Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Нов спойлер за епизод #18
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
Страници: 1, 2
sonofsparda
Заглавието на епизод 18 е вече изветно. Той ще се казва Progeny smile.gif

Цитат
#18 епизод - "Progeny" не се отнася за бебето на Лана, нито пък за Кларк и Джор-Ел, а за майката на Клои - Миора. (Както вече сте гледали в 5 сезон, епизод #14 "Гробница" Клои посещава майка си в Бел Рийв, оставайки с впечатлението, че е луда) Това не е така. Миора нарочно се преструва на умствено болна, за да се раздели с дъщеря си, Клои.

Крис: Защо?

Защото майката на Клои също е била покушена от Смолвиския метеорен дъжд. Оставяйки й дарбата: свръх-надарен мозък, който може да контролира различни видове "метеорни откачалки" Лекс Лутър я прибира в Бел Рийв, за да използва дарбата на поредната "метеорна откачалка" Всъщност, той я използва, за да хванe други двама заразени: човек на име Алекси, който може да създава топки от чиста енергия и да ги изстрелва като бейзболни топки. И Дейвидсън, който може да минава през стени.

Миора не крие факта, че презира Лекс Лутър и може да контролира умствено двете "откачалки" за да убие Лекс Лутър.

Кларк посещава Лана в Болницата.

Дейвидсън наранява много лошо Лана Ланг, в следствие на което я откарват в Болницата на Смолвил, Лана казва на Кларк да не се притеснява, защото и БЕЗ ТОВА Е ПОМЕТНАЛА. Тя решава да направи тестове, за да разбере какво е повлияло на бременността й.

Джон Гловър и Ерика Дюранс няма да участват в епизод #18

НОВ СПОЙЛЕР:

След като Лана лана се подлага на пълни тестове в Болницата, за да разбере защо е пометнала, докторът й разкрива шокираща новина; тестовете разкриват следи от синтетичен хормон, който имитира симптома бременност. Докторът й казва, че никога не е била бременна.

Инфо: S.A.M
tzvetka
Ми според мен ще е по свързано с Лана, че тя нали е бременната!
sonofsparda
Ами да, но няма да е зле ако е нещо за криптонския произход на Кларк или нещо подобно. Много бих се радвал ако е нещо такова - примерно ако Джор-Ел му разкаже повече за Криптон, за майка му(Лара) или за хората като цяло. Просто ще бъде уникално ако подходят така. smile.gif
tzvetka
Ми да ама пак според мен ще я дават Лана!
sonofsparda
Мхм - за жалост е твърде вероятно, да.

П.П:Все пак тогава ще е вече съпруга. wink.gif
vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Feb 6 2007, 16:38) *
Мхм - за жалост е твърде вероятно, да.

П.П:Все пак тогава ще е вече съпруга. wink.gif

Абе да си отглеждат някъде с Лекс "генетичното изродче"(щото ако не е на Кларк-а е на Лекс очевидно(освен ако мис Ланг не е забърсала ,някой който не знаем biggrin2.gif biggrin2.gif )),то детето има някакви извън-нормални параметри,щом в края на 13-ти епизод доктора и Лекс говореха,че Лана е добре предвид "не съвсем обичайната бременност".
tzvetka
Ми кой знае какво ще го роди ако въобще го роди!
sladurkata_f
Офф..ако ще е за Лана и нейното ''бебе'' - ужас!Омръзна ми..само Лана,Лана,Лана...пф dry.gif смотла..Наистина се надявам епизода да е за Кал-Ел и Джор-Ел! wink.gif
tzvetka
Цитат(sladurkata_f @ Feb 6 2007, 22:52) *
Офф..ако ще е за Лана и нейното ''бебе'' - ужас!Омръзна ми..само Лана,Лана,Лана...пф dry.gif смотла..Наистина се надявам епизода да е за Кал-Ел и Джор-Ел! wink.gif

Хъм!Подкрепям с две ръце и два крака! biggrin.gif icon_peace.gif worthy.gif
3pacalypse Now
Аз имам една теория че доктора когато говореше с Лекс говореше иронично и че Лекс е исценирал бременноста на Лана за да се чувства длъжна да се ожени за него!!!
MaHeKeHa
Update: в първото мнение.

