Цитат(sonofsparda @ Feb 2 2007, 09:25)

Ето за това говоря, мама му стара!

Видяхте къде е истината, нали?Видяхте коя е супер-двойката на историята.Този епизод изпълни абсолютно всичките ми очаквания.Страхотен,непредвидим,невероятен!Радвам се, че вече едва ли не в прав текст, казаха, че бъдещето на Кларк е Лойс, а не Лана.Татуировката:"Lois and Clark Forever",а какво каза момичето, дето продаваше еликсирите:"Мисля, че съдбата на Лойс и Кларк е много по - заплетена, отколкото предполагат".А също не обърнахте ли внимание, че Кларк избра да каже(или по - скоро да покаже)тайната си на Лойс,без значение, че беше на червен криптонит.Това въобще не е случайно.През миналите пъти,пак когато беше на червен криптонит, Кларк нито веднъж не реши да сподели тайната си с Лана, но с Лойс го направи.Не, нямам какво повече да добавя - епизодът МАЧКАШЕ във всеки смисъл на думата. Беше си 100% достоен за сравнение с миналите няколко епизода.Поклон.

10/10
I'M NOT DONE, YET!.

П.П.:Btw, любимата ми сцена беше,когато Лойс летеше със Супермен.Да, точно така - със Супермен.What more could you want?

What more could you want?-Освен да разбере и без червения криптонит,къде е неговото бъдеще-не с Лана ,а с Лойс.Колкото до епизода -ще кажа само едно-ААААААААААААА

.Размазах се от кеф просто.Такова забавление не бях изживявал-предишните два епизода са си също толкова добри ,колкото и днешния,но днес култовите моменти бяха особено наситени.I'M NOT DONE, YET!.-sonofsparda-и аз се стопих буквално на тази реплика.Абе изобщо всичко-летенето,дълржанието на Ред-Кей,това че наивната Лана най-сетне почна да разбира,че "нещо не е наред в ситуацията с КК".Единствения доста гадничък момент беше накрая с Клои и Джими.Мноооого гадно се получи и за двамата,а за самата Клои-малко повече й дойде-единия път я убиха,сега гаджето скъса с нея-не знам тези сценаристите доста садистично постъпват с нея напоследък.И отново сериала показа -WHERE IS THE BIG SHOW.Where the legend begin.