Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ако бяхте продуцент на Смолвил,
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Дискусии
MaHeKeHa
Ако аз бях продуцент на Смолвил, щеше да бъде такъв. Моля, бих искал да видя вашите коментари относно моят сценарий. Любопитен съм да разбера какво мислите:

Сезон 6 ще бъде:

• Кларк да победи всички Зонъри.
• Лекс наранява Лана, като убива бебето й инцидентно (още една стъпка за Лекс да стане ЗЪЛ)
• Привидно, Лекс и Лана няма да се оженят (или ако се оженят, то бракът им няма да трае дълго)
• Кларк започва да учи журнализъм.
• Кларк се среща с Марсианеца и най-накрая разбира какви са му намеренията и откъде всъщност е той. След това Марсианеца напуска, и Кларк не го вижда до края на сезона.
• В последния епизод на сезон 6, Джор-Ел обучава Кларк да лети.

Сезон 7 ще бъде:

• Лоис написва статия за таблоид, с която статия впечатлява Дейли Планет и така тя получава работа в Дейли Планет.
• Лекс, видимо е разстроен от статията, която Клои е написала, разкривайки тайната за 33.1, Лекс наема някой, който да убие Клои, но всъщност Клои някак си оцелява, но получава дълготрайна контузия. За да бъде сигурен, Кларк започва да бди над нея колкото се може повече. Клои напуска метрополис и се връща в Смолвил, за да стане учителка по журнализъм в гимназията.
• Още един епизод с "лигата на справедливостта" но този път с участието на Марсианеца, главния враг на лигата ще бъде Брейниак, а битката ще се води в централна Америка. В края на епизода Кларк казва на Марта Кент за "лигата на справедливостта" и така Марта започва да му шие костюм, без да му казва за това.
• Кларк помага на Лоис да напишат статия, с която Пери Уайт остава впечатлен, но в края Лоис казва на Пери, че всъщност Кларк е помогнал много за статията. След което Пери си спомня, че дължи услуга на Кларк.
• Кларк си наема апартамент в Метрополис, знаейки че скоро ще почне работа в този град.
• Кларк отива в "крепостта на уединението" за един епизод, а в този епизод дават на заден план какъв е бил живота на Криптон и така Кларк разбира истинските намерения на баща си. Накрая Кларк се съгласява с баща си.
• Докато Кларк се намира в "крепостта на уединението" Лекс набира все повече злоба, за това, че Марта Кент е щатски сенатор и за това той наема някого, за да я убие. Но Марта успява да се спаси от покушението, оставайки с трайни психически контузии. След което Марта напуска поста си на Сенатор и се заема да работи като сестра (спомнете си сезон 1, Hourglass)
• След завръщането на Кларк от "крепостта на уединението" той осъзнава, че няма да се задържи в Смолвил. После се обажда на Пийт Рос като го пита дали ще има нещо против, ако поддържа фермата на Кент, казвайки му: ... "Пийт, за баща ми би било истинска чест, ако ти се грижиш за семейната ферма." Старата ферма на Кент сега принадлежи на теб.
• Докато Кларк чисти фермата от старитe боклуци съвсем ненадейно намира костюма, който мака му е ушила. Все още не е сигурен за какво може да бъде, но решава да го вземе със себе си.
• Лекс тайнo убива баща си в битката за власт. Всички си мислят, че смъртта на Лайнъл е мистерия. За това Лоис Лейн започва разследване, след като разбира, че Лекс Лутър не изпитва и капка съжаление към смъртта на баща си. Лекс сменя името на компанията от "Лутър Корп" на "Лекс Корп"
• Кларк Кент е на път да получи работа в Дейли Планет,..... на интервюто той решава да си сложи очила, въпреки че живее с мисълта, че едва ли ще му трябват, но решава че така ще изглежда добре за репортер. По-късно след като вече е получил работата в Дейли Планет, Кларк решава да запази очилата и носи, когато е на работа в Дейли Планет. Накрая на епизода го дават как върви по улиците на Метрополис с очилата.
• Клои се мести от малкия си апартамент в Смолвил и отива при Пийт във фермата на Кент. По-късно двамата се сгодяват.
• Лана започва работа като учителка в начално училище и изглежда, че ще бъде щастлива до края на живота си с най-добрите си приятели: Клои и Пийт. По-късно Лана разбира за Кларк, че е получил работа, но не смее да му се обади и поздрави. Защото се чувства виновна, че е изоставила Кларк в най-трудните му дни.
• В следващия епизод сцената започва как Лана Ланг получава тайна пратка (CD диск) Пускайки го, се разбира, че това CD се съдържат архивните записи от камерите на имението Лутър. Там тя вижда как Лекс Лутър се уговаря да разделят Лана и Кларк (Сезон 5, епизод 15 "Хипноза") така започва вечната й омраза към Лекс и дълбокото съжаление, че е предала Кларк. Тя се заклева пред себе си, че ще си отмъсти на Лекс.
• В Метрополис Кларк разбира, че Лоис е тръгнала по следа на една от лабораториите на Лутър, за което той се обажда на Оливър "Зелената стрела" за да му каже, че Лоис има нужда от протекция, но Оливър му казва, че са прекалено заети с други проекти и той този, който трябва да я пази......вечно. Тогава Кларк взима костюма, който Марта му е ушила...втренчен в костюма си, най-накрая разбира каква е неговата съдба.

