Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Новини
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Veronica Mars
ThePinkDuck
Това е темата в която ще се пускат всякакви новини, интервюта и тем подобни относно сериала и актьорите в него.
ThePinkDuck
Доун Ощроф разкрива плановете на телевизията за Вероника Марс

На зимната пресконференция на CW Entertainment състояла се на 19.01.2007г. президентката на компанията Доун Ощроф отговори на много въпроси относно Вероника Марс и бъдещето на телевизията.
Ощроф започна коментара си за Вероника Марс с факта, че е доволна от нарастващият рейтинг на шоуто. ”Още от началото имахме реалистични представи за рейтигите, тъй като знаехме,че на зрителите ще им отнеме време докато открият The CW” каза Ощроф докато кометираше целта на The CW да изградят постоянна и вярна зрителска база. Въпреки това, Ощроф подчерта, че тя и телевизията са доволни от рейтингите” от пускането на телевизията рейтингите на повечето ни предавания значително се повишават, тъй като все повече зрители ни откриват. Сериали като…Вероника Марс… постигнаха най-добрите си резултати изобщо”. Ощроф спомена Вероника Марс като мидел за успешен транзит от училищният живот в колежанският докато обсъждаше бъдещето на One Tree Hill ако се върне пак догодина.
В допълнение Ощроф обяви, че Вероника Марс ще отиде отново във ваканция за осем седмици, а на мястото на сериала ще се излъчат сериите на новото риалити шоу „The Pussycat Dolls Present: The Search for the Next Dol”. Ваканцията започва от 6ти Март. Вероника ще се завърне „ще се завърне с пет независими епизода”. Епизодите няма да бъдат свързани и ще си се излъчват в нормалното за сериала време.Ощроф потвърди, че този нов формат на последните пет епизода не е „защото шоуто е в затруднение” или защото телевизията ” не е доволна от цифрите”. Всъщност Ощроф няколко пъти повтори, че телевизията е „страшно доволна от качеството” и че„цифрите са по-добре от когато и да било в историята на сериала”. Ощроф обясни причината за самостоятелните епизоди по следният начин „това е просто един експеримент с който искаме да разберем дали можем да направим шоуто със затворен край за да могат хората да не са длъжни да следят някаква основна линия. Този начин е много по лесен за възприемане от зрителя и това е нещото което ни мотивира.
Ако погледнем нещата от друга страна, Ощроф спомена, че перспективата за четвърти сезон става все по добра заради добрите цифри които Вероника Марс е постигнала в новата телевизия. ”Знаете ли забавно е защото отговарям на този въпрос всяка година”, каза Ощроф когато бе попитана за възможноста Вероника Марс да има четвърти сезон. Продължи с ”И все още е в ефир и аз все още съм тук. Но мисля, че както знаете Вероника Марс е сериал с който много се гордее. И искам да отбележа, че благодарение на вашата подкрепа шоуто отцеля. Мисля, че Роб продължава да върши невероятна работа развивайки сериите. И да се надяваме, че и за в бъдеще ще коментираме само хубави неща около шоуто”.
За финал, Ощроф потвърди вероятноста да събере Вероника Марс и новият сериал на Кевин Уилямсън, драмата „Hidden Palms” (аз лично гледах 1ви епизод преди няколко месеца и останах много доволна, а и актьорът в главната роля е добре известен на повечето от нас. скоро ще пусна тема за сериала). Съединяването беше обсъждано заради сходствата между двата сериала, тъй като и двата са млади и имат елемент на мистерия и хорър в себе си. Когато беше попитана защо е избрала новият сериал на CW да бъде „Hidden Palms” въпреки сходствата му с Вероника Марс, Ощроф отговори ”Странно е, защото когато погледнем „Hidden Palms” го гледаме като цяло. И отново това което го прави толкова завладяващ са героите в него. Самият сет беше наистина завладяващ. Способноста на Кевин да създава сериали които успяват да се докоснат до младата аудитория. Това са нещата към които се стремим”.

