Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кой е "най-странният" потребител във форума?
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона
Devil_Wish
Кой според вас е най-"странния" потребител от Форума и защо?
Electrum
Ми да кажем...Крадеца на рози rolleyes.gif
Сега ще обясня защо мисля така - причината не е една,но аз само един факт ще изложа biggrin2.gif
Искам да кажа,че гледах клипчето - Крадеца Vs. vIkToRsHeFa и тоя човек е голямо диване...за малко да ни утрепе админа
biggrin2.gif
Крадец на рози
Tъкмо бях забравил клипчето o_O искрено се надявам да не го качат във форума, да си остане само м\у нас smile.gif

Аз пък намирам Шефа за много странен, не мислих че както е във форума така е и в действителност, в смисъл добряк, на изчезване са този вид хора. :>
K_f_R
aa ми шамана прекалено е добър и той мноо готин човек пълното ми уважение към него! И винаги помага и автарите му ммм мноо искам да му открадна некойwink.gif
Electrum
и затва го преби ли !?confused.gif? biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
А Шефа наистина е уникален човек - РЕСПЕКТ! worthy.gif
Крадец на рози
Цитат(K_f_R @ Feb 1 2007, 17:08) *
aa ми шамана прекалено е добър и той мноо готин човек пълното ми уважение към него! И винаги помага и автарите му ммм мноо искам да му открадна некойwink.gif

Кое му е странното на Шамана бе blink.gif

Дам, шефа го направих на пух и прах bounce.gif
K_f_R
Цитат(Крадец на рози @ Feb 1 2007, 17:10) *
Цитат(K_f_R @ Feb 1 2007, 17:08) *

Кое му е странното на Шамана бе blink.gif

Дам, шефа го направих на пух и прах bounce.gif

ти си странен и ти бе ! нема останеш по назад blink.gif
unvisioble
swindle
Наско, не се обиждай, но повечето пъти трудно разбирам какво се опитваш да кажеш.... Другото, което е, че си някак странно прекалено негативно и пренебрежително настроен към света.

П.П. Бих предложила, ако авторът на темата, няма против, да поясни и в заглавието на темата за какво става въпрос анкетата. rolleyes.gif
$windle
Почувствах се че в вестника на първа страница са ме написали :Ь
Не помня пренебрежително какво означаваше ама едно мога да кажа - обичам да критикувам и мразя мен да ме критикуват :Ь Понякога мислите са ми прекалено по-сериозни от контрастиращите други кратки едноредови чат-тип мнения и може именно заради това звучат странно smile.gif В блога ми има малко но обясняващо и тоци пост (особено последното entrie, което написах). Абе малко сме тия дето пишем нещо със смисъл :Ь

П.П. Няма тук въпросник за мен да попълвам ама мога да спомена и че съм супер любопитен, умирам ако не знам нещо, на ЛС приемам искрено и лично какъв бой какви 6 лева са ставали :Ь
3pacalypse Now
ама кво харабия ли са се били biggrin.gif аз пък моа да провъзглася мен и jonas за най-лудите в целия форум
Devil_Wish
Цитат(unvisioble @ Feb 1 2007, 20:43) *
П.П. Бих предложила, ако авторът на темата, няма против, да поясни и в заглавието на темата за какво става въпрос анкетата. rolleyes.gif

Ами както съм казала и в заглавието "Нещо като Анкета". Идеята ми беше, да се види кой според нас е най-странния, откачен и т.н съфорумец mrgreen[1].gif и как определяме думата-странен. Какви са критериите за такъв човек и имали изобщо такива във Форума. С една дума, реших да си направя малко експериментче. Надявам се, няма сърдити и обидени wink.gif
arlekin
Цитат(Devil_Wish @ Feb 1 2007, 16:36) *

Е аз бих искал да чуя мнението на авторката на темата но мисля,че няма да чакам дълго!?!
Що се отнася до моето мнение,ами за мен странни са тези които постват само и единствено в "продавам".
Все пак не всичко е пари,има неща които не могат да се купят с пари.
SoARoN
Цитат(arlekin @ Feb 2 2007, 17:28) *
Цитат(Devil_Wish @ Feb 1 2007, 16:36) *

Е аз бих искам да чуя мнението на авторката на темата но мисля,че няма да чакам дълго!?!
Що се отнася до моето мнение,ами за мен странни са тези които постват само и единствено в "продавам".
Все пак не всичко е пари,има неща които не могат да се купят с пари.

Има има Още пари, но те хората си работят по въпроса...всеки с проГлемите си.
Та сега по темата...аз мисля, че всеки е по някакъв начин странен по-скоро темата трябваше да е "кой според вас е най-нормалния съфорумник" ете нещо от рода. хай със здраве
unvisioble
Обаче, ако се позамислим малко... май всеки човек си има своите странности... Както се казва "всеки си е башка луд". biggrin2.gif

П.П. swindle, dqvol4e7o_mims, благодаря! rolleyes.gif
Devil_Wish
Е аз бих искал да чуя мнението на авторката на темата но мисля,че няма да чакам дълго!?

