CheerFuL-F
Jun 9 2007, 11:15
Цитат(ludoto_mimi @ Jun 7 2007, 19:59)

OK Go! - "Here It Goes Again"
Pepper - "No Control"615 Music - "Somewhere"
Guster - "Satellite"
Brandtson - "The Rookie Year"
Bobby Troup - "Route 66"
Joshua Radin - "Closer"Никой ли не е гледал епизода?
На мен ми беше горе-долу интересен. Хареса ми края и ми е доста любопитно кой пише съобщения на Джони и какво беше това видео на Еди. Според мен той го е записал преди и го е пратил на някой "нов" да го изплаши.
![dunno[2].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/dunno[2].gif)
и аз мисля че го е записал но кой е този който му го прати...иначе епизодчето беше хубаво
ТУК можете да намерите и малко аватари
demonnndays
Jun 9 2007, 11:17
CheerFuL-F
Jun 9 2007, 20:45
Някой може ли да ми даде линк към саундтрака на сериала?
Alanna
Jun 10 2007, 16:59
Умното аз си изтегли пилотния епизод отново... и дори го загледа днес докато нямаше нет. Добре, че по някое време се усети, че този епизод му е познат.

ахахха сега се захващам с 2 епизод, данке за субчетата. Аз съм фен на Лизааа.. лудото!
ludoto_mimi
Jun 10 2007, 18:18
Пилота не е същият. Има премахнати и добавени сцени. Онази сцена, в която се караха за имуществото беше много забавна.

Жалко, че я махнаха.
Само се надявам да не прекалят със сапунерските истории. Повечко мистерии, повече динамика и ще е чудно за гледане.
ludoto_mimi
Jun 11 2007, 01:51
Чули те сценаристите.
Sniper
Jun 14 2007, 04:55
ludoto_mimi
Jun 14 2007, 10:45
ludoto_mimi
Jun 15 2007, 20:55
Не знам колко е вярно, но прочетох, че сериалът започва да се излъчва от 21 юни по FOX LIFE от 21ч. със заглавие "Палм Спрингс".
Какво мислите за новия епизод? След като вече разбрахме кой праща съобщенията на Джони, дали ще се разбере какви са тайните м/у Клиф, Грета и Еди? На мен ми става интересно, но на американците май не, защото рейтингите падат. The CW са решили набързо да свършат сериала като излъчват по две серии на седмица една след друга, така че другата седмица чакайте не една, а две нови серии.
FrAgMaKeR
Jun 15 2007, 21:03
Много добре се развиват нещата, става интересно.. как може да има ниски рейтинги, ех тия тъпи американци.. Това до някъде е добре, по бързо ще го изглдаме, но дали ще има втори сезон тогава..
От самото начало знаех кой праща съобщенията..

но ми хареса начина по който се поднесе всичко. Иначе другите песни случайно да се знае кои са, тези от партито по-специално ме интересуват.
ludoto_mimi
Jun 15 2007, 21:07
За съжаление не знам. Ако се появи нещо ново ще ъпдейтна.
Вече съм сигурна, че ще го дават по Фокс Лайф.
Цитат(www.telemaniac.com)
Палм Спрингс/Hidden Palms
Драма/криминален; САЩ; световна премиера: 30 май 2007 г, първи сезон: 8 епизода
Участват: Тейлър Хендли, Теса Томсън, Черил Уайт, Макъл Касиди и др.
Премиера по Фокс Лайф: 21 юни 2007 г, от 21ч; излъчване: всеки четвъртък от 21 ч, петък от 10 и 16 ч. и неделя от 20 ч.
От 21 юни единствено зрителите на Фокс Лайф могат да гледат един от най-любопитните нови сериали, с премиера по канала само 20 дена след световния дебют.
Джони Милър е щастливо, лесно адаптиращо се 15-годишно момче, с добър успех в училище и пълен комплект спортни трофеи. Всичко това се променя в нощта, когато баща му извършва самоубийство. Година по-късно, Джони живее в слънчевия Палм Спрингс, заедно с майка си и новия й съпруг. На пръв поглед Палм Спрингс е лъскав рай, пълен с плувни басейни, голфигрища и кънтриклубове. С течение на времето, обаче, Джони разкрива тайни, умело прикрити в този наглед обикновен квартал. Той и семейството му започват да се питат: доколко, всъщност, познаваме собствените си съседи?
ThePinkDuck
Jun 15 2007, 21:22
Не ми се мисли как ше му скапят и на тоя сериал превода ама карай. Върви супер яко сериалчето. НО: Рейтингите са ниски и за това сега телевизията сменя часа на излъчване за да разбере каква е причината. Рейтингите в сряда са били дори и по-лоши от тези миналата седмица, с около 500 000 зрители по-слаби. След 3ти епизод сериала сякаш става друго нещо, дано и американците го видят!
Като чета глупавите коментари на американците си мисля, че дори и промяната във времето на излъчване няма да промени резултатите на рейтингите. Жалко, защото сериала си заслужава и то много. Има си всичко и е подходящ за летните месеци.
Мими мерси за инфото за Фокс, изнандващо е много.

