HIDDEN PАLMS

Година:2007
Жанр: Криминален/Драма
Link: tv.com , IMDB , Oфициална страница в CW
Ревю: Джони Милър беше щастливо 15 годишно момче с добри оценки и стая пълна със спортни трофеи, до онази кошмарна нощ преди една година когато баща му се самоуби. Сега Джони живее сюреалистичен живот в слънчевия Палм Спрингс заедно с майка си и вторият и съпруг. На пръв поглед Палм Спрингс е красив град пълен с почивни курорти, голф игрища и плувни басейни. Но когато Джони започва да научава тайните които се крият под повърхноста той и семейството му почват да се питат: колко добре познаваш човека който живее в съседство с теб?
Лично мнение: Гледах 1вият епизод преди малко повече от 3 месеца и определено мога да кажа, че има хляб в този сериал. Все пак изпълнителни продуценти са Кевин Уилямсън или човека отговорен за „Кръгът на Доусън”, „Знам какво направи миналото лято” и цялата поредица „Писък” и Скот Уинант – „Huff” и ”My so-called life”. Актьорският състав е изключително талантлив, по-голямата част от който вече сме виждали на малкия екран. В главната роля мисля, че повечето от вас ще успеят да разпознаят Тайлър Хендли, оная гадна хлебарка Оливър Траск от първият сезон на The O.C. Аз лично се убедих в актьорските му качества след като гледах In From The Night, много силна драма от репертуара на Холмарк! Последната му роля на големият екран беше в „Тексаско Клане: В началото”. Ще видим и още един актьор от сериала O.C. – Майкъл Касиди aka Зак Стивънс или моментното любовно увлечение на Съмър. Сред главните героини е и Теса Томпсън, позната на повечето от нас като Джаки от втория сезон на сериала Вероника Марс.
Мисля, че на повечето от вас ще се хареса!
Актьорски състав:
Taylor Handley \ Johnny Miller
Michael Cassidy \ Cliff Wiatt
Amber Heard \ Greta
Ellary Porterfield \Liza Witter
Gail O'Grady \ Karen Hardy
D.W. Moffett \ Bob Hardy
Sharon Lawrence \ Tess Wiatt
Cheryl White \ Helen Witter
Tessa Thompson \ NikkiСезон 1 Епизод 1 - "Pilot" Субтитри (subs.sab.bz) Дата на излъчване: 30.05.2007
Сезон 1 Епизод 2 - "Ghosts" Субтитри (subs.sab.bz) Дата на излъчване: 6.6.2007
Сезон 1 Епизод 3 - "Party Hardy" Субтитри (subs.sab.bz) Дата на излъчване: 13.06.2007
Сезон 1 Епизод 4 - "What Liza Beneath" Субтитри (subs.sab.bz) Дата на излъчване: 20.06.2007
Сезон 1 Епизод 5 - "Mulligan" Субтитри (subs.sab.bz) Дата на излъчване: 20.06.2007
Сезон 1 Епизод 6 - "Dangerous Liaisons" Дата на излъчване: 27.06.2007
Сезон 1 Епизод 7 - "Stand By Your Woman" Дата на излъчване: 27.06.2007
Сезон 1 Епизод 8 - "Second Chances" Дата на излъчване: 04.07.2007
Mod Edit: С разрешението на nathan lee пуснах на мястото на поста и ревюто на сериала. С него мисля, че стои по-добре. Трия поста си по-долу, няма нужда да е двоен.
Моля, когато копирате и пействате някъде другаде написаното по-горе, да споменете източника. Ако имате възможност дайте и линк насам.