Аз имам само един фаворит, ако може да се нарече така, разбира се biggrin2.gif - Kastaned4o
3pacalypse Now
Цитат(Devil_Wish @ Feb 4 2007, 01:48) *
Е аз бих искал да чуя мнението на авторката на темата но мисля,че няма да чакам дълго!?

Аз имам само един фаворит, ако може да се нарече така, разбира се biggrin2.gif - Kastaned4o

И аз супер психар е тоя побиват ме тръпки от него особенно с тоя неговия филм ... нищо не разбрах само ме побиха тръпки бтв ако имаше анкета кой е най песмистично настроен към живота щях да предложа OnlyShits много негативна енергия лъха от тва момче
Devil_Wish
Цитат(3pacalypse Now @ Feb 5 2007, 08:09) *
Цитат(Devil_Wish @ Feb 4 2007, 01:48) *

И аз супер психар е тоя побиват ме тръпки от него особенно с тоя неговия филм ... нищо не разбрах само ме побиха тръпки

Мен не ме побиват тръпки, по-скоро ме кефи, защото има доста различно разбиране за живота и това което ни заобикаля. Филмът му адски много ми хареса и го гледах с голям интерес. Рядкост са такива хора!
Mitkuuu
Мен ме кефи много Огата,много е луд,всеки път има много смях с него като чета smile.gif
Bloody_Tears
Не ми е странен, ами ме кефи най-много пРоРоКа biggrin.gif КуФаРчо happy.gif
ALeX4e7y^
Цитат(dqvol4e7o_mims @ Apr 22 2007, 13:13) *
Не ми е странен, ами ме кефи най-много пРоРоКа biggrin.gif КуФаРчо happy.gif

Ахамм и мен така 10.gif
filmarkata
най стрянния форумец според мен е K f R 18.gif !!!Честно ви каам тоя харабия пари да ми даат нямя да го рязбера братче,мн е лудд!!! worthy.gif
unvisioble
Цитат(Devil_Wish @ Feb 2 2007, 17:48) *
Цитат(unvisioble @ Feb 1 2007, 20:43) *

Ами както съм казала и в заглавието "Нещо като Анкета". Идеята ми беше, да се види кой според нас е най-странния, откачен и т.н съфорумец mrgreen[1].gif и как определяме думата-странен. Какви са критериите за такъв човек и имали изобщо такива във Форума. С една дума, реших да си направя малко експериментче. Надявам се, няма сърдити и обидени wink.gif

Имах предвид да поясниш в самото заглавие за какво иде реч, защото така като отвориш раздела и темата е със заглавие "Нещо като анкетка" и не става ясно за какво е акетата. rolleyes.gif Както и да е де, аз я свърших тази работа, за което, надявам се нямаш против. blush.gif

Едит: По темата - друг странен за мен потребител е 4i4iba. Почти винаги доста инфантилен, а в същото време в редките случаи няправо ме изумява със смислените си постове.
lemmy
Ми за мен май е K_f_R, тва дете го разбирам, а аз разбирам само странните хора. 18.gif Разбива ме кво да се прави, особено профилите му хаха, яко гъби човекооо10.gif, а и ми напомня на JTHM wink.gif
girl_from_hell
3pacalypse Now може би не че аз съм по нормална smile.gif ,но много зависи какво влагате в думата странно
MoRJiNi_F
Цитат(Mitkuuu @ Feb 7 2007, 01:07) *
Мен ме кефи много Огата,много е луд,всеки път има много смях с него като чета smile.gif

йеп bigwink[1].gif
topchiiski
абе,аз съм най-странния изобщо бе! biggrin2.gif
Peyton___
Ами аз гласувам за себе си защо почти никой не ми обръща внимание...явно съм найстина доста странна unsure.gif
ogata
Цитат(MoRJiNi_F @ Aug 20 2007, 11:04) *
Цитат(Mitkuuu @ Feb 7 2007, 01:07) *

йеп bigwink[1].gif

blush.gif карате ме да се изчервявам 18.gif . Еми така е ... в тоя живот не може винаги да си отгоре , понякога трябва и да си надупен smile.gif (от мен tongue.gif ) . Както е казал Ботев "Законите са писани за робите" , както е казал друг човек "Правилата са създадени за да се нарушават" .. а аз най-много обичам да "играя" без правила smile.gif
3pacalypse Now
Цитат(girl_from_hell @ Apr 29 2007, 08:38) *
3pacalypse Now може би не че аз съм по нормална smile.gif ,но много зависи какво влагате в думата странно

