Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: House MD
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > House MD
Страници: 1, 2
ThePinkDuck
HOUSE M.D.

Every week a new mystery...every week a new baffling case that only one team can solve.

Жанр: Drama / Mystery
Година: 2004 -
IMDB , TV.COM , Официален Сайт
Ревю: Продуцентите Пол Атанасио, Кейти Джейкъбс, Дейвид Шор и Браян Сингър ни представят нов поглед върху жанра мистерия, където злодеят са медицинските болести а героят е непочтителен и раздразнителен доктор който няма вяра на никого, най-малкото на пациентите си.
Д-р Грегъри Хаус e няма какъвто и да е подход към пациентите си и дори избягва да говори с тях когато това му е възможно. Изправяйки се срещу собствената си постоянна физическа болка, той използва бастун който изглежда пречи до някъде на неговото ожесточено и брутално откровенно държание. Поведението му може и да се приеме като антисоциално, но изключителните му лекатски качества, нетрадиционно мислене и безпогрешен инстинкт са му осигурили огромен респект. Специалист по инфекциозни болести, той е брилянтен диагностик, който обича медицинските предизвикателства срещу които се изправя всеки ден, защото разрешаването им означава спасяването на човешки живот.
Лично мнение: Е няма такъв сериал просто. Това определено е най-великия докторски сериал който съм гледала. Черният хумор е велик. Главните герои винаги намират с какво да се дъвчат един друг. Медицинските случаи са интересни и заплетени. Сериала не е комедия, но може да те разсмее до сълзи. Не е лигава драма, но може и да те разплаче от мъка. Мистерия...аммм като видите за какви медицински случаи става въпрос и ще разберете. Вече 3 сезона сериала не спира да ме изненадва. Няма епизод еднакъв с предишен. Определено го препоръчвам на всички, независимо какви сериали обичате. Страшно се радвам, че послушах Мими и се запознах с вселената на Хаус.
Актьорски състав:
Hugh Laurie - Dr. Gregory House

Lisa Edelstein - Dr. Lisa Cuddy

Robert Sean Leonard - Dr. James Wilson

Jesse Spencer - Dr. Robert Chase

Omar Epps - Dr. Eric Foreman

Jennifer Morrison - Dr. Allison Cameron

Ако решите можете да с го дръпнете от:
Сезон 1 (замунда)
Сезон 2 (замунда)
Сезон 3 (замунда)

От 2.02.2007г. Нова Телевизия пуска сериала.
ludoto_mimi
emoticon1 (119).gif emoticon1 (119).gif emoticon1 (119).gif

Браво, Еми! Супер е темата! 13.gif 8.gif

House определено е един от най-любимите ми сериали, на върха заедно с Grey's Anatomy и Gilmore Girls. Сериала не е комедия, даже е далеч от това, но докато го гледам се смея повече отколкото на някоя типична комедия. Ежедневните дразги между д-р Хаус и д-р Къди са в основата на тези забавни моменти, които, само при спомена за тях, ви карат да се хилите на себе си. biggrin2.gif
Случаите, които му възлагат (или най-често той сам си ги отмъква) не са за подценяване също. Доста трудни, заплетени ... и, както се оказва понякога, изключително нелепи, като от една лъжа или грешна стъпка всичко отива на кино. Мотото му е "Всички лъжат", включително и самият той. rolleyes.gif Любимото му занимание е да тормози останалите и да избягва работата в клиниката. Най-добрият доктор, но и най-дразнещият от всички. И в това му е чарът.

Гледайте го и няма да съжалявате... поне тези, които ме познават знаят, че няма. 18.gif
lyubenski
Сериала е супер smile.gif. Забелязах го още миналата година, но тогава нямаше как да продължа да го гледам, защото нямах нет, тогава. А после ми избяга от ума. Сега ще поправя грешката си.

