Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Case of the Franks
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > The O.C. > Епизоди > Сезон 4
^^BIG`smile^^
The Case of the Franks

Франк събира смелост и също предлага брак на Джули.
Героите се разделят на два лагера - единият, начело с Кейтлиин, застава зад Булет,
а другият, воден от Тейлър, подкрепя бащата на Раян.
Дали Джули ще избере парите, или любовта?

музика

"Theme From Picnic (Moonglow)" by Frank Chacksfield & His Orchestra
"Talk About The Passion" by R.E.M.
"Wannabe" by Summer Roberts
"Start Today Tomorrow" by Youth Group
"Unaware" by The Midway State

download

download

download

промо

amilia
blink.gif frank / bullet .. as lichno sam za bullet zashtoto tozi frank e super skuchen ...pak i minaloto mu .. nz no naj veroqtno juli 6te izbere nego after all.. a tylor zashto podkrepq frank!? samo za6toto e ba6ta na ryan li mad.gif
^^BIG`smile^^
Уффф, и за това не можах да го разбера dry.gif , ама карай. Аз също съм за Булет ( задари Кейтлиин 4.gif ). Надявам се Джули да избере Булет, защото и тя вижда, че дъщеря и го харесва biggrin2.gif . Накрая на промото, обаче, Кики казва на Сенди, че най - хубавото нещи на света и се е случило, но дали сатва дума за бебето? 17.gif Уффф, искам утре shocking.gif
^^HeLa^^
Като за хепи енд предполагам Джули ще избере Франк, все пак няколко пъти вече е избирала парите rolleyes.gif а и нали накрая всички трябва да са щастливи.
^^BIG`smile^^
Ами Кейтлиин? wacko.gif Може пък да предпочете да направи дъщеря си щастлива unsure.gif
Estell
Аз май като се замисля нямаше сезон, в който някой да не предложи брак на Джули. Май само в първи ако не греша... Лично аз също предпочитам Булет. Смятам, че ще се грижи по-добре за Джули и Кейтлин. wink.gif
piron
кога ще излезе този епизод в нета confused.gif
^^BIG`smile^^
Леле, епизодът беше върховен worthy.gif ! В началото бях за Булет, но после нещата сами се наредиха, така е най-добре blush.gif Кейтлиин направо ме разби, смял съм се като луд "Mark my word, bitch!" 18.gif хахха, размазах се! И тази тениска... biggrin2.gif Супер беше серийката.

П.С. От първия линк най-бързо се тегли. Ако не ви тръгва, си дръпнете BSplayer. 4.gif
Jolly_GirL
На мен серийката ми се стори доста необичайна unsure.gif Много ми беше странна цялата тази работа с Кирстен и Джими..даже почнах да се чудя дали Сет не е негово дете biggrin2.gif А това с Джули наистина беше много хубаво и романтично,радвам се че избра Франк wub.gif
^^BIG`smile^^
Аз само за едно не мога да зацепя още - защо епизодът се казва така, при положение че Булет се казва Гордън, а не Франк? rolleyes.gif
Jolly_GirL
Аз заглавието си го превеждам 'Случая с Франк',а във серията,когато Тейлър казва на Джули:You Julie Kooper have the case of the Frank's мисля че се превежда:ти Джули Купър си влюбена във Франк
erika80
Много ми хареса този епизод! blush.gif Браво на Джули! 4.gif Крайно време беше да заложи на любовта!!! smile.gif Дано романтиката не приключи с този епизод! worthy.gif
^^BIG`smile^^
Споменава се, че в следващия епизод Кейтлиин отново саботира отношенията на майка си и Франк mrgreen[1].gif . Аз още не мога да преценя за кого съм, но сякаш Булет ме кефи малко повече от Франк. wacko.gif Франк ми се струва малко скучен за Джули, въпреки че наистина са от една и съща "порода" blush.gif
lovely
Абе тоя Франк не го знам колко е скучен, но Булет е типичен каубой...американски селяндур, с много , ама мноогооо гаден акцент !!! yuk.gif
^^BIG`smile^^
Да, наистина говори супер смешно, такова, но мисля, че много му подхожда да се прави на някъв супер непокист, обаче аз като се замислям няма как да е направил толкова пари, ако е глупав 20.gif и може би за това супер много ме кефи. И също така се отнася страхотно с Кейтлиин. emoticon1 (28).gif

П.С. епизода според мен беше готин! Много ме кефи как на таз' Кейтлиин й идват такива идеи icon_peace.gif Суууупер е тази пичка punk.gif
Menna
The OC - "The Case of the Franks"
"Talk About The Passion" - R.E.M.
"Start Today Tomorrow" - Youth Group
"Unaware" - The Midway State
"Theme From Picnic (Moonglow)" - Frank Chacksfield & His Orchestra
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.