Im a FREAK !! biggrin.gif
Memoria on Rails
Гласувам с 2 ръце за Мойто Мъж - Инж.(точка)Жоро smile.gif) Толкова е ненормален, че няма как да не го обича човек.
ogata също ми е фаворит по откаченост wink.gif
ВаФлА... o.O
Ахахаха е...и и темата брат =] k.f.r е моя избранник laugh.gif защо ли щото го познавам от много удавна и до сега не ми се беше случвало някой да жадува толкова много за кофичка и лопатка 18.gif 18.gif 18.gif

Бай дъ луейй аподисменти за него, човека ,който почти отказа цигарите |o.O|O.o|
g0blin
QUOTE(Peyton___ @ Sep 27 2007, 12:57) *
Ами аз гласувам за себе си защо почти никой не ми обръща внимание...явно съм найстина доста странна unsure.gif

Трябва ли някои да ти обръща внимание? В смисъл, че не винаги има нужда да си център на събитията или да говорят за теб във всяка тема и да са ти посещавали блога, да са ти коментирали профила, да са ти гледали снимките в галерията smile.gif Дори според мен е по-добре да не те забелязват повечето хора. Така оставаш инкогнито и леко в сянка. Тези, които има нужда да ме забелязват, го правят, а другите, които не ми обръщат внимание просто не съществуват почти буквално за мен :> Че не те забелязват, не значи, че си безлична или че си лош човек...просто интересите ти вероятно не съвпадат с тези на другите :> Just Relax wink.gif

А по темата, те такова животно като @ShadowX нема! Жалко, че вече не е сред редовните, а дори мисля, че почти не посещава форума, но щом го има в списъка с потребителите, значи е потребител.
3pacalypse Now
Цитат(g0blin @ Oct 1 2007, 13:00) *
Цитат(Peyton___ @ Sep 27 2007, 12:57) *

Трябва ли някои да ти обръща внимание? В смисъл, че не винаги има нужда да си център на събитията или да говорят за теб във всяка тема и да са ти посещавали блога, да са ти коментирали профила, да са ти гледали снимките в галерията smile.gif Дори според мен е по-добре да не те забелязват повечето хора. Така оставаш инкогнито и леко в сянка. Тези, които има нужда да ме забелязват, го правят, а другите, които не ми обръщат внимание просто не съществуват почти буквално за мен :> Че не те забелязват, не значи, че си безлична или че си лош човек...просто интересите ти вероятно не съвпадат с тези на другите :> Just Relax wink.gif

А по темата, те такова животно като @ShadowX нема! Жалко, че вече не е сред редовните, а дори мисля, че почти не посещава форума, но щом го има в списъка с потребителите, значи е потребител.

Дам , така е.Ей ся например АнгелІофІдеатх винаги се старае да стане център на внимание , ама никой не го забелязва горото момче sad.gif аахахххахахахха biggrin.gif
nyuu
Всичките сте смотани, приемете го. mrgreen[1].gif
Morska~Vu6ka
Теглих картите на късмета и се падна Angel-oF-DeatH, тъй че на него ще заложа в случая biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif

Иначе ако тряя сме обективни... тя alcoholic girl ® го каза. biggrin.gif
g0blin
QUOTE(alcoholic girl ® @ Oct 13 2007, 11:23) *
Всичките сте смотани, приемете го. mrgreen[1].gif

А! Ей т'ва е приказка ся :> Край на спора!
HorroR
Цитат(YaHeL`` @ Feb 1 2007, 17:53) *
Ми да кажем...Крадеца на рози rolleyes.gif
Сега ще обясня защо мисля така - причината не е една,но аз само един факт ще изложа biggrin2.gif
Искам да кажа,че гледах клипчето - Крадеца Vs. vIkToRsHeFa и тоя човек е голямо диване...за малко да ни утрепе админа
biggrin2.gif

А къде е това клипче? wacko.gif
Sexy`kart0f4o
Аз съм най-странен ( изяще се ) хахо-хихи
Titan
Ще ти са... biggrin2.gif
tania
Аз пък никой не намирам за странен. Познавам всякакви шашави екземпляри, така че съм свикнала и не ми прави впечатление. laugh.gif
_razOr_
Цитат
Бай дъ луейй аподисменти за него, човека ,който ПОЧТИ отказа цигарите

18.gif
Иначе и аз смятам да гласувам за него

**ASTERIX**_89: Темата не е за да се карате в нея ...
Госпожица Вещицата
Freaky smile.gif
3pacalypse Now
И ся кво стана КФР май спечели biggrin.gifbiggrin.gif biggrin.gif Ам той верно си е луд веднъж мина като танк и щеше да пребие , човека дето му хакнал ПСП-то , защото му се пукна дисплея biggrin.gif (rofl)
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.