Credit: neptunesite
Превод: Моя милост (правописните грешки са ви бонус от мен)
SHULEV2
Супер си се справила с превода ..Супер изненада ..жалко че Ще прекасва пак ........ДА те питам от каде да си драпна Hidden Palms....Да видя за какво става на вапрос......
п.п Ако може даи линкче.
ThePinkDuck
Ексклузивно интервю: Роб Томас, Създател и изпълнителен продуцент на Veronica Mars

January 23, 2007

До сега беше в UPN, а сега в CW, мислиш ли, че по-малката медия дава по-голяма творческа свобода спрямо по-големите?
Мисля, че има два ъгъла под които можем да погледнем на нещата. Успяли ли сме да постигнем нужния рейтинг спрямо другите сериали, защото ако това не е така нямаше да имаме епизод 4 та камо ли да мислим за сезон 4. Така, че не бихме имали творческата свобода да направим 5 епизода . Със сигурност телевизиите правят всичко възможно за да се гледат шоутата им и доста често получаваме бележки от UPN, но аз съм содта доволен от начина по който се отнасят към нашето шоу. Със сигурност имат забележки към всеки епизод и всеки дубъл, но не са се опитвали да променят същноста на Вероника Марс.

Имаше ли някаква разлика от това да работиш за UPN и за CW? Как премина прехвърлянето?
Ами сега имам различен набор от изпълнителни продуценти и какви ли още не с които трябва да се оправям.Доун Ощроф е президент и на двете телевизионни мрежи. Тя не ми се меси в работата. Главно завеждащите Драма отдела всеки ден изтъкват по нещо. В UPN получавахме микропрепоръки към сценария най-вече от рода на "Може ли да споменете имато на този или онзи човек още веднъж, защото зрителите ще го забравят" или "Моля ви припомнете на публиката, че еди какво си се е случило". Сегашните препоръки са по макро ориентирани. Обръща се внимание на цялостната картина, а не толкова на дребните детайли в някоя сцена. Това е улеснение, но и тук се изисква точност

Мисля, че спокойно можем да кажем, че феновете ви са ви верни независимо от всичко. Колебали ли сте се някога дали да разкажете историята така че да зарадвате феновете или така както на вас ви се е искало да я разкажете?
Да, искам да кажа, че всяко решение което вземем влияе на феновете и винаги има недоволни.Това е шоу в което голям процент хора смятат, че Вероника и Лоугън са перфектни заедно, но има и огромен процент които искат те да се разделят. Независимо дали ще реша да ги оставя заедно или да ги разделя ще има някой недоволен. Вече си мисля, че няма как да направя всички фенове щастливи, но това не е нещо за което мисля постоянно, защото ако беше сигурно щях да се побъркам.
Имало е много случаи в които е трябвало да взема най-доброто решение за шоуто, отколкото да искам да направя някой щастлив. Мисля, че феновете на Вероника вече искат тя да намери щастието. Искат тя да направи правилният избор и да може да живее с него, но тогава няма да я има вече драматичната нотка в шоуто. Вероника има нужда да прави грешки, има нужда да израсте, трябва да поема и по грешни пътеки понякога. Не искам тя да бъде някаква идиотка която повтавя все едни и същи грешки или поне не повече от всеки нормален човек. Искам да кажа, че много от нас повтарят грешките си, сблъскват се с трудности да прощават търсят отплата също като Вероника. Но като цяло сигурно ще откача ако все се опитва да направя всички фенове щастливи. А и ако това стане не мисля, че шоуто ще представлява интерес за някого.

Когато научихте с екипа ти, че вместо 22 ще трябва да направите 20 епизода, затруднихте ли се с начина по който мислехте да разкажете историята ?
Това определено направи някои неща по-трудни. Когато научихме, че от 22 минаваме на 20 имахме само 3 епизода в които да разкрием мистерията „Кой уби декан О’Дел” и изведнъж останахме с 2 епизода в които да го направим. Така или иначе щяха да се три много сгъстени епизода, а изведнъж цялата тази информация трябваше да съберем във финалните два епизода, така, че това причини доста паника. Наложи се да махнем няколко много добри истории, без които също мисля, че сме добре, но общо взето се опитах да покажа повечето неща водещи до разрешаването на случая. Опитах се да навържа така нещата, че да доведат до истинския виновник, мисля, че се отказах от неща които при други обстоятелства щях да покажа в епизодите.

