MaHeKeHa
Jan 27 2007, 11:16
Първо, искам да изкажа възмущението си от този човек и начина по който се изказва всеки път. Второ, този човек е "студент" изглежда е такъв, но само в кавичките. И трето, как може тортент-тракер като Линкоса да допуска хора като този да правят "Upload" Нали се предполага за този, който "Ъплоудва" файловете да не прави "правописни грешки" - такива са "СТРИКТНИТЕ" правила за торент-тракера. Ето, вижте едно мнение на човек, който се предполага, че е някакъв фен, но изглежда, е само "фен" на снимка.
Прочетете мнението на един Ъплоудър, който ТРЯБВА да е за пример пред останалите "нормални" потребители:
Тая сериа беше много глупава с тоя фантом и тая илюзия, е сега я изгледах.Сигорно се казва ПСИХО подзаглавито на епиозда хахах НЕщата беха по-зле за Кларк повече от да е в паралерем свят и предни неща в които е попадал и си е представял.Лана обаче беше упората му в съня и се чу като се върна''Истината е, че още я обичам'', обаче не свърши както очаквх.Но епизода беше салб-Кларк без супер сили, някак си не беше якооо Требва да мели некой иначе не е интересно, след като не е и с Лана, а Лекс как нямаше крачета хахах ходеше му :-D Дано в следващата сериа се види повече и да компенсират скуката в тая....
А сега като гледах трейлъра на 13та, тя ще е като видях май по-голяма измишльотина и от тая, тия почват да се излагат към средата на сезона,до сега беха много добри и напълнение и ефектчета и интрига,кво става??Започнаха на измишльотини да карат.Тая част цялата с Кларк без сили затворен в лудница и някъв гаден свят измислиен където го държи тоя с червените очички фантома беше тъпо това,сега пък като гледах рекламата на следващият епизод ще е още по измислица!!!!
Оставете тази глупост за "личното мнение" Насладете се на хубавия коментар, ако разбира се, успеете да разберете НЕЩО!
tzvetka
Jan 27 2007, 11:37
Пълни глупости!Амам кат е неграмотен човека какво да се прави!И само какъв фен на сериала е няма що!
lyubenski
Jan 27 2007, 11:41

Четох го три пъти докато горе долу разбера за какво става дума.

А пък това че е студент е направо ужас (не че аз съм света вода не напита

). Предполага се, че именно такива хора ще са бъдещото на България

. Моят племеник (на 1 год. и половина) сигурно щеше да разбера повече от епизода сравнение с него
sonofsparda
Jan 27 2007, 12:09
A,това е униката от Линкоса,нали?Тоя човек наистина не мога да го разбера.

Трябваше да го наредя повече след тоя му пореден нелеп пост,ама айде другия път ще съм по-hard.А за малоумните му грешки няма да коментирам.Докъде сме стигнали?
vikihill96
Jan 27 2007, 14:47
QUOTE(sonofsparda @ Jan 27 2007, 12:09)

A,това е униката от Линкоса,нали?Тоя човек наистина не мога да го разбера.

Трябваше да го наредя повече след тоя му пореден нелеп пост,ама айде другия път ще съм по-hard.А за малоумните му грешки няма да коментирам.Докъде сме стигнали?

Я на тоя пич не бях поподал.Направо ме разсмя и разплака от сърце-първвото защото е яко ограничен и неграмотен пича-но то ъплоудер може да станеш и просто като имаш много добра интернет връзка,нищо повече....Викате,че е студент човека...еми точно тука ми идва да плача бе!!!!!Умственото му и граматично розвитие явно са спряли много преди десетата година-как може така да изпадат някои...ужааас и беееезумие....И тоя ,ако се пише отделно и фен...благодарим ние на такива фенове...."Мерси нема нужда",както казват някои.
sonofsparda
Jan 27 2007, 14:58
Как пък да не си попадал на тоя-това е ония същия уникат дето пишеше/пише в инфотата си,че Смолвил бил "тип One Tree Hill и O.C.",където Кларк Кент развивал скорост от 500 км/ч и тем подобни простотии.

Същия дето беше изпогрешил всичките имена на актьорите.Сещаш ли се:"Том Уелинктън,Кристин Креюк,Майкъл Розембаун,Ерика Дуранси,Алисън Маск...."

