ludoto_mimi
Apr 12 2007, 09:18
Цитат(Nasi @ Apr 12 2007, 09:51)

Гледай го, епизода е ВЕЛИК. Едот от любимите ми този сезон. Много му се забавлявах. Хаус is the best...

ХАхаха, на мен много ми харесаха "заместниците" на Камерън, Чейс и Форман.

Направо си умрях от смях.
ахахаххаха онова малкото как само се съгласяваше, а тоя дето не разбираше инглиш беше много забавен. Жената ми се стори проклета.
Обаче Хаусчо как прекара къди да стой във втора класа.
Alanna
Apr 13 2007, 01:20
хаха жестока серия ... Хаус ме разби .. Къди милата на какво беше заприличала с тези червени кръгове под очите...
а русото двойче... "Бременна си!" хахаххахахахха
Миличкия Чейс.. стана ми тъжно на края!
Alanna
Apr 19 2007, 00:18
ludoto_mimi
Apr 21 2007, 00:31
Хаххаха, 19 епизод беше страхотен. Особено номера с цветята ме уби от смях, накрая замалко да повярвам, че Уилсън наистина ще хукне да я целува.

Хаус и Уилсън са дъ бест.
Nathan_Lee
May 6 2007, 01:26
Един бърз въпрос за Доктора, че много ми се спи вече

Някой знае ли коя е песента на шапката на House MD, ама тая дет я пускат по Нова

Много ме кефи, ама не мога да си я намеря нещо
... и да, знам, че другата е на Massive Attack - Teardrop, не я ща! Имам я вече!
ludoto_mimi
May 6 2007, 01:27
По НОВА друга песен ли пускат? Не съм го гледала отдавна, а като го хвана все е от средата и не съм я чувала. Някъде да има запис?
О_o невероятен! И като си представа че се зарибих от нова телевизия! филма показва много реални неща а и е един вид черна комедия,каквито харесвам,гледайте го непременно!
Miss_Duff
May 30 2007, 16:55
House rulz..!!
..Ей страшно е сериалчето..Мерси за темичката.
fen4e_1
Jun 3 2007, 14:31
ThePinkDuck
Jun 3 2007, 14:58
Цитат(fen4e_1 @ Jun 3 2007, 15:31)

Няма от къде да си изтеглиш сериите по-нататъка, защото такива няма. Преди няколко седмици свърши 3ти сезон, а 4ти почва чак на есен. Така, е до тогава ше чакаме.
fen4e_1
Jun 3 2007, 15:29
ок, благодаря за отговора
turboto
Jun 3 2007, 18:21
здравейте, можете ли да ми кажете откъде мога да си истегля сериита на др Хаус от 3 сезон от 20 серия до края, защото не мога да ги намеря
Цитат(turboto @ Jun 3 2007, 19:21)

здравейте, можете ли да ми кажете откъде мога да си истегля сериита на др Хаус от 3 сезон от 20 серия до края, защото не мога да ги намеря
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
Ето линкове към zamunda.net
House S03E20House S03E21House S03E22House S03E23House S03E24
turboto
Jun 4 2007, 09:59
Продължавам да твърдя,че тоя извртанеяк ми влиза под кожаата,много е добър

искам приличам на неги
Bloody_Tears
Jun 4 2007, 23:18
Много го харесвам това сериалче. Срахотно е! А д-р Хаус ме кефи максимално

Ммм, и Чейс също
**Sophia**
Jun 5 2007, 19:19
Ммм това сериалче е супер!
следя го и с всяка следваща серия ми става все по интересен.Хаус просто ме разбива по вякоо едно отношение.
Страшен е!мн си го бичкам това сериалче
vasinka_{P}
Jun 6 2007, 01:22
Много готин сериал, гледам го по НТВ и си тегля по новите епизоди. А д-р Хаус Кърти мивки просто
Последния епизод ме разби .. буквално.. и сега??? Ще има ли 4 сезон знае ли се?
ludoto_mimi
Jun 9 2007, 20:25
Цитат(Alanna @ Jun 9 2007, 20:54)

Последния епизод ме разби .. буквално.. и сега??? Ще има ли 4 сезон знае ли се?
Да, ще има.
Alanna
Jun 10 2007, 17:03
Данкс Мими!

След финала на сезона.. леко се позамислих дали Фокс няма да направят любимото си нещо и да ми махнат любимия сериал. Този път за разлика от други .. поне края щеше да е добър.
Но съм изключително щастлива, че скоро.. колкото и не - скоро да е .. ще гледам Хаус отново
divata_airis
Jun 14 2007, 11:55
О, обожавам това сериалче - страшно е. Хаус е просто уникат, пък и екипа му са такива образи, че няма накъде - големи сладури. Супер е, че ще има и 4-ти сезон и дано наистина тея Фокс не измислят нещо друго, като да го махната например, защото сериалчето наистина си струва (не че другите, които махнаха не струваха де).
ThePinkDuck
Jun 14 2007, 12:05
Аде де. Хора, Хаус е абсолютен рейтинг рекордьор. Коя телевизия би се самоубила така, ако махне 1 от най гледаните предавания...другото е Америкън айдъл. Още повече при положение, че сериала беше подновен по средата на 3ти сезон. Комбинацията Хаус - Айдъла се оказа непобедима през изминалата година! По мое мнение така ще е и за напред!
divata_airis
Jun 14 2007, 12:22
Ей, това да се чува. Стига толкова самоубийствени атентати в телевизията- три пъти ура за Хаус.
brooke_scott
Jun 14 2007, 20:27
Мн е добър сериала
А края напеаво разби...мн мн мн сладко се събраха 4еиз и камерън

какво ли 6те стане в 4-ти сезон?как мислите дали 6те има нови герои на местата на нашите сладури или 6те се върнат? аз ли4но се надява на второто
lena_george
Jun 21 2007, 15:29
тоиа сериал направо ми пълни душата!!!!!!!!!!!!!!!!
мн як сериал итоиа Хаус ......... направо.............
а песните са супеееееееерррррррррррррррррррррррр!
miladima
Jun 22 2007, 21:06
О това е моят най-най любим сериал!!!!!!!!Страхотен е!!!Направо го обожавам....