С всички мистерии в шоуто предполагам, че всичко е начертано още преди началото на сезона, така? Събирате ли се със сценаристите преди началото на сезона за да планирате всичко? Оставяте ли си някакви „вратички”?
Ами да. Вратичките които си оставяме като цяло са нещата които не водят директно към извършителя на злодеянието. С други думи, когато запонем годината знаем какво ще е престъплението, как е извършено и какви ще са главните улики водещи към разрешаването му . След което се опитваме да не го застъпваме с останалата част от истоеията. Не разрешаваме мистерията на седмицата напред във времето, а показваме детективската работа по случая като цяло. Така, че със сигурност се получават доста обрати. Не сме планирали кой ще бъде интересен персонаж. Наблягаме на нещата които мислим, че ще стоят добре в историята и избягваме нещата които според нас не са необходими. Но да все още има какво да се твори около героите. Не можем да променим реалните факти. Можем да променяме само фактите които сме сложили да объркват хората.

Можеш ли да кажеш нещо относно вероятноста да има четвърти сезон?
Знаеш ли, всичко е относително. Със сигурност нямаме никакъв отговор на този въпрос. Мисля, че шансовете ни са малко по-добри от 50/50 за връщане пак догодина.

Но ти и екипа ти сте в пълен състав, ако ви дадът зелена светлина ще искате да се върнете, нали?
О, да, абсолютно. Без никакво съмнение. Моля се да се случи. Отчаяно много искам да се върнем пак догодина.

Имаш ли някакви финални думи с които искаш да се обърнеш към феновете?
Освен да родължават да гледат, ще кажа нещо друго относно тази мистерия. Мисля, че тя е различна спрямо миналите три, някак носи различно чувство. По-традиционно кой-го-направи стил е. Стил Агата Кристи е, за разлика от предишните които се разрешаваха като живота на Вероника беше заложен на карта. В тази мистерия има повече словесна игра и съм много доволен от крайният резултат.

Credit: BuddyTV
Превод: Моя милост

P.P. Hidden Plams го дърпах от торентшпай, ама преди повече от 3 месеца! Сериала има mid-season старт и започва Март месец!
fenka_lucas_i_brooke
Еминко мерси за интервютата!Много се надявам да има 4 сезон!Много ми хареса този сериял и за 4 дена изгледах 1 и 2 сезон сега съм на 6 серия на 3 сезон!!!Супер е!!!
ThePinkDuck
Джейсън Доринг Говори за Сериала

19.01.2007
В интервюто няма кой знае какви спойлери освен нещичко за последните 5 епизода и връзката на Лоугън и Вероника.

Какво според теб предизвиква дразгите между Лоугън и Вероника?
Незная, но определено иам напрежение между тях, нали? Мисля, че всичко опира до доверието. Знаете какво имам в предвид, ако го няма довериято в една връзка... и незнам. Голям проблем е доверието. Все неща като, къде беше? Къде беше? Никъде не съм бил. Защо не ми каза? Все такива основни неща, като защо просто ми нямаш доверие или още по-важно, защо не ме оставиш да бъда себе си. Аз просто съм си такъв и до някъде Лоугън се е променил, но все още си е див, нали се сещате. Естествено, предполагам, че той винаги ще си остане такъв.

Мислиш ли, че нещата между тях ще се оправят?
Да. Просто всичко през което са преминали заедно носи взаино разбиране. Така, че всички тези неща, аз спасявайки нейният живот, тя винаги ми е помагала за толкова много неща, дори и лошите неща стават „Започвам да те разбирам”.

Мислиш ли, че Вероника и Лоугън мислят един за друг като за даденост?
Мисля, че той определено я взима за даденост, но не мога да отговоря вместо нея, обаче аз съм стабилен пич. Тя трябва да ме харесва.

Ентусиазиран ли си за втората половина от сезона?
Много даже, човече. Тази вечер разбрах, че все пак ще направят петте независими епизода. Мисля, че това е страхотно. Зная, че някои фенове не бяха така ентусиазирани, но аз имам вяра в Роб и се надявам, че той ще направи нещо готино и мисля, че ще се върже добре с края на сезона. Мисля, че ще се зарибите без да е нужно да се ограничавате от тези пет епизода. Просто раз, два три. Роб прави тези неща доста зрелищно. Да затвърди нещата точно когато всички отпускат накрая. Той е цар на тези неща.