Ха-ха-ха-същото лице е това.
vikihill96
Jan 27 2007, 16:14
QUOTE(sonofsparda @ Jan 27 2007, 14:58)

Как пък да не си попадал на тоя-това е ония същия уникат дето пишеше/пише в инфотата си,че Смолвил бил "тип One Tree Hill и O.C.",където Кларк Кент развивал скорост от 500 км/ч и тем подобни простотии.

Същия дето беше изпогрешил всичките имена на актьорите.Сещаш ли се:"Том Уелинктън,Кристин Креюк,Майкъл Розембаун,Ерика Дуранси,Алисън Маск...."

Ха-ха-ха-същото лице е това.

Ми то аз неграмотните изказвания избягвам да ги чета обикновено,та може би заради това,ама тоя е много лош случай мнооога е зле просто.
MaHeKeHa
Jan 27 2007, 18:22
Тоя маолумник, (защото наистина е такъв) трябва да го изгонят чрез държавен вестник, наистина. Не мога да проумея как го търпят. Да не би да е единствения Уплоудър, че го държат, или просто има здрави връзки. Защото това описание на Смолвил, като изключим първите 3 реда, е написано по-възможно най-глупавия начин.
Еми путка майна, все пак даваш информация за торент, а не за "в-к Стършел" егати олигофрена майна, бесен съм. Защото ей заради тоя имбецил хората като видят инфото в торента, ще се откажат, преди да са гледали и една серия. (съжалявам за ругатнята) ;]
sonofsparda
Jan 27 2007, 18:44
lol,бат Емо,охлади малко страстите,приятел.Ония като е идиот-идиот е.Какво да го правим?

Вярно е,че много хора така могат да се отдръпнат от сериала-като му видят инфото.Ама,остЪй бе,тоя преди беше заявил,че в Линкоса ТОЙ бил заребил народа по Смолвил.Сигурно за това не си сменя инфото.
vikihill96
Jan 27 2007, 20:00
QUOTE(sonofsparda @ Jan 27 2007, 18:44)

lol,бат Емо,охлади малко страстите,приятел.Ония като е идиот-идиот е.Какво да го правим?

Вярно е,че много хора така могат да се отдръпнат от сериала-като му видят инфото.Ама,остЪй бе,тоя преди беше заявил,че в Линкоса ТОЙ бил заребил народа по Смолвил.Сигурно за това не си сменя инфото.

Сега чак го видях директно за кой пич говорите.Абсолютно ме разочарова тоя човек-щом такова му е мнението явно в общ план за сериала-що го качва бе,мамка му д.......ба."Комуняга"гаден-

-той ако верно претеднира,че ме е зарибил,ще има да взема две -три зад врата.Ами sonofsparda-те го държат щото "любимия" му сериал,дето е от "най-предпочитаните"

-OC няма кой да го качва иначе
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
(тоя сериал престанах да се интересувам от него след като видях как тъпите американци "гласуваха" за това една от главните героини-една от малкото причини изобщо да заглеждам OC,да умре-

.Тъп народ са американосите и това си е).
sonofsparda
Jan 27 2007, 20:15
QUOTE(vikihill96 @ Jan 27 2007, 20:00)

Мале,как го каза това само.

Аз си мислех,че преди много се гаврех с тоя,ама ти направо утрепа коня!

Браво,само така,мой човек.
tzvetka
Jan 27 2007, 21:04
Абе то тоя дето е писал тея глупости да не би да е точ atwood или там как му беше името?Мале как може тоя дето ни е "зарибил" уж по сериала да дрънка такива глупости!
vikihill96
Jan 27 2007, 21:09
QUOTE(sonofsparda @ Jan 27 2007, 20:15)

QUOTE(vikihill96 @ Jan 27 2007, 20:00)

Мале,как го каза това само.

Аз си мислех,че преди много се гаврех с тоя,ама ти направо утрепа коня!

Браво,само така,мой човек.

