Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Уговаряне на срещи...
GGbit.info > Развлечение > Игри > GGpro Zone > Гейм Кланове
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
Крадец на рози
Ние предизвикваме Godl1ke за да загреем преди да играем срещу Zero team :>
The Shaman
Имаме уговорка с Godl1ke,но не сме определили дата.Сега ще направя тема за това.
Modjo
(Крадец на рози @ Jan 28 2007, 23:14) *

Ние предизвикваме Godl1ke за да загреем преди да играем срещу Zero team :>

Така и трябва загрявайте момчета че ZeRo TeAm ще ви измъчи 16.gif нали знаете че всички загуби идват точно от най-подценяваните biggrin2.gif
ogata
GoDL1ke са зает отбор стремящ се към професионална игра . За сега имаме 11 уговорени срещи , като последната е в идната неделя . Освен това Zero Team бяха първи , и YoZ ще изчакат реда си до понеделник-вторник (5-6 февруари) , освен ако не се откажат да бъдат премазани от годлайк smile.gif .
Sharo
ммм ся се сетих,когато имате срещи...пускайте едно hldtv (така ли беше blink.gif ) да можем да виждаме екшЪна smile.gif
vIkToRsHeFa
(The Shaman @ Jan 28 2007, 23:16) *

Имаме уговорка с Godl1ke,но не сме определили дата.Сега ще направя тема за това.

Само да видим кога ше е и шефа специялно ще се включи от зала... 15.gif

ПП. Крадец... Мечтиии мечтииии... Малко хора могат да ме изкараи извън релси но няма оцелели да потвърдят че с шефа шега не бива... 15.gif
The Shaman
Ще се съобразим и с теб разбира се Вик smile.gif
Крадец на рози
(ogata @ Jan 28 2007, 23:19) *

GoDL1ke са зает отбор стремящ се към професионална игра . За сега имаме 11 уговорени срещи , като последната е в идната неделя . Освен това Zero Team бяха първи , и YoZ ще изчакат реда си до понеделник-вторник (5-6 февруари) , освен ако не се откажат да бъдат премазани от годлайк smile.gif .

YoZ няма да чака, играйте си.

Zero Team вие кога ще можете, утре вечер smile.gif ?
Приемате ли утре вечер от 10 часа битка ? cs1 на саме smile.gif
Sharo
(SharoDog @ Jan 28 2007, 23:21) *

ммм ся се сетих,когато имате срещи...пускайте едно hldtv (така ли беше blink.gif ) да можем да виждаме екшЪна smile.gif

Добре бре обърнете ми малко внимание mad.gif smile.gif
ogata
Ние ви предизвикахме 2 пъти , ти по-специално все отклонявашe поканата ... май ви достраша ... сега дори отбягвате шанса да се похвалите някой ден че сте зели 1-2 игри по милост на годлайк smile.gif
Крадец на рози
(SharoDog @ Jan 28 2007, 23:28) *

Вземете чичиба, той ги пуска тея hltv-ta

(ogata @ Jan 28 2007, 23:28) *

Ние ви предизвикахме 2 пъти , ти по-специално все отклонявашe поканата ... май ви достраша ... сега дори отбягвате шанса да се похвалите някой ден че сте зели 1-2 игри по милост на годлайк smile.gif

Barcelona обръща ли внимание на cska ? Същата работа .. :>
Refuse
(ogata @ Jan 28 2007, 23:28) *

Като сте толкова навити аиде срещу нас де wink.gif
The Shaman
(SharoDog @ Jan 28 2007, 23:28) *

Това беше и първоначалната ми идея Шарко smile.gif
**ASTERIX**
За hltv ... трябва някой който не играе да пусне ... даже е желателно да не е на ггбит wink.gif
Аз колкото пъти пускам се насича. 4и4иба е на ЕК и на него не му насича (а аз уж съм с по-добрата скорост)
Някой с хубав нет трябва да пусне wink.gif
ogata
Шефа с уникалната му тарифа .. ама да спре тракера 18.gif 18.gif
Крадец на рози
Taзи вечер в 10h Zero Vs Yoz 10;00 :> cs1
K_f_R
може ли да съм спек confused.gif
TheUnknown
(Крадец на рози @ Jan 29 2007, 14:37) *

