Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Smallville.S06E13.HDTV.XviD-XOR
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Епизоди > Сезон 6
MaHeKeHa
Ето, най-накрая излезе така очаквания епизод на "Crimson" Епизод в който Кларк Кент бива заразен с "червен криптонайт" и разбиwа представите "отново" До колко може да ги разбие? Е, остава само един начин да разберем:

Връзка в АренаБГ:
Smallville.S06E13.HDTV.XviD-XOR

Връзка в Замунда:
Smallville.S06E13.HDTV.XviD-XOR

Субтитри:
(Скоро)

Моля, коментирайте и дайте вашата оценка според петобалната система:
sonofsparda
Ето за това говоря, мама му стара! worthy.gif Видяхте къде е истината, нали?Видяхте коя е супер-двойката на историята.Този епизод изпълни абсолютно всичките ми очаквания.Страхотен,непредвидим,невероятен!Радвам се, че вече едва ли не в прав текст, казаха, че бъдещето на Кларк е Лоис, а не Лана.Татуировката:"Lois and Clark Forever",а какво каза момичето, дето продаваше еликсирите:"Мисля, че съдбата на Лоис и Кларк е много по - заплетена, отколкото предполагат".А също не обърнахте ли внимание, че Кларк избра да каже(или по - скоро да покаже)тайната си на Лоис,без значение, че беше на червен криптонит.Това въобще не е случайно.През миналите пъти,пак когато беше на червен криптонит, Кларк нито веднъж не реши да сподели тайната си с Лана, но с Лоис го направи.Не, нямам какво повече да добавя - епизодът МАЧКАШЕ във всеки смисъл на думата. Беше си 100% достоен за сравнение с миналите няколко епизода.Поклон. worthy.gif worthy.gif 10/10

I'M NOT DONE, YET!. 15.gif

П.П.:Btw, любимата ми сцена беше,когато Лоис летеше със Супермен.Да, точно така - със Супермен.What more could you want? smile.gif
vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Feb 2 2007, 09:25) *
Ето за това говоря, мама му стара! worthy.gif Видяхте къде е истината, нали?Видяхте коя е супер-двойката на историята.Този епизод изпълни абсолютно всичките ми очаквания.Страхотен,непредвидим,невероятен!Радвам се, че вече едва ли не в прав текст, казаха, че бъдещето на Кларк е Лойс, а не Лана.Татуировката:"Lois and Clark Forever",а какво каза момичето, дето продаваше еликсирите:"Мисля, че съдбата на Лойс и Кларк е много по - заплетена, отколкото предполагат".А също не обърнахте ли внимание, че Кларк избра да каже(или по - скоро да покаже)тайната си на Лойс,без значение, че беше на червен криптонит.Това въобще не е случайно.През миналите пъти,пак когато беше на червен криптонит, Кларк нито веднъж не реши да сподели тайната си с Лана, но с Лойс го направи.Не, нямам какво повече да добавя - епизодът МАЧКАШЕ във всеки смисъл на думата. Беше си 100% достоен за сравнение с миналите няколко епизода.Поклон. worthy.gif worthy.gif 10/10

I'M NOT DONE, YET!. 15.gif

П.П.:Btw, любимата ми сцена беше,когато Лойс летеше със Супермен.Да, точно така - със Супермен.What more could you want? smile.gif

