Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Abruzzi Alive ?!
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Prison Break
Devil^Rose^^
Peter Stormare reveals that maybe, it might not be the end for John Abruzzi.

Какво ще кажете за това видео ? Не е ново но ..
http://www.fox.com/prisonbreak/behindbars/

Според мен ще стане много измислено ако все пак върнат Абруци 16.gif .. нали го направиха на решето blink.gif По тая логика да върнат и Вероника .... опа, забравих че я накълцаха 16.gif 18.gif и въобще половината народ дето изтрепаха huh.gif
SweetDreams
Страшно много ме кефеше Абруци, но дано не го върнат... би било доста шантаво - човечеца си умря все пак.....
Хейли
Ее не това все пак е абсурдно той е мъртав толков амн коршума му хвърлиха...мен също ми допадеше малко Абруци ама ако го върнат ще е много измислено....
lyubenski
Огромна грешка ще да е да го върна и мисля че няма да стане. Не ме разбирайте погрешно Абруци беше интересен герой, но начина по който го убиха - освен като дух едва ли може да очаква по друг начин smile.gif
3pacalypse Now
1во не могат да излъжат че е бил с бронежилетка и се е спасил понеже бликаше кръв от раните му като го гърмяха

2ро след тва са прибрали тялото му и е нямало как просто да не разберат ако е бил жив Махоун щеше да разбере...
Devil_Wish
Хахаха, ей т'ва ще е върха на сладоледа, ако е жив 16.gif
Егати нагласеното, където ще е ohmy.gif
Крадец на рози
Aбе в началото им се връзвах, но сега знам, че винаги главните се измъкват и няма да се очудя и ако и тоя е жив :>
yafkata
Това интервю се отнася за предишното му 'възкръсване'.
3pacalypse Now
така и преположих
Onlyshits
Аз съм сигурен ч сценаристите не са учаквали такъф интерес към героят на Абруци ... И сега сигурно ще се чоплят по нусовете как да го върнат .... Ама както по нагоре казахте .... Тва ще се получи супер глупаво и бозаво .... За рязането на гърлото по се приемаше да оживее ама да те направят на Решето
и да се върнеш .. Според мен ако го направят тва така ще наплуят сериала че чак ще ме е срам да го гледам.......
Няма просто как да го върнат тоя герой в действителност ..... Ся до колкото аз знам филма се води
Adventure / Crime / Drama / Thriller няма намерение да вида Adventure / Crime / Drama / Thriller / Fantastic

f0rgy
Само като дух може да го върнат,или др начин е от самото начало някви конспирации и тва дето го гледахме да умира сичко да е било театър,аам няма логика,театър ама за койconfused.gifНз вече и аз ама може да видим добото духче Абруци shocking.gif
julia1990
Цитат(f0rgy @ Feb 1 2007, 01:27) *
Само като дух може да го върнат,или др начин е от самото начало някви конспирации и тва дето го гледахме да умира сичко да е било театър,аам няма логика,театър ама за койconfused.gifНз вече и аз ама може да видим добото духче Абруци shocking.gif

хахаха може Абруци да е платил на Махоун да инсценира убийството му,за да не го броят повече и да не го гонят,и всъщност да е носел бронирана жилетка и тва да е била само изкуствена кръв 18.gif Защо не,толкова ли нелогично звучи? 18.gif 18.gif
е не тва вече ще стане някъв друг жанр,ако го върнат..ама кой знае,ще видим smile.gif
sunset_love
Представят ли си никой да не е мъртъв от избягалите и всичките да са в "Сона" laugh.gif
Haley____
Ще бъде много нереално ако Абруци е жив. Ооо ако той е жив значи е нещо като Шотланския боец...
fNatic.
Наркобоса ли бе shocking.gif
Mr. Winchester
Гаден беше Абруци нали все пак той резна пръста на Майккал. няма да е жив това може да е в някой друг сериал но не и в този smile.gif
Princess Of Sorrow
Едва ли ще се върне с толкова отнесени коршума.Ще стане прекалено безсмисленно!
FrAgMaKeR
Що бе някой брат близнак може да измислят.. biggrin.gif
Mr. Winchester
Може би... но не и в този сериал smile.gif
pinko_z
А да бе .... те както го надупчиха ама той си е виновен. Трябваше да тръгне със семейството си!
tedi27
Не ми се вярва да го върнат.те така го надупчиха, че....
ZuZka yeah
И на мен не ми се вярва да го върнат... Той си умря пред очите ни човечеца, но винаги могат да така да извъртят нещата, че да го върнат, него или който и да било от привидно мъртвите.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.