърнат малко повече време на Клои.Мноого я работят сценаристите в сериала-първо Джими я напуска,сега наистина като разбере за майка си....мноого лошо.То имам чувството ,че всички проблеми ,на който и да е от другите герои ,винаги рефлектира и върху нея,а сега и в добвка,като "бонус"-още лични проблеми.А епизода се очертава да е добър.И вече със сигурност се вижда,кой е станал вече завършения злодей-Лекс.Вече почвам да се чудя,че не тези ,който хваща и изследва са "метеоритните откачалки",а самият той.Ама ще ми хареса малко да го "поопържат" и пострестнат в този епизод.

.
lyubenski
Feb 8 2007, 12:44
^ Taka e !!! Трябва малко и около нея да се концетрират нещата
sonofsparda
Feb 8 2007, 13:53
О, това определено звучи интересно. Радвам се, че няма да е за Лана.

Много ще е тежко за Клои, наистина.
tzvetka
Feb 8 2007, 19:24
Ооо!Това е много интересно!Много готино ще е!
sladurkata_f
Feb 8 2007, 20:06
Ехе,тва беше голяма изненада!Мн се радвам,че няма да е за Лана и нейното бебе..

Епизода се очертава като мн интересен.Беше време да сценаристите да обърнат повече внимание на Клои и другите герои
Мда дано да е добър епизода иначе утре ще видим Trespass
smallville_f
Feb 9 2007, 19:47
Хубаво е че ще е нещо различно от три доста редовни неща - 1.Лана; 2.Лана; 3.Лана
... А и Клои заслужава повече внимание.
MaHeKeHa
Feb 10 2007, 20:23
Update: в първото мнение.
sonofsparda
Feb 10 2007, 20:35
Ами беше си ясно, че Лана ще пометне рано или късно.

Мерси, МаНеКеН.
Kitana
Feb 10 2007, 20:37
По мое мнение детето което Лана очаква няма нищо общо с Лекс за негово съжаление(както хората са казали "заварено положение"),а за наше удоволствие най вероятно ще можем да се насладим на Кларк-младши(ако естествено Лана не пометне),което честно казано ще бъде бомбата в сериала.
sonofsparda
Feb 10 2007, 20:40
Мхм, тази подробност наистина доста ни тормози тук. Ама лично на мен не ми се вярва. Прекалено много ще се омаже всичко така(въпреки че Лана ще пометне). Пък и ако има някоя жена, която ще роди дете на Кал-Ел, то тя със сигурност не се казва Лана Ланг.
tzvetka
Feb 10 2007, 20:41
Ъмм!Аз не бих казала че бих се наследила ако тя роди от Кларк ама карай!Малее верно ли ще пометне!?Ех вече искам да го гледам този епизод!А Дейвидсън доктора ли беше или кой?
sonofsparda
Feb 10 2007, 20:44
Дейвидсън е един от метеоритните откачалки, който евентуално ще накара Лана да пометне.
tzvetka
Feb 10 2007, 20:46
Аха!Ама смисъл кво може да прави?Ако някой знае де?
sonofsparda
Feb 10 2007, 20:54
Ами виж спойлърите, Цвети.

Пише, че пича можел да минава през стени. Не знам как ще причини загубата на бебето на Лана, но аз лично се надявам да я хвърли от някъде високо.

Или май този път отидох твърде далеч.
sladurkata_f
Feb 10 2007, 21:09
Мм нали тоя пич може да минава през стени..може да мине през Лана и така тя да пометне

знае ли се...ама ако го роди бебето и то е от Кларк яко ще се омаже сичко
tzvetka
Feb 10 2007, 21:10
Да бе верно, че четох нещо за някъв дет минава през стени!Ех че съм застреляна днеска!
Нищо, нищо не си отишъл далеч!Нали сме свои хора тука!

А и повчето може би се надяват на същото!Въпреки че след тва може да и дойде мозъка малко!А и то вече няма значение чие е бебето..!Ако го беше родила и беше на Кларк(в коеото до последно се съмнявах) щях да си изхвтрля компа през прозореца!
sladurkata_f
Feb 10 2007, 21:20
Е,ти па ся..заради копелето на Лана ще си хвърляш компа..тц,тц.Бива ли такива работи.Ще си гледаме ние сериалчето и ще се смеем

Обаче ако сценаристите изкарат,че бебето е от Кларк, мн ще се изложат...
sonofsparda
Feb 10 2007, 21:23
Брутални жени.
tzvetka
Feb 10 2007, 21:26
Е то верно не е добро решение да го хвърля щото няма да има после на какво да гледам Smallville!