ПОСЛЕДНАТА СЕРИЯ НА СМОЛВИЛ: Кларк слага костюма и започва да прави невероятни неща, за да спаси Лоис и много други нуждаещи се хора. Той се движи толкова бързо, че никоя камера, или фотоапарат не могат да го засекат. Хората го адресират като: "човекът със синият костюм и ... червеното наметало" Лоис написва статия за "човекът със синият костюм и ... червеното наметало" и така хората из целия свят прочитат тази статията и всички разбират за него. Накрая на серията Кларк се връща в "крепостта на уединението" и там Джор-Ел му казва, че се гордее с него. В другата сцена дават Лана Ланг се прибира уморена от работа. Пред вратата си вижда вечерното издание на Дейли Планет взима го без да погледне заглавието на вестника. Следва друга сецена: Точно в последните минути на последната серия Джор-Ел му казва в крепостта: "За хората от тази земя, ти ще си ..... СУПЕРМЕН" Сцената се сменя и отново дават Лана в апартамента приготвяйки нещо за ядене и докато бърка яйцата, съвсем случайно вижда част от заглавието "...спасява... от Лоис Лейн" Цялото заглавие: (Човекът със синият костюм и червено наметало спасява десетки хора в Метрополис. От Лоис Лейн) След което камерата се приближава бавно към лицето на Лана. С голяма доза изненада и леко съжаление тя изрича само една дума .... КЛАРК.... След което Клар Кент отлита високо над Метрополис, над облаците, в космоса и онази музика, която сме чували във филмите на СУПЕРМЕН. Поглежда към камерата, усмихва се...

КРАЙ!