ThePinkDuck
Крис Лоуел за Вероника Марс

19.01.2007
В интервюто няма спойлери около настоящата мистерия, но няколко около сериала като цяло.

Много от феновете на Пиз се чудят дали ще излязат двамата на среща? Мислиш ли, че трябва да се случи?
Знаеш ли мисля, че това е класическия случай в който ти се иска да запознаеш доброто момче с мама вместо лошото. И напоследък си мисля, че на Вероника и е писнало от лошото момче. Мисля, че има нужда от малко романс и нежност. Но отново по същия критерий аз лично съм най-големият фен на Вероника и Лоугън да бъдат заедно. Така, че нещата са доста относителни.

Беше ли фен на Вероника Марс преди да се присъединиш към шоуто?
Да. Тъй като уча в USC(Южно Калифорнийския Университет), всичките ми приятели гледаш сериала и са направили култ към него тъй като няма много какво да се гледа по телевизията. Аз успях да го хвана миналата година и си помислих „Човече. Това шоу е направо невероятно” После когато мениджърите ми се обадиха и казаха, че има свободна роля, просто трябваше да го направя

Мoжеш ли да ни издадеш нещо което ще се случи с твоя герой?
Мисля, че Пиз започва от най-ниското стъпало, но следващият път когато го видите ще е израстнал доста. Пропада много грубо, но когато се изправя вече е нов човек и с нова увереност в себе си. Мисля, че бъдещето крие много приключения за него.

Успя ли да разгадаеш първата мистерия преди разгадаването и в сериала или преди да получиш сценария?
Бях убеден, че е Мо. Снимахме една сцена и си казвах репликите и продуцентите само : „Трябва да наблегнеш, че Мо притежава всички ключове” и аз само „Добре, няма проблеми”. Обаче нямах никаква представа за Мърсър. Това беше хубав обрат.

Имаше ли момент в който си мислеше, че Пиз може да е виновника?
Попитах дали може аз да съм изнасилвача, но не ми позволиха. Казаха само "не, не, не, не, не". И тогава аз отвърнах „Ами тогава може ли поне мен да ме изнасилят, че да мога да се подстижа"? Страшно е надявах да ми избръснат главата, но и това не се случи. Така, че общо взето никой не ме слуша в този сериал. Е човек не може да има всичко

Най новото интервю в CW Connect е с моя любимец Раян Хенсън aka Дик Казабланкас. Много е весело. Хвърлете му по един поглед.
ThePinkDuck
Кристен Бел

19.01.2007
На зимната пресконференция на The CW списание „IF” успя да хване Кристен Бел и да и зададе няколко въпроса относно това как и кога тя смята, че трябва да завъшри Вероника Марс и как би се чувствала ако Сара Мишел Гелар гостува в някой епизод.

Вероника Марс, героинята и шоуто изминаха доста дълъг път за тези три сезона, ако от теб зависеше края кога и какъв би бил той?
Края? Незнам как бих искала да завърши Вероника. Не бих искала край в който всичко е окончателно. Мисля, че Вероника винаги ще обича да поема рискове и да си оставя вратичкии общо взето да изживява момента. Така, че не бих искала да приключва веднъж и завинаги. Бих искала краят да остане отворен към възможностите които са пред нея и никой реално да не знае на къде би поела тя.

Героинята ти винаги се е отличавала с умът си, така, че реално няма начин да и се сложи край?
Съгласна съм, това описание може да звучи твърде сериозно, но мисля, че това е истината. Не бих искала н края да си кажем "и тя вече се успокоила”. Нещата не стават така в истинския живот.

Героинята е толкова млада и има толкова много способности, че изглежда, че пътят и е само напред и нагоре?
Да, и аз така мисля.

Какво би казала за филм посветен на семейство Марс със самата Вероника като член на ФБР например?
Не мисля, че е толкова невъзможно. Виждам Вероника в тази роля.

Как ви се отрази сливането на телевизииите и това, че сега сте в Тhe CW?
При нас мина много гладко. Нищо не беше променено което е невероятно, защото обикновенно има много промени в екипа при такива случаи. Всичко беше страхотно, получавахме страшно много подкрепа от страна на Доун Ощроф докато бяхме в UPN и сега продължаваме да я получаваме.