Ама ще бъде голяма излагация ако го препишат на Кларк!И особено ако беше гологлаво и да го препишат на Кларк тогава простооо!
sladurkata_f
Feb 10 2007, 21:29
Еми за такива брутални сценарии се изискват брутални мерки
tzvetka
Feb 10 2007, 21:32
И брутални десйтвия след това от наша страна!

Ехх каква бруталност!
Kitana
Feb 10 2007, 21:44
Въпреки всичко бих казала че щеше да е интересно Лана да роди дете от Кларк,така войната Кент-Лутър щеше да добие ново измерение.
smallville_f
Feb 10 2007, 22:39
Жалко че ще пометне ... едно дете би променило Лекс Лутър поне според мене ... Но ако препишат детето на Кларк ... ПРОСТО ЩЕ ГИ РАЗКОСТЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lois Lane
Feb 10 2007, 22:39
Мммм интересно желание, но в Smallville става въпрос за началото, а в началото е само битката Лутър/ Кент ... , а истинската война е Лутър/ Superman...Така че бебе и то отроче на Кларк, колкото и силно да го желаят фенове, което малко под въпрос, е меко казано пресилено...
lyubenski
Feb 10 2007, 22:51
А вече е ясно, че на който и да е 100% няма да го бъде
tzvetka
Feb 10 2007, 23:37
Цитат(lyubenski @ Feb 10 2007, 22:51)

А вече е ясно, че на който и да е 100% няма да го бъде

И слава Богу!Ако препишат копеленцето на Лана на горкия Кларк простоо.. казах какво ще направя!
sydney
Feb 11 2007, 13:46
Уоу очаквах нещо подобно просто немое да и развалят толкова ролята на Кристин

. Да е бременна от Лекс не ме разбирайте погрешно но просто Лекс не печели никакви симпатии от моя страна
vikihill96
Feb 11 2007, 20:12
Цитат(kiko @ Feb 11 2007, 19:46)

Уоу очаквах нещо подобно просто немое да и развалят толкова ролята на Кристин

. Да е бременна от Лекс не ме разбирайте погрешно но просто Лекс не печели никакви симпатии от моя страна

От мен пък съвсем вече(признавам в началото беше много готин персонаж,но постепенно ,в съгласие с ролята и историята му от филмите и комиксите за Супермен,постепенно се превъща в гадното човешко същество,което всички познаваме като един от най-големите врагове на Кларк Кент-Супермен.А колкото за бебето-очакваше се нещо подобно.
tzvetka
Feb 11 2007, 23:49
Знам, че не е хубаво от моя страна, но така ми е кев!Щото вече няма претеснения и тревоги дали бебето е на Кларк!Охх най-накрая мойта душичка се успокои защото и да е било на Кларк вече няма значение!Е като се има предвид че ще пометне и затова няма значение може да не звучи много коректно от моя страна, но пък си казвам истината!
3pacalypse Now
Feb 12 2007, 01:52
Ванка нищо лично , но би ли сменил името на темата си защото аз не исках да разбирам , но като видях темата и разбрах и с ями е гадно

Смисъл че разбрах кво ще стане с един ключов момент от сериала
sonofsparda
Feb 12 2007, 12:57
Сори, бат Радо, но заглавието е променено от бат Емо вследствие на ъпдейта му. Нямам аз думата в случая.
MaHeKeHa
Feb 13 2007, 00:12
Update: виж първото мнение.
lyubenski
Feb 13 2007, 00:18
Уао, това неща вече наистина ме изненада силно. Премисляхме ги какви ли не варианти на бременност, но баш това не

. Nice
sonofsparda
Feb 13 2007, 00:25
Ай стига бе!

Сериозно, това не го очаквах. God damn!

Тоя път наистина избиха рибата!

П.П.:Е, ако и този път Лана не се усети що за човек е Лекс, вече не знам каква трябва да бъде!
lyubenski
Feb 13 2007, 00:28
Може би ще бъде малко късно вече
vikihill96
Feb 13 2007, 00:29
Цитат(sonofsparda @ Feb 13 2007, 00:25)

Е*ах му мамата!

Сериозно, това не го очаквах. God damn!

Тоя път наистина избиха рибата!

И нас включително- и аз не го очаквах точно това.Все си мислех,че е бременна Лана,а то..Но пък така ще разбере още по-добре какъв мръсник и гадняр всъщност е Лекс(надявам се да не измислят още някоя нейна "наивна " глупост,защото вече би било прекалено).Но признавам им на сценаристите-водят Лекс към окончателното му оформяне на абсолютен злодей.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.