"Ми чи тъй дя!"-То аз и в Замундата бих му го казал,ама ефекта едва ли щеше да е някакъв-най-много да ми изтрият поста.Те "любимците" си ги държат,а нас ,тези които не сем ъплоудъри,според хората там трябва да му слушаме помиите.Айде разбирам да не ти е харесал епизода-ама аз както отбелязах в предишния си коментар-след като се отвратих от OC,да не би да съм му отишъл да му плюя и псувам "любимия"сериал-не!Просто си казах-"таз помия ...на боклука,да лапа на дядо ми улука"(я то и рима се получи)....Ама,ха.....вярно ,че в свободна страна живеем,ама като си ъплоудер в някой сайт-малко пък се сдържай бе м..а ти мр....сна.

.Ама аз верно що ли не отида да му плюя в Замундата "любимото сериалче"

....Айде няма...По-интелигентните винаги отстъпват
sonofsparda
Jan 27 2007, 21:28
QUOTE(tzvetka @ Jan 27 2007, 21:04)

Абе то тоя дето е писал тея глупости да не би да е точ atwood или там как му беше името?Мале как може тоя дето ни е "зарибил" уж по сериала да дрънка такива глупости!
Същият е,мила-да.Абе да прави каквото ще,бе-той се излага,на него се смеят хората.Ние няма да се занимаваме с олигобанани.
vikihill96
Jan 27 2007, 21:36
sonofsparda
Jan 27 2007, 21:44
Revenge,a?На ситите или на гладните?

Whatever,наистина няма за какво да се занимаваме с тоя повече.
Victoria
Jan 27 2007, 22:07
А беше и много весело като имаше преводи някъде до трети сезон и той искаше превод на пети, защото имал бил много познати, които били почнали да гледат сериала от ПЕТИ сезон...
Най-яко е като се изказва неподготвен и ръси някакви работи, които нямат нищо общо с действителността.
Пък за това, че е студент... ами то тука, който иска - влиза. Университети бол - ама качеството е никакво.
sonofsparda
Jan 27 2007, 22:12
Welcome back,Вики.А това за качеството-да,така е.По-хубаво да не казвам аз какъв студент съм.

П.П:А,Вики,помниш го онова негово изявление за преводачите-кифладжии,нали?
Victoria
Jan 27 2007, 22:26
(sonofsparda @ Jan 27 2007, 22:12)

Welcome back,Вики.А това за качеството-да,така е.По-хубаво да не казвам аз какъв студент съм.

Абе все сме по-добри от тоя...

Поне можем да пишем на български.

Мда. Аз като гледам е качил субтитрите за 11 епизод на един дето е много по-зле и от кифладжия. Но пък айде, момчето не разбира и е ползвал транслатор (не че изобщо го оправдавам, НИ НАЙ-МАЛКО), ама онзи малоумник с какъв акъл ги качва...
vikihill96
Jan 27 2007, 23:08
QUOTE(Victoria @ Jan 27 2007, 22:26)

QUOTE(sonofsparda @ Jan 27 2007, 22:12)

Абе все сме по-добри от тоя...

Поне можем да пишем на български.

Мда. Аз като гледам е качил субтитрите за 11 епизод на един дето е много по-зле и от кифладжия. Но пък айде, момчето не разбира и е ползвал транслатор (не че изобщо го оправдавам, НИ НАЙ-МАЛКО), ама онзи малоумник с какъв акъл ги качва...
Ами отговаряш си-"с какъв акъл",за да го направи човек трябва да има такъв.За преводите не се говори...за тях се мълчи(в смисъл като не може да прави ,да не се пробва....).
sonofsparda-Revenge of the Sith,of course.ъзикам се-аз с такива само се забавлявам,ама иначе хич и не мисля да му обръщам сериозно внимание.То той ще съжалява ,като му кръцнат скоро сериалчето...(ех какъв съм гадничък бе).
pretty_girl
Jan 28 2007, 00:04
Този пост не е нищо в сравнение с някой други мнения на които съм попадала.Ще ви дам за пример едно на което попаднах преди месец някъде и определено е едно от най-глупавите и нелепите които съм чела за тоя сериял!Четете и сами си правете изводите....
QUOTE(Kiddo)
Ами Кларк си го заслужава. Реално погледнато той не заслужава да има приятели. И, ако Клои не беше влюбена в него, и тя щеше да го остави..Егоизмът не е черта, с която се печели приятелство..[/b]
sonofsparda
Jan 28 2007, 00:53
А видя ли как я наредих тази,после?
vikihill96
Jan 28 2007, 10:04
QUOTE(sonofsparda @ Jan 28 2007, 00:53)