С огромната база фенове които имате колко време мислиш, че има още докато почнат да се правят и Марс конгреси?
Не зная. Не бих искала да си правя планове за подобно нещо. Ако ни се отдаде възможност мисля, е ще е страхотно да го направим. Трябва да използваме всяка възможност да се отблагодарим на феновете, защото благодарение на тях сме в ефир и те сат ези които ни помагат да си вършим работата.

Имате много хора от екипа на "Бъфи: Убийцаа на вампири" ри себе си, а и Джос Уедън също. Какво ще кажеш ако и самата Сара Мишел Гелар се появи?
Ооо естествено, че бихме се възползвали от тази възможност! Би било страхотно. Да!

Credit: IF Magazine
Nathan_Lee
Браво на Патето! tongue.gif Интервютата са страшни! Ох, аз както не вярвам... даже ще се помоля за тоя 4-ти сезон! Баси не може да свърши така! Чуйте Кирстен Бел няма край, нямаааааааааа 12.gif 12.gif 12.gif
girl_from_hell
дам и аз искам да благодаря на патето, сега отделих време да ги прочета и има и с моя любим пиз smile.gif
ThePinkDuck
И така, освен интервюто на Раян Хенсън, вече можете да видите и това на Джейсън Доринг в CW Connect.
DemonoiD
Роб Томас съобщи , че все още не е взето решение за съдбата на Вероника Марс . Има вероятност предаването да се завърне по средата на сезона . Междувремено Кристън Бел може да се присъедини към актюрския състав на Gossip Girls , новата сапунка на CW , която ще заеме времевото място на Вероника Марс.
Supernatural , One Tree Hill & Smallville прескочиха летвата .

източник: kristin
MuMuTy
sad.gif Официално Веро ика Марс е свален от ефир-последните 2 епизода излизат на 22ри и толкова sad.gif
girl_from_hell
нз за вас, но на мен този сезон ми стана любимия и като никой друг сериал най миу хареса този сезон и много жалко че не му отпуснаха повече наистина все по хубаво ставаше филмчето
demonnndays
Наистина много жалко за сериала,надявах се,че ще има поне още един сезон...sad.gif
HooRiyA
~Жалко...наистина.Някак повече щеше да ми се връзва ако има и 4ти сезон.Сега наведнъж ще ни се изсипе всичко .. и.. край... dry.gif
DjuDju
мхмм и на мен ми е многоо гадно ,че няма да има 4 сезон, въпреки че имаше още какво да се покаже emoticon1 (16).gif ...примерно щеше да ми е интересно да видя Вероника в FBI...даже не мога да повярвам, че го спират при положение,че беше на 2 място от Save One Show mad.gif
FaLLOuTbOy
Всъщност НЕ е официално още, но е почти сигурно. Особено с рейтинга който получи вчера..

1.83 милиона 0.8 А18-49 за първата серия
2.14 милиона 0.9 А18-49 за втората, което е много зле.

И все пак Dawn Ostroff съобщи, че финалното решение ще се съобщи най-късно до 15 Юни.
girl_from_hell
Цитат(FaLLOuTbOy @ May 23 2007, 23:50) *
Всъщност НЕ е официално още, но е почти сигурно. Особено с рейтинга който получи вчера..

1.83 милиона 0.8 А18-49 за първата серия
2.14 милиона 0.9 А18-49 за втората, което е много зле.

И все пак Dawn Ostroff съобщи, че финалното решение ще се съобщи най-късно до 15 Юни.

мерси за надеждата ама вече и гоодбай клипче имат
Secretly
Найстина голяма подкрепа голямо нещо дано не го спрат дано sad.gif Аз немога да разбера защо след кат сериала има 9.3 рейтинг а Отх има 9.1 и продължава ..и няма смисъл от 5 сезон ..
girl_from_hell
и аз по приницип съм фенка на отх ама просто те все повече се излагат и все по големи глупости дават, а вероника марс става все по хубав сериал и да го спрат немога да разбера в момента бих предпочела още един сезон на вероника марс, колкото и да ми е любим отх
FaLLOuTbOy
Цитат(Secretly @ May 24 2007, 14:23) *
Найстина голяма подкрепа голямо нещо дано не го спрат дано sad.gif Аз немога да разбера защо след кат сериала има 9.3 рейтинг а Отх има 9.1 и продължава ..и няма смисъл от 5 сезон ..