Сега си пускам трети епизод.
divata_airis
Jun 16 2007, 12:56
Да ще го дават по Фокс този Четвъртък от 21:00 часа - не мърдам не шавам от ТВ-то.
CheerFuL-F
Jun 21 2007, 15:11
Тази седмица 2 епизодчета Супер
всъщност 3 и с това което ще дават по ТВ
ludoto_mimi
Jun 21 2007, 19:11
KiD^ViCiOuS
Jun 21 2007, 21:31
оххх...

тежко тежко

аз го гледах за пръв път неска по FOX Life...и сериалчето изглежда готинко...сега сфалям сериите,които са излезнали да ги изгледам...ама сега като прочетох кфо сте писали че рейтингът му е нисък....тез американци не ги разбирам начи...кфо искат да гледат?ОТH едва прескочи трапа...спряха и Veronica Mars,което също беше много готино сериалче....кфо искат да гледат тия хора...не ми е ясно...
ади аз отивам да гледам и като ги изгледам пак ще пост-на сигурно
ThePinkDuck
Jun 21 2007, 22:24
Ами както Кевин Уилямсън каза, рейтинга се дължи най-вече на ниската и некачествена реклама която телевизията прави. За сега нищо не се знае за бъдещето на сериала.
Фокс много качествено са омазали дублажа. Превода е приличен, ама то сериала не е и сложен за превод. Гласовете на дублиращите актьори, обаче, са под всякаква критика.
ludoto_mimi
Jun 21 2007, 22:34
Аз гледах само няколко минути по Фокса, защото баща ми искаше да гледа по Нова някакво предаване. Не можах да ги чуя всички, но май не беше много зле. Все пак не могат да докарат истинските гласове. Дано да се справят добре със следващите епизоди.

А американците и аз не ги знам какво харесват вече. Толкова хубави сериали са спряни по средата заради нисък рейтинг, а всъщност са доста интригуващи.
ThePinkDuck
Jun 21 2007, 22:43
Гласовете които бяха сложили на ОС примерно, ми харесваха много повече от оригиналните. А и на CSI са супер. Абе незнам, ама с тея рейтинги, то човек да се ненадява на хубав сериал. А и лято е, кой реално ще си седи вечер вкъщи да гледа ТВ. Телевизиите трябва да се радват, че сериалите им изобщо имат някакъв рейтинг.
ludoto_mimi
Jun 22 2007, 01:12
Tака е. Трябва да се вземе под внимание, че сезона е съвсем различен и не толкова хора се задържат вкъщи пред телевизорите. Дано да успее сериала, интересен е. Поне от това, което съм видяла досега. Не можах да си догледам четвърти епизод.
FrAgMaKeR
Jun 22 2007, 11:28
Става доста заплетено.

Въпрос към тези които го следят, кой мислите, че е убиеца? Или имате друга теория за случилото се?
kelly_93
Jun 22 2007, 11:45
И на мен ми е супер странно тва!Ама си мисля,че са тези двамата-момичето и момчето което играе Зак в О.С. (забравих им имената)!Серияла ми изглежда готин и сега като няма ОТХ,май тва ще се гледа!Може ли някой да ми каже даи само в четвъртак ще го дават или и в някои други дни?
KiD^ViCiOuS
Jun 22 2007, 12:42
може майката му да го е убила

