Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: ШОКИРАЩА НОВИНА!
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
MaHeKeHa
В петък, 02.02.2007 Кристин Крюк е дала интервю относно новият й филм и Смолвил.

Ще копирам новината както си е на Англ, за да не си помислите, че се занасям, или ЛЪЖА.

В първата новина се отнася за това, че Лана ще се ожени за Лекс Лутър:

Цитат

Kristin Kreuk, in a strapless wedding dress, has just tossed a bouquet over her shoulder after coming down down the steps of a church at Burrard and 15th with Michael Rosenbaum.

"Lana's pregnant right now with Lex's child, so they just got married," she says, ducking back inside the warm church for a quick chat. The wedding is the latest plot twist in her sixth season as Lana Lang in the WB's Smallville, the TV series that made her famous. "It's getting convoluted -- the end of the season'll be interesting."
Кристин Крюк потвърждава, че ЩЕ ИМА 8-ми СЕЗОН!!!!

Цитат
Work on Smallville continues until April, and she'll be back for a seventh season after a three-month break.

After that, she'll keep her options open. "They're talking about eight. I'll probably stick around until the end of seven and then my contract is up. I think I might move on, but I don't know, we'll see what happens.

И за да го направя още по-автентично, ето ви линка, откъдето е взета ТОП НОВИНАТА: директен линк - Топ новина.
Крадец на рози
Не разбирам, ще се регва у форума ли какво о_O tongue.gif
sonofsparda
Така, предварително се извинявам за ругатнята, но просто трябва да го кажа: Ебах мааму! Значи все пак ще се ожени за Лекс и както се вижда, Кристин е ЗАЯВИЛА, че детето е на Лекс, така че май няма нужда да си правим повече илюзии, че може да е на Кларк. 8 СЕЗОН, а? Определено много се зарадвах от това, макар и Кристин общо взето да каза, че това са още само планове и че не е съвсем сигурно. Абе ще видим рейтинга на сезон 7 и тогава ще стане ясно. Дано всички да се върнат за 8 сезон, кофти ще е ако някои си заминат. sad.gif Абе аз лично исках да са 7, защото не искам чак толкова да размотават нещата, но още един сезон - определено може да намажем с още една година. Поздрави на бат Емо - този път наистина ми скри шапката. worthy.gif
MaHeKeHa
lol, Ванка. Искаше да кажеш, че съм ти скрил шапката с петолъчката ;]

Не, сериозно. Благодарение на Смолвил, Кристин стана известна. Не виждам причина защо да не продължи за още една година, т.е. да подпише за 8-ми сезон. Мисля, че няма къде да ходи. Аз също се радвам, че ще има 8-ми сезон. И хора, МОЛЯ ВИ, престанете да мислите колко сезона са подходящи за Смолвил. Не сте нито в кухнята на Смолвил, нито пък знаете как ще се развият нещата. Сериал като Смолвил винаги има какво да покаже и разкаже. Това не Ви е "Изгубени" или "Бягството" това е една ЦЯЛА МИТОЛОГИЯ за Супермен.

Спомнете си какво каза Лекс Лутър в "Супермен се завръща" когато си протегна ръцете върху контролното табло в "крепостта на уединението" - възможности, безкрайни възможности..

Точно това е Смолвил - една безкрайна възможност от мит/история, която може да се разказва и метафоризира по различни интерпретации.

Ванка, престани да ми тълкуваш Смолвил като неземно проклятие. Какво означава това: искам само 7 сезона! Само да чуя още една такава реч и ти обещавам, че комунизма ще те гони, докато си в този форум ;]
sonofsparda
Добре, обещавам - no more curses. wink.gif Поне да се спася от комунистите. biggrin.gif
MaHeKeHa
Оле, само заради това ли? А аз си мислех, че искаш повече сезони. Нали знаеш: Който гледа повече сезони, ще яде повече бонбони. Хахаха, ти нали искаш бонбонки?
sonofsparda
Е, стига се е*ава, де. 18.gif Естествено, че искам още сезони. И бонбони също. Ама ако са с размерите на "бонбоните" на Лоис. biggrin.gif
MaHeKeHa
Бе, ти си дръж Лоис Лейн. Само някой да сложи ръце върху Лана, ще му счупа китките ;]
sonofsparda
Цитат(MaHeKeHa @ Feb 3 2007, 03:51) *
Бе, ти си дръж Лоис Лейн. Само някой да сложи ръце върху Лана, ще му счупа китките ;]

