Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: House MD
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > House MD
Страници: 1, 2
ludoto_mimi
Цитат(Nasi @ Apr 12 2007, 09:51) *
Гледай го, епизода е ВЕЛИК. Едот от любимите ми този сезон. Много му се забавлявах. Хаус is the best... 18.gif

ХАхаха, на мен много ми харесаха "заместниците" на Камерън, Чейс и Форман. 18.gif
Направо си умрях от смях.
Nasi
ахахаххаха онова малкото как само се съгласяваше, а тоя дето не разбираше инглиш беше много забавен. Жената ми се стори проклета.

Обаче Хаусчо как прекара къди да стой във втора класа. 18.gif 18.gif
Alanna
хаха жестока серия ... Хаус ме разби .. Къди милата на какво беше заприличала с тези червени кръгове под очите... biggrin2.gif
а русото двойче... "Бременна си!" хахаххахахахха worthy.gif
Миличкия Чейс.. стана ми тъжно на края! unsure.gif
Alanna
House M.D. S03 E19 - Zamunda smile.gif))))
ludoto_mimi
Хаххаха, 19 епизод беше страхотен. Особено номера с цветята ме уби от смях, накрая замалко да повярвам, че Уилсън наистина ще хукне да я целува. 18.gif 18.gif Хаус и Уилсън са дъ бест. 18.gif
Nathan_Lee
Един бърз въпрос за Доктора, че много ми се спи вече smile.gif Някой знае ли коя е песента на шапката на House MD, ама тая дет я пускат по Новаconfused.gif Много ме кефи, ама не мога да си я намеря нещо sad.gif

... и да, знам, че другата е на Massive Attack - Teardrop, не я ща! Имам я вече! smile.gif
ludoto_mimi
По НОВА друга песен ли пускат? Не съм го гледала отдавна, а като го хвана все е от средата и не съм я чувала. Някъде да има запис? unsure.gif
K_f_R
О_o невероятен! И като си представа че се зарибих от нова телевизия! филма показва много реални неща а и е един вид черна комедия,каквито харесвам,гледайте го непременно!
Miss_Duff
House rulz..!! biggrin.gif ..Ей страшно е сериалчето..Мерси за темичката.
fen4e_1
здрасти на всички! аз съм нова тук и като видях, че има тема за др Хаус направо отидох на седмото небе. вече изгледах всички серии, които може, но имам въпрос. в сайта за суптитри показват, че са качени суптитри до 3 сезон 24 серия. въпросът ми е дали някой знае откъде могат да се изтеглят останалите серии и ако знае да посочи тракерите. много благодаря предварително!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! blink.gif 4.gif worthy.gif biggrin.gif 4.gif
ThePinkDuck
Цитат(fen4e_1 @ Jun 3 2007, 15:31) *
здрасти на всички! аз съм нова тук и като видях, че има тема за др Хаус направо отидох на седмото небе. вече изгледах всички серии, които може, но имам въпрос. в сайта за суптитри показват, че са качени суптитри до 3 сезон 24 серия. въпросът ми е дали някой знае откъде могат да се изтеглят останалите серии и ако знае да посочи тракерите. много благодаря предварително!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! blink.gif 4.gif worthy.gif biggrin.gif 4.gif

Няма от къде да си изтеглиш сериите по-нататъка, защото такива няма. Преди няколко седмици свърши 3ти сезон, а 4ти почва чак на есен. Така, е до тогава ше чакаме. mrgreen[1].gif
fen4e_1
ок, благодаря за отговора smile.gif mrgreen[1].gif
turboto
здравейте, можете ли да ми кажете откъде мога да си истегля сериита на др Хаус от 3 сезон от 20 серия до края, защото не мога да ги намеря mrgreen[1].gif
Nasi
Цитат(turboto @ Jun 3 2007, 19:21) *
здравейте, можете ли да ми кажете откъде мога да си истегля сериита на др Хаус от 3 сезон от 20 серия до края, защото не мога да ги намеря mrgreen[1].gif