Представете си какъв удар ще е за Клои, когато разбере, че един от тези "откачалки" е и майка й.
sydney
това вече беше изненада shocking.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif определено не бях очаквала подобно нещо huh.gif радвам се че епизодът няма да е свързан с Лана и бебето,а с Клои,защото мисля че е време да обърнат повече внимание на останалите герои rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gifочертава се да бъде много интересен епизод mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif мерси за инфото Емо happy.gif happy.gif
vikihill96
Най-сетне да обърнат малко повече време на Клои.Мноого я работят сценаристите в сериала-първо Джими я напуска,сега наистина като разбере за майка си....мноого лошо.То имам чувството ,че всички проблеми ,на който и да е от другите герои ,винаги рефлектира и върху нея,а сега и в добвка,като "бонус"-още лични проблеми.А епизода се очертава да е добър.И вече със сигурност се вижда,кой е станал вече завършения злодей-Лекс.Вече почвам да се чудя,че не тези ,който хваща и изследва са "метеоритните откачалки",а самият той.Ама ще ми хареса малко да го "поопържат" и пострестнат в този епизод. biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif .
lyubenski
^ Taka e !!! Трябва малко и около нея да се концетрират нещата smile.gif
sonofsparda
О, това определено звучи интересно. Радвам се, че няма да е за Лана. smile.gif Много ще е тежко за Клои, наистина. sad.gif
tzvetka
Ооо!Това е много интересно!Много готино ще е!
sladurkata_f
Ехе,тва беше голяма изненада!Мн се радвам,че няма да е за Лана и нейното бебе.. dry.gif Епизода се очертава като мн интересен.Беше време да сценаристите да обърнат повече внимание на Клои и другите герои biggrin2.gif
kiko
Мда дано да е добър епизода иначе утре ще видим Trespass rolleyes.gif
smallville_f
Хубаво е че ще е нещо различно от три доста редовни неща - 1.Лана; 2.Лана; 3.Лана shocking.gif ... А и Клои заслужава повече внимание. rolleyes.gif
MaHeKeHa
Update: в първото мнение.
sonofsparda
Ами беше си ясно, че Лана ще пометне рано или късно. wink.gif Мерси, МаНеКеН.
Kitana
По мое мнение детето което Лана очаква няма нищо общо с Лекс за негово съжаление(както хората са казали "заварено положение"),а за наше удоволствие най вероятно ще можем да се насладим на Кларк-младши(ако естествено Лана не пометне),което честно казано ще бъде бомбата в сериала.
sonofsparda
Мхм, тази подробност наистина доста ни тормози тук. Ама лично на мен не ми се вярва. Прекалено много ще се омаже всичко така(въпреки че Лана ще пометне). Пък и ако има някоя жена, която ще роди дете на Кал-Ел, то тя със сигурност не се казва Лана Ланг. smile.gif
tzvetka
Ъмм!Аз не бих казала че бих се наследила ако тя роди от Кларк ама карай!Малее верно ли ще пометне!?Ех вече искам да го гледам този епизод!А Дейвидсън доктора ли беше или кой?
sonofsparda
Дейвидсън е един от метеоритните откачалки, който евентуално ще накара Лана да пометне.
tzvetka
Аха!Ама смисъл кво може да прави?Ако някой знае де? rolleyes.gif
sonofsparda
Ами виж спойлърите, Цвети. smile.gif Пише, че пича можел да минава през стени. Не знам как ще причини загубата на бебето на Лана, но аз лично се надявам да я хвърли от някъде високо. biggrin.gif Или май този път отидох твърде далеч. wink.gif
sladurkata_f
Мм нали тоя пич може да минава през стени..може да мине през Лана и така тя да пометне biggrin2.gif знае ли се...ама ако го роди бебето и то е от Кларк яко ще се омаже сичко wacko.gif
tzvetka
Да бе верно, че четох нещо за някъв дет минава през стени!Ех че съм застреляна днеска!
Нищо, нищо не си отишъл далеч!Нали сме свои хора тука! biggrin.gif А и повчето може би се надяват на същото!Въпреки че след тва може да и дойде мозъка малко!А и то вече няма значение чие е бебето..!Ако го беше родила и беше на Кларк(в коеото до последно се съмнявах) щях да си изхвтрля компа през прозореца!
sladurkata_f
Е,ти па ся..заради копелето на Лана ще си хвърляш компа..тц,тц.Бива ли такива работи.Ще си гледаме ние сериалчето и ще се смеем rolleyes.gif Обаче ако сценаристите изкарат,че бебето е от Кларк, мн ще се изложат...
sonofsparda
Брутални жени. biggrin.gif
tzvetka
Е то верно не е добро решение да го хвърля щото няма да има после на какво да гледам Smallville! biggrin.gif Ама ще бъде голяма излагация ако го препишат на Кларк!И особено ако беше гологлаво и да го препишат на Кларк тогава простооо!
sladurkata_f
Еми за такива брутални сценарии се изискват брутални мерки biggrin2.gif
tzvetka
И брутални десйтвия след това от наша страна! biggrin.gif Ехх каква бруталност! biggrin.gif
Kitana
Въпреки всичко бих казала че щеше да е интересно Лана да роди дете от Кларк,така войната Кент-Лутър щеше да добие ново измерение.
smallville_f
Жалко че ще пометне ... едно дете би променило Лекс Лутър поне според мене ... Но ако препишат детето на Кларк ... ПРОСТО ЩЕ ГИ РАЗКОСТЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mad.gif wacko.gif
Lois Lane
Мммм интересно желание, но в Smallville става въпрос за началото, а в началото е само битката Лутър/ Кент ... , а истинската война е Лутър/ Superman...Така че бебе и то отроче на Кларк, колкото и силно да го желаят фенове, което малко под въпрос, е меко казано пресилено...
lyubenski
А вече е ясно, че на който и да е 100% няма да го бъде wink.gif
tzvetka
Цитат(lyubenski @ Feb 10 2007, 22:51) *
А вече е ясно, че на който и да е 100% няма да го бъде wink.gif