P.P. М/у другото за всички фенове на медицинските сериали препоръчвам една класика "Scrubs". Поздрави за супер готината тема smile.gif, обожавам подредените работи rolleyes.gif
azbeaz
House Рулзззз smile.gif

Супер ме кефи сериалчето. Признал съм го, всичките са - да бест.
Просто обичам този тип хумор, който е в сериала.
Най-много ми харесва Хаус, като герой естествено, но и другите са върха.
Е, като момче повече ми харесват Камерън и Къди.
Чейс и Форман също имат много силни типажи.
Всичко е добре балансирано - което липсва у единия, го има у друг герой и така.

И в крайна сметка мога да кажа само - Къди Ар Ю Прегнант wink.gif
OTH_fenka
Сериалчето изглежда яко и има мн добри отзиви като гледам. А и такава хубава тема е написала Емито, че не знам как да не си свалиш поне първата серия. Като го гледам ще кажа и аз мойто мнение. smile.gif
Alanna
оуу до сега изгледах първите два епизода ..сега си пускам 3-тия. И съм очарована от сериалчето. 8.gif
По принцип не си падам по докторски сериали, uhhh.gif но този ми харесва. 4.gif
А и с Massive Attack - Teardrop на шапката.. мисля, че ме плениха! peace1.gif

A и накрая, но не на последно място.. Багодаря ти, Пате! Златна си! wink.gif
ludoto_mimi
Йеее, намерихме си още един фен. emoticon1 (28).gif emoticon1 (53).gif

Продължавай да го гледаш и чакаме нови отзиви. biggrin2.gif
Alanna
много ме радва Д-р Хаус, жесток е! bounce.gif хах сега изгледах 7-ми епизод на първи сезон и онази със силикона ме уби 18.gif
Как я гледаше само хаха и "Страхувам се, че вашият проблем може да е пред очите ми.В действителност предполагам, че моите очи са в него." 16.gif 1eyeb[1].gif
Или това с Къди : "Тя е разстроена, защото сме обърнали повече внимание на другото момиче. Ти прегледай задника й, аз поемам гърдите." 18.gif
Не просто го обожавам този хумор.. мога да слушам умите му забележки по 100 пъти! 13.gif
Единственият ми проблем е, че го тегля сууупер бавно, което ме убива. Жалко, че в моя случай Д-р Хаус няма да помогне. 0039[1].gif

Заклето фенче съм .. този сериал си заслужава! emoticon1 (12).gif
ludoto_mimi
Много съжалявам, че ти се тегли бавно. sad.gif
Аз ги имам всички епизоди складирани на компа и ми е по-лесно да ги гледам.
По едно време зарибих и майка ми и стигнахме до 2ри сезон някъде и свършиха субтитрите. Сега вече има субтитри и тя само ми мрънка да го гледаме пак. biggrin2.gif

Стискам палци да напредваш по-бързо. Вече си в нашата групичка.
Alanna
Намерих си го emoticon1 (44).gif от едно друго място, където се тегли супер бързо и сега чакам и ще гглллееееедаааам 3.gif 4part[1].gif
Иначе разбирам я майка ти и аз не издържам .. с това чакане. wacko.gif
Много ми е хубавоооо имах нужда от някой нов готин сериал. worthy.gif
Много се радвам, че съм при вас !!! bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif
А сега .. запретвам ръкави и продължавам с гледането ...и без това съм болна. biggrin2.gif mrgreen[1].gif
ludoto_mimi
Да се оправяш по-бързо. smile.gif

Аз сега ще гледам 2-ри епизод, че 1-ви го изпуснах. biggrin2.gif

Edit: Гласа на Хаус мога да го преживея, ама Форман... ъъъ... blink.gif Нищо общо няма. И на Къди гласа е по-особен, а тия как са ги дублирали... Пак ще намеся майка ми, ама даже и тя се възмущава на това и ги предпочита на компа. biggrin.gif
Alanna
хаха и аз го гледах днес по Нова.. определено дублажа не е най-доброто нещо в телевизията ни, да не кажа най-ужасното.
Но аз да се похваля, преди секунди свърших 1 сезон.. много готино, но и тъжно! unsure.gif Добре, че има втори!!!! blush.gif
ииии ооо Благодаря Ви мили сийдъри, сваля се за секунди. В сравнение с предишния. Не е тук мястото, но все пак имах нужда да изразя благодарността си по някакъв начин! worthy.gif
Така имах въпрос някой случайно да знае от къде мога да си намеря саундтрака на 1 сезон или поне имената на песните по епизоди .. защото ме интересува онази от мисля 14 епизод, където Хаус свиреше на бюрото си и го прекъснаха точно преди любимата му част, където се включват и барабаните. И други, но тази по специално. biggrin2.gif Ако някой може да помогне ще съм му мнооооооооооогоооо благодарна! happy.gif
ludoto_mimi
Oo, за списък с песни не знам, ама тази специално и аз си я издирих отнякъде. Много ме кефи. Сега ще ти я кача.
Също ме кефи и една от ... 13, 15 или 16 еп. не знам точно, където се пее едно "Got to be more careful там-там-там" Ако схвана някой... 18.gif