щото той е разбрал за вризката и с Клиф.....или пък наистина да се самоубил щото му е дошло в повече Клиф да е спал с майка му и с гаджето му....и същата вечер се е скарал нещо с Грета...или пък просто си е тръгнал по-рано от купона и Грета след тфа и тя си е тръгнала и е отишла да го види..да се помирят или нещо такова...и го е видяла вече мъртав...и Клиф се е появил отнякъде и я е отвел и затва Лиза ги е видяла двамата да излизат от къщата...и затфа и роклята на Грета е била ф кръв....
а пък може и Клиф да го е убил...пича изглежда достатъчно гаден....
незнам...сериалчето обаче е готинко...
Nathan_Lee
Jun 22 2007, 13:09
И за всички фенове - ето песничката от шапката -
Mega bass - Blind
ludoto_mimi
Jun 22 2007, 19:01
Има доста теории кой може да го е убил. Или наистина са били Грета и Клиф или е бил някой друг, а те само са го намерили.
Наистина става много заплетено.

Teoрията за майката също е възможна.
Още песнички от
5-ти епизод:
South - "Pieces of a Dream"
South - "Shallow"
The New Mastersounds ft. Corinne Bailey Rae - "Your Love Is Mine"
Ice^Ice^Baby
Jun 22 2007, 20:22
Fb b r тва е само на торенти - Не е честно
ludoto_mimi
Jun 22 2007, 22:04
Episode Name: "Dangerous Liaisons"
Air Date: June 27th, 2007
Description: Johnny confronts Cliff about Greta's bloody Halloween dress; and Nikki discovers a surprising secret about Cliff. Meanwhile, the Hardys host Tess' birthday party; and Bob gets jealous when Skip flirts with Karen because it reminds him of how he met her.
Episode Name: "Stand By Your Woman"
Air Date: June 27th, 2007
Description: Johnny tells Greta and Liza about Cliff's affair with Maria Nolan, causing them all to conclude that Cliff had a motive to kill Eddie. However, after Johnny finds a video of Liza and Eddie kissing, he decides he can't trust anyone. Meanwhile, Cliff tries to win Nikki back while fending off Maria's advances. Tess and Skip continue their courting dance.
girl_from_hell
Jun 24 2007, 10:00
я то имало тема за този сериал, аз вчера го гледах и 5-те епизода срещнах го без да искам в арената и си го дръпнах заинтругава ме и мисля да продължа да го следя, а имаше някой пенсички който много ми харесаха и гледам тука слагате линкове мерси много
CheerFuL-F
Jun 25 2007, 07:02
рейтингите на сериала
Цитат
1 Pilot May 30, 2007 1.86 milions
2 Ghosts June 6, 2007 1.54 milions
3 Party Hardy June 13, 2007 1.48 milions
4 What Liza Beneath June 20, 2007 1.63 milions
5 Mulligan June 20, 2007 1.63 milions
^Mim0zKa^
Jun 25 2007, 11:57
аААа

Събрахме се.. бе

Въобще не предполагах че и вие го гледате и че даже има тема за този сериял.. защото го открих толкова слу4айно.. онази мрачна и скучна събота вечер
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
..същтност беше вече неделя сутрин

Точно.. към 3 4аса полунощ след като бях изгледала Тексаското клане.. the Beginning ... и както обичам да правя се разрових да видя сайтчета.. актиОри.. а у .. ии видях 4е руСия играе в някфо сериял4е съвсем ново 2007 и.. айде

Ето ме..

.. менн супер мн ме кефи серияла ,истОрията е супер интересна актиОрите .. сичко е 6 .. и ми става все по интересно.. чакам само Субовете за 4 епизод.. че да мога да го гледамм
Другото нещо на което винаги обръщам внимание ии точно тък мн ми хареса са песните.. мн са хубави и точно мой стил ;] И така.. стига съм писала.. че трябва да ставамм

Довечера съм на линия
П.С Насее,мИмее, Даре ,Патеее .. (hugg) ;] aiDe izlItam ;PpP~
mi6eto_
Jun 25 2007, 18:03
Вече има субтитри и за двата епизода в www.subs.sab.bz
coolmanx
Jun 25 2007, 19:41
Днес ги излгедах до 5-та

много добре ми излгежда сериалчето но мисля че вече сичко се знае Грета е убиеца
![7hit[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/7hit[1].gif)
поне така мисля с удоволствие ще наблодавам епизодите знае ли се пак можи и някой друг да е
ThePinkDuck
Jun 25 2007, 20:38
Аз си мисля, че е твърде очевидно да е Грета, че наистина да е тя. Едва ли толкова ше опростостят мистерията във филма.
^Mim0zKa^
Jun 25 2007, 20:40
..хмм аз май не мисля че е Грета..