И слава Богу!Ако препишат копеленцето на Лана на горкия Кларк простоо.. казах какво ще направя! sick1.gif
sydney
и аз си мислях че Лана ще пометне blink.gif blink.gif надявам се Лана да разбере защо е пометнала и да търси отговорник mad.gif mad.gif ще видим и ще разберем happy.gif happy.gif
kiko
Уоу очаквах нещо подобно просто немое да и развалят толкова ролята на Кристин smile.gif . Да е бременна от Лекс не ме разбирайте погрешно но просто Лекс не печели никакви симпатии от моя страна dry.gif
vikihill96
Цитат(kiko @ Feb 11 2007, 19:46) *
Уоу очаквах нещо подобно просто немое да и развалят толкова ролята на Кристин smile.gif . Да е бременна от Лекс не ме разбирайте погрешно но просто Лекс не печели никакви симпатии от моя страна dry.gif

От мен пък съвсем вече(признавам в началото беше много готин персонаж,но постепенно ,в съгласие с ролята и историята му от филмите и комиксите за Супермен,постепенно се превъща в гадното човешко същество,което всички познаваме като един от най-големите врагове на Кларк Кент-Супермен.А колкото за бебето-очакваше се нещо подобно.
tzvetka
Знам, че не е хубаво от моя страна, но така ми е кев!Щото вече няма претеснения и тревоги дали бебето е на Кларк!Охх най-накрая мойта душичка се успокои защото и да е било на Кларк вече няма значение!Е като се има предвид че ще пометне и затова няма значение може да не звучи много коректно от моя страна, но пък си казвам истината!
3pacalypse Now
Ванка нищо лично , но би ли сменил името на темата си защото аз не исках да разбирам , но като видях темата и разбрах и с ями е гадно smile.gif

Смисъл че разбрах кво ще стане с един ключов момент от сериала
sonofsparda
Сори, бат Радо, но заглавието е променено от бат Емо вследствие на ъпдейта му. Нямам аз думата в случая. smile.gif
MaHeKeHa
Update: виж първото мнение.
lyubenski
Уао, това неща вече наистина ме изненада силно. Премисляхме ги какви ли не варианти на бременност, но баш това не smile.gif. Nice wink.gif
sonofsparda
Ай стига бе! shocking.gif Сериозно, това не го очаквах. God damn! wacko.gif Тоя път наистина избиха рибата! wacko.gif

П.П.:Е, ако и този път Лана не се усети що за човек е Лекс, вече не знам каква трябва да бъде! wacko.gif
lyubenski
Може би ще бъде малко късно вече wink.gif
vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Feb 13 2007, 00:25) *
Е*ах му мамата! shocking.gif Сериозно, това не го очаквах. God damn! wacko.gif Тоя път наистина избиха рибата! wacko.gif

И нас включително- и аз не го очаквах точно това.Все си мислех,че е бременна Лана,а то..Но пък така ще разбере още по-добре какъв мръсник и гадняр всъщност е Лекс(надявам се да не измислят още някоя нейна "наивна " глупост,защото вече би било прекалено).Но признавам им на сценаристите-водят Лекс към окончателното му оформяне на абсолютен злодей.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.