Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Shake Up
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > The O.C. > Епизоди > Сезон 4
^^BIG`smile^^
The Shake Up

В деня преди партито за рожденния ден на Тейлър (и огромно земетресение)
Кейтлиин рашава да саботира връзката на Джули и Франк.
Раян и Тейлър си разменят няколко нежни думи.
Кирстен открива същността на обществото в Нюпорт.
Самър окуражава Сет да открие нещо, което да го въодушавява и радва.

музика

"I Still Remember" by Bloc Party
"Broken In All The Right Places" by I Am Jen
"Debaser" by Rogue Wave
"What Were The Chances" by Damien Jurado
"The Sad Song" by Fredo Viola

download

промоснимки

промо
amilia
супер мн готино изглежда че ще бъде новото епизодче smile.gif)) малко тъжно - това са последните, 'прощалните' unsure.gif серии на ОС и трябва да бъдат супер яки smile.gif
^^BIG`smile^^
Мен пък ме заинтригува отново Кейтлиин biggrin2.gif . Супер много ме кефи, такава, worthy.gif страшно е естествена и искам да видя до къде ще докара нещата.
Estell
Жалко, че няма да може да видим повече от развитието на образа на Кейтлин... Много ми е гадно като знам, че остават толкова малко епизоди. А пък относно тази серийка се надявам да е хубава като предната!
^^BIG`smile^^
4.gif 4.gif 4.gif И аз супер много се надявам последните три серии да са страхотни, размахвам палци! 4.gif 4.gif 4.gif
amilia
даа Кейтлин е голям образ mrgreen[1].gif отначало когато се появи в сериала суупер мн ме дразнеше и още повече когато мариса умря а нали се беше преместила за постоянно в ОС и си помислих че тя ще се опитва да бъде "Новата Мариса" или нещо от сорта но за щастие сценаристите не направиха тази грозна грешка 1sun[1].gif а в 4 сезон и особено последните епизодчета Кейтл. супер-мега яка 4part[1].gif
^^BIG`smile^^
И аз в началото си мислех, че ще се опитат да заместят Мариса с Кейтлиин dry.gif , но после определено приликите между двете започнаха да стават все по-малко и по-малко ( worthy.gif ) до сегашния момент, в който Кейтлиин ми е една от най- ама най-любимите героини mrgreen[1].gif
^^BIG`smile^^
Цитат(^^BIG`smile^^ @ Feb 2 2007, 15:47) *

mrgreen[1].gif На мен епизода много ми хареса, но свърши доста гадно blink.gif . Т'ва земетресение беше направо .... shocking.gif
lovely
Страшно мн ви моля , ако някой може да качи епизода в дата.бг, защото тоя тъп сайт Замунда не ми дава да се регистрирам...Не мога да им разбера принципа на регистрация на подобни сайтове! Мерси предварително ако някой го качи smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.