Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Нов Изглед на профила
GGbit.info > GGbit.info > Всичко за форума
3pacalypse Now
ае ся някой от админите и модерите плс да разясникви сановостите впотребителския профил за дасиги напраа както подобава tongue.gif че съмот хората коит обичат профилите им да изглеждат добре biggrin.gif
Onlyshits
Ем цъкаш си на профила и вършейш кво сложно има ... Пък и ти е на Български да си тъп ? Не ...
Ем кво тогава...
Мен единствено ме дразни че полето в което пише ми е много малко тря да мърдам с скрола като почна да пиша повечко ... Иначе е много готинко приатно за оченце biggrin.gif
И незнам кво се получава някой път както сега давам да си постна мнението а неще връщаме обратно ?!?!?
Що така ?
постнах си го с "Бърз Отговор"
$windle
Вече от "Контрол панел" десния панел върши повечето работи smile.gif
girl_from_hell
ау аз сега поглеждам това за профила си някакви коментари някакви хора ме глеткат много интересно smile.gif
ама аз нещо немога да поствам коментари защо така ?
ZzoOoMeR
Цитат(girl_from_hell @ Feb 9 2007, 12:57) *
ау аз сега поглеждам това за профила си някакви коментари някакви хора ме глеткат много интересно smile.gif
ама аз нещо немога да поствам коментари защо така ?

не може да не можеш smile.gif Цъкаш на профила на потребителя ... след това отиваш и гледаш от дясната стрнака кадето се пишат коментарите и под самите коментари пише " + Добави Коментар" - Цъкаш на тоз бутон и ти излиза едно прозорче в него си пишеш коментара след тва като си готова цъкаш "добави" и чакаш малко и ГОТОВО : )

П.П. Успех
$windle
Като си пиша резюмето в профила, става на странни знаци sad.gif Не е от браузъра, пробвах... Още повече че се режи, аз съм написал към 30 реда, то само 10 показва sad.gif
krisku
Мдам, това е проблем в форумчето, Шефа каза, че ще го фиксне smile.gif
girl_from_hell
а междодругото при мен вече се оправи проблема с коментарите, а и вече профилчето мога повече да си го ръчкам
харесват ми вече подобренията smile.gif
BaceTo
Искам нещо да ви питам как си слагате подписи тоест картинки ? unsure.gif
c0mp
Качваш си някъде картинката (например тук), копираш адреса и, отиваш в "Контрол панел" -> "Настройки: Подпис" -> натискаш на този бутон paste-ваш адреса на картинката и натискаш "ОК".
Съвет: Внимавай колко ти е голяма картинката... не може да сложиш wallpaper за подпис smile.gif
BaceTo
мерси много! worthy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.