Рейтинг за ВМ през изминалият сезон:
Episode 1 (10/03/06) - Viewers: 3.4 million
Episode 2 (10/10/06) - Viewers: 3.0 million
Episode 3 (10/17/06) - Viewers: 3.1 million
Episode 4 (10/24/06) - Viewers: 3.3 million
Episode 5 (10/31/06) - Viewers: 2.7 million
Episode 6 (11/07/06) - Viewers: 2.8 million
Episode 7 (11/14/06) - Viewers: 2.7 million
Episode 8 (11/21/06) - Viewers: 2.6 million
Episode 9 (11/28/06) - Viewers: 3.4 million
Episode 10 (1/23/07) - Viewers: 3.2 million
Episode 11 (1/30/07) - Viewers: 2.7 million
Episode 12 (2/06/07) - Viewers: 2.4 million
Episode 13 (2/13/07) - Viewers: 2.4 million
Episode 14 (2/20/07) - Viewers: 2.3 million
Episode 15 (2/27/07) - Viewers: 2.7 million
Episode 16 (5/01/07) - Viewers: 2.4 million
Episode 17 (5/08/07) - Viewers: 1.9 million
Episode 18 (5/15/07) - Viewers: 2.1 million
Episode 19 (5/22/07) - Viewers 1.8 million
Episode 20 (5/22/07) - Viewers 2.14 million

Рейтингът на ОТХ за сега:
Episode 1 (9/27/06) - Viewers: 3.4 million
Episode 2 (10/04/06) - Viewers: 3.1 million
Episode 3 (10/11/06) - Viewers: 3.3 million
Episode 4 (10/18/06) - Viewers: 3.0 million
Episode 5 (10/25/06) - Viewers: 3.7 million
Episode 6 (11/08/06) - Viewers: 3.6 million
Episode 7 (11/15/06) - Viewers: 3.1 million
Episode 8 (11/22/06) - Viewers: 2.5 million
Episode 9 (11/29/06) - Viewers: 4.2 million
Episode 10 (12/06/06) - Viewers: 4.2 million
Episode 11 (1/17/07) - Viewers: 2.2 million
Episode 12 (1/24/07) - Viewers: 2.2 million
Episode 13 (2/07/07) - Viewers: 2.7 million
Episode 14 (2/14/07) - Viewers: 2.3 million
Episode 15 (2/21/07) - Viewers: 2.9 million
Episode 16 (5/02/07) - Viewers: 3.3 million
Episode 17 (5/09/07) - Viewers: 3.0 million
Episode 18 (5/16/07) - Viewers: 2.7 million

Спадъка в последните епизоди се дължи на American Idol, но това е вече друг въпрос.
И така, ВМ е имала по-голям рейтинг от ОТХ 2 или 3 пъти.
И има още доста причини да предпочетат ОТХ, но не ми се изброява. rolleyes.gif

И все пак, всеки има своите вкусове smile.gif

girl_from_hell, може ли да дадеш линкче към видеото.
Жал ми е, защото последните 2 епизода ми бяха интересни, ще ми липсва.

DesiTo
Veronica Mars Goodbye Promo (The CW)
girl_from_hell
да ето го линкчето имаше го в другата тема за това не съм дала
Secretly
Цитат(FaLLOuTbOy @ May 25 2007, 00:40) *
Цитат(Secretly @ May 24 2007, 14:23) *