Deal. biggrin.gif
MaHeKeHa
Цитат(sonofsparda @ Feb 3 2007, 04:55) *

Deal. biggrin.gif

Но така и не ми каза, дали си доволен от новината, че ще има 8-ми сезон. Или викаш "fuckin crap"
sonofsparda
Разбира се, че съм доволен. smile.gif Можеш да си сигурен в това. smile.gif
Apfh
Чакайте сега..... никой не е казал, че ще има 8-ми сезон. Хората от шоуто си говорели, че може да продължат с още един сезон историята - това не е нищо потвърдено!... това са само мечти на екипа. Същата работа, като сериите за X-men и Spider-man - хората си говереха, какви ли не неща. В екипа винаги се обсъждат тези теми. Дали ще има 8-ми сезон обаче не забравяйте, че не зависи от хората, който правят Smallville, а от тези които им плащат. wink.gif
Кристин, каза ако сте забелязали, че договора й изтича в края на 7-мият сезон. Каза също, че може би ще подпише за 8-ми.. но никъде не спомена дали са й предложили договор за 8-ца. wink.gif

П.п. Лично мнение... Емо хубаво го каза, че възможности много и определено ще има какво да видим в още един сезон, но все пак и според мен 7 са достатъчни. По дяволите, всеки сериал си има граници! Един момент в който се размиват нещата. Определено не искам това да стане със Smallville! До тук имаме Крепостта, Зоната-Фантом, Зод, бебето на Лана, Кларк вече му остана само летенето, видяхме Лигата,.... ем сори, ама "Superman"-годините са почти пред прага на сериала. Ако го размият в още един сезон за мен ще е грешка. Предпочитам "качеството" пред "количеството".
tzvetka
Айййй!Страхотни новини!Аз преди исках мноооого ама ммооого Смолвил, но сега като си помисля наистина много ще стане мазало!Ама най-хубавото е че вече знаем че детето не е от Клрк слава на Бога!И аз бях казала един път нема ли най-накрая да се оженят да си народят 5-6 гологлави откачалки и да заживеят щастливо в замъйка!Е това май ще стане!Еххх!Как само е изтървала толкова важна информация! biggrin.gif
sonofsparda
Е, Цвети ако погледнем от друга страна, обаче - нормално е, че Кристин казва така. Все пак много хора спекулират, че бебето може да е на Кларк и ако беше казала или намекнала това, всичките спекулации щяха да отидат по дяволите. Екипът на Смолвил иска феновете да спекулират. Кристин не би раздухала тази новина ей така, особено след начинът, по който завърши "Crimson" - поставяйки още въпроси. Аз също мисля, че детето си е на Лекс, но да изчакаме още някой и друг епизод, за да сме сигурни. smile.gif
kiko
Уоу определено не искам да стане Дързост и красота ако ме разбирате но ще изчакам то времето ще си покаже. Друго не ни остава освен да чакаме :/
vikihill96
А в крайна сметка нали се сещате,че щом детето си е на Лекс-какъв изрод е той,да има някакви подмолни замисли и кроежи за собственото си дете(то явно като при Самсон-като ти кръцнат косата и сила,мозък -изчезват яко дим).Ма...а му гадна,голяма гнида се извъди гологлавчото.Единственото ,което би оправдало,той да не прави някакви тайни опити и изследвания с бебето е че то просто е повлияно от Лекс,който както знаем също е бил облъчен в някаква степен от метеоритите(то нали и за това си е гол като пън biggrin2.gif biggrin2.gif ).Дори и тогова,все повече показва какво гадно копе....це си е той.
MaHeKeHa
Как така "никой" не говори? Кристин споделя, че имат намерения!

Цитат
They're talking about eight. I'll probably stick around until the end of seven and then my contract is up. I think I might move on, but I don't know, we'll see what happens

Продуцентите говорят за 8-ми. Вероятно ще се задържа до края на 7-ми сезон и тогава договорът ми изтича. Мисля, че може да продължа напред, но не знам, ще видим какво ще се случи.