А видя ли как я наредих тази,после?
АААААА хората в България(някои от тях естествено)-такива идиоти ли са бе!!!!Как може да има такива откачалки бе!?!?Ей това са "истинските метеоритни откачалки",тези които виждаме "наживо".Егоист-Кларк,дори и изпаднал Клана фен няма да бъде толкова краен бе!!!!Ужас-браво,че си я наредил добре,то такива друго не заслужават.....Егоист....лелеееее
pretty_girl
Jan 28 2007, 11:34
QUOTE(vikihill96 @ Jan 28 2007, 10:04)

"истинските метеоритни откачалки"
Нямаш представа колко си прав!
lyubenski
Jan 28 2007, 11:50
(pretty_girl @ Jan 28 2007, 00:04)

(Kiddo)
Ами Кларк си го заслужава. Реално погледнато той не заслужава да има приятели. И, ако Клои не беше влюбена в него, и тя щеше да го остави..Егоизмът не е черта, с която се печели приятелство..[/b]
Мале

не мога да повярвам
Хахаха... като ви гледам всички тук, май сте му спретнали на atwood фен-клубче

Само не разбрах трябваше ли толкоз псувни да се изръсят?... но вие си знаете де.
Сега го виждам това мнение. Тцтцтц.. за пореден път се учудвам на мисленето на това момче. Но все пак примирете се - човека е фен на тупалките, екшъна и "тийн сериалите". Пък и без критика нищо не минава.....
А и btw той не е любимец или привилигирован по никакъв начин.

Точно обратното, преди време го понижиха заради поведението му (а той обвини други, но няма значение). Както и да го гледате все пак е един от Ъплоудерите с най-бърз нет и желание да качва в 6 сутринта новите епизоди, което според мен е доста за един торрент сайт!...
...колкото до правописа. Винаги потребител с добър коеф. може да се оплаче на някой Мод при положение, че торент на сериал се бърка редовно.
MaHeKeHa
Jan 28 2007, 14:45
Не мога да разбера защо го защитаваш, Бобо? Какво като има бърз нет, ако ще и нета на НАСА да има, 5 пари не давам за тази утрепка. Да, добре го видя "утрепка" защото идея си нямаш колко пъти му писах да смени това инфо (нелепо ионфо). Даже бях написал цяло И ново резюме за сезон 6, а той дори не пожела да го сложи, а написал това меко казано 'смешно' резюме. Погледни реално на нещата и кажи, това нормално ли е? Ако не си разбрал ние тук сме фанатици на тема Смолвил, и държим на престижа. Смолвил е НАШ, любим сериал, Бобо. Не ме интересуват нито статуквото му, нито, че го уважаваш и защитаваш, защото ТОЙ не заслужава това. Той не е човек, който да си даде сметка, че може да подразни други. По принцип не съм чак толкова прям, но това минава всякакви граници. И не сме "фен клуб, а хора, дошли да се посмеем добре на една утрепка, която не знае какво е това граница."
МАЙНАТА МУ НА ТОВА ОГРАНИЧЕНО КОПЕЛЕ!
Чакай сега. В много малка степен се изказах точно какво ми е мнението за него (човека). Нямам и намерение да го правя. Ще ти кажа, че когато го понижиха аз бях един от хората, които обвини. Идеално съм наясно, че не си дава сметка и рядко взима чуждото мнение присърце. Да го защитавам... ммм не. Защитавам факта, че е Ъп и от както качва сериите мога да започна да гледам дългоочакваният нов епизод м/у 6:05 и 7:05 сутринта, а не да трябва да го чакам до обяд, вечерта или следващият ден (има и такива). Уважавам труда да седиш по нощите буден за сметка на другите.
Колкото до факта, че не разбира, като го посъветваш нещо (точно за подобно нещо беше понижен) не те разбирам, защо си се мъчил. Както вече казах има и по-високи инстанции. Пишеш на някой Мод/Админ с молба да "говори" с Ъп-а, поднасяш му доводите в нормален и правилно написан текст и нямаш проблеми. Останалото е работа на Модератора/Админа... те няма да те подминат ей така. За това им е дадена тази титла.
Друго, което се опитах да ти кажа е, че с тези псувни няма да постигнеш абсолютно нищо освен да му паднеш на нивото.
MaHeKeHa
Jan 28 2007, 15:06
lol, да падна на нивото му? Да, и в Бел Рийв да бях, нямаше да съм толкова ограничен, наистина ;]
Еми айде, кандитствай за Ъплоудър и да го махаш от там.
Хаха... Аз съм

Май забрави...
Просто на "накисването на колеги" не се гледа добре...
vikihill96
Jan 28 2007, 17:38
QUOTE(Apfh @ Jan 28 2007, 15:14)

Хаха... Аз съм

Май забрави...
Просто на "накисването на колеги" не се гледа добре...

