Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Hidden Palms (2007) / Палм Спрингс
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили
Страници: 1, 2, 3, 4
Bloody_Tears
Кажи как свърши предната серия и ще ти кажа кой епизод да си теглиш biggrin.gif
DesiTo
Последния излъчен епизод по Foxlife беше 6-ти - "Dangerous Liaisons". smile.gif
kelly_93
Мерси многооооо  worthy.gif  Ама днес като по-чудо съм си вкъщи и ще седна да го изгледам и сигурно ще лягам да спя,че утре тр
яя ставам в 3:30  dry.gif shocking.gif .....Още веднъж много мерсиии smile.gif
Ani4ka81
Може би ако не беше за толкова кратко щеше да е добра, просто много на бързо някой работи се развиха, абе предполагам че ако има продължение ще бъде интересен, просто ще е сладко филмче
Ice^Ice^Baby
А субтитри...за 3-4 -5 епизод....моля ви
dudenceto
Свежо сериалче smile.gif Жалко,че няма да има втори сезон mellow.gif
zaharchee
Интересно беше ама чак пък толкова - не (: Опитаха се да заплетат някаква историйка...прозрачна работа. Някак си не ме грабна, като ОТХ например (: а нещо като не те грабне от първия път - не става.
Mr. Winchester
Сериалчето не е лошо гледал съм пъривте 3 серийки
Steph
Тази вечер в 21.00 часа ще повтарят пак сериала. Не съм сигурна обаче дали това е първия епизод или вече го дават от няколко дни.
Marissa Cooper
Ох................
Много го харесвах този сериал,мн тъпо,че го спряха.
acm_pippo
Почнаха пак да го дават в сряда от 22:00, после повторение в четвъртък от 10 и 17 и в неделя от 14.
Ice^Ice^Baby
Ама завинаги ли е приключил
Rock
Цитат(Ice^Ice^Baby @ Jun 20 2008, 12:16) *
Ама завинаги ли е приключил

Да.
dragon_girl
Много ми харесваше...
secretk
Определено не беше лош, но то мистериятa се рaзкри в последнaтa серия, тaкa че aко имaше продължение не знaм кaкво щеше дa се случва. Хaресa ми , защото не беше типичен сериaл, имaше оригинaлнa идея и що годе добре успяхa дa я реaлизирaт.
ThePinkDuck
Ами то се знаеше, че ще е последна серия и за това накрая така сбутаха нещата, че поне да не ни тозмозят излишно. mrgreen[1].gif
The Scott Brothers:]
Жалко,че го спряха.Яд ме е наисина.
Dжydж
Страхотно мини сериалче. Напомняше ми за O.C. малко. Жалко, че само 8 серии и .. the end. blink.gif Би било страхотно ако го продължат wub.gif
ZuZka yeah
Кой може да е толкова тъп, че да започне някъв сериал, да напраи 8 серии и да го спре, точно когато е привлякъл интереса на зрителя?!

За мен това сериалче наистина имаше потенциал!!!
vesko_oth_fen
Цитат(ZuZka yeah @ Sep 3 2008, 23:37) *
Кой може да е толкова тъп, че да започне някъв сериал, да напраи 8 серии и да го спре, точно когато е привлякъл интереса на зрителя?!

За мен това сериалче наистина имаше потенциал!!!

Права си Зиз . И така и не дадоха обяснение защо го спряха mad.gif
moni_hs
Не беше ли заради нисък рейтинг? smile.gif
ThePinkDuck
Цитат(moni_hs @ Sep 7 2008, 18:18) *
Не беше ли заради нисък рейтинг? smile.gif

Беше и все още е. Макар, че за летен сезиал имаше потенциал. Те за това и накрая така сбутаха нещата със равръзката. Абе от CW телевизия не става и това си е. Чудят се само как да убият качествените сериали!
lori9bonboni
Готин сериал, но съм гледала само първите няколко епизода, по-нататъка не рабрах какво стана...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.