What more could you want?-Освен да разбере и без червения криптонит,къде е неговото бъдеще-не с Лана ,а с Лойс.Колкото до епизода -ще кажа само едно-ААААААААААААА worthy.gif worthy.gif worthy.gif .Размазах се от кеф просто.Такова забавление не бях изживявал-предишните два епизода са си също толкова добри ,колкото и днешния,но днес култовите моменти бяха особено наситени.I'M NOT DONE, YET!.-sonofsparda-и аз се стопих буквално на тази реплика.Абе изобщо всичко-летенето,дълржанието на Ред-Кей,това че наивната Лана най-сетне почна да разбира,че "нещо не е наред в ситуацията с КК".Единствения доста гадничък момент беше накрая с Клои и Джими.Мноооого гадно се получи и за двамата,а за самата Клои-малко повече й дойде-единия път я убиха,сега гаджето скъса с нея-не знам тези сценаристите доста садистично постъпват с нея напоследък.И отново сериала показа -WHERE IS THE BIG SHOW.Where the legend begin. worthy.gif worthy.gif
Freak
Епизода беше много супер обаче според мен сте в грешка че бъдещето му е с Лоис smile.gif в смисъл всички знаем за Супермен и Лоис и точно за това ставаше въпрос обаче в близките серии че дори сезони(ако има след 8) 100% няма да е Лоис защото вижте как избра Лана пред неяsmile.gif така че просто го приемете че няма да е Лоис smile.gif (не че да ме разбирате погрешно ама повече си отиват с Лана така или иначе smile.gif).Според мен по-интересното е след като Лана видя длетото(и съответно го взе) дали ще проведе нещо като разследване по случая или просто ще го зарежат и изведнъж ще разбере без да иска9на края на сезона най-вероятно smile.gif)
sonofsparda
Виж сега, неведнъж сме споделяли тук, че е почти сигурно, че Лойс и Кларк няма да имат сериозна връзка в Смолвил.Ще си имат ей такива култови апетитни моменти, като тези в този размазващ епизод.Обаче е повече от ясно, че Лоис Лейн е бъдещето на Кларк Кент.Колко по-ясно да го намекнат това от днес?"Лоис и Кларк имат много по-заплетена съдба, отколкото предполагат";Клои:"Кларк, остави Лана замалко, никога не знаеш, кога следващата ти голяма любов ще изкочи зад ъгъла"(Лоис влиза през вратата);"Лана е твоето минало, аз съм твоето бъдеще".Какво повече от това искаш?Хиляда пъти са го намеквали това и в този, и в миналите епизоди.На тях им е писано да са заедно cuz' DC Comics said so!А дали ще го видим в сериала, си е вече друга работа.

П.П.:Btw, аз лично въобще не смятам, че с Лана си отиват повече, отколкото с Лоис, но това вече опира до лично мнение.Пък съм си и Клоис-фен, все пак. biggrin.gif
lyubenski
Знаех си, че този епизод ще е култов, но пък чак толкова не съм си и представял smile.gif. Нямах търпение в началото на Кларк да му почервенеят очичките smile.gif. Моментите с Лоис бяха супер, но засега те все още не са истински (явно са за бъдещето) все пак Кларк отряза Лоис веднага като видя поканата за вечерята. Мисля, че Кларк беше много прав като изказа всички тези неща, които беше сплотявал в него и съм сигурен, че нито един не можеше да го упрекне в лъжа dry.gif . Интересно защо Лайнъл не беше на вечерята blink.gif . Не знам епизода беше супер и не ме остави на мира през цялото време. Ако продължават така - всеки епизод да е толкова готин мисля, че 6 сезон ще стане култов worthy.gif .5/5

П.П. Забравих да спомена, че момента с летенето ме разби - изключително много напомняше на филмите, когато Супермен взимаше Лоис от покрива на Дейли Планет. А и краят с докторът отвяря вратичката за някои въпроси wink.gif.
vikihill96
Цитат(lyubenski @ Feb 2 2007, 11:19) *
Знаех си, че този епизод ще е култов, но пък чак толкова не съм си и представял smile.gif. Нямах търпение в началото на Кларк да му почервенеят очичките smile.gif. Моментите с Лоис бяха супер, но засега те все още не са истински (явно са за бъдещето) все пак Кларк отряза Лоис веднага като видя поканата за вечерята. Мисля, че Кларк беше много прав като изказа всички тези неща, които беше сплотявал в него и съм сигурен, че нито един не можеше да го упрекне в лъжа dry.gif . Интересно защо Лайнъл не беше на вечерята blink.gif . Не знам епизода беше супер и не ме остави на мира през цялото време. Ако продължават така - всеки епизод да е толкова готин мисля, че 6 сезон ще стане култов worthy.gif .5/5

П.П. Забравих да спомена, че момента с летенето ме разби - изключително много напомняше на филмите, когато Супермен взимаше Лоис от покрива на Дейли Планет. А и краят с докторът отвяря вратичката за някои въпроси wink.gif.