Така е.Ама аз не съм му "колега"."Са ше ода да му разкаа игръта"(як правопис го вадя ,а

).Бъзикам се ,те вярно такива от съвет не отбират.
solenka
Feb 5 2007, 21:12
Това описание го четох 3 - 4 пъти и ако не съм гледала до сега Smallville нищо нямаше да разбера и даже ако бях чела на тоя и други описания за сериала, ама изобщо нямаше да започна да го следя. И този ми бил студент. Хахахахаха!
MaHeKeHa
Feb 5 2007, 21:35
Еми аз напълно се отказах от съпорта на Замунда и техните дебилни ъплоудъри на Смолвил. Честно, това може да се види само в България. Бил имал супер бърз нет, и какво, трябва да се съобразявам с това и да си мълча, за това, че е пълна невежа.
geez, f0ck'em. И няма за какв да съм му благодарен на тоя бастун, и без това торентите си ги свалям от други Не-Български торенти.
Undermind
Feb 5 2007, 21:38
Кларк Кент-егоист....няма да се изненадам ако изкара и Марта-злата мащеха. Нямам думи просто....
EDIT: Не мисля че обърках темата

Просто се отнася за по-горните неща, където цитирате пича.
MaHeKeHa
Feb 5 2007, 21:39
Цитат(Undermind @ Feb 5 2007, 22:38)

Кларк Кент-егоист....няма да се изненадам ако изкара и Марта-злата мащеха. Нямам думи просто....
Опа, обърка темата. Тук не говориме за Кларк Кент, нито за Марта Кент ;]
MaHeKeHa
Feb 5 2007, 22:08
Цитат(MaHeKeHa @ Feb 5 2007, 22:39)

Цитат(Undermind @ Feb 5 2007, 22:38)

EDIT: Не мисля че обърках темата smile.gif Просто се отнася за по-горните неща, където цитирате пича.
Опа, обърка темата. Тук не говориме за Кларк Кент, нито за Марта Кент ;] В такъв случай грешката е моя. Съжалявам, помислих, че беше за ... да, сещаш се. ;]
Lois Lane
Feb 6 2007, 09:14
Ахаха, ако когато започвах да чета темата знаех, че се отнася за въпросният възвишен вип потребител, atwood, щях определено да коментирам по темата по-рано... Не ми се сдържа търпилото да се изкажа след като прочета всички постове, така че ако се дублирма с някого - gomen nasai mina / много се извинявам приятели/... Не вярвам като кажа, че е малоумен и прочие да се изразя по по-различен от Вас начин. Само ще кажа едно... случайно някой да му е виждал личната страничка... Ако не сте - погледнете... Възраст - 19г. В днешно време на тази възраст има и много интелигентни деца, които следват при все това, но опредлено умеят да пишат, ако не да се изразяват... този е на ръба на трагедията, а високото му самочувствие направо го блъска от него...
vikihill96, мисля каза в самото начало, че не чете неграмотно написани коментари... Много правилно. И аз ги пропускам, но видя ли ги, започва забавното... Аз отивам да си пия кафето... А пък за ъплоуда... хм... сега вече се надъхах да го изпреваря с времето в петък сутринта
Така и така ми е писналао да чета неграмотни описания...
Е хайде, аз отивам да си пия кафето, пък може и да ми дойде музата за някой коментар в замунда.
tzvetka
Feb 6 2007, 16:21
Цитат(Lois Lane @ Feb 6 2007, 09:14)

