Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Къде е по-хубаво...
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона
Страници: 1, 2, 3, 4
downlow
Аз лично избирам града на тепетата.
Тук има всичко и е спокоен град!!!
vIkToRsHeFa
На същото мнение съм - това е вторият по големина град; не е столица, което предполага по-малък трафик и по-голяма безопасност от атентати; освен това се намира в центъра на България, а и температурите са нормални, а не като аномалията в Софийското поле (а и Стара планина ни пази от северните студени въздушни течения)

А и хората по принцип не наричат останалите градове "Провинцията"!
Освен това има големи възможности за развитие, почти като тези в София... wink.gif
radotooo
...btw в другите три града още не съм бил, но и да ида, мисля че пак ще избера Пловдив mrgreen[1].gif
dulsinea
Определено Пловдив не си го давам за никоя от другите алтернативи! 12.gif

Живяла съм във Варна 4 години - отвратително: става само лятото, и то да идеш на почивка! Климатичните условия са кофти - ужасно студена зима, а лятото влагата е непоносима!

За Бургас важи същото!

А за София кво да си говорим - най-голямото село в България! Останалото Виктор го е казал много точно!

В Пловдив е доста по-спокойно, а пък от географска, климатична и икономическа гледна точка сме доста облагодетелствани!

Пловдив и никой друг!!!
punk.gif
VIDEV
Варна, морето, голите жени biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif.....
Това е моя любим град, но гласувам за Пловдив, ЗАЩОТО ТАМ СА НАЙ-ЯКИТЕ КОПEЛЕТА biggrin.gif biggrin.gif
ShadowX
Риторичен въпрос...
g0blin
Ами предпочитам Пловдив пред изброените, но откакто започнах да ходя често в София и там ми харесва... Доста е различно от тук, но не е толкова лошо...
Freaky
Пловдив е градът. За мен друг не съществува. punk.gif
solenka
Естествено, че избирам Пловдив. worthy.gif За Варна и Бургас - само за почивка, и то през лятото, но не много дълго, защото влагата ще те съсипе. А за селото София - просто без коментар.
downlow
Радвам се, гласуването върви така.....а вие...кажете бе МАЙНА!!! biggrin.gif
n0HKko
QUOTE(downlow @ Aug 14 2005, 11:56 PM)
Аз лично избирам града на тепетата.
Тук има всичко и е спокоен град!!!
*

И аз съм на същото мнение.... wink.gif
cTo9H
Пловдив!
1.Роден град
2.Обичам този град
3.Единствения град,в който все още селянията не е надделяла напълно!
4.Красив град
5.Град с много перспективи за каквото и да е било
6.Пловдивчанките са най-красивите момичета biggrin2.gif
downlow
QUOTE(cTo9H @ Aug 17 2005, 12:23 AM)
Пловдив!
1.Роден град
2.Обичам този град
3.Единствения град,в който все още селянията не е надделяла напълно!
4.Красив град
5.Град с много перспективи за каквото и да е било
6.Пловдивчанките са най-красивите момичета  biggrin2.gif
*

Sto9ne хареса ми най-много 6 точка... biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin.gif biggrin.gif banana.gif 4.gif
cTo9H
Естествено...и в още едно нещо са най-добри ама не искам да нарушавам цензурната бариера на форума smile.gif
downlow
QUOTE(cTo9H @ Aug 17 2005, 04:20 PM)
Естествено...и в още едно нещо са най-добри ама не искам да нарушавам цензурната бариера на форума smile.gif
*

Няма нужда всички се достихме....smile.gif
cTo9H
passifier.gif т'ва е за недосетилите се все пак smile.gif
isi
Определено избирам Пловдив.....в София е няква лудница... на морето не става за живеене....Пловдив си е спокоино всичко ти е наблизо.. абе тва е най-якия град....
cTo9H
QUOTE(isi @ Aug 19 2005, 12:04 PM)
Определено избирам Пловдив.....в София  е няква лудница... на морето не става за живеене....Пловдив си е спокоино всичко ти е наблизо.. абе тва е най-якия град....
*