Толкова е интересен...
ПРосто Хаус Рулзззззззззззз
FrAgMaKeR
Jun 22 2007, 21:29
Има доста интересни и заплетени случаи, но най-интересното в сериала е самият Хаус.. изрод от всякъде
miladima
Jun 22 2007, 21:38
Голям сладур е...Като почне да прави некви изродски физиономии или кат погледне с тея сини очи....
Aeryn_Sun
Jul 6 2007, 13:42
Здравейте, хора!Новичка съм за това форумче.Но викам и аз да се присъединя към влюбените в изрода!Няма такъв образ!Невероятен ее!Нямам търпение за 4 сезон, че тоя третия свърши мноо особено...Сгади ми се, честно казано!
Много ми е интересно как ще се развият нещата с Хаус , с Хаус и Къди, и с екипа...Ровичкам навсякъде по нета за някакво инфо , което мога да докопам за Хаус, но засега няма кой знае какво интересно...Само намеци за това и онова.И война между феновете на Хъди и тези на Хамерън!
!Между другото аз съм за Хъди!
Дано тия мушмороци от екипа му се върнат, че и аз като Хаус не си падам по промените...
ИСкам да ги видя двамцата с Къди!И да се дърлят още по-жестоко!
Само едно като че ли не му харесвам на сериала... Има моменти, когато гледайки поредната серия се чудиш дали не си изпуснал някоя...Куца им начина на разказване на история като че ли?!...Сякаш нещата се мислят за момента, и с не особена перспектива.Не знам... Иначе са перфектни!Хаус РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗ!
Уникален сериал!

Още не съм изгледала всичко, но ми е интересно има ли някакви новини за 4 сезон? Видях, че Камерън в момента снима нов сериал. Значи ли това че няма да се появи в 4 сезон?
ThePinkDuck
Jul 8 2007, 23:20
Цитат(angelL @ Jul 7 2007, 21:58)

Уникален сериал!

Още не съм изгледала всичко, но ми е интересно има ли някакви новини за 4 сезон? Видях, че Камерън в момента снима нов сериал. Значи ли това че няма да се появи в 4 сезон?

Ами изгледай всичко и след като видиш как свършва 3ти сезон сама ще си направиш изводите!
Aeryn_Sun
Jul 9 2007, 00:45
Цитат(ThePinkDuck @ Jul 9 2007, 00:20)

Цитат(angelL @ Jul 7 2007, 21:58)

Уникален сериал!

Ами изгледай всичко и след като видиш как свършва 3ти сезон сама ще си направиш изводите!
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
Абе съмнявам се да се затрият всички по трасето!Много е гадно така!Макар , че надали ше седна да рева за Камерън точно, но все пак съм свикнала...Важното е Хаусчо, Къди и Уилсън да са там...Виж и онова русо нещо няма да е лошо да се върне!Че е красавец , макар и доста сладникав...Много ми е интересно как се оправя горкия Хю Лори с тоя американски акцент!При положение, че го слушах как говори нормално извън сериала и се скъсах да се хиля!
Все едно е тотално различен човек! 
Дали ще развият интригата с Къди и потомството й?!?!
pretty_girl
Jul 9 2007, 14:59
Сериала е уникален и никъде другаде не можеш да видиш такъв главен герой..едновременно гаден,хитър,забавен,лукав и умен..просто няма втори Хаус!Иначе аз се надявам екпът да си се запази в такъв състав,в какъвто си беше до сега.
P.S.Някой може ли да ми каже на коя дата точно започва новия сезон?
Bloody_Tears
Jul 25 2007, 19:18
Цитат(pretty_girl @ Jul 9 2007, 15:59)

P.S.Някой може ли да ми каже на коя дата точно започва новия сезон?
Тук пише
Alanna
Jul 26 2007, 14:17
Ей мили хора, не знам дали тук е мястото, но много се радвам на новия раздел за Д-р Хаус. Благодаря ви!
dudenceto
Jul 26 2007, 19:56
miladima
Jul 30 2007, 11:14
ludoto_mimi
Aug 18 2007, 22:34
Браво на Нова ТВ.Нищо че ние вече сме ги гледали, все пак е доста за бързо за БГ телевизия да купят 3-ти сезон.
ludoto_mimi
Sep 2 2007, 19:54
Ето и блупърите от трети сезон
тук
miladima
Sep 4 2007, 08:48
sladuranka
Oct 24 2007, 16:04
На едно място прочетох, че 4-и сезон щял да е последен. Та искам да попитам вярно ли е това

?
ladysunshine
Nov 24 2007, 13:43
От 1 декември Фокс Лайф започва да излъчва първи сезон на Хаус. Всеки делничен ден - 23 и 12 часа и повторения събота и неделя от 21 и 12 часа.
DesiTo
Nov 24 2007, 14:14
Хаус, от 3 декември по AXN 
brave little toaster
Sep 14 2008, 18:43
Обожавам го тоя сериал.
Обожавам Хаус.
Обожавам Хю.
Загледах си от начало,и не съм му пропускала сериа.Инетресен,зарибяващ сериал.Във всяка сериа може да се посмееш.Има си доста комични моменти,особено спречкванията на Хаус и Къди.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.