Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Нов спойлър относно епизод 16 - Promise
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
sonofsparda
-Персонаж от Смолвил, който не сме виждали от няколко сезона, ще присъства на сватбата на Лекс и Лана.

П.П.:Хмм, за кой ли ще става въпрос? smile.gif
sonofsparda
Аз лично не знам защо, но залагам на лелята на Лана - Нел. В Justice я споменаха, като казаха, че Лана е отишла в Париж за булчинска рокля с нея. Ама може и да не е тя, знам ли? smile.gif
MaHeKeHa
Мисля, че персонажа за който става въпрос и не сме виждали от много време, се отнася за: нали си спомняте 2-ри сезон, сватбата на Лекс и Хелън? Тогава Кларк изнесе реч и кой знае, може пак да го направи. Сигурен съм, че ще бъде много интересна реч. О, да!
Valk0v
Аз си мисля за чернокожия приятел на Кларк, в момента не се сещам за името му.
sonofsparda
Пийт Рос. Да, има смисъл - възможно е. smile.gif
MaHeKeHa
Оле оле, срамота. Как забравих Пийт Рос! Мхм, идеята е добра. Възможно е да стане!
MaHeKeHa
Друг вариант: Лелята на Лана - Нел. Или Хенри Смол.
lyubenski
Аз се сетих веднага за Пийт, както Valk0v. Мисля че би било супер да го видим отново дори и само за малко smile.gif
sonofsparda
Да - определено ще е добра идея да го върнат за епизода. smile.gif
sydney
и аз се надявам да е Пийт rolleyes.gif много ми харесва героят му,но предполагам че ще бъде или Нел-лелята на Лана,или истинският й баща-Хенри unsure.gif unsure.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.