Edit: Ето я и песента - The Who - Teenage Wasteland
Alanna
Много благодаря за песента, Мими! worthy.gif
Намерих в един италиански фенсайт на сериала някои песни използвани в епизодите.
Eто списък ще се опитам да го попълня с линкове за сваляне още утре. Ако някой знае още песни да помага. wink.gif

1.01 Pilot

The Rolling Stones - You Can't Always Get What You Want

1.02 Paternity

Rickie Lee Jones - On Saturday Afternoons In 1963

1.03 Occam's Razor

Three Dog Night - One is the Loneliest Number

1.05 Damned If You Do

Hugh Laurie - Silent Night al piano Уоу това е нашият доктор който свири на пиано..едва ли ще се намери като мп3!!хаха!! biggrin2.gif

1.09 DNR

Louis Armstrong - What A Wonderful World

1.10 Histories

Mutaytor - On Fire Like This

1.11 Detox

Joe Cocker - feelin' alright

1.14 Control

The Who - Teenage Wasteland

1.16 Heavy

Jon Cleary - Got to Be More Careful

1.17 Role Model

Hugh Laurie - High Hopes al piano еееето го пак д-р Хаус, дами и господа!!! mrgreen[1].gif
Earlimart - It's Okay to Think About Ending

1.18 Babies & Bathwater

Grant Lee Buffalo - Happiness

1.20 Love Hurts

Dave Matthews - Some Devil

1.22 The Honeymoon

Blind Willie McTell - Delia
The Rolling Stones - You Can't Always Get What You Want

2.01 Acceptance

Jeff Buckley - Hallelujah

2.02 Autopsy

Christina Aguilera - Beautiful

Beniamino Gigli - Nessun Dorma (Puccini)

Bird York - In the Deep

Elvis Costello - Beautiful

2.03 Humpty Dumpty

Christine Avila - Duermete Mi Nino

Damien Rice - Delicate

2.04 TB Or Not TB

Leon Russell - Land

2.05 Daddy's Boy

Korn - Word Up

2.06 Spin

Solomon Burke - None of Us Are Free

2.07 Hunting

Goldfrapp - Crystalline Green

Amos Lee - Colors

2.09 Deception

The Vince Guaraldi Trio - Christmas Time Is Here

2.11 Need to Know

Serenade - dal musical "The Student Prince"

2.12 Distractions

Gomez - Get Miles

2.13 Skin Deep

Fluke - Atom Bomb

Ryan Adams - Desire

French suite #5 in g maggiore Allemande - Bach (suonata da House al piano)

2.14 Sex Kills

Taj Mahal - Honky Tonk Women

2.15 Clueless

Al Green - Love and Happiness

2.16 Safe

Alexi Murdoch - Orange Sky

Otis Redding - Pain In My Heart

2.17 All In

Diana Krall - Deed I Do

Oscar Peterson - Hymn To Freedom (suonata da House al piano)

2.19 House vs. God

Ladysmith Black Mambazo - Oh Happy Day

What a Friend We Have in Jesus - (suonata da House al piano)