Ти как мислиш, Бобо? Смолвил е номер 1 в CW и досега (в историята на телевизията) не съм чул, сериал, който да е на първо място и да няма оферти поне за 3 сезона занапред. Представи си: Шоуто на Слави е номер 1 в БТВ и всяка година получава контракт (въпреки че е подписал за 20 год) + 1 год. Това е всяка година. Ако продължава да се държа така превъзходно, повярвай, не 8, ами и 9 ще пуснат. Много често следя рейтинг системите и договорите за повечето сериали. Сериал, който държи номер 1 позиция в определената телевизия и привлича най-много зрители, ВИНАГИ получава договор за + 1 + 3 сезони - в зависимост от актьорите дали са съгласни с условията и съответно хонорари. Много сериали са пропадали заради алчността на актьорите. Така че аз съм СИГУРЕН, че ще има 8-ми сезон. Даже и 9-ти, стига нашите да не станат прекалено алчни, или пък грандомани, че са велики звезди.
lyubenski
Изключително интересна новина. Радвам се, че бебето не е на Кларк, но не се радвам и съм изненадан от това, че Лана ще се ожени за Лекс sad.gif. Това, че говорят за 8ми сезон е супер, защото явно сценаристите имат някакви идеи за толкова сезона => ще успеят да задържат интереса на тъпите американци.
Гледам, че Емо и Ванката тука нещо си разпределиха момичетата в отбора - я не така да не останете на сухо накрая biggrin.gif
sydney
това не го очаквах shocking.gif shocking.gif shocking.gif не си и помислях че Лана наистина ще се омъжи за Лекс,все очаквах да се развали сватбата(по една или друга причина) blink.gif blink.gif blink.gif надявам се че детето наистина е на Лекс,а не на Кларк,но все пак както вече бе споменато е нормало Кристин да спомене че е на Лекс,защото все още ние феновете не сме информирани като екипа,така че не е сигурно че е на Лекс dry.gif dry.gif но надеждата умира последна rolleyes.gif rolleyes.gif а колкото до това дали ще има 8-ми сезон,надявам се да има happy.gif happy.gif happy.gif
SS27
Както е казал Мечо Пух "колкото повече, толкова повече" D: . Наистина ще е яко ако има повече сезони. Що се отнася за бебето, щеше да бъде много нелогично то да е на Кларк. Просто във всички истории за Супермен, Кларк никога не е имал дете преди да започне да ходи с Лоис, едва ли в Смоувил ще променят това, защото те все пак се придържат, малко или много, към оригиналната история.
MaLkIq_MuKi
Хубаво ще е да има и 8 сезон worthy.gif , дано верно само не го разбозят worthy.gif
free_soul
LoL! Това ще е прекрасно! 8 сезон??-как само звучи...сериал който се надявам ще остане в историята на киното, не само заради увлекателната си история! Но , вярно обсъждаме за 8 с. ама ама то още 7-ми не са почнали : ) Важното в случая ,е че всички сме крайно доволни за предстоящите 7-ми и 8-ми сезони : )
MaLkIq_MuKi
Направо тоя сериал никога няма да си го изтрия от Харда или ако го махам ще го записвам на дискове
Wallker
Аз също.Но искам да кажа,че ще е страхотно да има още сезони,но незнам до кога Том Уелинг ще играе в сериала,а не искам да сложът някъф изтръпняк там да играе ролята на Кларк blink.gif
sonofsparda
Том ще изиграе ролята до край. smile.gif Ако имаме късмет да има и 8 сезон, който със сигурност вече ще бъде последен, Том ще участва и в него. smile.gif
smallville_f
Цитат(Hotty @ Oct 10 2007, 14:53) *
Lana trqbva da u4astva,a ne d aumira.Tq e nai dobrata worthy.gif

1во един съвет - пиши на кирилица, че модовете ей сега ще налазят
и 2ро - Лана не е мъртва, не е умирала и няма да умре wink.gif
Fen na Smallville
Цитат(sonofsparda @ Feb 3 2007, 03:55) *

Deal. biggrin.gif

Лоис си е за мене biggrin2.gif biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.