sonofsparda
МаНеКеН, ставаш за продуцент, да знаеш. Все пак остави Лана нещастна и не позволи на Кларк да се влюби в Лоис преди това, а? smile.gif Краят е страхотен(както и всичко останало). 4.gif
lyubenski
Е стига ве - за какво ми разказа целия сериал spell.gif . Браво Емо личи си че си се старал изкючително много smile.gif.
vikihill96
Еее прецакахте ми удоволствието бе-сега като знам какво ще стане в сериала,какво да го правя вагона с царевица за пуканки и 1000-те литра кока-кала,които щях да ползвам докато гледам сериала 5.gif 5.gif .Шегичка-добре замислен сценарий,като се вземе предвид и тъй наречената митология за Супермен -от филми и комикси-сто на сто ще има голяма истина в този твой импровизиран сценарий на епизодите.Браво 4.gif 4.gif
sydney
МаНеКеНа как така не си станал продуцент на Смолвил?!?!?!!?!? worthy.gif worthy.gif worthy.gif сериозно това е достойно продължение на сериала,като нищо е възможно повечето от написаните неща да станат и в сериала mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif браво,много е добро happy.gif happy.gif
Freak
А аз понеже несъм много навъре в нещата(в смисъл гледал съм филмите за супермен и т.н. ама все пак) искам да попитам Клои има ли я в тая митология за супермен в смисъл в комиксите и т.н. защото ако я няма мисля че по някое време може да се наложи да умре щото никъде не се сещам да се говори за нея :/.....и манекен не че нещо ама 90% от тея неща няма д ги бъде >.< + аз 6 сезона чакам Лана да разбере за Кларк и ти накрая ми уби надеждите biggrin.gifbiggrin.gif:D:D (иначе е есравнително добре измислено ама повечето неща са прекалено нереални за да се случат в смолвул smile.gif
sonofsparda
Да, бат Емо сериозно трябва да стане част от тези среди. smile.gif

П.П.:Btw сори за оф-топика ама това трябваше да го споделя просто 18.gif 18.gif :

lyubenski
^ biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
MaHeKeHa
Цитат(Freak @ Feb 5 2007, 11:32) *
А аз понеже несъм много навъре в нещата(в смисъл гледал съм филмите за супермен и т.н. ама все пак) искам да попитам Клои има ли я в тая митология за супермен в смисъл в комиксите и т.н. защото ако я няма мисля че по някое време може да се наложи да умре щото никъде не се сещам да се говори за нея :/.....и манекен не че нещо ама 90% от тея неща няма д ги бъде >.< + аз 6 сезона чакам Лана да разбере за Кларк и ти накрая ми уби надеждите biggrin.gifbiggrin.gif:D:D (иначе е есравнително добре измислено ама повечето неща са прекалено нереални за да се случат в смолвул smile.gif

Пич, ти въобще четеш ли какво пиша? Това е МОЙ сценарий, кой ти е казал, че трябва да се случи и за какви проценти ми говориш. В темата пише "Ако бяхте продуцент" - предлагам мой сценарий. Чети, преди да даваш коментари. ;]
Freak
Цитат(MaHeKeHa @ Feb 5 2007, 13:27) *

Пич, ти въобще четеш ли какво пиша? Това е МОЙ сценарий, кой ти е казал, че трябва да се случи и за какви проценти ми говориш. В темата пише "Ако бяхте продуцент" - предлагам мой сценарий. Чети, преди да даваш коментари. ;]

четох smile.gif ти прочети преди ти да пишеш smile.gif прост оказах че тези неща са много невероятни smile.gif + питах елементарен въпрос за клои ама явно няма кой да прочете smile.gif + казах че ще ми разбиеш мечтите Лана най-накрая да захапе за какво става въпрос smile.gif а и несъм казал нищо smile.gif разбрах че е твой сценарий ама ако се развият така нещата ще е мнооооо тъпо wink.gif нищо лично
MaHeKeHa
Цитат(Freak @ Feb 5 2007, 14:45) *
Цитат(MaHeKeHa @ Feb 5 2007, 13:27) *

четох smile.gif ти прочети преди ти да пишеш smile.gif прост оказах че тези неща са много невероятни smile.gif + питах елементарен въпрос за клои ама явно няма кой да прочете smile.gif + казах че ще ми разбиеш мечтите Лана най-накрая да захапе за какво става въпрос smile.gif а и несъм казал нищо smile.gif разбрах че е твой сценарий ама ако се развият така нещата ще е мнооооо тъпо wink.gif нищо лично

WTF? Geez, some ppl will never' learn...

Ти какво, дошъл си да се заяждаш ли, не мога да разбера?