Sister Rosetta Tharpe - My Journey to the Sky

2.21 Euphoria, Part 2

Marc Cohn - One Safe Place

2.22 Forever

The American Boychoir - Over Yonder
ludoto_mimi
Нашия доктор има много изпълнения и като певец, и като пианист -
цък - стига да схванеш думите ще се скъсаш от смях
цък - това също 18.gif
Alanna
аааааааа жестоко е ..хаххаха shocking.gif 18.gif
И добавих линковете за сваляне към някои от песните smile.gif Другите все още ги издирвам. smile.gif
ludoto_mimi
След малко ще дам линкове за Ryan Adams - Desire и Jon Cleary - Got to Be More Careful. Имам и една, която звучи точно след The Who - Teenage Wasteland, когато Хаус пак си пуска iPod-a обаче не тръгва това, което трябва ами някаква весела откачена мелодия. 18.gif 18.gif 18.gif
И добавих линк към новият епизод горе.

Еdit: Ryan Adams - Desire
Jon Cleary - Got to Be More Careful
Alanna
"Veni Vidi Vici!" хаха кога излиза новия епизод, че вече нямам търпение .. а свърших с 13 серия преди секунди!!! worthy.gif
I'm Addicted!!! blush.gif Признавам си! biggrin2.gif
ludoto_mimi
13-та на 3-ти сезон ли? shocking.gif И аз толкова бързо ги изгледах. biggrin2.gif

3 сезон 14 епизод
Nasi
Мимс в понеделник го почвам. Сигурно е!
Alanna
Цитат(ludoto_mimi @ Feb 14 2007, 08:21) *
13-та на 3-ти сезон ли? shocking.gif И аз толкова бързо ги изгледах. biggrin2.gif

3 сезон 14 епизод

даммм сега ще си чакам всяка седмица новия епизод wacko.gif
Пфф от тук не ми го сваля, а още никъде по бг не са го качили, явно нистина ще си почакам доста. sad.gif
Само така, Nasi .. определено сериала си заслужава!!! wink.gif
ludoto_mimi
Ам, лошо, че не се сваля. Можеш да пробваш от tvtorrents.com, но се изисква регистрация. Иначе сайта е супер подреден по сериали и веднага намираш каквото ти трябва.
Нито в замунда, нито в арена я има новата серия. Ако ми попадне някъде ще дам линк.

Иначе серията определено беше интересна. rolleyes.gif
Много беше забавно, когато Хаус спореше с пациентката си. 18.gif 18.gif 18.gif Това пак трябва да се гледа. 18.gif
Alanna
мда иска ми някакъв Invitation code в този сайт.. но нищо аз си го намерих епизода в http://thepiratebay.org/ Вярно бавно се сваля, но поне вечерта ще мога да го гледам. happy.gif

Ето епизода в Замунда - House M.D. S03 E14
ludoto_mimi
Следващият епизод е чак на 6.03. cry.gif
Alanna
в imdb пише Fri. Mar. 2 - 11:00 PM USA - Clueless #2.15
еееееее защо е тази пауза ... пфффф не е честно! mad.gif dry.gif И без това всяка седмица чакането ме убива сега двойно повече... УбиЙЙЙци!!! 14.gif
ludoto_mimi
Цитат(Alanna @ Feb 20 2007, 23:50) *
в imdb пише Fri. Mar. 2 - 11:00 PM USA - Clueless #2.15

Ние сме на 3х15. rolleyes.gif А и Хаус го дават във вторник, а не в петък. biggrin2.gif
Наистина е ужасно. Вече имаше един месец пауза... мръсници. 19.gif
Alanna
хаха мда .. многу съм смотана ...ама се радвах че по-рано ще започне.. ех емоции!! blush.gif
Гледах, че нашите доктори Чейс и Камерън ще се женят.. уоу в реално време естествено! biggrin2.gif
И играят в някакъв филм "Flourish" заедно.. ама нещу не мога да го открия да ги видя! unsure.gif
gudjuk
Съвсем случайно го загледах по нова телвизия този понеделник и като разбрах, че ще го дават чак в петък дръпнах целите 1-ви и 2-ри сезон. За момента съм изгледал само първия сезон (кой е казал, че през нощта трябва само да се спи smile.gif ). Отдавна не бях гледал комерсиален американски сериал с такава визия, сценарий и екранно присъствие. За репликите на Хаус - без думи, то е бисер след бисер.

