Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Условия за създаването на нов crew форум
GGbit.info > Развлечение > Игри > GGpro Zone > Гейм Кланове
The Shaman
Всеки желаещ да има свой [Клан субфорум] на първо място трябва да има съществуващ клан.Което ще рече,че трябва поне двама души като начало да бъдат вписани в него и да го ползват систематично.За всеки [Клан] ще има парола която ще се знае единствено от администрацията на GGbit.info,което е неизбежно.Посещението на Кланове от нечленуващи в тях ще се осъществява единствено чрез покана от тийм лидера на съответния клан.Сами разбирате,че след всяко посещение паса трябва да се смени а ние не искаме да занимаваме администраторите с това.

п.п.Ако имате предложения за каквото и да е било промени или за правилата моля споделете ги тук.
Крадец на рози
Аа тук ми се вижда гнило, Шефа и Шамана са админи и могат да виждат какво си пишем ! Може ли да кажа паролата на Мелкор или Фрагмейкър да речем, и само той да я знае и ние ?
FrAgMaKeR
Всеки администратор може да провери паролата от админ панела, но това незначи, че ще влиза да ви чете постовете за удоволствие или да ви шпионира защото е в друг клан. Аз съм неутрален (засега) smile.gif
The Shaman
Мога да гарантирам за себе си а и за Виктор,че това няма да се случи.Крадец ти знаеш това...Нали ?!?!
ogata
Това е кланмейкърство на ламерско ниво ... тея кланове не са за професионална игра , а събрал се сульо и пульо и решил да се смята за геймър ... За да е истински клан , трябва да има собствен сървър за тренировки , портал и форум евентуално , спонсор , менажер и още една сура глупости .. това тук може да е само на ниво ... "eй ек-тата някой навит ли ние на по една биричка.."

И така за професионална игра и клан ли става дума ?

ПП. Усещам как крадеца, можеби ще се заяде или някоя друга "звезда" , затова добавям ... нека докато някой не играе с нас да не си прави заключения или ако ги прави да не ги изказва тук .
The Shaman
Ами ние сме леймъри .До тук обаче не съм срещнал хора които са били на WKG така,че ще останем на това ниво,поне ние.За сървър не виждам какъв е проблема а форум и портал си имаме.Това тук...или не ти се вижда свястен ?!?! :>
ogata
Не може 2 отбора да играят в един сървър на тренировка и на "турнир" и да си имат общ сайт или форум в който да се пише също така и за филми и софтуер ... а относно вцг-то ... все от някъде се почва за да идеш и там wink.gif
The Shaman
Да разбирам ли,че си оставате във вашия форум ?!?! Щото ако е така защо изобщо говорим ?!?! На първо място тук сме приятели а не врагове.Не играем за пари а за удоволствие.Както казах всички влюч и вие сме далече от професионализма и е лошо ако си мислим друго.Това тук се създаде не с комерсиална цел така,че ще опитаме да се позабавляваме.Поздрави :>
ogata
относно цс .. аз поне повече няма да влеза в ггбит1 и 2 , освен ако YoZ или Zero Team не пожелаят да са домакити и няма къде другаде освен там ... а относно форума едното е лично , а другото е професионално smile.gif
The Shaman
Хубаво е поне да си постнеш отбора та да знаем срещу кой стоим- http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=16842
ogata
(The Shaman @ Jan 27 2007, 21:49) *

Хубаво е поне да си постнеш отбора та да знаем срещу кой стоим- http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=16842

готово
Крадец на рози
(ogata @ Jan 27 2007, 18:53) *

Това е кланмейкърство на ламерско ниво ... тея кланове не са за професионална игра , а събрал се сульо и пульо и решил да се смята за геймър ... За да е истински клан , трябва да има собствен сървър за тренировки , портал и форум евентуално , спонсор , менажер и още една сура глупости .. това тук може да е само на ниво ... "eй ек-тата някой навит ли ние на по една биричка.."

ПП. Усещам как крадеца, можеби ще се заяде или някоя друга "звезда" , затова добавям ... нека докато някой не играе с нас да не си прави заключения или ако ги прави да не ги изказва тук .