Виж се само: "+ казах че ще ми разбиеш мечтите Лана най-накрая да захапе за какво става въпрос"

А сега погледни подписа ми. После погледни спойлерите за #14 и #15 епизод, ако искаш и цялата секцията, защото изглежда, си пета глуха и пишеш абсолютни аномалии. Извини ме, че ще ти РАЗБИЯ мечтите, но както в комиските, така и в Смолвил, Лана Ланг ще разбере, че Кларк Кент е Супермен. Тук не се толeрират хора с цел да се заяждат. Намери си друго място, на което да се правиш на остроумен.
Freak
WTF......несъм дошъл да се заяждам smile.gif Пуснал си тема в която предлагаш твой вариант на това какво трябва да стане в бъдеще т.е. след 6 сезон 13 епизод когато Лана още незнае за кларк следователно 1 точка на твоя"сценарий" трябва да е че лана разбира за кларк wink.gif 2 прочел съм цялата секциа включително и спойлерите за 14-15-16 епизод(има доста хора които четат обаче непишат защото не им се спори по тъпи теми тип клана срещу клоис wink.gif ) и в тях никъде не се казва че Лана със сигурност ще разбере просто хората тук предполагаха че ще станат разни неща smile.gif и нито в Director`s Cut нито в превюто на епизода не се казва че Лана със сигурност ще разбере при което неможеш да си сигурен wink.gif а и все пак ще бъдеш ли така любезен да ми отговориш за Клои ако знаеш какво ще стане с нея ? smile.gif мерси предварително smile.gif
kiko
ОМG МаНеКеН не се сърди пич ама реагираш малко остро RELAX rolleyes.gif , а иначе за сцен. добър е мене ме радва малко хора могат да го измислат! И може би ще е доста близо до истината biggrin2.gif
MaHeKeHa
Цитат(kiko @ Feb 5 2007, 18:04) *
ОМG МаНеКеН не се сърди пич ама реагираш малко остро RELAX rolleyes.gif , а иначе за сцен. добър е мене ме радва малко хора могат да го измислат! И може би ще е доста близо до истината biggrin2.gif

Реагирам остро? ;]

- lol
sonofsparda
Значи сори, че се обаждам, обаче искам да кажа на freak, че в този форум не е имало сериозни спорове нито тъпи теми(поне аз не съм забелязал такива). Това сравнение с Клана и Клойс е малко неуместно. С бат Емо преди няколко месеца си бяхме драснали два-три поста и това си беше. В този форум глупави теми(поне за мен) не преобладават. Иначе пак казвам мнението си за сценария на МаНеКенА - доста е добър. smile.gif
MaHeKeHa
Цитат(sonofsparda @ Feb 5 2007, 19:30) *
Значи сори, че се обаждам, обаче искам да кажа на freak, че в този форум не е имало сериозни спорове нито тъпи теми(поне аз не съм забелязал такива). Това сравнение с Клана и Клойс е малко неуместно. С бат Емо преди няколко месеца си бяхме драснали два-три поста и това си беше. В този форум глупави теми(поне за мен) не преобладават. Иначе пак казвам мнението си за сценария на МаНеКенА - доста е добър. smile.gif

Що, бе, Ванка? Никога с теб не сме се карали за каквото й да било. Просто се получи разминаване на мненията, това е. Ако ТИ го приемаш като 'караница' и т.н. тук не мога да ти помогна. Виж, погледни този пич сега:

