Цитат(MaHeKeHa @ Feb 1 2007, 23:01)

Е, чакайте, бе Ванка!
Ти какво очакваш, да гледаш как Кларк тича насам-натам? Че той сериала ще ми писне на секундата. Хората от Смолвил ПОКАЗВАТ АСПЕКТИТЕ на живота, а именно Кларк Кент. През какви етапи минава. Нали В това е смисъла на сериала. Всеки сезон си има своята история и как Кларк Кент превъзмогва различните ситуации, пък били те и романтични. Не може да очакваш само едно и също. Бягане, огън от очите, суперслух, скенер и т.н. Нали разбираш, че това ще ти писне, ако го дават всеки епизод без капка романтика да речем. Нали и ТОЙ Е ЧОВЕК, и той има нужда, и той минава през такъв етап. Влюбване и т.н.
Когато казвам, че си комунист, значи си. Хич не ги разбираш. Тебе само комунизъм ще те оправи, тъй да знаеш ;]
Е, момент сега.Естествено, че не говорих за нещата чак в този смисъл. Повярвай, аз съм последният човек, който иска да гледа само "бягане, огън от очите, суперслух" и единствено такива неща(наистина не може да ме мислиш за чак толкова ограничен-май нещо ме бъркаш с нашия познайник от Замундата).Нищо подобно. Разбира се, че Си Кей трябва да превъзмогва най - различните възможни ситуации. Все пак точно аз не веднъж съм се изказвал, че суперсилите са едва ли не последното нещо, заради което ми допада този герой.Говорих, че според мен специално тези събития около Лана някак си много омазаха нещата - бебе, айде стига бе. Романтичният или по-скоро the bad-ass Clark ще го видим съвсем скоро. Оуу,само като си помисля какви наредби ще вземат всички на купона, направо настръхвам.