Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Прoмоционален постер на еп. 14 - "Trespass"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
sonofsparda
MaHeKeHa
Wow, невероятно красива жена. Кристин ми е в списъка на 1-во място за най-красива жена. Вижте само какъв поглед има, wow!
sonofsparda
Красива с голямо К.Няма спор. smile.gif
lyubenski
Сега разбрах, че е родена един ден след мен, е верно не същата година, но поне зодията ни е една и съща - просто красота smile.gif , няма какво друго да кажа smile.gif
sonofsparda
Мхм, родена е на 30 декември 1982. smile.gif
vikihill96
Е то ако някой каже ,че Кристин не е една от най-красивите актриси,трябва да е с обратни наклонности просто.Винаги съм казвал,че тя е голяма красавица(виж за ролята дето играе -как и да е,едното -актьорската игра и тя в истинския живот).Не-
случайно едно от нещата във филма "Легенда за Землемория",беше именно нейното участие-просто мнооого добра и красива актриса. worthy.gif worthy.gif worthy.gif
sydney
наистина е много красива,особено на този постер rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
pretty_girl
Това че Кристин е хубава спор няма smile.gif .Но мен ме очудва че само тя е на постера, принципно знам че епизода ще се върти около Лана,но оцъствието на Том ми е някак странно.... dry.gif
sonofsparda
Все пак не можем да отречем, че този сезон в някои серии се говореше повече за Лана и събитията около нея, отколкото за Кларк. dry.gif Помниш ли епизод 8- Static? Там Том има не повече от 10 - 12 минути актьорска игра.Ние сериал за Супермен ли гледаме, или за Лана Ланг? rolleyes.gif Да - доста глупаво, поне за мен, е това,но е възможно и в този епизод да е така.
vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Feb 1 2007, 20:37) *
Все пак не можем да отречем, че този сезон в някои серии се говореше повече за Лана и събитията около нея, отколкото за Кларк. dry.gif Помниш ли епизод 8- Static? Там Том има не повече от 10 - 12 минути актьорска игра.Ние сериал за Супермен ли гледаме, или за Лана Ланг? rolleyes.gif Да - доста глупаво, поне за мен, е това,но е възможно и в този епизод да е така.

Да,а познай кой се очаква да я спаси и този път(ако се окаже Лекс-Ще стана фен на Реал(Мадрид)(много ги вразя-в тоз смисъл)).Мен ако ме питате пак ще я спасява КК.Верно много се гаврят понякога с Том-епизода около някой друг,а той пак накрая да спасява положението.
sonofsparda
Е, по принцип аз нямам нищо против в някои епизоди да се набляга и на другите персонажи - така е, това е сериал все пак. Но през новия сезон ми дойде до гуша от тия глупости - ама то тая бременна, ама раздира си сърцето, когато единия го отвлякоха, после мрази другия за дето уж никога не е бил честен с нея, след това пък казва, че ги обичала и двамата, обаче разбираш ли щяла все пак да се омъжи за единия - бла - бла - бла. Писна ми вече. Защо трябва такива интриги да вкарват след като тая кучка няма да осъмне с нито един от двамата в края на крайщата? Офф, сори, че се запених така, но на моменти ей това занемаряване на Кларк от време на време и наблягане на Лана през този сезон, сериозно ме изкарва извън релси. Няма значение, айде да идва сутринта и да си гледам как Лойс и Кларк ще пометат всичко по пътя си. biggrin2.gif
MaHeKeHa
Е, чакайте, бе Ванка!

Ти какво очакваш, да гледаш как Кларк тича насам-натам? Че той сериала ще ми писне на секундата. Хората от Смолвил ПОКАЗВАТ АСПЕКТИТЕ на живота, а именно Кларк Кент. През какви етапи минава. Нали В това е смисъла на сериала. Всеки сезон си има своята история и как Кларк Кент превъзмогва различните ситуации, пък били те и романтични. Не може да очакваш само едно и също. Бягане, огън от очите, суперслух, скенер и т.н. Нали разбираш, че това ще ти писне, ако го дават всеки епизод без капка романтика да речем. Нали и ТОЙ Е ЧОВЕК, и той има нужда, и той минава през такъв етап. Влюбване и т.н.

Когато казвам, че си комунист, значи си. Хич не ги разбираш. Тебе само комунизъм ще те оправи, тъй да знаеш ;]
free_soul
Мерси за постера Ванка ; ] Лана е излязла така добре не само за тази снимка, ами защото е наистина красива. Очаквам 14 епизод, да видим как ще се развият там нещата покрай Лана, и дали ше има намеса на Кларк или Лекс.
А иначе както и ти каза, че нямаш търпение да дойде сутринта, така и аз : ) Сигурен съм , че епизода ще дигне страхотен рейтинг.
sonofsparda
Цитат(MaHeKeHa @ Feb 1 2007, 23:01) *
Е, чакайте, бе Ванка!

Ти какво очакваш, да гледаш как Кларк тича насам-натам? Че той сериала ще ми писне на секундата. Хората от Смолвил ПОКАЗВАТ АСПЕКТИТЕ на живота, а именно Кларк Кент. През какви етапи минава. Нали В това е смисъла на сериала. Всеки сезон си има своята история и как Кларк Кент превъзмогва различните ситуации, пък били те и романтични. Не може да очакваш само едно и също. Бягане, огън от очите, суперслух, скенер и т.н. Нали разбираш, че това ще ти писне, ако го дават всеки епизод без капка романтика да речем. Нали и ТОЙ Е ЧОВЕК, и той има нужда, и той минава през такъв етап. Влюбване и т.н.

Когато казвам, че си комунист, значи си. Хич не ги разбираш. Тебе само комунизъм ще те оправи, тъй да знаеш ;]

Е, момент сега.Естествено, че не говорих за нещата чак в този смисъл. Повярвай, аз съм последният човек, който иска да гледа само "бягане, огън от очите, суперслух" и единствено такива неща(наистина не може да ме мислиш за чак толкова ограничен-май нещо ме бъркаш с нашия познайник от Замундата).Нищо подобно. Разбира се, че Си Кей трябва да превъзмогва най - различните възможни ситуации. Все пак точно аз не веднъж съм се изказвал, че суперсилите са едва ли не последното нещо, заради което ми допада този герой.Говорих, че според мен специално тези събития около Лана някак си много омазаха нещата - бебе, айде стига бе. Романтичният или по-скоро the bad-ass Clark ще го видим съвсем скоро. Оуу,само като си помисля какви наредби ще вземат всички на купона, направо настръхвам. smile.gif
tzvetka
Че е красива няма спор!Ама нещо тва бебе ме дразни!О сега като си помисля каква пауза ще има и направооо.... sad.gif cry.gif и колко имаме да чакаме до следващия епизод!Малее ако даваха Smallville дененощтно щях само в къщи да стоя и даже и на училище не бих ходила за да го гледам!Само най-лошото на тази идейка е че ще свърши много бързо и после няма ад имаме да гледаме Smallville!Де да можеше да продължи вечно!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.