Ето линкове към zamunda.net

House S03E20
House S03E21
House S03E22
House S03E23
House S03E24
turboto
МНОГО БЛАГОДАРЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif
K_f_R
Продължавам да твърдя,че тоя извртанеяк ми влиза под кожаата,много е добър biggrin.gif искам приличам на неги cool.gif
Bloody_Tears
Много го харесвам това сериалче. Срахотно е! А д-р Хаус ме кефи максимално worthy.gif Ммм, и Чейс също biggrin.gif blush.gif
**Sophia**
Ммм това сериалче е супер! 3.gif следя го и с всяка следваща серия ми става все по интересен.Хаус просто ме разбива по вякоо едно отношение. biggrin.gif
Страшен е!мн си го бичкам това сериалче wub.gif
vasinka_{P}
Много готин сериал, гледам го по НТВ и си тегля по новите епизоди. А д-р Хаус Кърти мивки просто worthy.gif mrgreen[1].gif
Alanna
Последния епизод ме разби .. буквално.. и сега??? Ще има ли 4 сезон знае ли се?
ludoto_mimi
Цитат(Alanna @ Jun 9 2007, 20:54) *
Последния епизод ме разби .. буквално.. и сега??? Ще има ли 4 сезон знае ли се?

Да, ще има. smile.gif
Alanna
Данкс Мими! wink.gif След финала на сезона.. леко се позамислих дали Фокс няма да направят любимото си нещо и да ми махнат любимия сериал. Този път за разлика от други .. поне края щеше да е добър.
Но съм изключително щастлива, че скоро.. колкото и не - скоро да е .. ще гледам Хаус отново smile.gif
divata_airis
О, обожавам това сериалче - страшно е. Хаус е просто уникат, пък и екипа му са такива образи, че няма накъде - големи сладури. Супер е, че ще има и 4-ти сезон и дано наистина тея Фокс не измислят нещо друго, като да го махната например, защото сериалчето наистина си струва (не че другите, които махнаха не струваха де).
ThePinkDuck
Аде де. Хора, Хаус е абсолютен рейтинг рекордьор. Коя телевизия би се самоубила така, ако махне 1 от най гледаните предавания...другото е Америкън айдъл. Още повече при положение, че сериала беше подновен по средата на 3ти сезон. Комбинацията Хаус - Айдъла се оказа непобедима през изминалата година! По мое мнение така ще е и за напред! mrgreen[1].gif
divata_airis
Ей, това да се чува. Стига толкова самоубийствени атентати в телевизията- три пъти ура за Хаус. worthy.gif
brooke_scott
Мн е добър сериала 4.gif
А края напеаво разби...мн мн мн сладко се събраха 4еиз и камерън rolleyes.gif какво ли 6те стане в 4-ти сезон?как мислите дали 6те има нови герои на местата на нашите сладури или 6те се върнат? аз ли4но се надява на второто
lena_george
тоиа сериал направо ми пълни душата!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin2.gif
мн як сериал итоиа Хаус ......... направо.............
а песните са супеееееееерррррррррррррррррррррррр! worthy.gif
miladima
О това е моят най-най любим сериал!!!!!!!!Страхотен е!!!Направо го обожавам.... worthy.gif Толкова е интересен... worthy.gif

ПРосто Хаус Рулзззззззззззз

blush.gif
FrAgMaKeR
Има доста интересни и заплетени случаи, но най-интересното в сериала е самият Хаус.. изрод от всякъде biggrin.gif
miladima
Голям сладур е...Като почне да прави некви изродски физиономии или кат погледне с тея сини очи.... worthy.gif
Aeryn_Sun
Здравейте, хора!Новичка съм за това форумче.Но викам и аз да се присъединя към влюбените в изрода!Няма такъв образ!Невероятен ее!Нямам търпение за 4 сезон, че тоя третия свърши мноо особено...Сгади ми се, честно казано! sad.gif Много ми е интересно как ще се развият нещата с Хаус , с Хаус и Къди, и с екипа...Ровичкам навсякъде по нета за някакво инфо , което мога да докопам за Хаус, но засега няма кой знае какво интересно...Само намеци за това и онова.И война между феновете на Хъди и тези на Хамерън! mrgreen[1].gif !Между другото аз съм за Хъди! blush.gif emoticon1 (45).gif Дано тия мушмороци от екипа му се върнат, че и аз като Хаус не си падам по промените... dry.gif ИСкам да ги видя двамцата с Къди!И да се дърлят още по-жестоко!
Само едно като че ли не му харесвам на сериала... Има моменти, когато гледайки поредната серия се чудиш дали не си изпуснал някоя...Куца им начина на разказване на история като че ли?!...Сякаш нещата се мислят за момента, и с не особена перспектива.Не знам... Иначе са перфектни!Хаус РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗ!
angelL
Уникален сериал! worthy.gif Още не съм изгледала всичко, но ми е интересно има ли някакви новини за 4 сезон? Видях, че Камерън в момента снима нов сериал. Значи ли това че няма да се появи в 4 сезон? unsure.gif
ThePinkDuck
Цитат(angelL @ Jul 7 2007, 21:58) *
Уникален сериал! worthy.gif Още не съм изгледала всичко, но ми е интересно има ли някакви новини за 4 сезон? Видях, че Камерън в момента снима нов сериал. Значи ли това че няма да се появи в 4 сезон? unsure.gif