Да човек се запитва-каква ли гадничка идейка се е загнездила в подмолното мозъче на Лекс-кой знае и каква е истината за бременността на Лана,нещо гнило има тука по отношение на Лекс-чо.
Freak
Мдаам ся ще се окаже че детето е от Кларк при което бременността няма да е много нормална и ще се окаже че Лекс е с Лана само заради детето(а не обратното макар че и то е вярно >.<) и иска като се роди да го затвори в 33.1 biggrin.gif и тогава вече ще има пак сабиране на наще момчета да спасяват бебето на Кларк biggrin.gifbiggrin.gif:D ROFL
sonofsparda
"Бебето на Кларк" - rediculous.Според мен, де. smile.gif
CK_sweet
Невероятен епизод просто!!!Само не разбрах какво имаше предвид доктора за бременността ... имам чувството че Лана е някакъв експеримент ли или знам ли какво ... много се заплитат нещата rolleyes.gif
sydney
това се нарича епизод!!!!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif знаех че епизодът ще бъде върхът,но доста надмина очакванията ми 3.gif 3.gif 3.gif Лойс и Кларк са страхотни заедно,особено когато летяха заедно и Кларк казва "I like to see Oliver do this" 18.gif 18.gif 18.gif целият епизод е чуден happy.gif happy.gif happy.gif само че накрая възникнаха много въпроси около Лана и бебето huh.gif huh.gif huh.gif
kiko
Незнам аз в филмите на Супермен сам виждал само веднъж Лана и според мен може би в този сезон тя ще умре, а колкото до бебето смятам че дори няма да се роди. Лекс пак е с една стъпка пред всички пе.....а гаден ..... но епизода беше култов shocking.gif .

btw And just for the record Мисля че Лана и Кларк си отиват повече !! Поне актьорите mrgreen[1].gif
sonofsparda
Лично мнение, приятелю. Лично мнение - точно това искаме тук. smile.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(Freak @ Feb 2 2007, 11:51) *
Мдаам ся ще се окаже че детето е от Кларк при което бременността няма да е много нормална и ще се окаже че Лекс е с Лана само заради детето(а не обратното макар че и то е вярно >.<) и иска като се роди да го затвори в 33.1 biggrin.gif и тогава вече ще има пак сабиране на наще момчета да спасяват бебето на Кларк biggrin.gifbiggrin.gif:D ROFL

Хаха готино ще е наистина нещо от сорта, доста нелогичано и малко вероятно но въпреки това готино! blush.gif
Епизода беше просто превъзходен. В последно време наистина се трудят момчетата. blush.gif

ПП. И все пак докат не прочета някоя рецензия или идея на Емо не вярвам. Позна за толкова неща че вече започвам да вярвам в гадателството... biggrin2.gif
lyubenski
Цитат(vIkToRsHeFa @ Feb 2 2007, 15:52) *
ПП. И все пак докат не прочета някоя рецензия или идея на Емо не вярвам. Позна за толкова неща че вече започвам да вярвам в гадателството... biggrin2.gif

True !!!
Apfh
Епизода - 10/10 ! Наравно с Justice се нареди в началото на класациите ми!...
Изключително ми харесаха сцените: Кларк и Лойс в кабинката, после как "jump"-наха и след това в жилището на Оливър онази.. мхм.. романтична сцена!... просто много добре подходено от към режисура!

За бебето на Лана... ЛоЛ.. има му нещо действително, но се съмнявам да е от Кларк!... също както се съмнявам и да умре Лана (както някой спомена по-горе). Според мен е някакъв експеримент на Лекс. Любопитството на Лана вече се превръща в някаква мания на тема "Тайната на Кларк" biggrin.gif Само дето май започва да връзва нещата... (е винаги Кларк може да каже, че е от "наркотика" с който е бил приел)