Аз пиша МОЙ сценарий, той ми пише, че 90% това нямало да се случи в Смолвил. Забелязваш ли къде е аномалията? Да не говорим, че спори срещу фактите. Аз по форуми и разни такива не мога да се карам, или РЕАГИРАМ ОСТРО. Да не си ми на мерника когато реагирам, остро, Кико, гарантирам ти го.
sladurkata_f
Браво MaHeKeH ! worthy.gif Сценария ти просто кърти мивки,лепи плочки,балатуми мачка!!! 4.gif А пък за коментара на Freak ...нямам думи просто... Сори пииич ама харабия не си стоплил за какво става въпрос в темата...Нищо лично.Има време happy.gif
tzvetka
Малеййй!Бравооо!Никога не бих го измислила по добре!
Lois Lane
Едно мога определено да кажа.... На мен лично ще ми е нужно да отделя поне месец, за да си подредя мислите за предполагаем сценарий. Така че няма да се пробвам, да не би русата ми глава да вземе да прегрее.
Що се отнася до Клои... Да, freak, Клои я има във филмите за Супермен, но само в един и е просто спомената като име. Нищо повече не се казва за нея, нито че е братовчедка на Лоис, нито че познава Кларк ... единственото съвпадение е, че е журналист. Ако се сещаш за финалните кадри на 2рият филм, точно след като Кларк изтрива паметта на Лоис... На нея и става лошо и жената, която и носи вода е Клои. След това Лоис я пита: "Клои, какво ново по света" или нещо подобно... не си спомням конкретно репликата, но когато се прибера у дома ще прегледам филма и ще цитирам точно. Освен, ако някой не ме коригира по-рано, за което ще съм благодарна много smile.gif
sonofsparda
Странно, това защо не си го спомням? blink.gif Хмм, те уж бяха казали, че Клои си е измислен персонаж от Гоуф и Милър специално за Смолвил, но не знаех, че идеята е дошла от подобен такъв персонаж от старите филми. Старите Супермени ги имам драснати на диск и ако го намеря, ще видя защо ми е убягнал този момент. Мерси, че спомена това, Деспина. smile.gif
Lois Lane
Хех, гледала съм ги доста, но честно казано и на мен ми е убягвал винаги. Преди да чуя името Клои в Smallville, дори не бях обръщала внимание на имената в Superman. А сега, чеснто казано, дали е тази героиня е оригиналният прототип на Клои, не мога да твърдя. Аз така или иначе казах вече, че единствената прилика е че и двете работят във вестника. Честно казано, не съм проучвала въпроса и определено не съм сигурна, но персонаж с такова име има smile.gif

Което ме наведе на мисълта, че трябва за всеки случай да проуча въпроса, пък било то и само за мое лично удоволствие... smile.gif

sladurkata_f
Е,ако найстина ти се рови за да проверяваш,няма да е зле да споделиш какво си намерила,защото сигурно не само на мен ми е любопитно за Клои blush.gif ...
kiko
Добре бе, добре ти си знаеш човек да не напише нещо ве д.....а blink.gif shocking.gif
Apfh
Като цяло е добро. Харесаха ми идеите за Лекс.

Като гледам името на темата е "Ако бяхТЕ продуцент..". Това значи ли, че и ние можем да пускаме примерни сценарии? Любопитен съм да видя женска гледна точка... emoticon1 (103).gif unsure.gif
free_soul
Емо , би ли направил една услуга на всички Нас... Айде ако не те мързи да напишеш нещо и за евентуален 8-ми сезон а :-)
Много на достъпен език ни поднасяш всичко, което пишеш. Нали ти казвам труда ти е винаги оценен, запомни го!
Ама за 8-мия сезон не се базикам, ще ми бъде приятно да видя какво ще напишеш.
MaHeKeHa
Цитат(free_soul @ Mar 2 2007, 17:39) *
Емо , би ли направил една услуга на всички Нас... Айде ако не те мързи да напишеш нещо и за евентуален 8-ми сезон а :-)
Много на достъпен език ни поднасяш всичко, което пишеш. Нали ти казвам труда ти е винаги оценен, запомни го!
Ама за 8-мия сезон не се базикам, ще ми бъде приятно да видя какво ще напишеш.

С удоволствие. Tрябва ми само леко вдъхновение и воала! :>
Apfh
Емо, ми останалите можем ли да споделим някой примерен сценарий? rolleyes.gif

(Призива/молбата ми към женската аудитория на форума все още важи biggrin.gif )
MaHeKeHa
Иска ли питане, Бобо!? :>

Ако ТИ или някой друг има нещо на ум, нека го сподели.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.