Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Final Destination 1,2,3
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
Haley_James_Scott
Какво мислите за тази поредица от ужаси и загадкиconfused.gif
Самолетна катастрофа blink.gif
Верижна катастрофа blink.gif
Влакче на ужасите blink.gif
erika80
На мен само 3-тата част ми беше малко скучна! happy.gif Иначе 1-ва и 2-ра са много интересни. 4.gif
DaniEl
Първа част ми хареса много,втора беше посредствена ,а трета ме е страх да я гледам.
Незнам има и филми които са по-зле от този.Не е лош филма...
Onlyshits
То тия филми кой ли не ги е гледал .... Яки са ....
.
lyubenski
Първата част е истиснка класика smile.gif. Втората също много ми хареса, но третата част не поднесе ама абсолютно нищо ново :/
lemmy
еми кво да кажа тва ми е любимата поредица от ужаси особено 3та част гледала съм ги поне 10 пъти и никога няма да ми писнат напрао къртят мивки worthy.gif
Haley_James_Scott
На мен ми е любимата поредица ужаси blush.gif worthy.gif blush.gif worthy.gif blush.gif worthy.gif blush.gif 1 и 3 част бяха уникално готини и страшни blink.gif worthy.gif blink.gif worthy.gif worthy.gif blink.gif worthy.gif 2-та не е като другите две , но става biggrin2.gif
Kastaned4o
aaaaa,много дива работа е тази поредица-и 3-те части ме кефят rolleyes.gif
Devil_Wish
Цитат(Kastaned4o @ Feb 6 2007, 10:01) *
aaaaa,много дива работа е тази поредица-и 3-те части ме кефят rolleyes.gif

И аз съм на същото мнение. Луда раота, адски добри и смислени филми. С много напрежение и кръв от първата до последната минута 15.gif. Как да не ги хареса човек 1.gif
fresh_girl
хаха мии аз първо гледах 2-рата част,после първата и накрая 3-тата(която най-не ми харесфа) ...първите две са найстина мн добри,не са ми чак толкова страшни,ну определено са интересни
CheerFuL-F
Филмчетата са супер...верно е Луда работа
Ledeno_stydena
Ами,честно казано 1 ми хареса най-много,някак си по-неочаквано 1eyeb[1].gif
TIGERM13
хмм нищо не помня от този филм на мен ми се стори адски тъп май ще да го сложа в темата за най-глупави филми dry.gif
Morska~Vu6ka
Мен лично и трите части ми харесаха.Мн брутала смърт имаше за всички,мн реалистично направена,адски се изкефих.Отличен и за трите части.
ThePinkDuck
Нещото което ми харесва в тази поредица е реалноста. Няма страшни, неумиращи серийни убийци, духове, извънземни и тем подобни. Най - обикновените ежедневни ситуации се превръщат в съюзник на съдбата, помагайки и да изпълни ужасяващата си мисия. Най - невероятни предмети стават смъртоносни оръжия. Хепи енд срещу съдбата - невъзможен. Е как да не ги обичаш тея филми...нищо, че едва ли втори път ще се кача на ролеркостер през живота си. mrgreen[1].gif
qwe123
Цитат(fresh_girl @ Feb 6 2007, 19:44) *
мии аз първо гледах 2-рата част,после първата и накрая 3-тата(която най-не ми харесфа)

И аз така smile.gif Но за мен най-добра си остава втората,въпреки че без първата няма смисъл,ама нищо.Това ми е любимия филм biggrin2.gif Третата я гледах само веднъж.Това е единствения филм,който съм гледала и съм се страхувала истински!Имам го на диск и се изкушавам да го счупя mrgreen[1].gif че дори да не си помисля отново да го гледам!
erk0r
много як филм ,особено двоиката smile.gif
Gossip Girl
Много ми харесват тези филми smile.gif едни от любимите са ми smile.gif Много се накефих на всичките части
VanIcHka
Много ми бяха интересни и трите части , но пък имаше и моменти в които ме беше страх да гледам biggrin.gif
immortal1985
Надали има някой, на който да не са му харесали.Не бих казъл, че са наи-добрите в този жанр, но са доста добри и ти оставят теми за размисъл. wacko.gif ха ха кви глупости написах. blink.gif sick1.gif
HiLaRy`DuFf{}
Харесват ми и трите 4асти .. мн яко филм4е ... smile.gif biggrin.gif
`BruKas`
една от най хубавите поредищи на жанра ужаси...дали ще има 4 част??
ChristinaDeath
Не са лоши, но съм гледала и по-добри ужаси.
dEniChka
Любимите ми филми !!! Шапка свалям на целия екип 1clap[1].gif
Peyton___
това е един от най-великите трилоги филми който са стараххотни
с кеф ги гледам отноово и отново
toho
Първите два ми харесаха но 3-ти я е напълно излишен и ми развали кефа от първите два
gopeto66
Любимия ми филм !много му се кефа
brooke_scott
наскоро гледах тройката, а другите мн отдавна ама се присетих колко яки са тия филми. едни от любимите ми ужаси, ама двойката май беше най-добра wink.gif
dEniChka
Мисля тия дни да ги гледам пак..страшни филми !
fai7h
Цитат(denichka_mnt @ Aug 31 2007, 13:44) *
Мисля тия дни да ги гледам пак..страшни филми !

дам,определено 4.gif
racheL_gattIna
[b]Оуууууу много си ме кефи тва филмче много е страшно охх и якоо [особено тва с вклакчето е адско.Много ме кефят 1 и2 три не ми допада./b]
HorroR
Еми добри...Гледах ги с удоволствие... 36_1_55[1].gif
ladysunshine
Дайте линк към 3-те части плс smile.gif
Velsis
Ммм много е хубаво филмчето.И трите части са супер , но най-много ме кефи третата с влакчето.
Като цяло не мога да се оплача от филма , идеен е и въобще добре направен.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.