А как точно ще спрете сървъра за да не влизат и други хора? confused.gif
K_f_R
QUOTE(Dark Phoenix @ Jan 29 2007, 14:53) *

QUOTE(Крадец на рози @ Jan 29 2007, 14:37) *

А как точно ще спрете сървъра за да не влизат и други хора? confused.gif

май имаше пароли за тея раоти 4.gif
radotooo
само един вапрос имам ... За срещите ще се спира ли АМХ мода ?!?
**ASTERIX**
(KyPBaPa @ Jan 29 2007, 16:21) *

само един вапрос имам ... За срещите ще се спира ли АМХ мода ?!?

Защо да се спира ?
Refuse
Според мене е по добре да се спира, защото като се залага бомба амх мода го изписва преди да е заложена бомбата и е гадно wink.gif
**ASTERIX**
(Refuse @ Jan 29 2007, 16:27) *

Според мене е по добре да се спира, защото като се залага бомба амх мода го изписва преди да е заложена бомбата и е гадно wink.gif

За тва не се бях сетил 16.gif верно че изписва wink.gif
А как се спира ? И аз като имам rcon мога ли да го спра или само фраг може ? И ако аз мога после как да си го пусна пак ? smile.gif
TheUnknown
И какво като изписва? То е готино happy.gif
radotooo
ми принципно никаде по света 5в5 не се играе с амх мод затва питам wink.gif
Refuse
(KyPBaPa @ Jan 29 2007, 16:57) *

ми принципно никаде по света 5в5 не се играе с амх мод затва питам wink.gif

Именно, и аз това имах предвид biggrin2.gif
Крадец на рози
Ще го прижалим довечера за amx moд-a, важното е да ги бием в стил pub masters tongue.gif
The Shaman
Карти и др. ?!?!
Крадец на рози
de_dust2, de_cbble, de_clan1_mill там не знам по колко игри, сменяме се на всяка карта и после който е с повече взети карти, той печели smile.gif
The Shaman
6 v. 6 ли бре ? Някой да ми прати de_clan1_mill...Ха ха което ще рече.....Не съм я играл май ха ха Ние право на избор нямаме ли ?
Крадец на рози
Измислете го, аз с дебелия ще поиграя билярд до към 9;30 ;>
radotooo
клан милл картичкоооо ...даите по добре нюк или инферно на неино място ......
Крадец на рози
clan1_mill ми е любимата бре {}
radotooo
(Крадец на рози @ Jan 29 2007, 18:09) *

clan1_mill ми е любимата бре {}

е те някои може и да нея знаят даже .......даите стандартните карти ..... бтв: аз пък немога да е трая таз карта smile.gif
The Shaman
(KyPBaPa @ Jan 29 2007, 18:07) *

клан милл картичкоооо ...даите по добре нюк или инферно на неино място ......

За инферно с две ръце гласувам... biggrin2.gif И да сложим една малка.Някоя от айсовете.
Крадец на рози
Викам да играем в 2rooms tongue.gif

Айде измислете го smile.gif
**ASTERIX**
Аве кви са тия на всяка карта да се смняме ?!?!
Аз до колкото помня се играеха 30 игри - 15 игри едните са теро 15 игри другите wink.gif
Който отбор вземе 16 игри (повече от половината) печели wink.gif

БТВ : Мразя инферно. Изберете няква карта ... или карти .. както решите, и кажете как ще се играе, защото аз едно знам а тука друго се говори wink.gif
TheUnknown
Аз лично предлагам да играем на стандартни карти. Явно всички сме сългасни на dust2 , но може и на някоя малко като snipe или iceworld. А за тея милове изобщо не съм ги чувал.
Мойто предложение: dust2 , aztec , snipe
ludacris
Аз мога да поръчам hltv от blank-tv .
То не е лагаво , нека някои админ ме намери в ИРЦ ( ludacr1s ми е ника ) да се разберем за някои неща относно сървърът и настроиките му.
Blank-tv hltv-тата са 100 пъти по добри от домашните , няма спор ! Намерете ме в ирц за да се разберем.
**ASTERIX**
ОК гледайте ся ква е хавата.
Обяснявам как се играе по турнирите, ако ен ви хареса измислете нови правила !