п.п. Лекс към Лана: "Незнам, какво ще стане с мен ако те изгубя... "
smile.gif ...един супер-злодей, какво друго! biggrin.gif
pretty_girl
Епизодчето беше велико! Са сички трябва да са доволни и Clana и Clois феновете!Беше супер и като сценарий и като режисура 4.gif .Аз лично безумно се изкефих на политането Кларк,просто беше супер!Другото което ми хареса беше момента на вечерята,когато Кларк ги подреди добре сичките от Лекс до Лана. smile.gifАко правиялно съм разбрала тоя доктор,нещо необичайно става в коремчето на Лана и ми е супер любопитно какво е то, blush.gif просто тия сценаристи само намеци ни правят и ни оставят да се чудим!!!!Както и да е чакам с нетърпение следващото епизодче... smile.gif
sonofsparda
Е, то не беше чак летене. smile.gif Той всъщност скочи, но наистина - като се види стойката, която беше заел през това време, все едно наистина летеше. Абе вярно - един вид летене си беше. smile.gif Другият епизод ще е добър, да. Само да няма много Клана. wink.gif
pretty_girl
Съжалявам че ще те разочаровам,но според трейлъра следващата ще бъде Клана серия! wink.gif
vikihill96
Хайде сега-Клана-Лана-Банана епизод,ясно ,че ще се върти около нея,но не това е важното-мен в крайна сметка ,може би и заради актрисата-"мис"(наблягам на това,щото ще стане госпожа Лутър мен ако ме питате,когато Левски и ЦСКА изпаднат в "Б" група)Ланг не може да ми опротивее съвсем-просто Кристин играе толкова добре,че ни можеш съвсем да я обикнеш Лана ,нито пък съвсем да я намразиш.Колкото до следващия епизод-понеже вече си казах,че съм все пак малко садистчепо отношение на Лана-надявам се убиеца -ловец да я постресне малко,да не гледаме постоянния дразнещо-наивен поглед по отношение на нещата от нейна страна,щото на всички ни дойде до гуша от наивитет.Добре,че най-после почна да вдява,че щях да я намразя вече,то се вижда,че дори и сега "тоз,който бил винаги честен с нея"-Лекс,пак играе някакви подмолни игрички,тъй че това е добре,че се поосъзнава макар и трудно мис Ланг.И както каза днес Кларк на партито :
I'M NOT DONE, YET!. -Дано Лана малко я поклъцне Ловеца оттук-оттам в следващия епизод,че да поизглади още по-добре "ръбовете" на "бъдещата" госпожа Лутър(да бе как ли пък не mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif ). 15.gif 15.gif 1.gif 1.gif -Кефи ме ,когато Лана е изплашена-Кристин ги играе много добре тези моменти-"на уязвимост".
tzvetka
Божееее!Това беше простооо велика серия!Честноп да сипризная повече ми хареса от Justice!Просто няма думи!Леле отначало като гледах и тякатказа Кларк и простоо и после като му даде диска и той горкия преглъщаше ли не преглъщаше ли като я гледаше!И само как отпраши при Клои!Ама Лоис не се отказва толкова лесно!Е чудно ми беше как е успяла и татуировка ад си напраи и да стигне до Метрополис толкова бързо ама карай!И след тва Кларк кат я понесе там!И после обаче малко се разочаровах щото заради Лана нищо интересно не стана в тоя момент! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Щото той нали кат видя само името Лана и веднага хукна!И после горката Лоис как се жалваше и се питаше какво има Лана което тя няма!Направо да ти дожалее! biggrin.gif И асмо как навреме се появи Марта че баш кат Лекс одари Кларк с онова нещо та той зе че мочна да се превива и то излезе че се превива заради тва ама то беше от криптонита!И послве ми беше много смешно когато Лоис беше при него и го питаше дали са правили нещо!Ейй сега кат си помисла как Кларк можеше да я избъзика и да и каже, че са правили нещо! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifАма Кларки нали е добро момченце и и каза истината! biggrin.gif Преди въобще не ми изглеждаше възможно детето на Лана да е от Кларк ама сега след като доктора каза, че бременноста и нещо не е много нормална вече съм по нагласена и ако е от Кларк!Което хич не искам да стане ама кво да се прави!Ама 99% съм сигурна че тва бебе се нещо ще му се случи преди или след кат се роди!
MaHeKeHa
ТОЗИ ЕПИЗОД БЕШЕ НЕВЕРОЯТНО КУХ!!!! МНОГО СЪМ РАЗОЧАРОВАН!!!