Ахаха, ако когато започвах да чета темата знаех, че се отнася за въпросният възвишен вип потребител, atwood, щях определено да коментирам по темата по-рано... Не ми се сдържа търпилото да се изкажа след като прочета всички постове, така че ако се дублирма с някого - gomen nasai mina / много се извинявам приятели/... Не вярвам като кажа, че е малоумен и прочие да се изразя по по-различен от Вас начин. Само ще кажа едно... случайно някой да му е виждал личната страничка... Ако не сте - погледнете... Възраст - 19г. В днешно време на тази възраст има и много интелигентни деца, които следват при все това, но опредлено умеят да пишат, ако не да се изразяват... този е на ръба на трагедията, а високото му самочувствие направо го блъска от него...
vikihill96, мисля каза в самото начало, че не чете неграмотно написани коментари... Много правилно. И аз ги пропускам, но видя ли ги, започва забавното... Аз отивам да си пия кафето... А пък за ъплоуда... хм... сега вече се надъхах да го изпреваря с времето в петък сутринта
Така и така ми е писналао да чета неграмотни описания...
Е хайде, аз отивам да си пия кафето, пък може и да ми дойде музата за някой коментар в замунда. А!Ама ти ли си barbie или нещо подобноп беше ника?
sonofsparda
Feb 6 2007, 16:33
Сори, че се намесвам, ама аз лично се съмнявам да е тя.
Lois Lane
Feb 6 2007, 17:14
Не, аз не съм Barbie или там както се пише въпросното момиче. Повярвай ми, би ме познала, ако видеше мой коментар... Макар, че зависи в какво настроение съм. При това за подобен род резюме никога няма кажа благодаря... Още по-малко няма да кача подобен род резюме... това е унизително. Е може би думата унизително е прекалено силна....но определено не бих паднала чак до там, че да си позволя да пиша по този начин имената на актьорите... Да не говорим, че коментари от рода, че конкретно инфо за епизода не било хубаво, защото се губел интереса към серията... Това ще избегна да го коментирам, защото само по себе си говори... за слабата култура на човека който го е писал - atwood.sonofsparda, какво те накара да мислиш, че не съм аз btw

, че ми стана любопитно като го прочетох коментара
sonofsparda
Feb 6 2007, 17:59
Ами както каза - "...ако видеше мой коментар". Гледам какви са ти коментарите тук и ги гледам на тая barbie какви са. Изключено да сте един и същи човек.

П.П.:Пък и май имам чувството, че и на твои коментари в Замундата съм попадал. Не си спомням ника,но аватарът си беше същият като този ти тук(което все пак не е гаранция). А като видях и твоите, и нейните лични данни, ми стана ясно, че не си barbie.
vikihill96
Feb 6 2007, 18:21
Цитат(sonofsparda @ Feb 6 2007, 17:59)

Ами както каза - "...ако видеше мой коментар". Гледам какви са ти коментарите тук и ги гледам на тая barbie какви са. Изключено да сте един и същи човек.

П.П.:Пък и май имам чувството, че и на твои коментари в Замундата съм попадал. Не си спомням ника,но аватарът си беше същият като този ти тук(което все пак не е гаранция). А като видях и твоите, и нейните лични данни, ми стана ясно, че не си barbie.

Е така е sonofsparda-прав си,аз съм Кен и знам,че тя не е Barbie

-май прекалихме с пиячката,въпреки,че може и от

-тревицата да е,какви глупости говоря(познаваме се с нея и затуй знам).А за atwood-само да качи той в петък епизода-правя си един нов акаунт и почвам да го "соля",защото като фен на Star Wars и светкавиците на император Палпатин...обичам "пърженоооооо"
tzvetka
Feb 6 2007, 18:32
Мене много ме е яд щото в линкоса все не мога да достигна коефициент за да пиша коментари!И то заради тъпото ми IP!Щото не мога много много да сиййдвам и само понякога на някои торенти успявам и така свалям много а качвам малко!Така ме е яд!
Lois Lane
Feb 6 2007, 18:45
Коментари до колкото ми е известно всеки може да пише.. виж май за аватарите имаше изискване, но там вече не помня с точност. Иначе без проблеми може да пускаш коментари дори и да си само потребител... Все пак сме държава, в която свободата на словото все още е валидна или поне ние така си мислим... А и тия от великият линкос не са пропаднали чааак до там, че и постовете да забраняват...
vikihill96, последният който се осмели да рита срещу ръжена по повод на някаква тема свързана със Smallville, му минимализираха постовете и трябва да ги гледаш с лупичка...та да се види какво е писал. Лично мен подобни коментари биха ми привлекли два пъти по-силно вниманието... Щом някой се е опитал да го скрие по такъв жалък начин, значи човека е имал какво важно да казва, но не е трябвало да бъде чут... или поне аз така си мисля... Или просто някой си е пуснал шуро-баджанашките връзки..
Честно казано мен това не би ме спряло
Най-малкото, защото подобни тракери бол. Пък дали ще тегля нещо от там или от чужбина ми е все тази, т.е. нямам нужда от нов акаунт, за да си казвам мнението по въпроса. Дали те ще го уважат или не си е лично техен проблем. Подобни анти-потребителски действия само им забиват един по един пироните в ковчега.
Но за съжаление докато съществуват потребители като atwood ще има и тракери като замунда. Това е жалката картина на реалността в Бълагрия.
vikihill96
Feb 6 2007, 18:53
Цитат(tzvetka @ Feb 6 2007, 18:32)