Всъщност вместо да си купя сървър за клана, реших за форума. Повече хора да играят, да има изгода, това прави ли ни по-големи леймъри ? Както и да е, тези 2 сървъра няма да са за клан битки, а за потребителите на ggbit.info .
Видях кой колко струва и за едната игра какво прави. Като че ли във футбола за да си много добър играч, ти трябват спонсори, място за тренировка или просто воля и много игра?
ogata
По тази логика без спонсори , няма добри треньори , а някъв преподавател по физическо в начално у-ще , разкалян терен и спукани страйкърки ... ЦСКА версъс Манчестър Юнайтед .. и двата отбора имат силна воля и добра игра но мънгизите надделяват wink.gif ... що ? Щото манчестър ги имат в повече а това им предоставят по-добри условия wink.gif за подготовка .. а добре платените играчи играят и по-добре ... я ми кажи ако знаеш че имаш зад теб човек който ти плаща добре за да играеш добре и имаш цел която ще донесе слава на теб и на тоя човек , а и ще ти донесе още повече пари ... няма ли да се стегнеш и да смажеш конкуренцията ?
K_f_R
1.извинявам се и на 2мата СМЕШНИ сте бе !
2. аз провължавам да си играя в ггбит сървърите и ше си влизам във форума ! Докато некой админ не ми забрани по добре познатите начини за масово отрязване на достъп до определено място -БАн но и това се преодолява!и съм съгласен със шамана !
**ASTERIX**
Спонсори, сървъри ... глупости ...
До неодавна най-добрия калн в Пловдив - g2h (кална на зеона), нямаха спонсор ... и сървър нямаха ... сега продължават да нямат wink.gif (спонсор май се намери де - няква федерация по торнири ама не съм сигурен )
За сметка на това имат по 100 безплатни часа всеки месец в зеон ... но не им е необходим спецялен сървър за да тренират ... какво пречи с хамачито да си направим сървър и да си тренираме, а и безплатни часове не ни трябват - имаме си компове в нас wink.gif
Такаче това че нямаме сървър и спонсори не значи че неможе да става въпрос за нещо сериозно (не че тук ще става такова де ... поне още не )

Това беше само уточнение wink.gif
Fixer
Спрете се хора вие на война го обърнахте с тези кланове wink.gif като че ли сме някакви врагове тука.Играем цс за удоволствие обаче там е работата, че го превръщате в борба.Закво ни са спонсори, форуми... тва е игра бе хора smile.gif.Крадец на рози почакай.... ако мислиш, че Жорето и шефа са способни на това значи изобщо не ги познаваш.Никой от тях не е способен на подобно нещо.ogata нерде ЦСКА нерде Манчестър Юнайтед все едно сръвняваш България с Англия.ЦСКА неможе да стъпи и на малкото пръстче на Манчестър, но това е отделна тема. Нека не се караме, а просто да играем wink.gif
Refuse
Имам предложение цс2 също може да се използва за игра срещу клановете smile.gif
radotooo
(ogata @ Jan 27 2007, 18:53) *

аве братле плау фор фън е зарибявка да става ....да си видел некаде че се готвят сериозно просто ....шоу да има ....не се пали такъв ...ае гл wink.gif
vIkToRsHeFa
Ще го кажа кратко, точно и надявам се достатъчно ясно! Писна ми от подобни комплексаризми този това онзи онова ма тези така ама онея онака. Ако ще играем за удоволствие ще играем, ако ще избиваме комплекси и т.н. прави сте трябва отделен форум защото тука подобно нещо няма да позволя! Които си иска да си прави каквото си иска където си иска. Мен ме интересува да си доставяме удоволствието да се събираме ако ще и на отбори ако ще и на каквото и да било и да играем. Който смята различно да се маща и от форума и от темата и от сървърите! То бива бива ама... 16.gif

ПП. Сега по темата бях поканен от Жоро във ZeRo Team като една от пълните нули жалко че няма клан с отрицателна стоиност... biggrin2.gif
The Shaman
Може да сме Нулите,но ще ги мажем яко smile.gif
**ASTERIX**
Имаше малко почистване на темата от моя страна (цяла страница) Темата е "Условия за създаването на нов crew форум" , а не за това кой кога играе и какво прави wink.gif
Крадец на рози
(Refuse @ Jan 28 2007, 14:27) *

Имам предложение цс2 също може да се използва за игра срещу клановете smile.gif

Oтхвърля се :>
FrAgMaKeR
Добавени са два нови клана. Да им е честито! wink.gif

Ако някой ще пуска заявка за нов клан, нека спомене броят и никовете на членовете му, паролата (ако ще има парола), както и водача/ите на клана, който да бъде добавен и като модератор на съответният клан форум. Общо взето е това.

+ Допълнително, ако някой клан желае да създаде свой уеб сайт, може да му бъде даден домейн от типа име-на-клана.ggbit.info и ако желае безплатно качествен хостинг осигурен от ggbit.info (имаме ресурси достатъчно). smile.gif
3pacalypse Now
не става въпрос само за ЦС нали confused.gif защото едни пичове които имат рег в форума но не са от най-редовните ме попитаха оня ден дали може някъде в форума да си пишат относно тяхния клан на Д2 и някви други игрици там и ся попаднах на темата та да питам smile.gif
ogata
За сега е само за цс smile.gif
FrAgMaKeR
За всякакви игри е.. не само за CS.. стига да има желаещи, ако ще и клан на тетрис да е, няма да имат проблеми wink.gif
The Shaman
Добре ще е да са и наши потребители...
f0rgy
Тоя bRuTaL що не го делнете,гледам нищо не се пише там,гледам по сърварите няма бруталчовци rolleyes.gif
Pitbull4o_
Цитат(f0rgy @ Feb 18 2007, 23:43) *
Тоя bRuTaL що не го делнете,гледам нищо не се пише там,гледам по сърварите няма бруталчовци rolleyes.gif

добре сте направили че сте го изтрили.Аз 1 месец нямах нет и като не сам влизал в цс-а тои се е разпаднал blink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.