Ами изгледай всичко и след като видиш как свършва 3ти сезон сама ще си направиш изводите! mrgreen[1].gif
Aeryn_Sun
Цитат(ThePinkDuck @ Jul 9 2007, 00:20) *
Цитат(angelL @ Jul 7 2007, 21:58) *

Ами изгледай всичко и след като видиш как свършва 3ти сезон сама ще си направиш изводите! mrgreen[1].gif

Абе съмнявам се да се затрият всички по трасето!Много е гадно така!Макар , че надали ше седна да рева за Камерън точно, но все пак съм свикнала...Важното е Хаусчо, Къди и Уилсън да са там...Виж и онова русо нещо няма да е лошо да се върне!Че е красавец , макар и доста сладникав...Много ми е интересно как се оправя горкия Хю Лори с тоя американски акцент!При положение, че го слушах как говори нормално извън сериала и се скъсах да се хиля! 18.gif Все едно е тотално различен човек! 16.gif
Дали ще развият интригата с Къди и потомството й?!?!
pretty_girl
Сериала е уникален и никъде другаде не можеш да видиш такъв главен герой..едновременно гаден,хитър,забавен,лукав и умен..просто няма втори Хаус!Иначе аз се надявам екпът да си се запази в такъв състав,в какъвто си беше до сега.
P.S.Някой може ли да ми каже на коя дата точно започва новия сезон?
Bloody_Tears
Цитат(pretty_girl @ Jul 9 2007, 15:59) *
P.S.Някой може ли да ми каже на коя дата точно започва новия сезон?

Тук пише tongue.gif
Alanna
Ей мили хора, не знам дали тук е мястото, но много се радвам на новия раздел за Д-р Хаус. Благодаря ви! worthy.gif
dudenceto
Цитат(Alanna @ Jul 26 2007, 15:17) *
Ей мили хора, не знам дали тук е мястото, но много се радвам на новия раздел за Д-р Хаус. Благодаря ви! worthy.gif

И аз worthy.gif rolleyes.gif tongue.gif
miladima
Честито за разделчето....А нямам думи,с които да обясня колко се радвам на сериалааааааааааааа biggrin.gif blush.gif 4.gif
ludoto_mimi

telemaniac.com
sulu
Браво на Нова ТВ.Нищо че ние вече сме ги гледали, все пак е доста за бързо за БГ телевизия да купят 3-ти сезон. 13.gif
ludoto_mimi
Ето и блупърите от трети сезон 18.gif тук
miladima
Дам и преди ги бях гледала...Много готини се...Много ми харесва момента,когато Хю си дърпа бастуна от рафта с хапчета и те се изсипват.... biggrin2.gif biggrin2.gif И той някъв много смешно подскача назад... biggrin2.gif

Ей това точно... biggrin2.gif

sladuranka
На едно място прочетох, че 4-и сезон щял да е последен. Та искам да попитам вярно ли е това shocking.gif ?
ladysunshine
От 1 декември Фокс Лайф започва да излъчва първи сезон на Хаус. Всеки делничен ден - 23 и 12 часа и повторения събота и неделя от 21 и 12 часа.
DesiTo
Хаус, от 3 декември по AXN

Източник: http://telemaniac.com/
brave little toaster
Обожавам го тоя сериал.
Обожавам Хаус.
Обожавам Хю.

Загледах си от начало,и не съм му пропускала сериа.Инетресен,зарибяващ сериал.Във всяка сериа може да се посмееш.Има си доста комични моменти,особено спречкванията на Хаус и Къди.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.