Нещо средно нали?
Freaky
QUOTE(cTo9H @ Aug 31 2005, 03:11 PM)
Определено избирам Пловдив.....в София  е няква лудница... на морето не става за живеене....Пловдив си е спокоино всичко ти е наблизо.. абе тва е най-якия град....
*
Нещо средно нали?
*

Ти да не си анти-пловдив? Само Пловдив съществува за мен. Пловдив е градът. 4.gif
yvetted
Eстествено, че Пловдив smile.gif . Няма по-хубав град от него.
cTo9H
QUOTE(Freaky @ Aug 31 2005, 05:12 PM)
QUOTE(cTo9H @ Aug 31 2005, 03:11 PM)
*
Нещо средно нали?
*

Ти да не си анти-пловдив? Само Пловдив съществува за мен. Пловдив е градът. 4.gif
*

Що да съм анти-пловдив...?Да съм казал нещо лошо....под средно имах предвид збирщаин между двете крайща на БГ
Zilenia
Обаче никои не спомена нищо за тъпата софия
много се радвам за тва. Много ми е противен този град

П.С лично мнение
vIkToRsHeFa
Ами не знам след като посетих бургас и го разгледах започвам да си променям мнението но все още съм за пловдив...
Просто не е толкова пренаселен като пловдив чист близо до морето( морето в квартал поморие е както никъде другаде само това мога да кажа... wink.gif ) абе просто останах мнооого впечатлен преди години не беше чак така...
TuKBuHuk
Бургас .... т'ва е страшен град, ама си дадох гласчето за Пловдив
1.Каменица
2.Ботев Пловдив
3.Пловдивчанки
smile.gif)
**ASTERIX**
ПЛОВДИВ RULZZZZ
Няма втори като Пловдив.Това е най-хубавия град и никой неможе да ме убеди в противното.
Tedo1912
QUOTE(TuKBuHuk @ Sep 7 2005, 02:32 PM)
Бургас .... т'ва е страшен град, ама си дадох гласчето за Пловдив
1.Каменица
2.Ботев Пловдив
3.Пловдивчанки
smile.gif)
*

като близнак си ми!евала!каза го вместо мен!
Апещ Дзверо
Пловдив си е Пловдив. За това сме "майнички"...Не бих го заменила с друг ... 11.gif 1095[1].gif icon_peace.gif welcomeani.gif
**ASTERIX**
QUOTE(Апещ Дзверо @ Sep 20 2005, 09:47 PM)
Пловдив си е Пловдив. За това сме "майнички"...Не бих го заменила с друг ... 11.gif  1095[1].gif  icon_peace.gif  welcomeani.gif
*

Много добре го каза !!!! Евала ти.
Aqua-Spirit
София sucks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Пловдив's the best! 10.gif
The Shaman
QUOTE(Aqua-Spirit @ Dec 1 2005, 02:59 PM) *

София sucks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Пловдив's the best! 10.gif

Е не е sucks,но Пловдив си е Пловдив.
Aqua-Spirit
QUOTE(THE SHAMAN ™ @ Dec 1 2005, 03:25 PM) *

Е не е sucks,но Пловдив си е Пловдив.

Е да де, това, че аз не харесвам града не значи, че е скапан. Само че не мога да го понасям, толкова е шумен и голям, и там говорят странно...
The Shaman
QUOTE(Aqua-Spirit @ Dec 2 2005, 05:45 PM) *

Е да де, това, че аз не харесвам града не значи, че е скапан. Само че не мога да го понасям, толкова е шумен и голям, и там говорят странно...

То за странното говорене и те ще кажат същото.Работя със софианци през цялото време и наистина е заразителен говора им.Ние пък наистина говорм на "и".
Aqua-Spirit
QUOTE(THE SHAMAN ™ @ Dec 2 2005, 06:00 PM) *

То за странното говорене и те ще кажат същото.Работя със софианци през цялото време и наистина е заразителен говора им.Ние пък наистина говорм на "и".