http://housemd-guide.com/characters/houserules.php
Alanna
ейй в моята любима Замунда някой мил човечец е качил филма с нашите доктори Чейс и Камерън. worthy.gif
ето линк.. Flourish !!! biggrin2.gif
stormbreaker
Наистина много як сериал. Вече се зарибих и за 3-4 дена изгледах целия първи сезон. smile.gif
Alanna
House M.D. S03E15 - Арена
ludoto_mimi
Последната серия определено беше добра. А и толкова се смях накрая. 18.gif Call the Make-A-Wish Foundation. 18.gif
Nasi
Eхе вече съм на половината на трети сезон. Сериала е №1. Невероятни ситуации има. Никой няма да съжалява, ако го гледа.
Alanna
Някой знае ли кога ще излезе следващият епизод? unsure.gif sad.gif
ludoto_mimi
Цитат(Alanna @ Mar 16 2007, 02:29) *
Някой знае ли кога ще излезе следващият епизод? unsure.gif sad.gif

На 27 март.

В Хай Клуб има цяла страница за Хю Лори и Д-р Хаус. smile.gif
Alanna
ааааааа днес го прочетох има яки неща.. но като цяло този актьор ми е супер любим! worthy.gif
Това чакане вече ме убива! mad.gif wacko.gif unsure.gif
Nathan_Lee
Ейййй, House M.D. rulzzzzzzzzz worthy.gif worthy.gif worthy.gif Много е добро филмчето! Никога не съм се кефела на докторски работи, ама тва си е много по-добро, по-различно, по-мистериозно biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
От скоро го гледам, ама съм страшно зарибена! На всеки, който се чуди дали да го гледа - да почва без да мисли! Много е якоооо!!! rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Nasi
Най-после след един месец гледане успах да изгледам всички серии, излезнали до тук, нямам търпение за следващия епизод. Видях промото, страхотно ще е. 4.gif

ludoto_mimi
Едно много готино видео: (цък на банера) wub.gif wub.gif wub.gif

by lissie_pissie

И още едно:

by gleam
Nasi
Е добре че са на ХЪДИ 18.gif , ако беше на Хаус и Камерън нямаше да ги гледам. А как ли е съкращението на тях двамата. 18.gif

Страхотни са. Мерси Мимс.
Alanna
House M.D. - S 03 E16 - Арена!!!
storm
За една седмица - три сезона. Рекорд. Няма такъв филм! Той ме накара да осъзная две неща: когато лудото мими каже: "Гледай този сериал", непременно трябва да гледаш този сериал! И че когато лудото мими ти прати 6 стрели, бягай на пазара за дренки . ХАУС МД е велик филм, с риск да прозвуча на 13-годишно тийнче на концерт на Рики Мартин, ама си е така !!!
kiko
Моля някой да каже защото ще ми отнеме страшно много време да прегледам всички песни КАК се кава песента с която започва филма то е само музика но много ме радва искам да я намера ;(
ludoto_mimi
Цитат(kiko @ Apr 6 2007, 20:27) *
Моля някой да каже защото ще ми отнеме страшно много време да прегледам всички песни КАК се кава песента с която започва филма то е само музика но много ме радва искам да я намера ;(

Massive Attack - Teardrop
Alanna
Жестока е песничката, само не разбрах защо по Нова тв е различна на началото confused.gif shocking.gif
Иначе излезе и 17 епизод
House M.D. S03 E17 - Arena BG
Много як епизод.. и хубави фотосесии. Къди ме стресна по едно време, но искам и аз почивка като Хаус ..хахах в къщи пред телевизора! mrgreen[1].gif
kiko
МЕРСИИИ много ме радва !!!!!
Nasi
О, да тази серия беше страхотна. Фотосесиите особенно. Тази актриса ми беше позната от някъде и ми хареса историята й.
ludoto_mimi
18 eп в Арена
Alanna
ей Мими мерси .. wink.gif бях се отнесла нещо и забравих за епизода ...тц тц хич не съм добре! blush.gif
Nasi
Гледай го, епизода е ВЕЛИК. Едот от любимите ми този сезон. Много му се забавлявах. Хаус is the best... 18.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.