Мене много ме е яд щото в линкоса все не мога да достигна коефициент за да пиша коментари!И то заради тъпото ми IP!Щото не мога много много да сиййдвам и само понякога на някои торенти успявам и така свалям много а качвам малко!Така ме е яд!
Ами ,че те какъв коефициент изискват-то моя си го държа около 0,425 ,не че не мога да го увелича,ама много свалям.А колкото до коментарите....все някога ще ми писне и ще стане "бегай земьо,шоп те гази"...и аз мога да бъда злоообничък и ироничен,ако го поискам...просто ми е под достойнството,ама,ако ми дойде до гуша от това -
![5angel[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/5angel[1].gif)
,винаги мога да се превърна в това-

,а ако такива бездарни ъплоудъри не внимават,накрая всички фенове на сериала ще се съберем и ще им се случи нещо подобно-

.Защото ние сме тези,които оценяват свършената работа все пак-да благодарим им на хората,които качват-но те не са Богове(дори и да си мислят,че са достигнали този момент)-за такива,нали се сещате Кларк,къде се озова в 12-ти епизод....та там накрая ще се озоват и всички "предатели"...знам че гневът и страха водят към Тъмната страна,ама не мога да се сдържа

..."Ша има накрая "печено за вечеря",ами че тъй дя"
![0106[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/0106[1].gif)
....Ще видят тези ,които не зачитат истинското изкуство.
sonofsparda
Feb 6 2007, 19:20
Абе и все пак ще е добре да се опиташ да си качиш малко коефициента, защото миналия ми акаунт за това го изтриха.

От тогава насам гледам да сийдвам и да не съм "егоист", както пишат някои ъплоудъри в инфотата си.
tzvetka
Feb 6 2007, 21:08
vikihill96
Feb 6 2007, 21:33
Цитат(tzvetka @ Feb 6 2007, 21:08)

А няма такова нещо бе-то ,че коефициента ми е такъв е донякъде лъжливо.Аз просто съм свалил над 100 GB та затова,но и съм ъплоуднал около 50 GB.Единствената причина да са само 50 е,че не теглим очевидно "филмите за възрастни",от които явно се трупа яко коефициент.Аз мисля,че не ме трият ,защото винаги имам около три-четири торента,които сийдвам,може да не ъплоудвам много през тях,ама има все пак около по 100-130 Mb на ден от всеки.Тоест не съм егоистично "копеле",като някои фенове на OC (тук цитирания,от който започнахме темата),защото както отбелязах-може да качва почти винаги той Smallville там,но много често е оплювал епизодите от култовото сериалче,резюмето на серала е не старо ,ами прастаро(явно го е писал,когато Рим е бил империя

-то и правописа му очевидно си е уникален,от онези времена,че ние "простосмъртните","небогоизбрани" хора ,просто не го разбираме....Лошооооо
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
.
tzvetka
Feb 6 2007, 21:41
Ооо ами да!То е написано на такъв език който ние не можем да разберем а само такива "влииики" вип хорица кат ъплоудера- нашия май както виждам "любимец"
Lois Lane
Feb 9 2007, 07:05
Това трябва да се види. Това момче няма шансове за него....http://zamunda.net/details.php?id=78861&tocomm=1
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.