Значи, първия рунд е рунд с ножове. Който отбор победи избира какви ще играят - Терористи или Контри. След това се дава рес и се почва (рунда с ножове е само за определяне какви ще са отборите и не се брои за взете игра)
После се играят 15 игри след което отборите се сменят - Терористите минават контри и Контрите минават терористи. Пак се дава рес!
После се играе докато единия отбор не направи общо 16 игри.
Тоест ако преди смяната резултата е бил [x] vs [y] 10:5 (10+5 = 15 - това са първите 15 рунда) - то след смяната на отбора [x] му трябват още 6 игри за победа, а на отбора [y] 11 игри за победа.
Ако се играе повече от една карта, на втората карта не се играе рунд с ножове - тези които са загубили рунда с ножове на първата карта те избират какви да са на втората.

ludacris предложи да поръча hltv ама му трябва точен час на срещата - тоест ако е в 22:00 часа hltv то тогава да влезне и да почне да записва wink.gif

Едит: ludacris предлага да бъде "рефер" на срещата тази вечер. Тоест никой от нас няма да си ползва правата - ще бъдем като обикновенни играчи, той да дава ресове когато трябва, да спира на пауза играта когато някой то отборите пожелае и да следи да не се правят бъгове и за това колко е чесна играта.

За целта му трябва rcon. Не иска да му се дават никакви права на ИП-то и такива работи. Вече е бил админ на такива срещи и изяви желание. Ако искате може да му дадем rcon за ЦС1 и евентуално утре да бъде сменен.
Какво мислите - искате ли или не ?

П.П. Мислех да пиша в админския форум за ЦС ама реших че не само админите ми и другите играчи имат право да кажат искат или не искат .
ludacris
Астерикс само да те допълна - [x] на първия мап са били Терористи , то на врория ЗАДЪЛЖИТЕЛНО са контри wink.gif Не се избира..Всичко друго е верно .
radotooo
е ако ше играeм както се играе ...то тогава....мхате мх мода .... forcecamera 2 ; c4timer 35 ; roundtime 1:50 ; freeztime 5-10 wink.gif
ludacris
Настроиките ги знам wink.gif Само да се съгласят....
Edit - roundtime - 1.75 wink.gif
**ASTERIX**
Ми хора останахме без hltv щото всички мрежи освен ггбит, ЕК и още няколко са забранени.
Варянта е някой който е на доставчик с хубав нет да пусне HLTV и да записва wink.gif (позволените доставчици са ггбит,ЕК, Визио и още някоко имаше ама фраг изчезна някаде и немога да го питам, важното е че германското hltv няма да може да влезне)
The Shaman
Съгласен съм,но да определим картата/тите защото няма време.Правилата явно са измислени и няма какво да се напъваме за нови.

п.пх.BTW може ли да си ползвам уала и спийда ?!?! Майтап бре...

п.п.п.Вижте ние сме далеч от професионалистите,говоря за ZeRo,за вас незнам и мода може само да ни е в полза затова гласувам той да остане.Все пак на първо място ще си правим кефа нали smile.gif
krisku
@YoZ са диваци, бре! smile.gif
petkox_ray
За да нямате проблем с АМХМОДА.
Amx_statscfgmenu all options off
След тва както преди си го правите и така :Д)
**ASTERIX**
Казвайте ... една или повече карти и кои ?

Крадец на рози
de_inferno,de_dust2,de_cbble на всяка карта terro i contra, има един час и съм в напрежение :>
The Shaman
de_inferno и de_dust2
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.