Рейтинг за ВМ през изминалият сезон:
Episode 1 (10/03/06) - Viewers: 3.4 million
Episode 2 (10/10/06) - Viewers: 3.0 million
Episode 3 (10/17/06) - Viewers: 3.1 million
Episode 4 (10/24/06) - Viewers: 3.3 million
Episode 5 (10/31/06) - Viewers: 2.7 million
Episode 6 (11/07/06) - Viewers: 2.8 million
Episode 7 (11/14/06) - Viewers: 2.7 million
Episode 8 (11/21/06) - Viewers: 2.6 million
Episode 9 (11/28/06) - Viewers: 3.4 million
Episode 10 (1/23/07) - Viewers: 3.2 million
Episode 11 (1/30/07) - Viewers: 2.7 million
Episode 12 (2/06/07) - Viewers: 2.4 million
Episode 13 (2/13/07) - Viewers: 2.4 million
Episode 14 (2/20/07) - Viewers: 2.3 million
Episode 15 (2/27/07) - Viewers: 2.7 million
Episode 16 (5/01/07) - Viewers: 2.4 million
Episode 17 (5/08/07) - Viewers: 1.9 million
Episode 18 (5/15/07) - Viewers: 2.1 million
Episode 19 (5/22/07) - Viewers 1.8 million
Episode 20 (5/22/07) - Viewers 2.14 million

Рейтингът на ОТХ за сега:
Episode 1 (9/27/06) - Viewers: 3.4 million
Episode 2 (10/04/06) - Viewers: 3.1 million
Episode 3 (10/11/06) - Viewers: 3.3 million
Episode 4 (10/18/06) - Viewers: 3.0 million
Episode 5 (10/25/06) - Viewers: 3.7 million
Episode 6 (11/08/06) - Viewers: 3.6 million
Episode 7 (11/15/06) - Viewers: 3.1 million
Episode 8 (11/22/06) - Viewers: 2.5 million
Episode 9 (11/29/06) - Viewers: 4.2 million
Episode 10 (12/06/06) - Viewers: 4.2 million
Episode 11 (1/17/07) - Viewers: 2.2 million
Episode 12 (1/24/07) - Viewers: 2.2 million
Episode 13 (2/07/07) - Viewers: 2.7 million
Episode 14 (2/14/07) - Viewers: 2.3 million
Episode 15 (2/21/07) - Viewers: 2.9 million
Episode 16 (5/02/07) - Viewers: 3.3 million
Episode 17 (5/09/07) - Viewers: 3.0 million
Episode 18 (5/16/07) - Viewers: 2.7 million

Спадъка в последните епизоди се дължи на American Idol, но това е вече друг въпрос.
И така, ВМ е имала по-голям рейтинг от ОТХ 2 или 3 пъти.
И има още доста причини да предпочетат ОТХ, но не ми се изброява. rolleyes.gif

И все пак, всеки има своите вкусове smile.gif

girl_from_hell, може ли да дадеш линкче към видеото.
Жал ми е, защото последните 2 епизода ми бяха интересни, ще ми липсва.

Ми и на мене Отх ми е най любимия сериал ,но не мисля ,че трябва да има 5 сезон както и да е ...
girl_from_hell
Secretly първо не е нуждо да цитираш целия пост само затрудняваш отварянето на страницата и предлагам да спрем за отх, защото те ще си имат 5 сезон и това не ни помага в момента
FantasyGirl
ми какво да кажа и аз незнам много съм разочарована от края на сериала а от това пък клипче сбогом вероника още повече толкова различен и хитов сериал тъпо си е да го ограничат до 3 сезона dry.gif
vm_93
Ей хора да не би 19 и 20еп да бяха последни.щото ако е така.серяла свършва мн ама мн тъпо!!! mad.gif
DesiTo
Цитат(vm_93 @ Jun 3 2007, 10:46) *
Ей хора да не би 19 и 20еп да бяха последни.щото ако е така.серяла свършва мн ама мн тъпо!!! mad.gif

Да, това бяха последните епизоди не само за сезона, а и за самия сериал.

Четох, че Роб Томас нарочно е оставил 'отворен край' и сезона завърши като нормален сезон, а не като край на сериал, за да затрудни The CW.
Estell
Ами те от The CW си го заслужават. dry.gif
DesiTo
Dawn Ostroff, президента на CW, до 15 юни ще реши дали Veronica Mars ще се завърне.
Източник: eonline.com

Филм по сериала "Вероника Марс"?
Режисьора на "Вероника Марс" има намерение да направи филм по сериала. Но още нищо не е сигурно, защото все пак рейтинга на ВМ не много висок и затова сигурно и филма няма да има голям успхех.
Rob then added, "But I'm not sure if I could sell a movie based on a little-watched TV series."

Повече информация тук.