Може бии.. повече клоня към Клиф.. ако примерно Еди е разбрал че майка му спи с Клиф.. и Клиф е нямал друг избор.. ии.. го е Убил.. пф.. незнам ама ми е мн интереснО.. и сега чакам другите епизоди
FrAgMaKeR
Jun 25 2007, 20:48
А какво за майката на Клиф.. тя има пищов пък и си пада по младички, като нищо го е гръмнала..
FaLLOuTbOy
Jun 25 2007, 21:36
Според мен Лайза е виновна за смъртта на Еди. Може би е била безумно влюбена в него, а той не. Така тя е започнала да го следи и следователно знае всичко за него! Дори видяхме в един от епизодите, че wallpaper-а на pc-то йбеше направен с фотошоп.Убила го е защото е разбрала, че никога няма да може да бъде с нея.. Сигурно знае, че Грета е изневерила на Еди и иска да я натопи за да отмъсти.Също така кръвта на роклята не е истинска, според мен Лайза е направила някаква смес (нали се занимава много с Химия) и така..
FrAgMaKeR
Jun 25 2007, 21:44
Е каквъв ще е смисъла, след като откри роклята в килера на Клиф.. как само реагира изненадано.. нямаше да има смисъл да преиграва, защото никой не я гледаше.. освен нас зрителите. Няма логика в тази теория, поне не засега.
CheerFuL-F
Jun 25 2007, 22:51
някой може ли да ми даде линк или поне да ми каже как се казва саундтрака на сериалчео
ThePinkDuck
Jun 25 2007, 23:13
Цитат(cheerfuL-f @ Jun 25 2007, 23:51)

някой може ли да ми даде линк или поне да ми каже как се казва саундтрака на сериалчео
Върни се няколко поста по назад и ще видиш, че освен имената на песните, Мими слага и линкове за сваляне.
coolmanx
Jun 26 2007, 10:23
Цитат(FrAgMaKeR @ Jun 25 2007, 21:48)

А какво за майката на Клиф.. тя има пищов пък и си пада по младички, като нищо го е гръмнала..

това ми е 2рата теория

нищо чудно и маикаму да е
^Mim0zKa^
Jun 26 2007, 19:00
абее.. незнам.. все още ми се върти Клиф из главата макар че той е твърде очевидно.. да е тоЙ.. така че и майката е вариант..
coolmanx
Jun 26 2007, 19:30
Цитат(^Mim0zKa^ @ Jun 26 2007, 20:00)

абее.. незнам.. все още ми се върти Клиф из главата макар че той е твърде очевидно.. да е тоЙ.. така че и майката е вариант..

или майката или Грета
FrAgMaKeR
Jun 26 2007, 19:56
Всичко до тук са просто догатки, все още е рано да се мисли.. но пък по традиция, трябва да е точно този, за който най-малко се очаква, защото вече е изтъркано убиеца да се окаже точно този, който всички очакват..
^Mim0zKa^
Jun 26 2007, 22:11
Цитат(FrAgMaKeR @ Jun 26 2007, 20:56)

Всичко до тук са просто догатки, все още е рано да се мисли.. но пък по традиция, трябва да е точно този, за който най-малко се очаква, защото вече е изтъркано убиеца да се окаже точно този, който всички очакват..
Agreeee

(y)
coolmanx
Jun 26 2007, 23:43
Цитат(FrAgMaKeR @ Jun 26 2007, 20:56)

еми да може и така да е но ще се разбере рано или късно
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
нямам търпение да разбера кой е тоз
kingsize-4eto
Jun 27 2007, 16:09
Ми досега съм гледала само 1-вия епизод /по ФоксЛайф/ и ми беше хипер интересен
Всички са големи сладури,е с изключение на Клиф...
И такам...сега чакам до утре да изгледам и 2 серия,надявам се да е толкова хубава колко и първата
Миналата седмица разбрах за тва сериялче и страшно мн ме кефи.изгледах ги до 5 серия.нали до там са излезнали?!?А от предишните неща,които сте писали не ми стана мн ясно.Сериялът е бил даван и преди и тва е нова версия?!?Или нещо такова.PLS кажете щото ми е мн интересно.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.