Не, сериозно:

"Red" vs. "Rush" vs. "Crimson" ако трябва да съм честен точно "crimson" печели приза за най-добър епизод. Точно така, епизода беше изключителен (отново, както и всички останали епизоди)

Този път аспекта на епизода включваше така желаната двойка и момент, разбира се: Кларк и Лоис. Но от последното интервю на Ал, се разбра, че отново ще включи Лана в живота на Кларк Кент. Много ми допадна идеята на Лоис и нейният татус. Друг значителен момент беше този скок/полет - ахх, човек трудно може да определи какво точно направи Кларк. Лично аз мисля, че беше премерен СКОК/ПОЛЕТ. Другият и може би за мен най-добър момент беше събирането в имението на Лекс послучай предстоящата сватба. Много ми харесва Кал как успя да нареди всички, включително и Майка си. Напълни ми душата (както се казва) Гледайки този епизод, наистина осъзнах колко много ми липсва червеният криптонайт и нехайното поведение на Кларк. Geez, обожавам този статус, негов статус на поведение. Не знам, но много ми допада точно този характер, и човекът който е способен да НЕ се съобразява с никому. Дори със собствената си Майка. И както винаги епизода беше повече от изключителен. Бих му дал дори 20, ако бе възможно, но не би. Стига ми това, че всеки петък се чувствам пълоценен, гледайки Смолвил.
sonofsparda
Едит: Ей МаНеКен, не се е*авай така с това горно изявление, че взех да пиша глупости нещо. 16.gif Сори.smile.gif
MaHeKeHa
Цитат(sonofsparda @ Feb 2 2007, 23:59) *
Едит: Ей МаНеКен, не се е*авай така с това горно изявление, че взех да пиша глупости нещо. 16.gif Сори.smile.gif

lol
sonofsparda
Цитат(MaHeKeHa @ Feb 4 2007, 13:50) *
Цитат(sonofsparda @ Feb 2 2007, 23:59) *

lol

Ми така е, к'во да с прави. biggrin.gif
Victoria
Епизодът си го биваше наистина. 5-чка от мен. smile.gif Много обичам неловките моменти между Лоис и Кларк. mrgreen[1].gif

Субтитри за епизода в subs.sab.bz
solenka
Оценка 5! Супер много ми хареса епизода. Когато Кларк е под действието на червен криптонит всичко е страхотно, за нас зрителите. biggrin2.gif
Devilman
епизода наистина си го биваше нямаше спор smile.gif а относно бременноста на Лана мисля, че не е от Кларк защото първо по стандартната история Лоис има дете от Кларк а пък и 2-ро преди лана да тгъгне с Лекс мина известно време в сериала
sonofsparda
И аз още смятам за абсурдно бебето да е на Кларк, но....все пак времето ще покаже. Btw, да. Не знам дали е било наскоро или в някои от близките комикси, но пишеше, че Лоис щяла да роди дете на Кларк, а в последния игрален филм вече го е направила. smile.gif
tzvetka
Ауу!Пак някой да ми рпипомни за тоя филм!Бях ужасно разочарован!Беше такава тъпотия!И нали съм свикнала Том да си го гледкам в Smallville и не можех да го гледам тоя грозник дет го бяха избрали за супермен!И Лоис беше една ужасна!И беше просто тъпотия!Поне за мен де! mad.gif sick1.gif
sonofsparda
Абе според мен филмът си беше доста стойностен. И аз съм свикнал с Том и Ерика, но реших да им дам шанс и на другите и лично аз не останах разочарован. Въпреки това, Лоис и Кларк от Смолвил наистина нямат равни. smile.gif
tzvetka
Еее да!И като си свикнал да гледаш толкова интересен сюжет и за мен просто не беше интересен филма!А и най-вече не можех да г гледам ония!
Devilman
На мене ми хареса и филма но тогава несе бях зарибил по Смолвил сега ако излезе пак някакъв Супермен сигурно ще ми е тъп и на мене като свикнах толкова с Смолвил.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.