Още за спирането на "Вероника Марс" може да прочетете тук:
VM Cancelled!
"Wild" time for CW with 3 series ending

Може да гласувате за ВМ:
Save Veronica Mars for a fourth season!
thepetitionsite.com
saveveronicamars.tv
Nathan_Lee
Тъжно, много тъжно... аз гласувах, ама кво от това... то май вече си е факт! Е, беше ми много драго да си прекарам миналата година и част от тази в компанията на Вероника, Кийт, Логън, Уолъс, Мак и цялата им тайфа worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Сбогом, Вероника, cry.gif ще липсваш много, предполагам не само на мен sorry.gif sorry.gif sorry.gif

rip.gif
vm_93
ДА,и на мен ми е страшно гадно.Вероника стана като част от живота ми и аз страшно се надявах ветоника и логън да се съберат,ама.....е поне ще го запомня като един страхотен сериял.GOODBYE VERONICA!!!
Secretly
Поне Вероника и Лоугън да се бяха събрали ..
DjuDju
не може наистина това да е края-аз не вярвам..вижте как свърши The O.C. , каква беше последната серия засега от ОТХ..просто този край не се връзва!
girl_from_hell
някакво ново инфо няма ли ? товали беше края наистина ?
demonnndays
Цитат(girl_from_hell @ Jul 23 2007, 09:18) *
някакво ново инфо няма ли ? товали беше края наистина ?

Предполагам,че да,защото Кристен вече е главна героиня в "Gossip girl"(доколкото разбрах) и не ми се вярва да има 4-ти сезон...поне засега... dry.gif
Estell
Дам и на мен не ми се вярва. Отрязаха ни хубавото сериалче. mad.gif
Al1ty
Е как няма да има 4 сезон ?! Аз така и не схванах за какво рева толкоз в края на последната серия ... А аз съм сигурна че четох че ще има 4 сезон но не помня къде
DesiTo
Цитат(Al1ty @ Jul 26 2007, 03:31) *
Е как няма да има 4 сезон ?! Аз така и не схванах за какво рева толкоз в края на последната серия ... А аз съм сигурна че четох че ще има 4 сезон но не помня къде

Няма да има 4-ри сезон. Сериала официално е спрян.
complicated
А? Ама това е подигравка бе...... Какво направиха тия хора. Щом толкова не може да има 4-ти сезон поне да го бяха оправили накрая.... така както завършва не блъска на нищо. Що за завършек е това.... ужасно ме е яд... sad.gif mad.gif
demonnndays
Цитат(complicated @ Jul 27 2007, 00:27) *
А? Ама това е подигравка бе...... Какво направиха тия хора. Щом толкова не може да има 4-ти сезон поне да го бяха оправили накрая.... така както завършва не блъска на нищо. Що за завършек е това.... ужасно ме е яд... sad.gif mad.gif

И мен!Като гледам колко други сериали останаха недовършени започвам да се отчайвам!Но все пак този сериал заслужаваше край,какъвто и да е,но просто да го има,защото определено за мен нямаше такъв.
ladysunshine
Какво?confused.gifconfused.gif?? Няма да има 4 сезон confused.gifconfused.gif?? Като няма да има защо завърши толкова тъпо бе???!?!?! Тц тц тц тц... Направо нз... Трябваше поне Логън и Вероника да се съберат. Какъв е тоя край
Al1ty
Цитат(DesiTo @ Jul 26 2007, 18:23) *
Цитат(Al1ty @ Jul 26 2007, 03:31) *

Няма да има 4-ри сезон. Сериала официално е спрян.

Боже,какъв е този край mad.gif mad.gif Аз не разбрах какво стана ... Не знам...Просот нямам коментар,жестоко съм разочарована.
girl_from_hell
ако има още един такъв коментар "боже боже защо спряха сераиала" или нещо подобно темата ще бъде затворена и без това няма да има повече новини, а и вече ясно нов сезон няма да има колкото и да ни е мъчно може да гледаме актьорите в други сериали или да го гледаме по фокс лайф (ако още го дават) надявам се да спрат възклицанията
Zenityyy
Чесно казано и аз не схванах края.Според мен щом са го оставили в този вид би трябвало да продалжи в друг сезон,защото доста неща остават неизяснени за нас зрителите като- какво ще стане с Вероника и Лоуган,какво ще стане с Киит и др.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.