Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Fix
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Heroes > Епизоди > Сезон 1
ludoto_mimi
"The Fix"

Без Спойлери

"HEROES" (10:00-11:00 PM, ET)

SUMMARY: Hiro continues to search for a sword while being chased by mysterious figures when his father appears. An invisible man named Claude has something to teach one of the heroes. D.L. takes on new family responsibilities, and Matt opens up to his wife. H.R.G. continues to focus on the captive Sylar. Claire seeks out the Haitian and then her birth parents. Mohinder looks for those on the list, and receives a strange visitor.

НАКРАТКО: Хиро продължава издирването на меча и е преследван от мистериозни хора, когато се появява баща му. Невидимият човек има на какво да научи един от героите. ДиЕл поема нови семейни задължения и Мат се разкрива пред жена си. Бащата на Клер продължава да се фокусира върху Сайлър, а тя издирва хаитянина и родителите си. Мохиндер търси хората от списъка и приема неочакван посетител.

ПРОМО@Youtube.com(online)

Download:
Heroes.S01E13.HDTV.XviD-NoTV@ArenaBG

Извинявам се за забавянето.
Cartman
Знаех си че това не е края на Сайлър! И имаме нов герой smile.gif
И този невидимия.. каква роля мислите че има в целия филм? Със всичките тези негови "предишни ученици"...
SuxLose?
Незнам, но има нещо в него, кефи ме образът му, и с този акцент... Актрисата, която играе майката на Клер ми е добре позната от Кръцни/Срежи и съм сигурен, че ще си изиграе перфектно ролята... с една дума този сериал ми става по-любим със всеки изминал епизод....
ludoto_mimi
Усещам, че майката на Клер ще е доста интересен персонаж. Как само си запали цигарата с едно щракване на пръсти. Много ги обичам такива "огнени". biggrin2.gif Май стана ясно от какво е станала експлозията (пожара), когато уж са умрели.
Apfh
Мда... мамчето е луда. Но незнам защо ми се стори малко страховита, мрачна личност. Няма да се очудя ако е от лошите... wink.gif
Епизодчето беше добро, но края беше страхотен!.. smile.gif
Mar2<Heroes>
Не мисля,че е от лошите може би така ти се е създало впечетление,защото пушеше.Нали във филмите пушачите ги изкарват все лоши :]
Cartman
Мислите ли че башата на Хиро е "специален", защото когато пътуваха в колата онзи страшния дето само мълчеше им каза че неговият шеф (демек бащата на Хиро) е много по могъщ от Хиро..
ludoto_mimi
Цитат(Cartman @ Jan 31 2007, 22:25) *
Мислите ли че башата на Хиро е "специален", защото когато пътуваха в колата онзи страшния дето само мълчеше им каза че неговият шеф (демек бащата на Хиро) е много по могъщ от Хиро..

Може би... нали понякога (за някои герои не знаем) силите се предават от родителите на детето. Възможно е. В тоя сериал всичко е възможно. dunno[2].gif
Cartman
Цитат(ludoto_mimi @ Jan 31 2007, 23:08) *
Цитат(Cartman @ Jan 31 2007, 22:25) *

Може би... нали понякога (за някои герои не знаем) силите се предават от родителите на детето. Възможно е. В тоя сериал всичко е възможно. dunno[2].gif

И зашо подяволите баща му иска Хиро да се откаже? о.О
Аз мисля че знае много повече от всички останали и ше се окаже някоя голяма клечка wacko.gif
ludoto_mimi
Може би, защото, както каза е важна клечка, и има вземане-даване с Линдерман, чийто меч е подгонил Хиро и.... почвам да си измислям вече. Може пък да знае за силите на нашето момче и да го смята за заплаха на някакви тъмни планове... Или просто е решил, че трябва да си прибере сина, стига се е мотал из Америката... biggrin2.gif biggrin2.gif Нямам представа...
Ако ти имаш някакви предложения - казвай, че ми стана интересно.
Cartman
Еми самия бодигард си каза, че "неговият шеф" е много могъщ и има много по-голяма сила от тази на Хиро => знаят за силата на Хиро и едва ли искат просто да си го приберат вкъщи smile.gif
А колкото до Линдерман не виждам връзката.. Хиро се опитваше да стигне до Линдерман, но татко му намери Хиро пръв smile.gif
А и след като Хиро видя баща си изглеждаше доста уплашен.. Но в Япония е толкова патриархално всичко, че е възможно това да няма нищо общо smile.gif
ludoto_mimi
Хиро е японец...
Cartman
Цитат(ludoto_mimi @ Feb 1 2007, 01:01) *
Хиро е японец...

За мен Япония, Китай, Южна и Северна Корея са си все едно и също.. всички говорят бързо смещно и са ниски с дръпнати очи smile.gif

И давай по темата smile.gif
Apfh
М/у Китай и Япония разликата е огромна. Не бълвай глупости...

Колкото по темата - замисли ли се, че "много по-могъщ" не се отнася само за свръхчовешки способности, но и за положение в обществото? Особенно в Япония където всичко е по часовник. Ако баща му е собственик на голяма компания нищо чудно да има ресурсите да прави, каквото поиска. В този случай служителите му го гледат едва ли не като всемогъщ човек, който контролира живота им. Плюс това едва ли ако беше "специален" щеше да го разгласява на ляво и на дясно...
Колкото до това, че иска да го върне - не ме учудва ни най-малко... за Японците семейството стой на много висок пиедестал. Продължението на рода е един от най-големите приоритети за "бащата". А ако синът се шляе из някаква си развратна страна (US), в търсене на кой знае какво нищо чудно, че баща му влага толкоз усилия да го върне. wink.gif
Иначе е твърде възможно и бащата да е "специален", имайки се предвид, че във вторият сезон една от основните линии ще е именно семейството на Хиро и миналото му... smile.gif (за подробности прочети спойлерите)
Cartman
Честно да ти кажа не ми се вярва бащата на Хиро да се е появил просто ей така, защото му е домъчняло за него...
В този сериал връзките м/у героите и събитията са много по дълбоки и завъртяни.Поне досега беше така.
PS А колкото до Япония и Китай това беше шега ако не схвана.. много добре знам че имра разлики.
Apfh
Ако си погледнал темата със Спойлерите ще знаеш, че идването му е доста важно събитие. Опитвах се да ти обясня, че Японец да върне синът си в правият път е съвсем нормално нещо. За тях това е начин на живот.

п.с. Шегата ти беше неумесна и не на място. wink.gif
Cartman
Цитат(Apfh @ Feb 4 2007, 01:10) *
Ако си погледнал темата със Спойлерите ще знаеш, че идването му е доста важно събитие. Опитвах се да ти обясня, че Японец да върне синът си в правият път е съвсем нормално нещо. За тях това е начин на живот.

п.с. Шегата ти беше неумесна и не на място. wink.gif

Ами в тази тема се очаква да предполагаме какво ще се случи и да обсъждаме епизода без да четем спойлери.Ако някой иска да научи какво ще се случи нека да прочете спойлерите, но те моля да не споделяш с нас (тези които не четем спойлери) какво ще се случи.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.