Вярно е rolleyes.gif И все пак пловдивчани говорят сравнително чисто, повечето не го карат меко и не звучат като настъпани катИрИци happy.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(Aqua-Spirit @ Dec 3 2005, 11:54 AM) *

Вярно е rolleyes.gif И все пак пловдивчани говорят сравнително чисто, повечето не го карат меко и не звучат като настъпани катИрИци happy.gif

Ний идим от далиеко и говорим миеко mrgreen[1].gif а за изговора... Надали има такова огромно значение все пак всички слушайки телевизия раязбираме какво говорят нали...
Ами това е зщото официалният език всеки го разбира лесно но в по забутаните райони и по селата като са се зародили диалекти... Градът е станал преспективен и хората от селата мигрират към градовете... smile.gif Пловдив и софия са 2-та най-добри примера за това според мен...
А иначе Пловдив си е пловдив! 4.gif
Aqua-Spirit
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Dec 3 2005, 04:46 PM) *

Ний идим от далиеко и говорим миеко mrgreen[1].gif а за изговора... Надали има такова огромно значение все пак всички слушайки телевизия раязбираме какво говорят нали...
Ами това е зщото официалният език всеки го разбира лесно но в по забутаните райони и по селата като са се зародили диалекти... Градът е станал преспективен и хората от селата мигрират към градовете... smile.gif Пловдив и софия са 2-та най-добри примера за това според мен...
А иначе Пловдив си е пловдив! 4.gif

В моят град се говори по принцип по-чисто, отколкото в Пловдив, но всички от Стамболийски вазирахме към големия град и прихванахме диалекта. Така че не знам доколко диалектите идват от селата и колко са си в определената местност от памтивека.
vIkToRsHeFa
QUOTE(Aqua-Spirit @ Dec 3 2005, 10:40 PM) *

В моят град се говори по принцип по-чисто, отколкото в Пловдив, но всички от Стамболийски вазирахме към големия град и прихванахме диалекта. Така че не знам доколко диалектите идват от селата и колко са си в определената местност от памтивека.

Ам просто имах в предвид че горните два града са збирателни пунктове за най различни подобни диалекти и т.н. не че пловдивчаните сме от до...
А за хубаво... важното е че независимо от езика и диалекта на който говори м се разбираме. mrgreen[1].gif
ThePinkDuck
Чудничко!Пак ви избива на комплексарство!Не ме разбирайте погрешно , просто искам да знам защо не може просто да обичаш 1 град без задължително да мразиш друг?Тъпо е!!Аз глсувам за мойта си София!И си имам причини:постоянно се караме за сметището - има екшън ; хората са студени ,надути и се мислят за нещо повече от "миечещите" - сблъсъци на интереси ; постоянно има задръствания , шумно , мръсно , скъпо , опасно , префърцунено ...И едва когато отида в някой град от "провинцията" виждам колко е зле тоя град...Ама знаете ли какво?И да не искате ще ви кажа - тук съм родена , израстнала и оформила като личност , обичам този град!Мога да кажа само 1 :Софиянка съм , но преди всичко съм Българка!!!
vIkToRsHeFa
QUOTE(ThePinkDuck @ Dec 5 2005, 01:11 AM) *

Чудничко!Пак ви избива на комплексарство!Не ме разбирайте погрешно , просто искам да знам защо не може просто да обичаш 1 град без задължително да мразиш друг?Тъпо е!!Аз глсувам за мойта си София!И си имам причини:постоянно се караме за сметището - има екшън ; хората са студени ,надути и се мислят за нещо повече от "миечещите" - сблъсъци на интереси ; постоянно има задръствания , шумно , мръсно , скъпо , опасно , префърцунено ...И едва когато отида в някой град от "провинцията" виждам колко е зле тоя град...Ама знаете ли какво?И да не искате ще ви кажа - тук съм родена , израстнала и оформила като личност , обичам този град!Мога да кажа само 1 :Софиянка съм , но преди всичко съм Българка!!!

Мхм в интерес на истината не виждам никой да опровергава това... 4.gif
А и това си е всеки си има приятно място където е живял отраснал... rolleyes.gif
Aqua-Spirit
QUOTE(ThePinkDuck @ Dec 5 2005, 01:11 AM) *

просто искам да знам защо не може просто да обичаш 1 град без задължително да мразиш друг?

Не мразя София, защото обичам Пловдив или обратното. Ти изобщо не знаеш защо имам такова отношение към единя или другия град, затова да не си говорим за комплекси, българи и незнам си нанво smile.gif
gmendev
QUOTE(yvetted @ Aug 31 2005, 10:42 PM) *

Eстествено, че Пловдив smile.gif . Няма по-хубав град от него.

Филибето е the best ,ходил съм в много други села,но най добре е
във село Варна, шопите да пият по една вода, наздраве mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
ThePinkDuck
Еййй добре де не се сърдете!Никой не съм искала да обидя!Ама пак прочетох нещо от сорта на "скапаната София" , кето е адски тъпо и ми стана много кофти!Абе народе София не е чак толкова скапана!Аз също съм била в Пловдив и там наистина е много хубаво,ама нали знаете "По вкус и цвет таварише ниет!(незнам как се пише на руски)"Айде отивам да пийна една вода... mrgreen[1].gif Наздраве!!!
vIkToRsHeFa
QUOTE(ThePinkDuck @ Dec 6 2005, 02:12 AM) *

Еййй добре де не се сърдете!Никой не съм искала да обидя!Ама пак прочетох нещо от сорта на "скапаната София" , кето е адски тъпо и ми стана много кофти!Абе народе София не е чак толкова скапана!Аз също съм била в Пловдив и там наистина е много хубаво,ама нали знаете "По вкус и цвет таварише ниет!(незнам как се пише на руски)"Айде отивам да пийна една вода... mrgreen[1].gif Наздраве!!!

Всеки град има хубави и лоши страни нека се концентрираме във хубавото а по логиката : " навсякъде където има лошо има и по капка нещо хубаво" няма лош град нито в българия нито където и да било. Днес си тук утре си там може и на двете места да ти харесва но едното винаги ще ти е по-приятно. mrgreen[1].gif Което не значи че другия е лош...
Да речем аз съм за пловдив но...(защото винаги има едно НО) на морето бях в бургас ами как да го кажа сутрин рано чисти се от до поддържа се няма смог и подобни(в такава степен) мога да кажа че ми хареса... Но Пловдив за мен си е Пловдив а за София... ходил съм преди 2 години... много голям и монополитен град също много ми хареса от към преспективи, но всяко хубаво нещо си има и лоша страна... Задръствания смог и т.н.
Всичко зависи от това къде му е най-добре на човек а къде може да му е по приятно от родното селище където е прекарал живота си. blush.gif
Aqua-Spirit
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Dec 6 2005, 02:29 AM) *

Всичко зависи от това къде му е най-добре на човек а къде може да му е по приятно от родното селище където е прекарал живота си. blush.gif

4.gif 4.gif 4.gif
Това е което мога да кажа smile.gif
nino
Пловдив е селски градец sick1.gif
Gangrena
Хммм не сам ходил вав Бургас,нито пък вав Варна ама вав София сам живял 7години а вав Пловдив 2.Гласувам твърдо за Пловдив 4.gif 4.gif 4.gif
Hacko
Роден съм в Пловдив,но предпочитам Бургас живял съм там много е хубаво!София е мръсен град там цяла българия се преместила да живее някви селяни от сякаде!Варна също е хубав град,но плажа е супер мръсен! Казвам така щото съм живял в Пловдив,Бургас в Варна на почивка в София по-работа.От както живея в Пловдив почвам да го харесвам много! smile.gif
Anelia™
Пловдив Много е яко да си пловдивчанин
Angel-oF-DeatH
много ясно 4е пловдив е наи якият град 4.gif 4.gif 4.gif
Крадец на рози
QUOTE(nino @ Dec 7 2005, 01:07 AM) *

Пловдив е селски градец sick1.gif

Полека с изказванията "гражданино" прост...
Eli_Baby
Малко пристрастно и все пак Пловдив за мен е номер 1 !!! Много хубав град в който си има всичко...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.